Cityklinikka Helsinki arvostelu

Cityklinikka on palveluitaan monipuolinen kauneushoitola. Sen valikoimista löytyvät muun muassa plastiikkakirurgia, hiustensiirto, ihohoidot ja paljon muuta. Klinikoita on useassa Suomen kaupungissa ja päätoimisto sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Se on helposti saavutettavissa ympäri Suomen joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Cityklinikka hiustensiirto tehdään kuitenkin ainoastaan Helsingin toimipisteessä.

Lukemalla tämän arvostelun osaat päättää, haluatko maksaa enemmän hiustensiirrosta Suomessa.

Cityklinikka Helsinki hiustensiirto

Cityklinikka Helsinki arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5/5

Cityklinikka hiustensiirto kuuluu valikoimiin ja klinikalla käytetään nykyaikaista FUE-tekniikkaa. Hiustensiirroista vastaa tohtori Riikka Veltheim, jolla on kokemusta alalta jo vuosikymmenien ajalta. Ennen ajan varausta käydään läpi konsultaatio, jossa asiakkaan tilanne tarkistetaan asiantuntijan toimesta. Klinikka tarjoaa ilmaisen kuvakonsultaation, mutta videokonsultaatiosta joutuu maksamaan. Ajanvaraus on mahdollista puhelimen kautta kaikkiin klinikan palveluihin. Klinikka tarjoaa myös mahdollisuuden verkkovarauksiin joidenkin toimenpiteiden osalta.

Luonnollisesti Suomessa sijaitseva klinikka on monia ulkomailla sijaitsevia klinikoita kalliimpi. Yhden implantin hinta on 3,90 euroa, joka on moninkertainen esimerkiksi Turkissa sijaitsevien klinikoiden hintaan verrattuna. Toisaalta kotimaista klinikkaa käyttäessä matkustaminen maksaa vähemmän, joten se tasoittaa tilannetta hieman. Cityklinikan ehdoton vahvuus on myös se, että palveluvalikoima on hyvin laaja käsittäen kaikki yleisimmät kauneudenhoitoon liittyvät leikkaukset ja muut toimenpiteet.

Ennen toimenpidettä

2/5

Prosessi alkaa konsultaatiosta, jossa katsotaan läpi, minkälainen on asiakkaan tilanne, ja minkälaisia toiveita hänellä on. Hiuksiin liittyvät konsultaatiot maksavat 100 euroa ja arvioinnin tekee Riikka Veltheim. Paikan päällä tehtävässä konsultaatiossa käydään läpi hiusten laatu sekä asiakkaan terveydentila. Sen aikana asiakas saa paljon lisätietoa operaation kulusta ja muuhun siihen liittyvästä.

Klinikka ei juurikaan tarjoa toimenpidettä ennen tai sen jälkeen ilmaisia lisäpalveluita, vaan kaikesta täytyy maksaa. Tiukka hinnoittelu on tehty siten, että pelkästään itse toimenpiteen hinta on ilmoitettu. Jälkihoito on pitkälti potilaan itsensä vastuulla, mutta Cityklinikka Helsinki antaa yleiset ohjeet siihen, miten hiussiirteitä tulee hoitaa oikein.

Saapuminen ja majoitus

1/5

Cityklinikka kotimaisena vaihtoehtona ei tarjoa juurikaan ylimääräistä palvelua itse toimenpiteen lisäksi. Asiakkaan tulee itse hoitaa sekä kuljetukset että majoitus klinikalle. Jos satut asumaan lähellä klinikkaa, pääset tietysti helpolla, sillä keskeisen sijainnin ansiosta paikalle pääsee julkisella liikenteellä.

Mikäli paikkakunnallasi ei ole Cityklinikan toimipistettä, joudut matkustamaan paikan päälle. Kannattaa huomata, ettei toimenpiteen jälkeen suositella autolla ajamista, joten julkinen liikenne lienee paras vaihtoehto. Matkustaminen on tietysti helppoa Suomen sisällä, koska maa on tuttu ja omalla äidinkielellä pärjää mainiosti.

Cityklinikan toimipisteet sijaitsevat Suomen suurissa kaupungeissa, mutta hiusten siirtäminen on keskittynyt Helsinkiin. Ennen ajan varaamista kannattaa tutustua kaupungin majoitustarjontaan. Suomessa hotellit ovat hintavia, joten ne tuovat myös lisäkustannuksia operaatiolle.

Klinikka

5/5

Cityklinikka on siitä mielenkiintoinen paikka, että se pyrkii satsaamaan erityisesti laatuun ja mukavuuteen. Suomessa terveydenhuoltoon liittyvä toiminta on tarkoin säädeltyä, joten toiminta on varmasti korkeatasoista ja standardit korkealla. Lisäksi klinikoita valvotaan ulkopuolisten virkailijoiden toimesta, mikä takaa korkean laadun.

Klinikalla on käytössä viimeisin teknologia ja huippuosaavat lääkärit, jotka huolehtivat yhdessä sairaanhoitajien kanssa siitä, että toimenpide on mahdollisimman kivuton asiakkaalle. Hiustensiirron lisäksi voit tilata samalla muita kauneushoitoja klinikan laajasta valikoimasta. Muista palveluista kannattaa keskustella konsultaation yhteydessä.

Toimenpide ja lääkärit

3/5

Hiustensiirto toimenpide suoritetaan Helsingin klinikalla. Paikalla on tohtori Riikka Veltheim sekä sairaanhoitajia, jotka avustavat operaatiossa. Aluksi päälakeen piirretään alue, johon hiussiirre halutaan laittaa. Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksella, joten nukutusta ei käytetä. Paikallispuudutus on ainoa asia, joka saattaa aiheuttaa kipua koko operaation aikana.

Jälkihoito

1/5

Klinikka ei tarjoa asiakkailleen juurikaan kaupan päällisiä tai jälkitarkastuksia. Cityklinikka hiustensiirto on kompakti paketti, johon kuuluu ainoastaan hiustensiirtämiseen liittyvät asiat. Klinikalla on kuitenkin päivystys, johon voi ottaa yhteyttä silloin, jos siirteen jälkeen tulee komplikaatioita. Muutoin jälkihoito perustuu asiakkaan omaan toimeliaisuuteen. Klinikan henkilökunta tarjoaa kyllä neuvoja, muttei mitään muuta.

Johtopäätökset - Cityklinikka sai meiltä 2,83 tähteä viidestä

Cityklinikka on luotettava ja tunnustettu toimija Suomessa kauneuskirurgian alalla. Sen parhaat puolet ovat siinä, että hinnoittelu on täsmällistä ja läpinäkyvää. Lisäksi Suomessa toimiminen tarkoittaa sitä, että toiminta on tarkoin säädeltyä ja korkeatasoista.

Cityklinikka Helsinki on kuitenkin kallis kauneusklinikka. Suomen hintatason tuntien operaatioiden hinnat nousevat kohtalaisen korkeiksi, mikä on ulkomaalaisiin klinikoihin verrattuna huono asia. Korkean hinnan lisäksi klinikka ei juurikaan tarjoa ylimääräistä itse operaation lisäksi. Esimerkiksi ulkomailla hintaan kuuluvat hotellit ja kuljetukset. Siitäkin huolimatta hinta saattaa olla monta kertaa edullisempi.

Tämä klinikka ei pyri kilpailemaan hinnalla, vaan laadulla. Henkilökunta on todella osaavaa ja esimerkiksi tohtori Riikka Veltheimilla on kokemusta myös ulkomailta. Valinta perustuu hyvin pitkälti siihen, haluaako maksaa enemmän kotimaisesta palvelusta vai ulkomaisesta.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Cityklinikka Riikka Veltheim

Hiustensiirroista vastaa tohtori Riikka Veltheim, joka suorittaa satoja erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä operaatioita Suomessa ja Ruotsissa joka vuosi. Hän käyttää moderneja tekniikoita ja on erikoistunut erityisesti FUE-tekniikkaan. Se on nykyään suosittu hiustensiirtotekniikka, joka ei jätä suurempia arpia ja on hyvin kivuton. Tällä hetkellä se on kenties maailman käytetyin hiustensiirtoon tarkoitettu teknologia, sillä se on käytössä lähes jokaisella klinikalla.

Muu henkilökunta on myös erittäin osaavaa. Lääkäri Piotr Sikorski on koko yrityksen toimitusjohtaja, jolla on pitkä kokemus esteettisestä lääketieteestä. Veltheimin ja Sikorskin lisäksi lääkäri Akmaral Karakulova toimii klinikalla ja on erikoistunut pienkirurgiaan sekä injektio- ja laserhoitoihin.

Cityklinikka Helsinki hiustensiirto ennen ja jälkeen tulokset

Cityklinikka metodit ja toimenpiteet

Cityklinikka käyttää metodina FUE-tekniikkaa, jossa käytetään nykyaikaista teknologiaa hyväksi. Hiussiirtojen toimipisteenä on ainoastaan Cityklinikka Helsinki, eikä niitä muualla tehdä. Keskeisin idea on se, että hiustuppia otetaan pois sellaiselta alueelta, jossa karvankasvu on normaalia. Tämän jälkeen hiustupet istutetaan halutulle alueelle siten, että ne alkavat kasvamaan uudella paikalla. Metodi on siis todella kätevä ja tarkka, sillä hiustupet pystytään istuttamaan tarkasti juuri sinne, minne asiakas haluaa.

Cityklinikka arvostelu

Toimenpiteen jälkeen asiakas on valmis lähtemään kotiin. Tilannetta tietysti tarkkaillaan vähän aikaan, mutta kotiuttaminen tapahtuu yleensä nopeasti operaation jälkeen. Klinikka lupaa hiussiirteiden lopputulosten olevan korkeatasoisia, mutta lopullinen lopputulos on nähtävissä vasta puolen vuoden jälkeen.

Hiustensiirto hinta vaihtelee operaation mukaan

Klinikka hinnoittelee hiussiirteet istutettujen hiustuppien mukaan. Halvimmillaan toimenpide maksaa 4 500 euroa, jolloin tuppia istutetaan 3 000 kappaletta. Siitä hinnat nousevat tasaisin välein aina noin 10 000 euroon saakka.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat

  • Valokuvakonsultaatio ennen varsinaisen ajan varaamista
  • Terveydentilan tarkastaminen ennen operaatiota
  • FUE-tekniikkaan pohjautuva hiussiirre
  • Hiustuppien kantasolukäsittely
  • Tietopaketti jälkihoitoa varten

Operaation hinta vaihtelee aina tilanteen mukaan. Ennen varsinaista toimenpidettä pidettävä konsultaatio on kuitenkin tilaisuus, jossa hinta-arvio täsmentyy. Klinikka laskuttaa istutettujen tuppien mukaan, joten mitä suurempi alue sitä isompi lasku.

Usein kysytyt kysymykset

Cityklinikalla on todella laaja kauneudenhoitopalvelujen tarjonta. Siihen kuuluu muun muassa plastiikkakirurgiaa, ihon laserhoitoa, rintaimplantit ja pienkirurgiaa.

Riikka Veltheim on koulutukseltaan lääketieteen tohtori, joten koulutustausta on kohdillaan. Hän on tehnyt töitä plastiikkakirurgian parissa jo vuosia ja suorittaa vuosittain satoja erilaisia toimenpiteitä potilaille.

Klinikka suosittelee ajan varaamista puhelimella, jolla klinikan henkilökunta on helpointa tavoittaa. Ajanvaraaminen käy parhaiten arkipäivisin.

Klinikka tarjoaa toimipisteessä paljon erilaisia palveluita aina injektiohoidoista erilaisiin laitehoitoihin. Myös kasvonkohotukset ovat mahdollisia.

Ennen ja jälkeen -kuvat löydät parhaiten heidän nettisivuiltaan. Sieltä löytyy kuvat niin hiussiirteistä kuin kasvojen kohotuksista.

Klinikan paras puoli on se, että se on kotimainen vaihtoehto. Usein hiussiirteitä varten joutuu lähtemään ulkomaille, joten laadukkaalle kotimaiselle vaihtoehdolle on aina tilaa.

HANKI ILMAINEN HIUSRAPORTTI

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ WHATSAPPILLA, MESSENGERILLÄ TAI TELEGRAMILLA