Kulmakarvojen istutus

Prosessi vaihe vaiheelta

Kulmakarvojen istutus tuo tuuheat kulmat

Kasvot ovat tärkeä elementti ulkonäössä ja sillä on suora vaikutus sosiaaliseen elämään. Nenä, huulet ja kulmakarvat muodostavat tyylikkään kokonaisuuden ja erityisesti naisilla odotukset kulmakarvojen tiheyteen ovat suuret. Jokainenhan haluaa paksut ja kauniit kulmakarvat. Joskus tiheätkin kulmakarvat saattavat heikentyä monistakin syistä. Niitä ovat erilaiset sairaudet, leikkaukset tai jopa palovammat. Kulmakarvojen istutus on tullut yhä suositummaksi. Kuten hiustensiirto, myös kulmakarvojen siirto tuo pysyvän ratkaisun koko eliniän ajaksi ja saa kulmat jälleen näyttämään hyvältä.

Kulmakarvojen siirto lisää itsetuntoa, eikä se toimenpiteenä kestä kuin noin pari tuntia. Sinun on kuitenkin muistettava se, että kulmakarvojen tuuhennus tehdään hiussuortuvista, joiden rakenne on hiukan erilainen kuin kulmakarvoilla. Normaalit kulmakarvat tuskin kasvavat yli 10 mm pitkiksi, mutta hiukset puolestaan kasvavat jopa metrin mittaiseksi. Tämä johtaa siihen, että joudut leikkaamaan siirretyt kulmakarvat aika ajoin.

Mikäli tämä asia ei sinulle tuo ongelmia, niin olet valmis kulmakarvojen siirtoon. Kokosimme tähän asioita, joita on hyvä tietää, ennen kuin on menossa toimenpiteeseen. Ennen toimenpidettä on kuitenkin konsultaatio, jossa kaikki oleelliset asiat selviävät. Sinun tehtäväsi on miettiä millaisen muodon kulmasi saavat.

Close up of a young woman's face. Eye and eyebrow.

Sivun sisältö

Huomioitavat asiat ennen kuin kulmakarvojen istutus aloitetaan

Kun olet konsultoinut klinikan kanssa, niin seuraavat asiat on huomioitava ennen toimenpidettä:

  • Et voi käyttää aspiriinia etkä vitamiineja viikkoa ennen toimenpidettä
  • Sinun pitää ilmoittaa klinikalle käyttämäsi lääkkeet
  • Menettely kestää noin 2 tuntia ja siirteiden määrä on tilanteesta riippuen 50-500

Kulmakarvasiirrossa tärkeintä on se, että niskasta otetut siirrännäiset saadaan istutettua avoimiin, vierekkäin oleviin kanaviin. Tiheys pitää olla juuri sellainen kuin haluat. Kulmakarvat kasvavat 10-15 asteen kulmassa, joten juuri tähän kulmaan siirrännäiset on saatava, jotta ne aloittavat kasvamisen oikean suuntaisesti.

Kulmakarvojen istutus
Hae klinikoilta ilmainen hinta-arvio kulmakarvojen istutukseen

Miten kulmakarvojen tuuhennus tapahtuu?

1. Konsultaatio lääkärin kanssa

Ennen operaatiota käyt lääkärin kanssa konsultaation, jossa kerrot oman näkemyksesi kulmakarvojen tuuheudesta ja muodosta. Lääkäri tutkii tilanteen ja samalla katsoo, millaisia siirrännäisiä on mahdollisuus ottaa. Lääkäri voi jo konsultaatiossa hahmotella siirrännäisten määrän ja samalla saat kuulla lopullisen hinnan toimenpiteelle.

Toimenpiteenä toimii FUE hiustensiirto, joka on yksi edistyneimmistä hiustensiirron tekniikoista. Tällä tekniikalla suoritetun toimenpiteen tuloksena saadaan hyvin luonnollisia tuloksia eikä juurikaan jälkiä jää. Paikallispuudutusta käytetään toimenpiteen aikana.

2. Toimenpide

Menettely kestä pari tuntia ja se alkaa sillä, että lääkäri käy läpi toimenpiteen hyvin tarkasti. Aluksi tarkistetaan, että suunnitelma on sellainen kuin haluat. Sen jälkeen saat paikallispuudutuksen. FUE -tekniikalla kerätään juuret luovuttaja-alueelta yksitellen. Nämä siirrännäiset istutetaan hyvin huolellisesti oikeaan kulmaan, vierekkäisiin kanaviin. Istutuksen aikana on oltava todella tarkka, jotta uudet kulmakarvat saavat heti luonnollisen muotonsa.

Kun operaatio on tehty, sinun ei tarvitse olla sairaalassa leikkauksen jälkeen. Voit palata hotellille tai kotiin, riippuen siitä, missä tuo operaatio sinulle tehdään. Sinun on muistettava, että leikattu alue ei saa olla veden kanssa kosketuksissa 24 tuntiin. Sen jälkeen voit käydä suihkussa täysin normaalisti.

Ruvet lähtevät joskus pesun aikana jonkin ajan kuluttua ja se on aivan normaalia. Myös kulmakarvat irtoavat pari viikkoa leikkauksen jälkeen. Sen jälkeen uudet karvat kasvavat kolmen kuukauden sisällä. Ja kokonaisuudessaan prosessi kestää 8 kuukautta. Heti leikkauksen jälkeen sinun kannattaa käyttää lääkärin määräämiä lääkkeitä ohjeen mukaan välttääksesi turvotusta ja kipua.

3. Siirtoalueen hoito

Klinikalta annetaan sinulle tarkat hoito-ohjeet, miten sinun tulee toimia ensimmäisten viikkojen aikana. Tärkeintä on kuitenkin ettet käytä mitään kemikaaleja leikattuihin ihon kohtiin. Kasvot on pidettävä puhtaana siten, ettei niihin tule infektioita. Kulmiensiirron alueisiin ei kannata kosketella tarpeettomasti ja käytä määrätty lääkitys säännöllisesti. Mikäli aurinko paistaa, sinun on vältettävä olemista auringossa kahden ensimmäisen viikon aikana. Vältä myös urheilua ja muuta toimintaa viikon ajan leikkauksen jälkeen.

Kulmakarvojen siirto prosessina

Kulmakarvojen siirto voidaan tehdä sekä miehille että naisille. Ennen leikkausta otetaan verikokeet, jolla pyritään sulkemaan pois kaikki leikkausta estävät sairaudet. Tosin kaikista mahdollisista lääkityksistä, sairauksista sekä aikaisemmin tehdyistä leikkauksista on keskusteltava klinikan kanssa jo etukäteen. Niskan hiuksista valitaan sopivimmat siirrännäiset ja istutetaan paikoilleen, joten siksi juuri FUE -tekniikka on tähän tarkkaan työhön kaikki paras vaihtoehto.

Toimenpiteen kustannukset riippuvat täysin hiustyypistä ja siitä, kuinka paljon siirrännäisiä käytetään. Lopullinen hinta lasketaan vasta lääkärin tutkimuksen jälkeen. Hyvin tavallista on, ettei hintaa haluta arvioida kovin tarkasti aikaisemmin. Sinun etusi on se, että konsultoinnin jälkeen lääkäri tietää tarkalleen toimenpiteen ja siitä aiheutuvat kustannukset. Voit myös kysellä tarjousta useammalta klinikalta, jotka tekevät kulmakarvojen siirtoja. Silloin pääset vertailemaan hintoja tarkemmin.

Kulmakarvojen istutus

Yhteenveto kulmakarvojen siirrosta

Sinun tärkein tehtäväsi, ennen kuin otat yhteyttä mihinkään klinikkaan, on miettiä, millaiset kulmakarvat haluat. Voit suunnitella tuuheutta sekä niiden muotoa. Monilla klinikoilla on tarjolla erilaisia malleja, joita voi käyttää apuna suunnittelussa.

Lääkäri piirtää sinulle oman mallin, kun olette päässeet konsultoimaan asiasta keskenänne. Lääkäri myös kertoo sinulle tarkemmin, miten pitää toimia ennen ja jälkeen toimenpiteen. Hän myös kuvailee sinulle tarkasti, mitä toimenpiteen aikana tapahtuu.

Ensisijaisen tärkeää on noudattaa ohjeita, jotka annetaan leikkauksen jälkeiseen aikaan. Sinun on myös hyväksyttävä se ajatus, että istutetut kulmakarvat irtoavat jossain vaiheessa ja vasta sen jälkeen tilalle kasvavat pysyvät, uudet kulmakarvat.

Ota yhteyttä WhatsAppilla, Messengerillä tai Telegramilla