Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Cityklinikan Riikka Veltheim

Ikoni
Riikka Veltheim cityklinikka
Tilaa uutiskirje

Saa alennuskoodeja ja pysy ajan tasalla hius- ja kauneusasioissa.

Riikka Veltheim on plastiikkakirurgi, joka työskentelee sekä Ruotsissa että Suomessa. Hän on väitellyt tohtoriksi vuonna 1999. Sen jälkeen hän kohdisti mielenkiintonsa luunmuodostukseen Karoliinisen yliopistosairaalan plastiikkakirurgian osastolla. Tänään hän on plastiikkakirurgian asiantuntija ja koulutettu siihen Tukholmassa. Hän on lisäksi kouluttautunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan Yhdysvalloissa sekä Italiassa. Vuodesta 2007 lähtien hän on työskennellyt Akademiklinikenin plastiikkakirurgina sekä vuodesta 2014 Cityklinikan plastiikkakirurgian konsulttina.

Cityklinikalla Riikka Veltheim tekee muun muassa hiustensiirtoja. Toimenpiteessä hän käyttää FUE-tekniikkaa, jossa toimenpiteen jälkeen ei jää elämää häiritseviä arpia. Tämä tekniikka vie hiukan enemmän aikaa, mutta lopputulos on yleensä luonnollisempi. Toipumisaika on noin viikon. Konsultaatiossa, joka on Riikka Veltheimin kanssa, käydään läpi toimenpidettä sekä sitä, millaisen hiusrajan asiakas haluaa. Silloin Riikka voi arvioida, kuinka paljon siirrännäisiä operaatiossa tarvitaan.

Asiakkaiden Riikka Veltheim kokemuksia

Asiakkailta saatuja Riikka Veltheim kokemuksia on mukava lukea. Valtaosa heistä on ollut todella tyytyväisiä saamaansa palveluun. Kokemuksena toimenpide on ollut positiivinen sekä lopputulokseen monet ovat olleet tyytyväisiä. Hyvänä asiana pidetään myös sitä, että toipumisajalle annetaan ohjeet, joiden mukaan kotihoito onnistuu ilman suurempia ongelmia.

Kun lukee Riikka Veltheim kokemuksia saa sen kuvan, että potilaat luottavat Riikan tekemiseen ja myös sitä arvostetaan, että leikkaus ja toipuminen tapahtuu Suomessa. Cityklinikan asiakkaat arvostavat sitä, että Riikka Veltheim on ammattitaitoinen ja asiantunteva plastiikkakirurgi. Hänen työssään näkyy selvästi se, että kokemusta on karttunut hiustensiirrosta ja esteettisestä plastiikkakirurgiasta. Hiustensiirron onnistumiseen vaikuttaakin se, kuinka päänahkaa hoidetaan leikkauksen jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Miehen ulkonäön parantaminen

Ulkonäön parantaminen miehillä on nykyään jo suhteellisen yleistä. Työelämän kiihtyvä kilpailu ajaa siihen, että myös miesten on huolehdittava ulkonäöstään entistä enemmän. Siksi ei ole enää ihme, että miehet käyvät esteettisen plastiikkakirurgian klinikoilla eli tuttavallisemmin kauneuskirurgian hoidoissa. Hiustenlähtö on yksi syy, kun ulkonäön parantaminen tulee ajankohtaiseksi. Vuosi vuodelta miehiä käy klinikoilla yhä enemmän.

Valitettavasti Suomessa ei ole erillistä rekisteriä, mistä voisi seurata, kuinka paljon tällaisia esteettisiä leikkauksia tehdään. Arviot perustuvat pelkästään klinikoiden omaan niin sanottuun näppituntumaan. Miehille tehdään muitakin operaatioita kuin pelkästään hiustensiirtoja. Terve ruokavalio eikä edes liikunnallisuus auta siihen, että hiustenlähtö nostaa hiusrajaa eikä sitä saa peruttua vaan ainoa mahdollinen toimenpide pysyvään tulokseen on tällä hetkellä hiustensiirto.

Hiustensiirroissa on aina muistettava, että lopullinen tulos ei näy yhdessä yössä ja siirrännäisiä lähtee aina jonkin verran pois. Ulkonäön parantaminen vaatii aikaa ja lopulliset tulokset näkyvät vasta myöhemmin. Useimmiten siirrännäisten kasvaminen alkaa kunnolla 9-12 kuukauden päästä operaatiosta. Siinä vaiheessa lopputulos alkaa näkyä siten, että sen huomaavat myös muutkin ihmiset.

hiustensiirto cityklinikalla

Cityklinikka hiustensiirtoon

Cityklinikka toimii usealla paikkakunnalla, mutta hiustensiirtoja tehdään vain Helsingissä. Hiustensiirrosta vastaa Riikka Veltheim ja hänen konsultaationsa hinta on 100 euroa. Konsultaatio ei vielä sido asiakasta toimenpiteeseen, vaan sitä voi miettiä rauhassa sekä varata ajan vasta myöhemmin. Hinnoitteluun vaikuttaa myös se, tehdäänkö operaatio terveydellisistä vai eettisistä syistä. Jos kysymyksessä ovat eettiset syyt, hintaan lisätään myös arvonlisävero. Terveydellisistä syistä tehty toimenpide on ilman arvonlisäveroa.

Hiustensiirto tehdään päivässä, mutta mikäli kyseessä on megahiustensiirto, siihen on varattava aikaa kaksi päivää. Megasiirrosta puhutaan silloin, jos siirto sisältää 12 500 hiusta. Cityklinikka tekee FUE-hiustensiirtoja myös parralle. Parran istutus tulee kysymykseen silloin, jos tuntuu siltä, että parta ei kasva niin tuuheana kuin sitä itse haluaisi. Siirrännäiset otetaan silloin hiuksista ja ne istutetaan parran alueelle. Niskasta otettava hiusjuuri muistuttaakin hyvin paljon parran tuppea.

Picture of Maria

Maria

Maria on ammatiltaan terveydenhoitaja ja lisäksi hän on käynyt läpi ravitsemusterapeutin opinnot. Löydät kaikki Marian kirjoittamat artikkelit täältä.
Päivitetty 05/15/2023

Säästä jopa 70 %