Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Estecenter arvostelu

Hiustensiirto Turkissa vuosikymmenten kokemuksella

Arviomme

3/5

3.00 / 5.0

Estecenter yhteenveto

Estecenter Istanbul tarjoaa hiustensiirrot parin vuosikymmenen kokemuksella

Estecenter Istanbul on İbrahim Çevikin perustama plastiikkakirurgiaklinikka. İbrahim Çevik on haluttu puhuja, kolumnisti ja TV-ohjelmissa esiintyvä expertti. Hän on tuonut useita uusia hiustensiirron tekniikoita Turkkiin, ja hän on kouluttanut useita alan experttejä Turkissa, mukaan lukien oman tiiminsä. İbrahim Çevik tiimeineen on auttanut yli 20 000 ihmistä saamaan hiussiirteen ja yleisesti ottaen on Estecenter arvostelu positiivista. Positiivisuutta lisää se, että yritys pyrkii tarjoamaan palvelunsa kaikilla mahdollisilla kielillä vähintään tulkin avulla, ja tämän lisäksi potilaasta ei huolehdita pelkästään sairaalassa, vaan yritys pitää huolen myös matkojen ja majoituksen sujuvuudesta.
Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Plussat ja miinukset

Estecenter arvostelu - plussat ja miinukset

Hiustensiirto Turkissa on ottanut suuria harppauksia parin viime vuosikymmenen aikana, ja siitä voidaan osittain kiittää Estecenterin perustajan İbrahim Çevikin elämäntyötä. Hiustensiirto ulkomailla saattaa arveluttaa erityisesti kielitaidotonta, mutta onneksi Estecenter tarjoaa tulkkauspalvelun pyydettäessä. Yrityksen sivut ovat saatavilla viidellä eri kielellä, mutta suomenkielistä palvelua sieltä ei suoraan saa. Suomalaisen potilaan on siis osattava vähintään englantia päästäkseen aloittamaan asioinnin yrityksen kanssa. Sivustolta ei valitettavasti myöskään löydy hintoja suoraan, joten ne selvittääkseen pitää yritykseen ottaa yhteyttä verkkosivuston kautta. Onneksi saat hintatarjouksen kauttamme erittäin nopealla aikataululla, joten otathan meihin yhteyttä parhaan tarjouksen saamiseksi.

Estecenter näyttää paperilla todella hyvältä, luvaten VIP-palvelut ja asiantuntevan henkilökunnan. Henkilöstö koostuu yli sadasta lääketieteen ammattilaisesta koostuvan henkilöstön, johon kuuluu perustajan lisäksi kaksi plastiikkakirurgian erikoislääkäriä, kolme erikoislääkäriä, kaksi yleislääkäriä ja kaksi anestesialääkäriä. Ilmeisesti kuitenkin İbrahim Çevik vastaa lähinnä hallinnollisista tehtävistä ja ohjauksista, joten hänen kahdenkymmenen vuoden kokemustaan ei välttämättä pääse kokemaan suoraan, vaan toimenpiteet suorittaa hänen valvonnassaan toimiva lääkäri. 

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Hinta

Hiustensiirron hinta riippuu toimenpiteen laajuudesta

Estecenter tarjoaa hiustensiirtoja edullisesti, sillä pienimmät toimenpiteet jäävät hinnaltaan hieman alle tuhanteen euroon, kun taas laajat toimenpiteet maksavat noin kahdeksantuhatta euroa. Parta ja kulmakarvat hoituvat myös alle tuhannen euron hintaan, vaativimpien toimenpiteiden ollessa vajaat kolmisentuhatta euroa. DHI on kallein operaatio, maksaen yli seitsemäntuhatta euroa laajimmassa operaatiossa, kun taas FUE-hiustensiirron voi saada isommassakin mittakaavassa reiluun kahteen tuhanteen euroon.

Estecenter hiustensiirto kokemuksia on saatavilla ympäri maailmaa ja yleisesti ottaen on Estecenter Istanbul yksi parhaita klinikoita hiustensiirtoon Turkissa. Se kuuluukin Istanbulin klinikoiden parhaimmistoon. Jos siis kaljuuntuminen vaivaa, kannattaa klinikkaan ottaa yhteyttä. Klinikka lupaa antaa heti alussa taloudellisia neuvoja, joiden avulla operaation kokonaishinnan selvittäminen helpottuu. Ulkomailla käydessä pitää ottaa aina huomioon myös matkustus- ja yöpymiskulut, mutta Estecenter lupaa auttaa näissä asioissa tarjoten alkuun ilmaisen konsultaation. Jos haluat lukea myös muista Turkissa toimivista klinikoista, lue sivuiltamme Estetica arvostelu.

estecenter arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Estecenter arvostelu osaa kertoa, että palvelua on saatavilla monella eri kielellä. Pelkästään verkkosivut ovat saatavilla turkiksi, arabiaksi, englanniksi, saksaksi ja ranskaksi. Jos osaat yhtään näistä kielistä, pääset asioinnissa alkuun ja Estecenter lupaa hankkia tulkin käyttöösi, mikäli koet sille olevan tarvetta.

Hiustenlähdön laajuus ja tapa ovat yksilöllisiä, joten on tärkeä pyytää klinikalta konsultaatio oikean menetelmän löytämiseksi hiussiirrettä varten.

Estecenterillä sinun ei tarvitse olla yksin, vaan yksi henkilö saa tulla mukaasi potilashuoneeseen. Sinun ei siis tarvitse olla täysin yksin vieraassa maassa, vaan voit ottaa valitsemasi ihmisen mukaan lisätueksi.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %