Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Unitedhairclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Unitedhairclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Unitedhairclinic United States tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Unitedhairclinic -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Excellent86%
Very good0%
Average5%
Poor0%
Terrible9%

Voisin sanoa, että olin turvallisissa käsissä

Rated 5,0 out of 5
10/06/2023

Pyysin neuvoja useilta muilta klinikoilta; Kuitenkin ensimmäisestä tapaamisesta lääkärin kanssa luotin täysin häneen ja tiimiin. Lähdin konsultaatiostani täysin luottavaisin mielin, että The Treatment Rooms toimisi. Ensimmäisestä tapaamisesta/konsultaatiosta valmistuspäivään toimenpidepäivään asti itse toimenpide ja kaikki tarjottu jälkihoito olivat aivan erinomaisia. minä

Lue alkuperäinen

Rasoul Sangabi

United hair clinic on todella täsmälleen…

Rated 5,0 out of 5
09/23/2023

United hair clinic on todella juuri sitä, mistä he puhuvat mainoksissaan. Myönnän, että olin aluksi hieman skeptinen, mutta he osoittivat minun olevan väärässä. He ovat todella ihmeidentekijöitä! On niin monia tapoja, joilla he voivat auttaa sinua, olipa kyseessä sitten siirto, hoito tai karvojen lisääminen alueille, joita en voi kasvattaa takaisin. Tulos on hämmästyttävä, eikä kukaan tiedä, että hiustenlähtöä on koskaan ollut! Saan myös kehuja hiuksistani! Suosittelen täysin tätä paikkaa!

Lue alkuperäinen

Lala Pilossian

Kiitos kaikesta

Rated 5,0 out of 5
09/22/2023

Olin alussa hyvin stressaantunut, mutta rouva Seifianin keskustelujen ja hänen oikeiden neuvojensa ansiosta kaikki eteni hyvin, kiitos ammattitaitoisen ja taitavan tiimin, kaikki oli hyvin.

Lue alkuperäinen

ahmadreza dadkhah

Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin läpi…

Rated 5,0 out of 5
09/22/2023

Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin ovesta sisään, minut tervehdittiin lämmöllä ja ammattitaidolla, mikä helpotti minua välittömästi.

Lue alkuperäinen

Ostad naseri

Heidän ystävällinen ja kärsivällinen käytöksensä…

Rated 5,0 out of 5
09/21/2023

Heidän ystävällinen ja kärsivällinen käytöksensä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko prosessin ajan, ja olen uskomattoman tyytyväinen tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Parsa Mokhtari

Vierailin klinikalla 19. elokuuta…

Rated 5,0 out of 5
09/21/2023

Vierain klinikalla 19. elokuuta 2023 ja voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen vastaanottoon ja ammattitaitoon. En voi määritellä kahta nimeä, joita en unohda! Tohtori Souren ja Katrin. Molemmista jäi minulle kauniita muistoja!

Lue alkuperäinen

Arthur Aspaturian

Olin hänen kanssaan äskettäin Armeinassa ja…

Rated 5,0 out of 5
09/21/2023

Olin hänen kanssaan äskettäin Armeniassa ja minulla oli upea kokemus. Kiitos rakas tennis

Lue alkuperäinen

Esi

johtamisen puute

Rated 1,0 out of 5
09/16/2023

Tällä hetkellä johtajana on Teni Sefiani, erittäin julma ja epäkohtelias tyttö ilman koulutusta. Otin yhteyttä Facebookin kautta ja kysyin mikä osoite on oikea, koska heidän nettisivuillaan kartalla näkyy yksi osoite ja facebookissa toinen. hän ahdisteli minua ja esti tilini olla ottamatta yhteyttä. Minulla on kaikki asiakirjat, mutta tässä ei ole mahdollisuutta jakaa. klinikka perustuu epäkunnioitukseen ja epävarmaan kulttuuriin.

Lue alkuperäinen

X X

United Hair Clinicissä on joukko…

Rated 5,0 out of 5
09/12/2023

United Hair Clinicissä on joukko poikkeuksellisen lahjakkaita lääketieteen ammattilaisia ​​ja asiantuntijoita, jotka osoittavat syvää ylpeyttä ammatistaan. Heidän lähestymistapansa kulmakarvojeni siirtämiseen sisälsi uusimpien tekniikoiden käytön, ja he tekivät ylimääräisen mailin varmistaakseen, että olen tyytyväinen tuloksiin. Heidän huolellinen huomionsa jokaiseen yksityiskohtaan on todella kiitettävää.

Lue alkuperäinen

Lena

United Hair Clinicillä on tiimi erittäin…

Rated 5,0 out of 5
09/12/2023

United Hair Clinicillä on tiimi erittäin ammattitaitoisia lääkäreitä ja asiantuntijoita, jotka ovat ylpeitä työstään. He käyttivät kulmakarvojen siirrossani huippuluokan tekniikoita, mutta he myös varmistivat, että olen tyytyväinen tuloksiin. Heidän huomionsa yksityiskohtiin on kiitettävää.

Lue alkuperäinen

Mohadese Khodaverdi

Kokemukseni United Hair Clinicistä oli…

Rated 5,0 out of 5
09/12/2023

Kokemukseni United Hair Clinicissä oli aivan poikkeuksellinen. Lääkäri ja asiantuntija, jotka suorittivat hiustensiirtoni, olivat uskomattoman taitavia ja asiantuntevia. Heidän huomionsa yksityiskohtiin ja sitoutumisensa luonnollisen näköisten tulosten saavuttamiseen olivat todella kiitettävää.

Lue alkuperäinen

Pouria Dtgh

United Hair Clnic tarjoaa keskinkertaista…

Rated 3,0 out of 5
08/21/2023

United Hair Clnic tarjoaa keskinkertaista tyydytystä. Tavallinen kokemukseni heidän kanssaan ei ollut mitään tavallista poikkeavaa. Althgouh asiakaspalvelu oli hienoa, sentti ei ollut keskimääräistä pienempi. Ei ollut mitään erinomaisia ​​ominaisuuksia tai etuja, jotka saivat minut tuntemaan oloni arvostetuksi asiakkaana. Ei paha, mutta ei loistava. En epäröi suositella niitä, mutta en myöskään vakuuta ketään käyttämään palveluamme.

Lue alkuperäinen

Mcdonald Jennifer

Arvostele Unitedhairclinic United States

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Yhdysvallat Yerevan.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %