Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

DHI-hiustensiirto

DHI-hiustensiirto on yksi kaikkein moderneimmista metodeista, joita lääkärit käyttävät hiustensiirrossa. Metodia kutsutaan myös nimellä suora hiustensiirto, sillä metodi mahdollistaa hiustensiirron erittäin huolellisesti. Ei siis ole ihme, että kyseisestä metodista on tullut erittäin suosittu. Jos haaveissasi on hiussiirto, jatka lukemista.

Turkin parhaat klinikat

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Mitä tarkoittaa DHI-hiustensiirto?

DHI on yksi alan tuoreimmista metodeista, joka siis mahdollistaa hiustensiirron ilman suurempia leikkauksia. Näin ollen operaatiosta ei myöskään jää potilaalle häiritseviä arpia, vaan lopputuloksesta saadaan suhteellisen luonnollisen näköinen. Tämä onkin potilaan kannalta katsottuna kaikkein miellyttävin metodi.

DHI-hiusimplantti laitetaan potilaalle usein paikallispuudutuksella. Koska operaatiossa hiustupet istutetaan paikalleen yksitellen erityisellä mikrolävistimellä, on metodi erittäin tarkka. Tällainen menetelmä vie tietenkin hieman enemmän aikaa, mutta toipumisprosessi on huomattavasti nopeampi ja helpompi potilaalle. Verrattuna muihin tekniikoihin, on hiustensiirron hinta tällä menetelmällä hieman kalliimpi. Hinnat alkavat usein reilu tuhannesta eurosta ja menevät aina 8 000 euroon asti riippuen siitä, missä maassa toimenpide toteutetaan, ja kuinka laaja se on.

Tätä metodia käyttävät hiustensiirtoklinikat ympäri maailman. Oli toiveissasi sitten hiustensiirto Turkissa, Virossa tai vaikka kotimaassa Suomessa, voit pyytää metodia käytettäväksi. Riippuu kuitenkin hiustesi laadusta, päänahkasi kunnosta sekä omista toiveistasi, sopiiko tämä tekniikka juuri sinulle, vai onko jokin muu metodi sittenkin parempi.

hiustensiirto turkissa

Kenelle DHI-hiussiirto sopii?

DHI-menetelmä on erittäin suosittu potilaiden keskuudessa. Sen avulla voi estää hiusten harvenemisen tehokkaasti ja pysyvästi, eikä jo olemassa olevia hiuksia tarvitse ajella toimenpiteen ajaksi. Jos siis toivot, että saat pitää hiuksesi, kannattaa suosia tätä metodia.

DHI-menetelmää suosivat myös ne potilaat, jotka ovat menettäneet hiuksensa esimerkiksi tapaturmassa. Koska metodi on kivuton, on kyseessä täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat saada luonnollisen lopputuloksen ilman enempää kipua.

Tällä menetelmällä myös toipumisaika on erittäin nopea, joten sitä suosivat ehdottomasti ne henkilöt, joilla ei ole aikaa ottaa esimerkiksi pitkää lomaa toipumista varten. Töihin pääsee halutessaan takaisin suhteellisen nopealla aikataululla. Myös infektion riski on erittäin pieni verrattuna muihin menetelmiin.

Jos haaveilet luonnollisista ja tuuheista hiuksista ilman leikkausta ja sen jättämiä arpia, kannattaa sinun ehdottomasti valita DHI-metodi. Vaikka metodin hinta on muita metodeja korkeampi, on sen onnistumisprosentti myös suurempi. Hiustenkasvu on myös tavallista nopeampaa ja lopputuloksen pääsee näin ollen näkemään nopeammin. Jopa 90-95 % hiuksista kasvaa jälleen niiden istutuksen jälkeen, joten nämä prosenttiluvut saavat puhua puolestaan ja kertoa metodin toimivuudesta.

Pyydä ilmainen konsultaatio ja saa hiusraportti arvoltaan 250 €

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä.

ebook
DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide

Kannattaako DHI-hiussiirto tehdä ulkomailla?

Hiustensiirtoja tehdään onnistuneesti myös ulkomailla, ja ulkomaille lähtevät juuri ne potilaat, jotka haluavat säästää hinnoissa. Luonnollisesta ja kauniista lopputuloksesta ei tarvitse kuitenkaan tinkiä, sillä ulkomailta löytyy erittäin taitavia lääkäreitä, jotka ovat hiustensiirron ammattilaisia. Esimerkiksi Turkista löytyy erittäin hyvin koulutettuja lääkäreitä.

DHI-hiussiirto kannattaa suorittaa siinä maassa, josta löytyy juuri itselleen sopivin klinikka ja parhaat hinnat. Turkista löytyy lukuisia hyviä klinikoita, ja Turkin lääkäreiden opissa ovat olleet myös osa suomalaisista hiustensiirtoalan ammattilaisista. Ennen klinikan ja kohteen valintaa on kuitenkin syytä vertailla klinikoita, niiden onnistumisprosentteja ja hintoja keskenään. Sivultamme löydät myös lukuisia klinikka-arvosteluja, jotka auttavat sinua valinnan tekemisessä.

Kannattaako hiustensiirto Suomessa DHI-metodia käyttäen?

Myös Suomesta löytyy lukuisia hiustensiirtoklinikoita. Klinikat sijaitsevat lähinnä Suomen suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Turussa ja Tampereella. DHI-menetelmä on yksi kaikkein kalleimmista tekniikoista, ja Suomessa hinnat saattavat olla jopa 70 % kalliimpia kuin ulkomailla. Jos siis haluat säästää hinnassa, ei sinun kannata jäädä kotimaahan. Jos hinnat eivät haittaa, saa toimenpiteen suoritettua lähellä.

Kuten ehdimme juuri mainita, on hiustensiirron hinta Suomessa huomattavasti kalliimpi kuin ulkomailla. Suomessa etuna on kuitenkin se, että saat aina palvelua omalla äidinkielelläsi joko suomeksi tai ruotsiksi.

DHI-metodi Virossa

Viro on suomalaisille tuttu maa, ja se tunnetaan edullisesta hintatasostaan. Sen vuoksi monet suomalaiset suuntaavat mieluummin Viroon teettämään hiustensiirron. Virossa tehty DHI-hiussiirto on usein huomattavasti edullisempi ja hintataso on melko sama kuin esimerkiksi Turkissa. Jos haluat suunnata Viroon, muista valita klinikka huolella. Autamme sinua mielellämme löytämään parhaan ja luotettavan klinikan.

DHI vai FUE?

Hiustensiirtoon käytettävä metodi valitaan usein yhteistyössä klinikan lääkäreiden kanssa. Valinnassa otetaan aina huomioon potilaan hiustenlähdön laajuus, päänahan kunto sekä toiveet. DHI-hiustensiirron hinta on usein kalliimpi kuin esimerkiksi FUE-metodin. Tulokset ja onnistumisprosentit kuitenkin vaihtelevat, ja laatu menee usein hinnan edelle kosmeettisia toimenpiteitä tehdessä.

Tekniikkana FUE eroaa hieman DHI-metodista, mutta se tarjoaa lähes yhtä luonnollisen lopputuloksen. Metodista jää päänahkaan vain pieniä mikroarpia, eikä tässäkään vaadita suurempia leikkauksia. Tätä tekniikkaa suositellaan erityisesti niille potilaille, joilla on pälvikalju. Myös DHI-metodin tapaan onnettomuudessa hiuksensa menettäneet potilaat voivat hyötyä tästä menetelmästä.

DHI-hiustensiirto pähkinänkuoressa

DHI-menetelmä on varsin tuore hiustensiirtoalalla, mutta sen kehittäminen vaati lääkäreiltä ja tohtoreilta jopa vuosikymmeniä. Tuloksena on hiusimplantti, joka takaa luonnollisen lopputuloksen mahdollisimman pienellä kärsimyksellä. Lisäksi hiuksia voidaan siirtää erilaisilta alueilta, kuten rinnasta, viiksistä, häpyalueelta, ripsistä ja kulmakarvoista. Näin ollen hiusten luovuttaja-alue on huomattavasti suurempi kuin muissa metodeissa, ja monet potilaat voivat hyötyä metodista paremmin. Tätä menetelmään kutsutaan usein myös Choi-metodiksi.

Toivottavasti tekstimme sai sinut ymmärtämään tarkemmin, mistä DHI-hiustensiirrossa on oikein kyse. Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoja, voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä sivujemme kautta.

hiustensiirto turkissa

Usein kysytyt kysymykset

DHI on hieman kalliimpi kuin muut metodit. Hinnat alkavat usein reilu tuhannesta eurosta ja menevät aina 8 000 euroon saakka.

DHI-menetelmä sopii täydellisesti niille potilaille, jotka eivät halua ajella hiuksiaan toimenpiteen vuoksi. Lisäksi se sopii niille, joilla ei ole varaa ottaa pitkää sairaslomaa töistä.

Suomessa DHI-menetelmällä tehdyt hiustensiirrot ovat suhteellisen kalliita verrattuna ulkomaiden hintoihin. Jos haluat kuitenkin saada palvelua suomeksi, on Suomi loistava valinta.

Hanki ilmainen hiustensiirtokonsultaatio klinikalta

Säästä jopa 70 %