Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Asmed Hair Transplant Center arvostelu

Ikoni

Asmed Hair Transplant Turkey on yksi Turkin kalleimmista hiustensiirtoklinikoista. Hiustensiirron hinta on noin 2,5 euroa siirrännäistä kohden, jolloin hinta nousee parhaimmillaan jopa 7 500 euroon saakka. Kannattaako hiustensiirto Turkissa kyseisellä klinikalla vai jatkatko mieluummin vaihtoehtoisen klinikan etsintää?

Tämä Asmed Hair clinic arvostelu auttaa sinua päättämään sopiiko klinikka tarpeisiisi.

Arviomme

3.2/5

4.2 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Asmed Hair Transplant Center arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Asmed Hair Transplant Turkey tarjoaa selkeän nettisivuston, jonka kautta saat kaikkein tärkeimmät tiedot hiustensiirrosta. Jos haluat saada ilmaisen konsultaation klinikalta, voit täyttää sivuilta löytyvän lomakkeen, johon tulee liittää 12 kuvaa eri puolilta päätäsi. Tämän jälkeen Dr Koray Erdogan lähettää sinulle ennakkoarvion hiustenlähdön laajuudesta ja mahdollisista kustannuksista, mikäli hiustensiirto suoritetaan klinikalla. Tässä vaiheessa Asmed Hair clinic ei sido sinua vielä mihinkään.

Monet saattavat ajatella, että 12 kuvan ottaminen on liioittelua ja vie huomattavan paljon aikaa. Klinikka kuitenkin tarjoaa sen jälkeen ilmaisen konsultaation, joka sisältää kaiken tarvitsemasi tiedon mahdollisesta operaatiosta. Loppujen lopuksi kyseessä on siis positiivinen asia, mutta huonona puolena mainitsemme sen, että selkeää hinnoittelua ei ole sivustolla nähtävillä. Lisäksi sinun tulee osata kohtuullisen hyvin englantia, jotta ymmärtäisit tarpeeksi prosessista.

Ennen toimenpidettä

4 / 5

Toimenpiteen varaamisen jälkeen klinikka auttaa sinua matkasuunnitelmien tekemisessä. Kaikki mahdolliset muutokset matkasuunnitelmiin saa tehdä ilmaiseksi, jos vaikka satutkin sairastumaan juuri ennen matkaa. Selkeää ilmoitusta siitä, miten kaikki tämä hoituu, ei kuitenkaan löydy suoraan klinikan nettisivuilta, joten saadaksesi lisätietoa, joudut olemaan klinikkaan suoraan yhteydessä.

Klinikka ei myöskään anna suoraan neuvoja siitä, millaista ruokavaliota sinun tulisi noudattaa ennen toimenpidettä tai tulisiko sinun ottaa jotakin ravintolisiä. Selkeää infoa löytyy ainoastaan siitä, että sinun ei tule tupakoida. Saat kuitenkin selkeät ohjeet siitä, mitä tapahtuu, kun saavut lentokentälle.

Saapuminen ja majoitus

5 / 5

Voit halutessasi yöpyä viiden tähden Radisson Blu -hotellissa, joka sijaitsee tasokkaan taidekeskuksen liepeillä. Hotellissa klinikan asiakkaat saavat nauttia alennetuista hinnoista ja ylellisestä majoituksesta. Toinen vaihtoehto on yöpyä Asmed klinikan kirurgikeskuksen ylellisessä sviitissä.

Klinikka tarjoaa lentokenttäkuljetuksen aina lentokentältä valitsemaasi hotelliin ja klinikalle saakka. Tästä joutuu kuitenkin maksamaan itse, sillä kuljetukset eivät sisälly hintoihin. Jos päätät varata lentokenttäkuljetuksen, voit odottaa saavasi ykkösluokan palvelua. Klinikka jopa lähettää sinulle kuvan kuljettajastasi, jotta tiedät, mitä odottaa, kun saavut lentokentälle.

Näistä ylimääräisistä klinikan tarjoamista palveluista olisi ollut hyvä saada jonkinlainen hintakäsitys, sillä klinikka ei tarjoa hintatietoja näille sivuillaan. Näin ollen hinnat saattavat nousta kohtuuttoman korkeiksi, kun alkuperäiseen hintaan lisätään ylimääräisiä kustannuksia.

Klinikka

4 / 5

Asmed klinikka on vaikuttava laitos, jonka terveyssäännökset ja hygieniataso ovat Euroopan tasolla. Klinikalla on erikoistyöryhmä hygieniaa varten, ja heidän tehtävänään on taata operaatioon käytettävän huoneen sekä välineiden puhtaus ja sterilointi. Myös yleisten tilojen puhtaudesta pidetään huolta.

Klinikka on erikoistunut ainoastaan hiustensiirtoihin, eikä se ole sairaala. Vaikka on hyvin epätodennäköistä, että jokin asia menisi hiustensiirrossa vikaan paikallispuudutteen tai pienten viiltojen vuoksi, on aina pidettävä sekin mahdollisuus mielessä. Pahimmassa tapauksessa klinikka voi siirtää sinut lähimpään sairaalaan.

Toimenpide

5 / 5

Asmed klinikka on vaikuttava laitos, jonka terveyssäännökset ja hygieniataso ovat Euroopan tasolla. Klinikalla on erikoistyöryhmä hygieniaa varten, ja heidän tehtävänään on taata operaatioon käytettävän huoneen sekä välineiden puhtaus ja sterilointi. Myös yleisten tilojen puhtaudesta pidetään huolta.

Klinikka on erikoistunut ainoastaan hiustensiirtoihin, eikä se ole sairaala. Vaikka on hyvin epätodennäköistä, että jokin asia menisi hiustensiirrossa vikaan paikallispuudutteen tai pienten viiltojen vuoksi, on aina pidettävä sekin mahdollisuus mielessä. Pahimmassa tapauksessa klinikka voi siirtää sinut lähimpään sairaalaan.

Jälkihoito

3 / 5

Asmed Hair clinic tarjoaa potilaille jälkihoitopakkauksen, joka sisältyy toimenpiteen hintaan. Pakkaukseen kuuluvat hoito-ohjeet ja tietoa siitä, milloin voit odottaa ensimmäisten tulosten näkymistä. Lisäksi pakkauksesta löytyy shampoo, rasva ja suihke. Tarkempaa tietoa ei kuitenkaan ole siitä, kuinka kauan nämä tuotteet kestävät, eikä klinikka tarjoa jälkitarkastusta. Lisäksi se ei anna toimenpiteen tuloksille minkäänlaista takuuta.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Asmed Hair Transplant Center sai meiltä 4,2 tähteä viidestä

4.2/5.0

Asmed hiustensiirtoklinikkaa tarkasteltaessa ei tule unohtaa, että normaalin hintatason mukaisesti hiussiirre maksaa maksaa vain noin 0,8 euroa kappale. Asmedilla hinta on jopa 2,5 euroa siirrettä kohden, mikä tarkoittaa jopa yli kolminkertaista hintaa.

Klinikka tarjoaa huipputason vaihtoehdon, mistä johtuen monet valitsevat juuri sen. Jos etsit tasokasta majoitusta, moderneja mukavuuksia sekä asiantuntevaa palvelua Turkissa, voi tämä klinikka olla sinulle loistava valinta. Muista kuitenkin, että kokonaiskustannukset ovat yli kolminkertaiset, ja voit löytää parempia vaihtoehtoja, jotka siltikin tarjoavat ykkösluokan palveluja, selaamalla muita sivuiltamme löytyviä arvosteluja.

Ihmiset maksavat mielellään enemmän kaikista kauneuskirurgisista operaatioista, sillä kyseessä on heidän ulkonäkönsä. Tässä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon se, että klinikka ei anna operaatiolle minkäänlaista takuuta sen onnistumisesta.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Asmed Hair Transplant Dr Koray Erdogan

Dr Koray Erdogan on suorittanut hiustensiirtoja Turkissa jo lukuisten vuosien ajan. FUE hiustensiirto on ainoa metodi, jota mies käyttää toimenpiteisiin, sillä hän on itse ollut luomassa tehokasta K.E.E.P -metodia. Kyseinen metodi sai alkunsa siitä, että usein siirrännäiset kärsivät siirrosta ja useimmat vahingoittuivat, jolloin hiustupesta ei kasvanut enää luonnollisesti hiuksia. K.E.E.P -metodi teki tälle muutoksen, sillä sen avulla siirrännäiset istutetaan ennalta tehtyihin viiltoihin.

Dr Koray Erdogan on oikea mies FUE hiustensiirto -toimenpiteeseen, sillä miehellä on takana tuhansia onnistuneista hiustensiirtoja. K.E.E.P -metodin ansiosta hiusten kasvunopeus on nopeampaa ja onnistumisprosentti huomattavasti korkeampi. Kyseessä on siis erittäin kustannustehokas ja laadukas menetelmä, joka tarjoaa laadukkaan ratkaisun hiustenlähtöön.

Ennen ja jälkeen kuvat

Asmed Hair Transplant results ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Asmed Istanbul metodit ja toimenpiteet

Turkista on tulossa yksi hiustensiirtoalan johtavista maista, sillä maasta löytyy lukuisia ammattitaitoisia hiustensiirtoon erikoistuneita lääkäreitä. Yksi alan parhaista lääkäreistä on Dr. Koray Erdogan, joka työskentelee Asmed Istanbul hiustensiirtoklinikalla. Erdogan on sekä klinikan perustaja että palkittu kirurgi, jonka innovaatiot FUE-tekniikalla suoritetuista hiustensiirroista ovat herättäneet laajasti mielenkiintoa ympäri maailman. Useat potilaat, joilla on ollut toiveissa hiustensiirto Turkissa, ovat kääntyneet Erdoganin puoleen.

Asmed Hair Transplant Center Turkey
Mitä hiustensiirtoon tulee, klinikalla luotetaan tieteelliseen, matemaattiseen ja taiteelliseen lähestymistapaan. Lopputulos on aina luonnollinen ja asiakkaan toiveita vastaava. Klinikka pyrkii kehittämään jatkuvasti uusia, innovatiivisia tapoja palvella asiakkaitaan. Klinikan tavoite on tarjota asiakkailleen lopputuloksia, jotka muuttavat elämän.

Hinnat

Asmed Hair Hiustensiirto hinta ja hoitosetin sisältö

Hiustensiirto hinta määräytyy klinikalla toimenpiteen laajuuden mukaan, mutta sen tarkempia hintatietoja ei ole annettu. Hinnat alkavat klinikalla 2,5 eurosta siirrännäistä kohden.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat:

Lopullinen toimenpiteen hinta määräytyy aina sen mukaan, kuinka laajasta operaatiosta on kyse, ja mitä palveluita haluat matkallesi sisällyttää. Jotta saisit tarkemman käsityksen lopullisesta hinnasta, sinun tulee aina keskustella asiasta klinikan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Tohtori Koray Erdogan on kehittänyt aivan omanlaisen FUE hiustensiirto -tektiikan nimeltä K.E.E.P. Tekniikkaa käytetään klinikalla Erdoganin toimesta ja sen on todettu antaneen entistä paremman lopputuloksen ja onnistumisprosentin.

Hiustensiirron hinta riippuu siirrännäisten määrästä ja toimenpiteen laajuudesta. Jokaisen potilaan lähtötilanne ja toiveet ovat erilaisia, joten hinta on henkilökohtainen. Siirrännäiset maksavat noin 2,50 euroa kappaleelta.

Siirrännäisten määrä riippuu luuston mallista, nykyisten hiusten lukumäärästä ja tarpeesta. Lääkäri antaa tarkemman arvion siirrännäisten määrästä konsultaatiossa. Tarve on henkilökohtainen ja riippuu myös, halutaanko lopputuloksen olevan tuuhea vai vain kaljun kohdan peittävä.

Asmed Hair Transplant clinic löytyy Instagramista samalla nimellä. Pääset tutustumaan sosiaalisessa mediassa lisää klinikan toimintaan sekä ennen ja jälkeen kuviin.

Hiustensiirto hinta kattaa tietyn sekä tietyn määrän siirrännäisiä että hoitosetin, johon kuuluu lääkitys, sideharsoa, jääpakkaus, suihke että hoito-ohjeet.

Hiustensiirto Turkissa saattaa pelottaa, mutta pelko eksymisestä tuntemattomaan kaupunkiin on turhaa. Kuljettaja on sinua vastassa heti lentokentällä halutessasi ja hän vastaa kuljetuksista aina hotellille sekä hotellilta klinikalle asti. 

Pyydä tarjous klinikalta ja saa ilmainen hiusraportti!

Säästä jopa 70 %