Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hiustensiirto Turkissa

Kuusi syytä sille, miksi 60 % suomalaisista valitsee hiustensiirron Turkissa

Turkista on viime vuosien aikana tullut erittäin suosittu maa kosmeettisten toimenpiteiden saralla. Tiesitkö, että jopa 60 % hiustensiirroista tehdään tänä päivänä Turkissa? Tästä tiedosta huolimatta saatat silti epäröidä Turkkiin matkustamista kauneushoitojen perässä, sillä onhan kyseessä omat hiuksesi ja toimenpide, joka saattaa vaikuttaa sinuun koko loppuelämäsi ajan.

Mitä sanoisit, jos kuulisit, että hiustensiirto Turkissa voi tuoda mahdollisesti jopa laadukkaamman lopputuloksen kuin Suomessa? Tämä on aivan totta, ja kerromme alla hieman tarkemmin, miten ja miksi.

Kuusi syytä tehdä hiustensiirto Turkissa

Alla on lueteltu kuusi yleisintä syytä sille, miksi jopa 60 % suomalaisista valitsee kohdemaaksi Turkin.

Mahdollisuus saada DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide

Matalasta hintatasosta johtuen Turkissa on mahdollista teettää DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide, jonka tekeminen vaatii useamman kirurgin läsnäolon samaan aikaan. Tämä ei ole mahdollista missään muualla.

Osaavat kirurgit

Kosmeettisten toimenpiteiden laatu on Turkissa huippuluokkaa. Turkin kirurgit ovat alansa huippua ja moni eurooppalainen kirurgi on hakenut oppinsa juuri Turkista.

Turkki on lähellä

Helsingistä pääsee Turkin Istanbuliin tai Izmiriin suoralla lennolla. Lentomatka kestää vain 3,5 tuntia, ja lentoliput saa ostettua noin 200 eurolla.

Viiden tähden luksushotellit

Voit yöpyä itse tai yhdessä seuralaisen kanssa sellaisissa luksushotelleissa kuin Sheraton tai Hilton. Pääset kaikkialle VIP-kuljetuksella, ja voit nauttia fantastisesta aamiaisesta joka aamu. Klinikoiden tarjoukset sisältävät kaiken muun paitsi illallisen.

Ystävällinen ilmapiiri

Turkissa on tunnetusti lämmin ja ystävällinen ilmapiiri. Sinut toivotetaan tervetulleeksi ja otetaan vastaan avoimin mielin.

Säästä jopa 70 % hinnassa

Turkissa on yleisesti paljon matalampi hintataso kuin Suomessa, mikä mahdollistaa huomattavasti alhaisemman hinnan hiustensiirrolle. Voit saada hiustensiirron Turkissa jopa 70 % edullisemmin kuin Suomessa.

Turkki Suomi
Mahdollisuus monta kirurgia vaativaan DHI/FUE
-yhdistelmätoimen-
piteeseen.
Ei mahdollisuutta DHI/FUE
-yhdistelmä-
toimenpiteeseen.
Osaavat kirurgit. Osaavat kirurgit.
Suorat lennot vain 3,5 tuntia / suunta. Lähellä. Ei välttämättä tarvetta hotelliyölle.
Luksushotellit ja VIP-kuljetukset. Automatkat ja mahdolliset hotellit täytyy järjestää itse.
Pääset samalla lomamatkalle. Ei tarvetta pidemmälle lomailulle.
Säästä jopa 70 % hinnassa. Kallis toimenpide.

Top 3 klinikat Turkissa

Alta löydät parhaat arvostelut saaneet hiustensiirtoklinikat. Voit myös tutustua muihin klinikka-arvosteluihin sivustollamme.

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Hiustensiirtometodit Turkissa

Seuraava asia mielessäsi on varmasti se, millaisilla metodeilla hiustensiirto Turkissa suoritetaan. Käytössä ovat kaikki yleisimmät hiustensiirtometodit, joihin kuuluvat:

Hiustensiirto Turkissa on siis mahdollista toteuttaa kaikkein suosituimpia metodeja käyttäen, mutta myös yhdistelemällä kahden suositun metodin parhaita puolia.

Tavallisen hiustensiirron lisäksi Turkissa on myös mahdollista toteuttaa parransiirto tai kulmakarvojen siirto. Lisäksi hiustensiirto naisille on mahdollista. Vaikka naisille tehtävät hiustensiirrot eivät ole aivan yhtä yleisiä kuin miesten, tehdään niitäkin silti vuosittain lukuisia. Turkista löytyy osaavia kirurgeja, jotka suorittavat hiussiirtoja niin naisille kuin miehillekin.

hiustensiirto turkissa

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä.

ebook

Turkki-opas hiustensiirtomatkalle

Mietitkö jo, millaista olisi matkustaa Turkkiin hiustensiirtoon? Et ole ainoa, sillä hyvin moni muu on samassa tilanteessa kuin sinä ja hyvin moni muu on jo kokenut kyseisen matkan. Ei ole aivan sattumaa, että Turkista on tullut viime vuosien aikana yksi johtavista maista kauneusoperaatioille. Maa tarjoaa sekä osaavat kirurgit että mahtavat puitteet loman viettoon. Voit siis yhdistää hiustensiirron ja lomamatkan, ja palata matkalta kotiin rentoutuneena uusien hiusten kanssa. Ennen oman päätöksen tekemistä haluat varmasti lukea hieman enemmän maasta ja kaikesta, mitä se matkaajille tarjoaa.

Laske siirteiden määrä ja hiustensiirron hinta

Aikaerot, Turkkiin matkustaminen ja viisumit

Ensimmäisenä moni alkaa pohtimaan aikaeroa Suomen ja Turkin välillä. Turkissa aikavyöhyke on UTC/GMT +3. Aika on siis tismalleen sama kuin Suomessa. On kuitenkin huomioitavaa, että vuodesta 2016 lähtien Turkissa ei ole siirrytty erikseen kesä- ja talviaikaan.

Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia Turkkiin, jos kyseessä on alle kolmen kuukauden mittainen oleskelu. Passin on kuitenkin oltava voimassa vielä kuusi kuukautta Turkkiin saapumisen jälkeen.

Turkista löytyy lukuisia kansainvälisiä lentokenttiä. Istanbulissa yksinään on kolme kansainvälistä lentokenttää. Suomesta Istanbuliin lennettäessä Istanbul New Airport ja Istanbul Sabiha Gökçen Airport ovat suosituimpia lentokenttiä. Useat lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsingistä Istanbuliin. Lentoaika on kolme tuntia 30 minuuttia.

Vaikka matkustaisit ensimmäisen kerran Turkkiin, sinun ei tarvitse pelätä sitä, että eksyisit lentokentällä tai matkalla hotelliin. Hiustensiirtojen hinnat eivät useimmiten sisällä lentoja, mutta ne sisältävät kaiken muun aina lentokenttäkuljetuksista tulkkiin. Näin ollen kuljettaja on sinua vastassa jo lentokentällä, ja kuljettaa sinut turvallisesti hotellille saakka. Toimenpidepäivänä kuljettaja ajaa sinut klinikalle ja taas sieltä takaisin, joten voit olla varma, että pääset turvallisesti perille ja sinusta huolehditaan.

Missä yöpyä operaation aikana?

Hiustensiirtoklinikat tarjoavat erilaisia paketteja, joihin sisältyy kaikki lentoja lukuun ottamatta. Paketit sisältävät yleensä kolmen yön yöpymisen neljän tai viiden tähden hotellissa. Turkkiin on kuitenkin mahdollista jäädä pidemmäksikin aikaa. Tällöin hotellit perivät kuitenkin normaalin huonehinnan, joka Turkissa on keskimäärin edullinen.

Turkki on loistava valinta, jos haluaa luksusta edulliseen hintaan. Voit yöpyä sellaisissa hotelleissa kuin The Four Seasons, Hyatt Regency, Swissotel Bosphorus ja The Ritz Carlton. Valitse yksi hotelli ja nauti huipputason luksuksesta. Kaikissa luksushotelleissa on kylpylät ja useimmista niistä löytyvät myös ulko- ja sisäaltaat. Kuntosalit ja hotellit ovat muutenkin erinomaisen hyvin hoidettuja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hiussiirron jälkeen et välttämättä voi kastella päätäsi sukeltelemalla hotellin uima-altaassa tai nauttimalla rentouttavista suihkuista luksuskylpyhuoneessa. Tästä syystä hiustensiirto Turkissa kannattaa suunnitella niin, että operaation jättää loman loppupuolelle, etenkin silloin, jos mielii lepäillä uima-altaalla.

Luksushotellien ravintolat tarjoilevat parhaita turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia, joihin pääset tutustumaan matkan aikana. Jos turkkilainen menu ei innosta, voit siis huoletta valita listalta jotakin tuttua ja turvallista. Jos kuitenkin haluat kokeilla jotakin uutta, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan turkkilaiseen ruokakulttuuriin hieman alempaa tekstistä.

Valuutta ja vaihtokurssi

Turkki ei kuulu Euroopan Unioniin, eikä se käytä euroa valuuttanaan. Turkin valuutta on Turkin liira. Turkin liiran kurssit ovat heitelleet viime vuosien aikana. Se on huono asia kansalaisten ja valtion talouden kannalta, mutta hyvä asia turistien kannalta. Yksi euro on noin 16 Turkin liiraa. Ajan tasalla olevan tarkan kurssin voi tarkistaa esimerkiksi Forexin sivuilta ennen matkaa.

Koska Turkin liiran kurssi on kohtalaisen huonossa asemassa tällä hetkellä, hiustensiirto hinta turkkilaisella klinikalla on tällä hetkellä edullinen ja hiustensiirto Turkissa voi säästää sinulta rahaa muihin maihin verrattuna. Valuutan taso kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä suomalaiset saavat maassa euroilla paljon enemmän irti. Tämä ei siis koske pelkästään hiussiirteitä, vaan myös yöpymisiä, illallisia ja mahdollisia ostoksia sekä muita maan sisäisiä matkusteluja.

Hiustensiirto Turkki

Nähtävyydet Turkissa

Turkki ja etenkin Istanbul ovat kuuluja lukuisista turistikohteistaan. Ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Turkkiin juuri sen upeiden nähtävyyksien vuoksi. Lisäksi tunnelma maassa on aivan erilainen kuin Euroopassa, ja siksi monet rakastuvatkin maan kiireettömään, lämpimään ja ystävälliseen ilmapiiriin.

Istanbulista löytyy lukuisia kulttuurikohteita, jotka varmasti onnistuvat tyydyttämään kulttuurinjanoisen tarpeet. Kaupungin lukuisat palatsit tarjoavat niin historiaa, luonnetta kuin taidettakin, ja osaan niistä pääsee tutustumaan myös talviaikaan. Erityisesti tutustumisen arvoisia palatseja ovat Topkapi, Dolmabahçe palatsi ja Beylerbeyi palatsi.

Kun palatsit on koluttu läpi kannattaa suunnata katse Turkin upeisiin moskeijoihin. Koska kyseessä on islamilainen maa, löytyy Turkista lukuisia upeita moskeijoita, joiden sisältä löytyy niin historian havinaa kuin upeaa taidettakin. Sultanahmet Camii eli sininen moskeija sekä Hagia Sophia ovat varmasti tutustumisen arvoisia paikkoja, jotka jättävät jäljen kävijäänsä.

Ruoan hinta ja tyypilliset ateriat

Kokeile ehdottomasti turkkilaisia ruokia matkasi aikana. Tyypillisesti ateria juomineen maksaa noin 20-25 liiraa, mikä on erittäin edullinen hinta. Turkkilaisia perinneruokia ovat mezze (alkupalatarjotin), shish ja iskender kebab, gozleme (täytetty turkkilainen ohutleipä), kumpir (täytetty uuniperuna), karniyarik (täytetty munakoiso) ja etli ekmek (turkkilainen pizza).

Pääruokien lisäksi kannattaa tutustua myös makeampiin herkkuihin, sillä Turkki tunnetaan ihanista kahvipöydistään. Jälkiruokien ehdottomasti parasta antia ovat baklava ja turkish delight. Baklava saattaa olla monelle suomalaiselle entuudestaan tuttu, sillä Suomesta löytyy silloin tällöin kyseisiä makeisia. Maku ei ole kuitenkaan mitään verrattuna aitoihin turkkilaisiin makeisiin. Nämä ihanat herkut nautitaan usein turkkilaisen kahvin kera, joka on suomalaiseen makuun juuri sopivan tummaa.

Eikä kannata unohtaa kuuluisaa turkkilaista aamiaista, johon sisältyy niin happamia, makeita kuin tulisiakin makuja. Se on suunniteltu herättämään kaikki makuaistit ja aamiaistarjonta on runsas. Tarjolla voi olla erilaisia juustoja, oliiveja, hunajaa, lihoja, hilloja sekä tietenkin tomaattia ja kurkkua. Lisäkkeinä voidaan nähdä pähkinöitä, hedelmiä, viikunoita ja taateleita. Kaikki tämä nautitaan turkkilaisen teen eli çayn kanssa pienistä kauniista laseista.

Turkin kirurgit

Nyt kun tiedät Turkista yleisesti, on aika tutustua siihen, millainen on hiustensiirto Turkissa. Ovatko hiustensiirrot Turkissa turvallisia ja tehokkaita? Hiustensiirto hinta Turkissa on Suomen hintoja edullisempi, mutta siitäkään huolimatta ei kannata ajatella, että laatu olisi Suomen tasoa heikompi. On kuitenkin tärkeää valita klinikka, joka on saanut hyviä arvosteluja.

Turkissa on monia eksperttejä, jotka ovat erikoistuneet hiustensiirtoihin. Lisäksi hiustensiirroissa käytetään niin innovatiivisia ratkaisuja, että monet alan ammattilaiset muista maista matkustavat Turkkiin oppimaan lisää hiustensiirrosta. Jos siis ajattelet, että Suomessa ammattilaiset osaavat homman takuulla paremmin, kannattaa huomioida, että juuri kyseinen ammattilainen on voinut saada oppinsa Turkissa.

Hiustensiirto ulkomailla voi tuntua pelottavalta ratkaisulta, mutta todellisuudessa se on kaikkea muuta. Turkkilaisilla kirurgeilla on paras mahdollinen tietotaso, mitä tulee FUT- ja FUE-hiustensiirtoihin. Turkkilaiset klinikat ovat myös kehittämässä uusia DHI- ja robotilla suoritettavia DHI-hiustensiirtoja. Hiustensiirron voi saada kaikille hiustyypeille aina kiharoista hiuksista lähtien. Hiustensiirtoja voidaan tehdä joko siirtämällä karvatuppia yhdestä kohdasta toiseen kohtaan tai sitten istuttamalla kokonaan uusia hiustuppia päänahkaan tai muualle kehoon.

Monet miettivät, onko hiustensiirto Turkissa turvallinen valinta. Hiustensiirtoja on tehty Turkissa jo vuosikymmenten ajan. Turkista löytyy siis useita kirurgeja, joilla on vuosikymmenten kokemus kyseisestä alasta. Lisäksi Suomesta lähtee lääkäreitä Turkkiin opiskelemaan hiustensiirtoa, mikä osaltaan kertoo maan tasosta. Hiustensiirto Turkissa on siis erittäin turvallinen toimenpide, kunhan muistaa valita klinikan ja lääkärit huolella.

Hiustensiirto Turkissa - klinikan valinta

Klinikan valinnassa ei kannatta missään nimessä käyttää oikoteitä, sillä hiussiirto on asia, joka vaikuttaa elämääsi hyvin suuresti. Jotta valitsemasi klinikka olisi juuri sinun arvoisesi, sinun kannattaa käyttää mahdollisimman paljon aikaa sen etsimiseen. Tässä kohden me tulemme vastaan, sillä olemme arvostelleet sivustollamme lukuisia Turkin hiustensiirtoklinikoita ja listanneet klinikoiden teettämät palvelut. Näin näet heti ensisilmäyksellä, onko klinikalla tarjolla juuri sinun tarpeillesi sopivia palveluita, kuten viiden tähden hotellia, lentokenttäkuljetuksia, sairaanhoitajia osallistumassa prosessiin tai Turkin hallituksen myöntämä lisenssi.

Arvostelussamme otamme huomioon klinikan hyvät ja huonot puolet, emmekä ole jättäneet yhtäkään kiveä kääntämättä. Emme ainoastaan odota klinikalta mahtavaa toimitilaa, vaan myös hinnat ovat tärkeässä asemassa. Miksi matkustaisit Turkkiin, jos hiustensiirto Turkissa olisi hinnaltaan Suomen tasoa? 

Hintojen lisäksi arvosteluumme joutuvat myös toimenpiteen suorittavat lääkärit, sillä lääkärin asema hiussiirrossa on yksi kaikkein tärkeimmistä asioista. Siksi meille on äärimmäisen tärkeää, että suosittelemme sinulle niitä klinikoita, joiden toimenpiteistä vastaavilla lääkäreillä on takanaan vuosien kokemus sekä loistava koulutus.

All-inclusive -paketti

Suurin osa Turkissa tehtävistä hiustensiirroista on All-inclusive -matkapaketteja. Tämä tarkoittaa sitä, että varatessasi hiustensiirron, saat myös lennot, hotellin, ruoat ja kuljetukset samaan pakettiin. Hiustensiirto Turkissa voi siis olla kuin lomamatka Turkkiin, sillä usein pakettiin kuuluu yksi ylimääräinen hotelliyö lepoa ja mahdollista turismia varten.

Vieraaseen maahan matkustaminen ei ole koskaan helppoa, ja koska kyseessä on lääketieteellisen toimenpiteen suorittaminen tuntemattomassa maassa, on todella tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi. Tästä syystä suosittelemme sinulle lähinnä All-inclusive -paketteja tai ainakin mainitsemme, jos sinun tulee huolehtia itse lennoista tai vaikka lentokenttäkuljetuksista.

Mitä ottaa huomioon?

Hiustensiirto Turkissa ei ole kaikkein helpoin vaihtoehto, ja prosessiin liittyy monia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen matkan varaamista. Vieraassa maassa on hyvä olla joku tuttu henkilö tukemassa operaation aikana ja sen jälkeen. Jos siis mahdollista, kannattaa ottaa matkalle mukaan ystävä, sukulainen tai joku muu tuttava, johon voi tarpeen tullen tukeutua. Operaatioon liittyy monia eri vaiheita, jotka voivat tuntua jännittäviltä, raskailta tai jopa uuvuttavilta. Tällöin hyvän ystävän seura on enemmän kuin tarpeen.

Tärkeää on myös miettiä, tarvitseeko matkalle mukaan tulkin tai voiko sairaala auttaa sinua sellaisen hankkimisessa. Turkkilaisella klinikalla pärjää kyllä englannin kielellä, mutta mikäli englanti ei ole täysin hallussa, voi tulkki auttaa sinua kiperän paikan tullen.

Muista myös ottaa huomioon se, että olet varannut lennot, jotka käyvät yksiin toimenpiteesi kanssa. Tämä on tärkeää etenkin silloin, jos klinikka ei auta sinua varaamaan lentoja. Katso siis tarkasti, että toimenpiteesi alkaa vasta hyvissä ajoin lentojen laskeutumisen jälkeen, tai mielellään vaikka vasta seuraavana päivänä. Hiustensiirto Turkissa sujuu ongelmitta, kunhan on muistanut varautua kaikkeen ajoissa.

Usein kysytyt kysymykset

Hiustensiirto Turkissa on hyvin edullista Suomen hintoihin nähden. Hinnat alkavat 1 950 eurosta.

Olemme käyneet Turkin klinikat läpi ja valinneet niistä parhaat, jotta sinun ei tarvitsisi. Heiltä löytyvät alan parhaat lääkärit, jotka suorittavat hiustensiirtoja suosituimmilla tekniikoilla. Valitsemalla klinikan avullamme hiustensiirto Turkissa sujuu helpommin.

Turkki on yleisesti ottaen hyvin turvallinen maa. Voit kuitenkin lukea ulkoministeriön matkustustiedotteet heidän sivuiltaan.

Hiustensiirtoa suunniteltaessa tulee ottaa huomioon monia eri asioita, kuten ikä, sukupuoli, hiuslaatu ja etninen tausta. Ottamalla yhteyttä meihin sivustoltamme löytyvän lomakkeen kautta, voit saada ilmaisen hiusraportin ja tietoa siitä, soveltuuko hiussiirto juuri sinulle.

Hiussiirtoja teettävät lääkärit osaavat asiansa, ja heidän kanssaan työskentelee sairaanhoitajia sekä muuta henkilökuntaa, jotka pitävät huolen puudutteesta ja sen vaikutuksen kestämisestä koko toimenpiteen ajan. Oli kyseessä sitten hiustensiirto Turkissa tai jossakin muussa maassa, kirurgit varmistavat, että hiussiirto ei ole kivuliasta.

Hanki ilmainen hiustensiirtokonsultaatio klinikalta

Säästä jopa 70 %