Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Ideal of MeD -arvostelu

Ideal of MeD -klinikka Turkissa tekee töitä sen eteen, että voisit saada oman ihanteellisen itsesi takaisin ja näkyviin. He lupaavat parantaa potilaiden elämänlaatua ja tarjota heille hyvän kokemuksen hiustensiirron yhteydessä Turkissa. Tämä klinikka on yksi Turkin johtavista hiustensiirtoklinikoista ja se tarjoaa myös monia muita kosmeettisia toimenpiteitä.

Ideal of MeDin arvio

4.33/5

4,6 / 5,0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Ideal of Med -arvostelun yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Tämän klinikan varausprosessi on suunniteltu hyvin. Potilaana pääset helposti tutustumaan toimenpiteeseen ja sinua hoitavaan henkilökuntaan ennen ajan varaamista. Ideal of MeD kertoo sivuillaan yksityiskohtaisesti koko prosessin kulun aina lentokentälle saapumisesta klinikalla oloon ja kotiinlähtöön saakka. Monet haluavat myös tietää, millainen henkilökunta heitä odottaa paikan päällä, sillä se tuo turvallisuuden tunnetta itse prosessiin.

Jäimme kuitenkin kaipaamaan sivustolta selkeää hinnoittelua, sillä juuri missään ei mainita sitä, kuinka paljon hiustensiirto tulee tällä klinikalla lopulta maksamaan. Jonkinlaista suuntaa olisi ollut hyvä saada. Lisäksi kaikki tieto löytyy sivustolta vain englannin kielellä ja ymmärtääksesi prosessin kulun, tulee sinun ymmärtää jonkin verran englantia sekä hiustensiirron termejä.

Ennen toimenpidettä

5 / 5

Ideal of MeD pitää huolen siitä, että matkasi on turvattu alusta loppuun saakka. Hyvä suunnittelu näkyy läpi koko prosessin, sillä klinikka pitää sinusta huolen koko prosessin ajan. Ennen toimenpidettä klinikalla pidetään konsultaatio, jossa kartoitetaan tilanne vielä kertaalleen läpi. Lisäksi sinulle annetaan ravitsemusneuvoja, ravintolisiä ja valmistautumispakkaus, jotka auttavat sinua valmistautumaan oikein toimenpiteeseen.

Kovin moni muu klinikka ei tällaista potilailleen jaa, joten siitä annamme suuren plussan Ideal Of MeD Turkey -klinikalle. Lisäksi he antavat sinulle mahdollisuuden tehdä muutoksia omiin matkasuunnitelmiin, jos aiemmin varattu aika ei syystä tai toisesta sovikaan.

Saapuminen ja majoitus

5 / 5

Ideal of MeD pitää sinusta huolen siitä lähtien, kun saavut lentokentälle. Englantia puhuva kuljettaja ja koordinaattori on sinua lentokentällä vastassa. Näin klinikka varmistaa sen, että et jää yksin vieraaseen maahan heti saavuttuasi, vaan he auttavat sinut perille.

Prosessiin kuuluu kaikki aina verikokeiden tekemisestä VIP-kuljetuksiin ja viiden tähden hotelliin. Klinikka todella haluaa hemmotella asiakkaitaan ja näin myös helpottaa muuten jännittävää toimenpidettä, jolla pääset kohti ihanteellista minääsi.

Varaamalla toimenpiteen Ideal of MeD -klinikalta, voit olla varma, että sinusta pidetään huolta alusta loppuun saakka. Sinun tehtäväksesi jää vain huolehtia omasta voinnista, rentoutua ja nauttia matkasta kohti tuuheampia hiuksia.

Klinikka

4 / 5

Tähän mennessä olet varmasti jo vakuuttunut siitä, että Ideal of MeD Turkey hoitaa asiansa hyvin. Sama laatu ja sinusta huolehtiminen jatkuu myös saavuttuasi klinikalle. Klinikka tarjoaa sinulle mukavuutta, jotta voit kokea olosi mahdollisimman mukavaksi ja rauhalliseksi.

Klinikalta löytyy nykyaikaiset välineet hiustensiirtoon sekä siistit ja rauhalliset tilat, jotka on pyhitetty ainoastaan hiustensiirrolle. Klinikalla ei siis tehdä muita operaatioita, vaan tilat ovat rauhalliset. Ainoa miinus, jonka klinikalle tässä kohden annamme on puuttuva turkkilainen lisenssi.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Ideal of MeD Turkey pitää huolen siitä, että toimenpiteen lopputulos on mahdollisimman luonnollinen, ja että kaikki sujuu hyvin toimepiteen alusta loppuun saakka. Tästä johtuen toimenpiteeseen osallistuu sairaanhoitajia ja toimenpiteen ulkopuolinen lääkäri tekee toimenpiteen jälkeen lopputarkastuksen, jolla varmistetaan täydellinen lopputulos.

Tiimi puhuu englantia, ja toimenpiteestä vastaa tohtori Devrim Demirel. Ideal of MeD ei kuitenkaan kerro hänestä sen tarkemmin sivustollaan, joten jouduimme valitettavasti miinustamaan tiedonpuutteen vuoksi yhden pisteen tiimiltä. Emme nimittäin voi kertoa tarkemmin tohtorin osaamisen tasosta ilman tarkempaa tietoa.

Jälkihoito

4 / 5

Silloin kun on puhe klinikan järjestämästä jälkihoidosta, monet klinikat saavat tässä kohden meiltä miinusta. Ideal of MeD kuitenkin yllättää meidät, sillä sama korkea taso jatkuu myös jälkihoitotuotteiden kohdalla. Klinikka tarjoaa sinulle jälkihoitopakkauksen, vähintään kahden kuukauden jälkihoitotuotteet ja hyvät jälkitarkastukset.

Klinikka tekee jälkitarkastuksen vielä kolmen kuukauden kuluttua toimenpiteestä varmistaakseen, että lopputulos on juuri sitä, mitä sen pitääkin. He haluavat pitää sinusta huolen ja olla varmoja, että arvet paranevat ja hiuksen lähtevät kasvamaan halutulla tavalla. He lupaavat sinulle 90 % taatun hiustenkasvun istutetuille alueille.

Ainoa miinus, jonka joudumme klinikalle antamaan on rahoituksen puute. Sinulla ei ole mahdollisuutta saada toimenpiteelle rahoitusta klinikalta tai sen kautta.

Johtopäätökset

Ideal of MeD sai meiltä 4,6 tähteä viidestä

4,6/5,0

Ideal of MeD Turkey on oikea yllättäjä, sillä klinikka pysyy tyylilleen uskollisena prosessin alusta loppuun saakka. Koko toimenpiteestä he onnistuivat saamaan 4,33 tähteä viidestä, joten keskiarvo on yksi parhaista.

Tässä kohden jokaiselle on varmasti tullut jo selväksi, että klinikka todella välittää potilaista tarjoten heille kaikkea sitä, mitä he tarvitsevat – ja enemmän. Helppo varausprosessi, VIP-tason kuljetukset, laadukas klinikka, osaavat lääkärit ja viiden tähden hotelli ovat vain murto-osa siitä, mitä tulet saamaan. Eikä myöskään pidä unohtaa kattavaa jälkihoitopakkausta ja jälkitarkastuksia.

Suurin parannus, jonka klinikka voisi vielä tehdä, on turkkilaisen lisenssin hakeminen. Lisäksi he voisivat antaa vähän lisätietoa sivustollaan toimenpidettä johtavasta tohtorista, jotta potilailla olisi käsitys siitä, millainen tohtori koko prosessia hoitaa.

Hanki ilmainen hiusraportti meiltä tänään

Tiimi

Ideal of MeDin tiimi

Ideal of MeD -klinikka ei juurikaan kerro sivustollaan tiimistään. Tiedämme, että tohtori Devrim Demirel johtaa hiustensiirto-operaatioita, mutta hänen taustaansa, kokemuksiaan tai muutakaan tärkeää tietoa ei ole sivustolla kuvattu.

Klinikalla on kuitenkin takanaan pitkä kokemus hiustensiirtojen parista ja näin ollen myös koko henkilökunta on erittäin kokenutta ja ammattitaitoista. Voit siis turvallisin mielin suunnata tälle klinikalle hoitamaan oman hiustensiirtosi.

Ennen ja jälkeen kuvat

Ideal of MeD Turkey results - ennen ja jälkeen tulokset

Ideal of MeD Turkey ei ole lisännyt sivuilleen ennen ja jälkeen -kuvia prosessista. Heiltä löytyy kuitenkin lukuisia arvosteluja ja potilaiden jättämiä kommentteja, joita on ilo lukea. Nämä lukijoiden jättämät kommentit puhuvat puolestaan, mutta siitä huolimatta oikeita kuvia olisi ollut mukava päästä näkemään.

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Metodit

Hiustensiirtometodit ja toimenpiteet

Klinikka on kehittänyt täysin omanlaisensa toimenpiteen hiustensiirtoon, joka on yhdistelmä FUE– ja DHI-hiustensiirtoa. Tämän hiustensiirtometodin vuoksi toimenpiteen lopputulos on luonnollinen. Ideal of MeDin tiimi käsittelee koko päänahan alueen, jotta hiuksia kasvaisi joka puolella päätä yhtä tiheästi.

Ideal of MeD on yksi harvoista Turkin klinikoista, joka käyttää Sapphire FUE -metodia, joka tehdään juuri tälle metodille tarkoitetulla työkalulla. Tämä työkalu ei jätä näkyviä arpia päänahkaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita myös ylipainekammiokäsittely, joka nopeuttaa paranemisprosessia jopa 70 %.

Hinnat

Ideal of meD hinnat

Tämä klinikka tarjoaa täydenpalvelun paketteja, jotka kattavat aivan kaiken, mitä tarvitset. Varauksenteon jälkeen sinun ei enää tarvitse miettiä esimerkiksi hotellia, lentokenttäkuljetusta tai jälkihoitopakkauksia, vaan aivan kaikki on otettu huomioon jo klinikan puolesta.

All-inclusive-paketti sisältää muun muassa:

Kaikki tämä kuulostaa täydelliseltä pakkaukselta, mutta valitettavasti klinikka ei ole hinnoitellut tätä sivustollaan mitenkään. On aivan totta, että jokaiselle hiustensiirron hinta on hieman erilainen, sillä siirteiden määrä ja käytettävä hiustensiirtometodi ovat usein niitä ratkaisevia tekijöitä hinnoittelussa.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä löytyy. He päivittävät säännöllisin ajoin profiiliaan Facebookin puolella. Löydät profiilin täältä: https://www.facebook.com/idealofmed

Hiustensiirron lisäksi Ideal of MeD tarjoaa myös muita kosmeettisia toimenpiteitä, kuten hammasimplantteja.

Klinikka sijaitsee aivan Istanbulin keskustassa, joten pääset samalla katselemaan kaupunkia, sen nähtävyyksiä ja halutessasi hankkimaan myös matkamuistoja.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %