Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Cityklinikka Helsinki -arvostelu

Cityklinikka on palveluitaan monipuolinen kauneushoitola. Sen valikoimista löytyvät muun muassa plastiikkakirurgia, hiustensiirto, ihohoidot ja paljon muuta. Klinikoita on useassa Suomen kaupungissa ja päätoimisto sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Se on helposti saavutettavissa ympäri Suomen joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Cityklinikka hiustensiirto tehdään kuitenkin ainoastaan Helsingin toimipisteessä.

Lukemalla tämän arvostelun osaat päättää, haluatko maksaa enemmän hiustensiirrosta Suomessa.

Arviomme

2.83/5

2.83 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Cityklinikka Helsinki arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5 / 5

Cityklinikka hiustensiirto kuuluu valikoimiin ja klinikalla käytetään nykyaikaista FUE-tekniikkaa. Hiustensiirroista vastaa tohtori Riikka Veltheim, jolla on kokemusta alalta jo vuosikymmenien ajalta. Ennen ajan varausta käydään läpi konsultaatio, jossa asiakkaan tilanne tarkistetaan asiantuntijan toimesta. Klinikka tarjoaa ilmaisen kuvakonsultaation, mutta videokonsultaatiosta joutuu maksamaan. Ajanvaraus on mahdollista puhelimen kautta kaikkiin klinikan palveluihin. Klinikka tarjoaa myös mahdollisuuden verkkovarauksiin joidenkin toimenpiteiden osalta.

Luonnollisesti Suomessa sijaitseva klinikka on monia ulkomailla sijaitsevia klinikoita kalliimpi. Yhden implantin hinta on 3,90 euroa, joka on moninkertainen esimerkiksi Turkissa sijaitsevien klinikoiden hintaan verrattuna. Toisaalta kotimaista klinikkaa käyttäessä matkustaminen maksaa vähemmän, joten se tasoittaa tilannetta hieman. Cityklinikan ehdoton vahvuus on myös se, että palveluvalikoima on hyvin laaja käsittäen kaikki yleisimmät kauneudenhoitoon liittyvät leikkaukset ja muut toimenpiteet.

Turkin parhaat klinikat 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)
Ennen toimenpidettä

2 / 5

Prosessi alkaa konsultaatiosta, jossa katsotaan läpi, minkälainen on asiakkaan tilanne, ja minkälaisia toiveita hänellä on. Hiuksiin liittyvät konsultaatiot maksavat 100 euroa ja arvioinnin tekee Riikka Veltheim. Paikan päällä tehtävässä konsultaatiossa käydään läpi hiusten laatu sekä asiakkaan terveydentila. Sen aikana asiakas saa paljon lisätietoa operaation kulusta ja muuhun siihen liittyvästä.

Klinikka ei juurikaan tarjoa toimenpidettä ennen tai sen jälkeen ilmaisia lisäpalveluita, vaan kaikesta täytyy maksaa. Tiukka hinnoittelu on tehty siten, että pelkästään itse toimenpiteen hinta on ilmoitettu. Jälkihoito on pitkälti potilaan itsensä vastuulla, mutta Cityklinikka Helsinki antaa yleiset ohjeet siihen, miten hiussiirteitä tulee hoitaa oikein.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Cityklinikka kotimaisena vaihtoehtona ei tarjoa juurikaan ylimääräistä palvelua itse toimenpiteen lisäksi. Asiakkaan tulee itse hoitaa sekä kuljetukset että majoitus klinikalle. Jos satut asumaan lähellä klinikkaa, pääset tietysti helpolla, sillä keskeisen sijainnin ansiosta paikalle pääsee julkisella liikenteellä.

Mikäli paikkakunnallasi ei ole Cityklinikan toimipistettä, joudut matkustamaan paikan päälle. Kannattaa huomata, ettei toimenpiteen jälkeen suositella autolla ajamista, joten julkinen liikenne lienee paras vaihtoehto. Matkustaminen on tietysti helppoa Suomen sisällä, koska maa on tuttu ja omalla äidinkielellä pärjää mainiosti.

Cityklinikan toimipisteet sijaitsevat Suomen suurissa kaupungeissa, mutta hiusten siirtäminen on keskittynyt Helsinkiin. Ennen ajan varaamista kannattaa tutustua kaupungin majoitustarjontaan. Suomessa hotellit ovat hintavia, joten ne tuovat myös lisäkustannuksia operaatiolle.

Klinikka

5 / 5

Cityklinikka on siitä mielenkiintoinen paikka, että se pyrkii satsaamaan erityisesti laatuun ja mukavuuteen. Suomessa terveydenhuoltoon liittyvä toiminta on tarkoin säädeltyä, joten toiminta on varmasti korkeatasoista ja standardit korkealla. Lisäksi klinikoita valvotaan ulkopuolisten virkailijoiden toimesta, mikä takaa korkean laadun.

Klinikalla on käytössä viimeisin teknologia ja huippuosaavat lääkärit, jotka huolehtivat yhdessä sairaanhoitajien kanssa siitä, että toimenpide on mahdollisimman kivuton asiakkaalle. Hiustensiirron lisäksi voit tilata samalla muita kauneushoitoja klinikan laajasta valikoimasta. Muista palveluista kannattaa keskustella konsultaation yhteydessä.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Hiustensiirto toimenpide suoritetaan Helsingin klinikalla. Paikalla on tohtori Riikka Veltheim sekä sairaanhoitajia, jotka avustavat operaatiossa. Aluksi päälakeen piirretään alue, johon hiussiirre halutaan laittaa. Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksella, joten nukutusta ei käytetä. Paikallispuudutus on ainoa asia, joka saattaa aiheuttaa kipua koko operaation aikana.

Jälkihoito

1 / 5

Klinikka ei tarjoa asiakkailleen juurikaan kaupan päällisiä tai jälkitarkastuksia. Cityklinikka hiustensiirto on kompakti paketti, johon kuuluu ainoastaan hiustensiirtämiseen liittyvät asiat. Klinikalla on kuitenkin päivystys, johon voi ottaa yhteyttä silloin, jos siirteen jälkeen tulee komplikaatioita. Muutoin jälkihoito perustuu asiakkaan omaan toimeliaisuuteen. Klinikan henkilökunta tarjoaa kyllä neuvoja, muttei mitään muuta.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Cityklinikka sai meiltä 2,83 tähteä viidestä

2.83/5.0

Cityklinikka on luotettava ja tunnustettu toimija Suomessa kauneuskirurgian alalla. Sen parhaat puolet ovat siinä, että hinnoittelu on täsmällistä ja läpinäkyvää. Lisäksi Suomessa toimiminen tarkoittaa sitä, että toiminta on tarkoin säädeltyä ja korkeatasoista.

Cityklinikka Helsinki on kuitenkin kallis kauneusklinikka. Suomen hintatason tuntien operaatioiden hinnat nousevat kohtalaisen korkeiksi, mikä on ulkomaalaisiin klinikoihin verrattuna huono asia. Korkean hinnan lisäksi klinikka ei juurikaan tarjoa ylimääräistä itse operaation lisäksi. Esimerkiksi ulkomailla hintaan kuuluvat hotellit ja kuljetukset. Siitäkin huolimatta hinta saattaa olla monta kertaa edullisempi.

Tämä klinikka ei pyri kilpailemaan hinnalla, vaan laadulla. Henkilökunta on todella osaavaa ja esimerkiksi tohtori Riikka Veltheimilla on kokemusta myös ulkomailta. Valinta perustuu hyvin pitkälti siihen, haluaako maksaa enemmän kotimaisesta palvelusta vai ulkomaisesta.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Cityklinikka Riikka Veltheim

Hiustensiirroista vastaa tohtori Riikka Veltheim, joka suorittaa satoja erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä operaatioita Suomessa ja Ruotsissa joka vuosi. Hän käyttää moderneja tekniikoita ja on erikoistunut erityisesti FUE-tekniikkaan. Se on nykyään suosittu hiustensiirtotekniikka, joka ei jätä suurempia arpia ja on hyvin kivuton. Tällä hetkellä se on kenties maailman käytetyin hiustensiirtoon tarkoitettu teknologia, sillä se on käytössä lähes jokaisella klinikalla.

Muu henkilökunta on myös erittäin osaavaa. Lääkäri Piotr Sikorski on koko yrityksen toimitusjohtaja, jolla on pitkä kokemus esteettisestä lääketieteestä. Veltheimin ja Sikorskin lisäksi lääkäri Akmaral Karakulova toimii klinikalla ja on erikoistunut pienkirurgiaan sekä injektio- ja laserhoitoihin.

Ennen ja jälkeen kuvat

Cityklinikka Helsinki hiustensiirto ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Cityklinikka metodit ja toimenpiteet

Cityklinikka käyttää metodina FUE-tekniikkaa, jossa käytetään nykyaikaista teknologiaa hyväksi. Hiussiirtojen toimipisteenä on ainoastaan Cityklinikka Helsinki, eikä niitä muualla tehdä. Keskeisin idea on se, että hiustuppia otetaan pois sellaiselta alueelta, jossa karvankasvu on normaalia. Tämän jälkeen hiustupet istutetaan halutulle alueelle siten, että ne alkavat kasvamaan uudella paikalla. Metodi on siis todella kätevä ja tarkka, sillä hiustupet pystytään istuttamaan tarkasti juuri sinne, minne asiakas haluaa.

Toimenpiteen jälkeen asiakas on valmis lähtemään kotiin. Tilannetta tietysti tarkkaillaan vähän aikaan, mutta kotiuttaminen tapahtuu yleensä nopeasti operaation jälkeen. Klinikka lupaa hiussiirteiden lopputulosten olevan korkeatasoisia, mutta lopullinen lopputulos on nähtävissä vasta puolen vuoden jälkeen.

Hinnat

Hiustensiirto hinta vaihtelee operaation mukaan

Klinikka hinnoittelee hiussiirteet istutettujen hiustuppien mukaan. Halvimmillaan toimenpide maksaa 4 500 euroa, jolloin tuppia istutetaan 3 000 kappaletta. Siitä hinnat nousevat tasaisin välein aina noin 10 000 euroon saakka.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat

Operaation hinta vaihtelee aina tilanteen mukaan. Ennen varsinaista toimenpidettä pidettävä konsultaatio on kuitenkin tilaisuus, jossa hinta-arvio täsmentyy. Klinikka laskuttaa istutettujen tuppien mukaan, joten mitä suurempi alue sitä isompi lasku.
Pyydä ilmainen konsultaatio klinikalta

Miesten palvelut

Cityklinikka – palvelut miehille

Miesten keho toimii hieman eri tavalla kuin naisten, mikä on hyvä ottaa huomioon erilaisia hoitoja suunniteltaessa. Cityklinikka ottaa kaikissa hoitosuunnitelmissa huomioon myös sen, kenelle ne ovat tulossa. Jokainen potilas hoidetaan yksilönä ja asiantuntevana henkilökunta pyrkii räätälöimään hoidot myös miehille.

Esimerkiksi ihonhoitotuotteet ovat erityisen tärkeitä pohtia siltä kannalta, käytetäänkö niitä mieheen vai naiseen. Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljyisempi kuin naisen. Ihoa voidaan myös kosteuttaa skinbooster- tai biorevitalisaatio-hoitojen avulla, jonka seurauksena ihon pinnasta tulee tasaisempi ja kirkkaampi.

Jos olet kärsinyt aknesta, klinikalla on mahdollista saada apua aknen aiheuttamiin arpiin. Ihonkuorinta ja laserhoidot auttavat tasoittamaan ihoa, jolloin arvet saadaan jopa poistettua tai ainakin tasoitettua. Samoin laserin avulla voidaan hoitaa myös maksaläiskiä tai muita vastaavia.

Muita palveluita

Muut palvelut

Cityklinikalla on koko joukko erilaisia hyvinvointipalveluita, joiden avulla omaa ulkonäköä voi kohentaa. Jos haluat tehdä isomman remontin, hiustensiirron lisäksi voit ottaa samaan pakettiin esimerkiksi plastiikkakirurgiaa tai ihonhoitopalveluita. Mikäli kokonaisvaltainen paketti kiinnostaa, asiasta kannattaa keskustella hoitohenkilökuntaan kuuluvan henkilön kanssa.

Kun tilaa samalla useita palveluita, voi pyytää hieman alennusta kokonaisuudesta. Tällöin voi säästää suuriakin summia, sillä suurin osa palveluista maksaa useita tuhansia euroja. Toimenpiteen voi yhdistää esimerkiksi lomamatkan yhteyteen, sillä monet toimenpiteistä on lähes kivuttomia.

Palveluita on tarjolla sekä miehille että naisille. Koska myös hiustensiirtoihin menevät molemmat, Cityklinikan palveluista on helppo löytää jotakin kaikille, joten valinnanvaraa on varsin mukavasti. Miesten kannattaa kysyä myös parransiirroista, mikäli sellaisen haluaa.

Osamaksu

Tarkista myös osamaksun ehdot

Mikäli hiustensiirron hinta nousee liian korkeaksi, voit aina kysyä mahdollisuutta osamaksuun. Cityklinikka ilmoittaa, että osamaksulle voi saada kaikki sellaiset toimenpiteet, jotka maksavat 50–10 000 euron välillä. Maksutapoina ovat OP Lasku, Jousto tai Walley, jos asiakas haluaa maksaa laskun osissa.

Jousto-osamaksu toimii siten, että jokainen voi valita, kuinka monessa osassa laskun haluaa maksaa. Vaihtoehtoja on 1–12, joten koko lasku on maksettava viimeistään vuoden aikana. Wally sen sijaan antaa maksuaikaa jopa kolme vuotta, joten todella pitkäkin sopimus on mahdollista saada aikaiseksi. OP Lasku taas toimii siten, että laskun voi maksaa 50 euron erissä.

Maksimilainasumma on kaikilla edellä mainituilla laskutavoilla 5 000 euroa. Rahoituksen hakeminen on helppoa, sillä sitä voi hakea sähköisen hakemuksen avulla. Maksuaikaa annetaan kuukauden verran, mikä on vielä kaiken lisäksi korotonta. Tarkemmat ohjeet lainan hakemiseen saat klinikan henkilökunnalta.

Osamaksu

Cityklinikka Helsinki – vaihtoehtoja tälle klinikalle

Jos haluat pohtia jotain toisia vaihtoehtoja suomalaiselle klinikalle, voit aina tutustua myös muihin klinikoihin tämän sivuston avulla lukemalla monipuoliset klinikka-arvostelut. Tarjolla on useita vaihtoehtoisia klinikoita ulkomailla, jotka tarjoavat samanlaisia palveluita edullisempaan hintaan. Esimerkiksi turkkilaiset klinikat ovat korkeatasoisia, joissa hiustensiirto on mahdollista saada halvemmalla.

Mikäli haluat suorittaa hiustensiirron Turkissa, pääset samalla lomamatkalle. Paketteihin kuuluu viiden tähden hotelli sekä siirtymät lentokentän ja hotellin välillä. Lisäksi voit valita sen, minkälaisella metodilla hiustensiirto toteutetaan. DUE/FHI-yhdistelmähoito on todella tehokas ja tuottaa luonnollisen lopputuloksen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa tietysti varautua eri tavalla toimenpiteeseen kuin silloin, jos se tehdään Suomessa. On suositeltavaa ottaa mukaan joku lähimmäinen, jolloin matkustaminen on huomattavasti mukavampaa. Lisäksi kielitaidon tulisi olla riittävä, jotta keskustelu klinikan henkilökunnan kanssa menee sujuvasti.

Katso myös seuraavat klinikoiden arvostelut:

Usein kysytyt kysymykset

Cityklinikalla on todella laaja kauneudenhoitopalvelujen tarjonta. Siihen kuuluu muun muassa plastiikkakirurgiaa, ihon laserhoitoa, rintaimplantit ja pienkirurgiaa.

Riikka Veltheim on koulutukseltaan lääketieteen tohtori, joten koulutustausta on kohdillaan. Hän on tehnyt töitä plastiikkakirurgian parissa jo vuosia ja suorittaa vuosittain satoja erilaisia toimenpiteitä potilaille.

Klinikka suosittelee ajan varaamista puhelimella, jolla klinikan henkilökunta on helpointa tavoittaa. Ajanvaraaminen käy parhaiten arkipäivisin.

Klinikka tarjoaa toimipisteessä paljon erilaisia palveluita aina injektiohoidoista erilaisiin laitehoitoihin. Myös kasvonkohotukset ovat mahdollisia.

Ennen ja jälkeen -kuvat löydät parhaiten heidän nettisivuiltaan. Sieltä löytyy kuvat niin hiussiirteistä kuin kasvojen kohotuksista.

Klinikan paras puoli on se, että se on kotimainen vaihtoehto. Usein hiussiirteitä varten joutuu lähtemään ulkomaille, joten laadukkaalle kotimaiselle vaihtoehdolle on aina tilaa.

Pyydä tarjous klinikalta

Säästä jopa 70 %