Hiustensiirto Turkissa

Vertaile hintoja ja saa tarjouksia – Toteuta hiustensiirto Turkissa

hiustensiirto

Lyhyt opas hiustensiirtoon Turkissa

Oletko miettinyt, voisiko hiustensiirto Turkissa sopia sinun tarpeisiisi? Tämän oppaan avulla saat lisätietoa hiustensiirrosta Turkissa, eri klinikoista, hinnoista ja kaikesta, mitä tulet kohtaamaan matkasi aikana. Hiustensiirto ulkomailla on vain järkevää, sillä hinnat ovat huomattavasti Suomen hintoja alhaisemmat.

Sivun sisältö

Miksi hiustensiirto Turkissa kannattaa?

Hiusten menettäminen voi tuntua harmittavalta, lohduttomalta, stressaavalta ja jopa traumaattiselta niin naisista kuin miehistä. Hiustenlähtö voi alentaa myös itsetuntoa tai itsevarmuutta. Hiustenlähtö voi saada todella tunteelliseksi, joten hiustensiirto ja sen kautta saatavat mahtavat tulokset voivat parantaa elämänlaatua kokonaisuudessaan.

Suomessa tehtävä hiustensiirto voi kuitenkin maksaa maltaita. Hinnat voivat nimittäin kohota jopa 10 000 euroon asti. Tämän vuoksi Suomessa tehtävä hiustensiirto ei ole mahdollinen läheskään kaikille. Hiustensiirto Turkissa tulee kysymykseen silloin, kun haluaa laatua edulliseen hintaan. Hiustensiirto hinta saattaa jopa puolittua, jos vertaa Suomeen. Hiustensiirto ulkomailla on siis loistava vaihtoehto, mutta ennen kyseisen operaation suorittamista haluat varmasti saada lisätietoja. Mitä hinnat sisältävät? Mitä tapahtuu ensimmäisenä Turkkiin saapuessa? Onko hiustensiirto ulkomailla turvallista?

Tässä lyhyessä oppaassa vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, joita mieleesi saattaa juolahtaa ennen operaation varaamista. Jatka siis lukemista. Voit myös täyttää sivuiltamme löytyvän kyselyn, jonka jälkeen saat meiltä ilmaisen hiustensiirtoraportin ja voit esittää meille lisäkysymyksiä. Lähetämme sinulle lisätietoja Turkin kokeneimmista lääkäreistä sekä parhaista klinikoista.

hiustensiirto Turkissa
Hae klinikoilta ilmainen hinta-arvio hiustensiirtoon

Aikaerot, Turkkiin matkustaminen ja viisumit

Ensimmäisenä moni alkaa pohtimaan aikaeroa Suomen ja Turkin välillä. Turkissa aikavyöhyke on UTC/GMT +3. Aika on siis tismalleen sama kuin Suomessa. On kuitenkin huomioitavaa, että vuodesta 2016 lähtien Turkissa ei ole siirrytty erikseen kesä- ja talviaikaan.

Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia Turkkiin, jos kyseessä on alle kolmen kuukauden mittainen oleskelu. Passin on kuitenkin oltava voimassa vielä kuusi kuukautta Turkkiin saapumisen jälkeen.

Turkista löytyy lukuisia kansainvälisiä lentokenttiä. Istanbulissa yksinään on kolme kansainvälistä lentokenttää. Suomesta Istanbuliin lennettäessä Istanbul New Airport ja Istanbul Sabiha Gökçen Airport ovat suosituimpia lentokenttiä. Useat lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsingistä Istanbuliin. Lentoaika on kolme tuntia 30 minuuttia.

Vaikka matkustaisit ensimmäisen kerran Turkkiin, sinun ei tarvitse pelätä sitä, että eksyisit lentokentällä tai matkalla hotelliin. Hiustensiirtojen hinnat eivät useimmiten sisällä lentoja, mutta ne sisältävät kaiken muun aina lentokenttäkuljetuksista tulkkiin. Näin ollen kuljettaja on sinua vastassa jo lentokentällä, ja kuljettaa sinut turvallisesti hotellille saakka. Toimenpidepäivänä kuljettaja ajaa sinut klinikalle ja taas sieltä takaisin, joten voit olla varma, että pääset turvallisesti perille ja sinusta huolehditaan.

Missä yöpyä operaation aikana?

Hiustensiirtoklinikat tarjoavat erilaisia paketteja, joihin sisältyy kaikki lentoja lukuun ottamatta. Paketit sisältävät yleensä kolmen yön yöpymisen neljän tai viiden tähden hotellissa. Turkkiin on kuitenkin mahdollista jäädä pidemmäksikin aikaa. Tällöin hotellit perivät kuitenkin normaalin huonehinnan, joka Turkissa on keskimäärin edullinen.

Turkki on loistava valinta, jos haluaa luksusta edulliseen hintaan. Voit yöpyä sellaisissa hotelleissa kuin The Four Seasons, Hyatt Regency, Swissotel Bosphorus ja The Ritz Carlton. Valitse yksi hotelli ja nauti huipputason luksuksesta. Kaikissa luksushotelleissa on kylpylät ja useimmista niistä löytyvät myös ulko- ja sisäaltaat. Kuntosalit ja hotellit ovat muutenkin erinomaisen hyvin hoidettuja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hiussiirron jälkeen et välttämättä voi kastella päätäsi sukeltelemalla hotellin uima-altaassa tai nauttimalla rentouttavista suihkuista luksuskylpyhuoneessa. Tästä syystä hiussiirto kannattaa jättää loman loppupuolelle, etenkin silloin, jos mielii lepäillä uima-altaalla.

Luksushotellien ravintolat tarjoilevat parhaita turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia, joihin pääset tutustumaan matkan aikana. Jos turkkilainen menu ei innosta, voit siis huoletta valita listalta jotakin tuttua ja turvallista. Jos kuitenkin haluat kokeilla jotakin uutta, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan turkkilaiseen ruokakulttuuriin hieman alempaa tekstistä.

hiustensiirtoon Turkissa

Valuutta ja vaihtokurssi

Turkki ei kuulu Euroopan Unioniin, eikä se käytä euroa valuuttanaan. Turkin valuutta on Turkin liira. Turkin liiran kurssit ovat heitelleet viime vuosien aikana. Se on huono asia kansalaisten ja valtion talouden kannalta, mutta hyvä asia turistien kannalta. Yksi euro on noin 8,5 Turkin liiraa. Ajan tasalla olevan tarkan kurssin voi tarkistaa esimerkiksi Forexin sivuilta ennen matkaa.

Koska Turkin liiran kurssi on kohtalaisen huonossa asemassa tällä hetkellä, hiustensiirto hinta turkkilaisella klinikalla on tällä hetkellä edullinen. Valuutan taso kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä suomalaiset saavat maassa euroilla paljon enemmän irti. Tämä ei siis koske pelkästään hiussiirteitä, vaan myös yöpymisiä, illallisia ja mahdollisia ostoksia sekä muita maan sisäisiä matkusteluja.

Nähtävyydet Turkissa

Turkki ja etenkin Istanbul ovat kuuluja lukuisista turistikohteistaan. Ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Turkkiin juuri sen upeiden nähtävyyksien vuoksi. Lisäksi tunnelma maassa on aivan erilainen kuin Euroopassa, ja siksi monet rakastuvatkin maan kiireettömään, lämpimään ja ystävälliseen ilmapiiriin.

Istanbulista löytyy lukuisia kulttuurikohteita, jotka varmasti onnistuvat tyydyttämään kulttuurinjanoisen tarpeet. Kaupungin lukuisat palatsit tarjoavat niin historiaa, luonnetta kuin taidettakin, ja osaan niistä pääsee tutustumaan myös talviaikaan. Erityisesti tutustumisen arvoisia palatseja ovat Topkapi, Dolmabahçe palatsi ja Beylerbeyi palatsi.

Kun palatsit on koluttu läpi kannattaa suunnata katse Turkin upeisiin moskeijoihin. Koska kyseessä on islamilainen maa, löytyy Turkista lukuisia upeita moskeijoita, joiden sisältä löytyy niin historian havinaa kuin upeaa taidettakin. Sultanahmet Camii eli sininen moskeija sekä Hagia Sophia ovat varmasti tutustumisen arvoisia paikkoja, jotka jättävät jäljen kävijäänsä.

Ruoan hinta ja tyypilliset ateriat

Kokeile ehdottomasti turkkilaisia ruokia matkasi aikana. Tyypillisesti ateria juomineen maksaa noin 20-25 liiraa, mikä on erittäin edullinen hinta. Turkkilaisia perinneruokia ovat mezze (alkupalatarjotin), shish ja iskender kebab, gozleme (täytetty turkkilainen ohutleipä), kumpir (täytetty uuniperuna), karniyarik (täytetty munakoiso) ja etli ekmek (turkkilainen pizza).

Pääruokien lisäksi kannattaa tutustua myös makeampiin herkkuihin, sillä Turkki tunnetaan ihanista kahvipöydistään. Jälkiruokien ehdottomasti parasta antia ovat baklava ja turkish delight. Baklava saattaa olla monelle suomalaiselle entuudestaan tuttu, sillä Suomesta löytyy silloin tällöin kyseisiä makeisia. Maku ei ole kuitenkaan mitään verrattuna aitoihin turkkilaisiin makeisiin. Nämä ihanat herkut nautitaan usein turkkilaisen kahvin kera, joka on suomalaiseen makuun juuri sopivan tummaa.

Eikä kannata unohtaa kuuluisaa turkkilaista aamiaista, johon sisältyy niin happamia, makeita kuin tulisiakin makuja. Se on suunniteltu herättämään kaikki makuaistit ja aamiaistarjonta on runsas. Tarjolla voi olla erilaisia juustoja, oliiveja, hunajaa, lihoja, hilloja sekä tietenkin tomaattia ja kurkkua. Lisäkkeinä voidaan nähdä pähkinöitä, hedelmiä, viikunoita ja taateleita. Kaikki tämä nautitaan turkkilaisen teen eli çayn kanssa pienistä kauniista laseista.

Turkissa tehtävät hiustensiirrot

Nyt kun tiedät Turkista yleisesti, on aika tutustua hiustensiirtoihin Turkissa. Ovatko hiustensiirrot Turkissa turvallisia ja tehokkaita? Hiustensiirto hinta Turkissa on Suomen hintoja edullisempi, mutta siitäkään huolimatta ei kannata ajatella, että laatu olisi Suomen tasoa heikompi. On kuitenkin tärkeää valita klinikka, joka on saanut hyviä arvosteluja.

Turkissa on monia eksperttejä, jotka ovat erikoistuneet hiustensiirtoihin. Lisäksi hiustensiirroissa käytetään niin innovatiivisia ratkaisuja, että monet alan ammattilaiset muista maista matkustavat Turkkiin oppimaan lisää hiustensiirrosta. Jos siis ajattelet, että Suomessa ammattilaiset osaavat homman takuulla paremmin, kannattaa huomioida, että juuri kyseinen ammattilainen on voinut saada oppinsa Turkissa.

Miksi valita hiustensiirto Turkissa?

Hiustensiirto ulkomailla voi tuntua pelottavalta ratkaisulta, mutta todellisuudessa se on kaikkea muuta. Turkkilaisilla kirurgeilla on paras mahdollinen tietotaso, mitä tulee FUT- ja FUE-hiustensiirtoihin. Turkkilaiset klinikat ovat myös kehittämässä uusia DHI- ja robotilla suoritettavia DHI-hiustensiirtoja. Hiustensiirron voi saada kaikille hiustyypeille aina kiharoista hiuksista lähtien. Hiustensiirtoja voidaan tehdä joko siirtämällä karvatuppia yhdestä kohdasta toiseen kohtaan tai sitten istuttamalla kokonaan uusia hiustuppia päänahkaan tai muualle kehoon.

Monet miettivät, onko hiustensiirto Turkissa turvallinen valinta. Hiustensiirtoja on tehty Turkissa jo vuosikymmenten ajan. Turkista löytyy siis useita kirurgeja, joilla on vuosikymmenten kokemus kyseisestä alasta. Lisäksi Suomesta lähtee lääkäreitä Turkkiin opiskelemaan hiustensiirtoa, mikä osaltaan kertoo maan tasosta. Ulkomailla teetettävää hiustensiirtoa ei siis kannata pelätä, kunhan muistaa valita klinikan ja lääkärit huolella.

Hiustensiirto Turkissa - klinikan valinta

Klinikan valinnassa ei kannatta missään nimessä käyttää oikoteitä, sillä hiussiirto on asia, joka vaikuttaa elämääsi hyvin suuresti. Jotta valitsemasi klinikka olisi juuri sinun arvoisesi, sinun kannattaa käyttää mahdollisimman aikaa sen etsimiseen. Tässä kohden me tulemme vastaan, sillä olemme arvostelleet sivustollamme lukuisia Turkin hiustensiirtoklinikoita ja listanneet klinikoiden teettämät palvelut. Näin näet heti ensisilmäyksellä, onko klinikalla tarjolla juuri sinun tarpeillesi sopivia palveluita, kuten viiden tähden hotellia, lentokenttäkuljetuksia, sairaanhoitajia osallistumassa prosessiin tai Turkin hallituksen myöntämä lisenssi.

Arvostelussamme otamme huomioon klinikan hyvät ja huonot puolet, emmekä ole jättäneet yhtäkään kiveä kääntämättä. Emme ainoastaan odota klinikalta mahtavaa toimitilaa, vaan myös hinnat ovat tärkeässä asemassa. Miksi matkustaisit Turkkiin, jos hinnat olisivat siellä Suomen tasoa?

Hintojen lisäksi arvosteluumme joutuvat myös toimenpiteen suorittavat lääkärit, sillä lääkärin asema hiussiirrossa on yksi kaikkein tärkeimmistä asioista. Siksi meille on äärimmäisen tärkeää, että suosittelemme sinulle niitä klinikoita, joiden toimenpiteistä vastaavilla lääkäreillä on takanaan vuosien kokemus sekä loistava koulutus.

hiustensiirto turkissa

All-inclusive paketti

Suurin osa Turkissa tehtävistä hiustensiirroista on All-inclusive matkapaketteja. Tämä tarkoittaa sitä, että varatessasi hiustensiirron, saat myös lennot, hotellin, ruoat ja kuljetukset samaan pakettiin. Hiustensiirto Turkissa voi siis olla kuin lomamatka Turkkiin, sillä usein pakettiin kuuluu yksi ylimääräinen hotelliyö lepoa ja mahdollista turismia varten.

Vieraaseen maahan matkustaminen ei ole koskaan helppoa, ja koska kyseessä on lääketieteellisen toimenpiteen suorittaminen tuntemattomassa maassa, on todella tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi. Tästä syystä suosittelemme sinulle lähinnä All-inclusive paketteja tai ainakin mainitsemme, jos sinun tulee huolehtia itse lennoista tai vaikka lentokenttäkuljetuksista.

Mitä ottaa huomioon?

Hiustensiirto Turkissa ei ole kaikkein helpoin vaihtoehto, ja prosessiin liittyy monia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen matkan varaamista. Vieraassa maassa on hyvä olla joku tuttu henkilö tukemassa operaation aikana ja sen jälkeen. Jos siis mahdollista, kannattaa ottaa matkalle mukaan ystävä, sukulainen tai joku muu tuttava, johon voi tarpeen tullen tukeutua. Operaatioon liittyy monia eri vaiheita, jtoka voivat tuntua jännittäviltä, raskailta tai jopa uuvuttavilta. Tällöin hyvän ystävän seura on enemmän kuin tarpeen.

Tärkeää on myös miettiä, tarvitseeko matkalle mukaan tulkin tai voiko sairaala auttaa sinua sellaisen hankkimisessa. Turkkilaisella klinikalla pärjää kyllä englannin kielellä, mutta mikäli englanti ei ole täysin hallussa, voi tulkki auttaa sinua kiperän paikan tullen.

Muista myös ottaa huomioon se, että olet varannut lennot, jotka käyvät yksiin toimenpiteesi kanssa. Tämä on tärkeää etenkin silloin, jos klinikka ei auta sinua varaamaan lentoja. Katso siis tarkasti, että toimenpiteesi alkaa vasta hyvissä ajoin lentojen laskeutumisen jälkeen, tai mielellään vaikka vasta seuraavana päivänä.

Hanki ilmainen hiustensiirtokonsultaatio klinikalta heti

Usein kysytyt kysymykset

Hiustensiirto Turkissa on hyvin edullista Suomen hintoihin nähden. Hinnat alkavat 1 100 eurosta.

Olemme käyneet Turkin klinikat läpi ja valinneet niistä kymmenen parasta, jotta sinun ei tarvitsisi. Heiltä löytyvät alan parhaat lääkärit, jotka suorittavat hiustensiirtoja suosituimmilla tekniikoilla.

Turkki on yleisesti ottaen hyvin turvallinen maa. Voit kuitenkin lukea ulkoministeriön matkustustiedotteet heidän sivuiltaan.

Hiustensiirtoa suunniteltaessa tulee ottaa huomioon monia eri asioita, kuten ikä, sukupuoli, hiuslaatu ja etninen tausta. Ottamalla yhteyttä meihin sivustoltamme löytyvän lomakkeen kautta, voit saada ilmaisen hiusraportin ja tietoa siitä, soveltuuko hiussiirto juuri sinulle.

Hiussiirtoja teettävät lääkärit osaavat asiansa, ja heidän kanssaan työskentelee sairaanhoitajia sekä muuta henkilökuntaa, joka pitää huolen puudutteesta ja sen vaikutuksen kestämisestä koko toimenpiteen ajan. Näin ollen hiussiirto ei ole kivuliasta.

Ota yhteyttä WhatsAppilla, Messengerillä tai Telegramilla