Hiustensiirron hinta

Vertaile hiustensiirtoklinikoiden hintoja ja valitse paras hiustensiirron hinta

MILLOIN HALUAT HOIDON TAPAHTUVAN?

Valitse hoitosi ajankohta ensin.
Valitse hoitosi ajankohta ensin.

ONKO SINULLA JO HIUSTENLÄHDÖN ARVIOINTIRAPORTTI?

Arviointiraportti sisältää tiedot tarvittavien siirteiden määrästä, suositellusta metodista, jne.
Valitse ensin, löytyykö sinulta jo arviointiraportti.
Valitse ensin, löytyykö sinulta jo arviointiraportti.

MAHTAVAA!

Ilman tuoretta arviointiraporttia emme voisi saada hyviä tarjouksia klinikalta, sillä ne paljastuvat usein epätarkoiksi.
Kirjoita raportin antaneen lääkärin nimi.
Kirjoita raportin antaneen lääkärin nimi.

VALITSE SUKUPUOLESI

Valitse sukupuolesi ensin.
Valitse sukupuolesi ensin.

VALITSE HIUSTENLÄHDÖN LAAJUUS

Tämän pitäisi käydä ilmi myös arviointiraportissasi
Perustuu Hamilton-Norwood asteikkoon
Valitse hiustenlähdön laajuus ensin.
Valitse hiustenlähdön laajuus ensin.
Perustuu Savin-asteikkoon
Valitse hiustenlähdön laajuus ensin.
Valitse hiustenlähdön laajuus ensin.

KUINKA MONTA SIIRRETTÄ VAADITAAN ARVIOINTIRAPORTTISI MUKAAN?

Kirjoita siirteiden määrä (vain numeroina).
Kirjoita siirteiden määrä (vain numeroina).

VALITSE PÄÄNAHKASI KUNTO

Field is required!
Field is required!

HANKI HIUSTENSIIRTOARVIO ILMAISEKSI SEURAAVAN 60-120 MINUUTIN SISÄLLÄ

Tekemällä yhteistyötä sairaaloiden kanssa (terveyden ja laatuasioiden vuoksi olemme päättäneet tehdä yhteistytä vain sairaaloiden kanssa) voimme tarjota käyttäjillemme ilmaisen henkilökohtaisen arviointiraportin (arvoltaan 250€).
Millä kielellä haluaisit saada ilmaisen arviointiraportin?
Select a language first
Select a language first

VALITSE SUKUPUOLESI

Valitse sukupuolesi ensin.
Valitse sukupuolesi ensin.

VALITSE IKÄRYHMÄSI

Valitse ikäryhmäsi ensin.
Valitse ikäryhmäsi ensin.
Valitse ikäryhmäsi ensin.
Valitse ikäryhmäsi ensin.

ONKO TÄMÄ ENSIMMÄINEN HIUSTENSIIRTOSI?

Please select if this is your first hair transplant.
Please select if this is your first hair transplant.
Kerro meille ensin, onko tämä ensimmäinen hiustensiirtosi.
Kerro meille ensin, onko tämä ensimmäinen hiustensiirtosi.

LATAA 4 KUVAA HIUKSISTASI

Meidän tulee nähdä edestä, takaa ja molemmilta sivuilta.
Klikkaa ladataksesi
Field is required!
Field is required!

Onnistui! Olemme löytäneet lukuisia mahtavia tarjouksia sopivilta klinikoilta.

Täytä yhteystietosi alle ja lähetä lomake.

Hienoa, meillä on nyt kaikki mitä tarvitsemme raporttisi laatimiseen ja tarjousten tekemiseen.

Täytä tietosi alle ja lähetä lomake, jotta voimme aloittaa sen valmistelemisen ja antaa sinulle ensimmäiset tarjoukset.
Kirjoita nimesi.
Kirjoita nimesi.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite.
Kirjoita kaupunki.
Kirjoita kaupunki.
  • Suomi (+358)
  • Suomi (+358)
  • Muu (+xx)
Field is required!
Field is required!
Anna voimassa oleva puhelinnumero.
Anna voimassa oleva puhelinnumero.
Anna voimassa oleva puhelinnumero.
Anna voimassa oleva puhelinnumero.
Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Kuinka paljon hiustensiirto maksaa?

Vertaile hiustensiirron hintoja parhailta hiustensiirtoklinikoilta ympäri maailmaa. Yllä olevan esitietokyselyn täyttämisen jälkeen yhdistämme sinut useisiin klinikoihin online-konsultaatiota varten.

Säästä aikaa

Jos otat omatoimisesti yhteyttä eri klinikoihin, joudut tuhlaamaan suuria määriä aikaa siihen, että vastaat samoihin kysymyksiin joka kerta. Me autamme sinua juuri tässä – hiustensiirto.netin avulla vastaat kuhunkin kysymykseen vain kerran. Jaamme vastauksesi suoraan klinikoille, jotta online-konsultaatiosi sujuu huomattavasti nopeammin. Hiustensiirron hinta on asia, joka luonnollisesti mietityttää niitä, jotka ovat aikeissa lähteä hiustensiirtoprosessiin. Oli hakusessa sitten hiustensiirto naiselle tai miehelle, on aina tärkeä miettiä aivan ensiksi perusasioita – millaisia tuloksia toivon saavani hiustensiirrolta, ja mitä minulla on varaa maksaa siitä?

Useita klinikoita

Ei odotuslistaa

Valtuutetut klinikat

All-Inclusive

Hinnasto

Vertaile hiustensiirtoklinikoiden hintoja eri maiden välillä.

Maa Hinta (Euro)
Turkki
1 000€ - 4 200€
Suomi
3 000€ - 33 000€
Puola
1 500€ - 6 300€
Liettua
1 450€ - 2 000€
Iso-Britannia
5 500€ - 33 000€
Irlanti
10 000€ - 20 000€
Yhdysvallat
7 200€ - 21 200€

All-Inclusive matkapaketit

Hiustensiirto Turkissa on yhä useamman suomalaisen valinta – eikä ihme, sillä tämä on paitsi edullisempaa, myös ikään kuin pieni lomamatka! Varsinkin Hiustensiirto-netin kautta varatut yhteistyöklinikoillamme suoritettavat hiustensiirrot ovat kokemuksena vähintäänkin miellyttäviä, sillä hiustensiirtohintamme ovat aina all-inclusive.

Voit valita joko budget- tai premium -pakettimme, jotka sisältävät hotellin, lennot sekä lentokenttäkuljetukset. Sinun ei siis tarvitse huolehtia itse mistään, vaan me hoidamme kaiken!

Englanninkieliset koordinaattorimme ovat saatavillasi kellon ympäri ja vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiisi. Älä siis epäröi, vaan lähde kauttamme rohkeasti matkaan. Saat pienen irtioton arjestasi ja all-inclusive matkasi päätteeksi sinulla on päässäsi jälleen kuontalo, josta olet aina haaveillut.

hiussiirto ikoni

Ennen matkaa

Keskustele toimenpiteestä suoraan hiustensiirron ammattilaisen kanssa - ei välimiehiä. Kun olet tyytyväinen, varaa sopiva toimenpideaika.

hiussiirto ikoni

Matkustaminen

Varaamme lentolippusi puolestasi ja englanninkielinen VIP-kuljettajasi odottaa sinua kohteessa lentokentällä viedäkseen sinut hotellille. Se on (aivan kuin) lomaa!

hiussiirto ikoni

Paikan päällä

Kolmen päivän ulkomaillaolon aikana VIP-kuljettajasi kuljettaa sinua hotellin ja klinikan välillä.

hiussiirto ikoni

Kotona

Hoidon jälkeen tarjoamme sinulle hoidonjälkeisen hoitopaketin, johon sisältyy muun muassa sopiva shampoo.

Valitse budjettiisi sopiva hiustensiirtometodi

Hiustensiirtoon käytettävät toimenpiteet ovat hyvin yksilöllisiä, ja ne valitaan sen mukaan, kuinka laajata alueelta hiukset ovat lähteneet. Muita metodiin vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi hiusten väri ja laatu. Myös samaa metodia käytettäessä hinta voi olla aivan erilainen riippuen siitä, kuinka laajasta toimenpiteestä on kyse. Otamme kaiken tämän huomioon, ja saat tarjouksen, jossa on jo huomioitu hiustesi laatu, toimenpiteen laajuus sekä kaikki muut hintaan vaikuttavat tekijät. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä sekä ylimääräisiltä menoilta.

Aloita siis matkasi jo tänään! Voit ottaa ensimmäisen askeleen täyttämällä ylempää tältä sivulta löytyvän esitietokyselyn ja vastaamalla sen kysymyksiin huolellisesti. Sinun ei tarvitse vastata jokaiseen kysymykseen kuin kerran, sillä tämän jälkeen vastauksesi ohjataan suoraan klinikoille. Tämän jälkeen voit rentoutua ja odottaa yhteydenottoa klinikalta, jonka hiustensiirron hinta ja laatu sopivat kriteereihisi. Ilmaisen ja sitomattoman online-konsultaatiomme aikana voit saada suosituksen jopa useammasta klinikasta ja voit halutessasi ottaa yhteyttä vaikka kaikkiin.

Hiustensiirron hinta määräytyy klinikan mukaan

Hiustensiirron hinta määräytyy sen mukaan, minkä klinikan valitset toimenpiteeseen. Autamme sinua varmistamaan, että saamasi hiustensiirto hinta on paras mahdollinen. Lisäksi autamme sinua saamaan yhteyden sinulle sopivimpaan klinikkaan. Prosessi ei voisi olla sinulle helpompi. Prioriteettimme on asiakkaidemme tyytyväisyys lopputulokseen ja prosessiin. Hiustensiirron lopputulos on pysyvä, joten on ensisijaisen tärkeää, että lopputulos on sinulle mieluisa. Uskomme, että minkä tahansa kokoiselle kukkarolle on olemassa sopiva hiustensiirtoa tarjoava klinikka. Juuri siksi olemmekin keränneet sivustollemme kokemuksia asiakkailtamme, jotka ovat lähteneet hiustensiirtoprosessiin eri kokoisilla budjeteilla ja saaneet haluamansa lopputuloksen itselleen sopivaan hintaan.

Hiustensiirron hinta

Kysymyksiä hiustensiirron hinnasta

Hiustenlähtö on ikävä vaiva, mutta vielä ikävämmän siitä tekee se, että sen korjaaminen hiustensiirrolla voi monessa tapauksessa olla varsin hintava prosessi. Moni joutuu säästämään jonkin aikaa, jotta voi kustantaa hiustensiirron. Onneksi on olemassa myös vaihtoehtoisia tapoja hiustensiirron kustantamiseen.

Yhteistyöklinikkamme voivat auttaa sinua saamaan rahoitusapua hiustensiirtoon.

Oli kyseessä sitten hiustensiirto Helsingissä tai Turkissa, monet hiustensiirtoklinikat tekevät yhteistyötä rahoituslaitosten kanssa. On olemassa jopa rahoituslaitoksia, jotka erikoistuvat täysin kosmeettisiin operaatioihin ja nämä voivat auttaa sinua rahoittamaan unelmasi hiustensiirrosta. Voit tiedustella asiasta lisää suoraan valitsemaltasi klinikalta, joka kertoo siitä varmasti mielellään lisää.

Hiustensiirto Turkissa tai ulkomailla on Suomen hintatasoa huomattavasti edullisempi. Tämä johtuu monen tekijän summasta. Esimerkiksi lääkärien palkat ovat Turkissa alhaisempia kuin Suomessa. Lisäksi toimenpiteeseen käytettävät välineet ovat edullisempia hankkia ja muutoinkin koko maan hintataso on huomattavasti alhaisempi kuin Suomen. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun tulisi tinkiä laadusta, sillä Turkissa on erittäin hyvin koulutettuja hiustensiirtoalan ammattilaisia.

Mistä hiustensiirron hinta muodostuu?

Jos haluat tietää, mikä on tarvitsemasi hiustensiirron hinta, on ilmainen online-konsultaatio paras tapa ottaa siitä selvää. Hintaan vaikuttavat useat seikat:
  • Valitsemasi metodi vaikuttaa toimenpiteen hintaan. Jotkin metodit ovat kalliimpia siksi, koska ne ovat kestoltaan pidempiä ja mekaniikaltaan työläämpiä
  • Siirrettävien hiusten lukumäärä vaikuttaa koko toimenpiteen lopulliseen hintaan, sillä mitä enemmän hiuksia siirretään, sitä suurempi työ hiustensiirrossa on
  • Hiljaisempina aikoina voi olla helppo saada hyvä hinta hiustensiirrolle. Kannattaa siis vertailla operaation hintoja eri aikoina parhaan tarjouksen nappaamiseksi
  • Hiustensiirron hinta riippuu siitä, missä maassa toimenpide suoritetaan. Kosmeettiset toimenpiteet ovat edullisempia esimerkiksi Turkissa ja Puolassa

Mitä kaikkea sinun tarvitsee tietää hiustensiirron kustannuksista?

Hiustensiirron kustannukset vaihtelevat eri tekniikoiden välillä. Kaikkein kallein menetelmä on DHI, ja vakiohintaisin on FUE. Hintaan kuitenkin vaikuttavat siirrännäisten määrä ja se mitä kaikkea hiustensiirtopakettiin sisältyy. Tekniikkaa et voi valita itse, vaan kirurgi valitsee sopivimman tekniikan, johon vaikuttavat ikäsi, hiustyyppisi ja hiustenlähtö eli kuinka laajalle alueelle siirrännäisiä pitää laittaa. Mikäli alue on laaja, toimenpide kestää myös kauemmin.

Erilaiset tekniikat ja niiden kustannukset

Vaikka et itse pääsekään valitsemaan tekniikkaa, esittelemme sinulle lyhyesti käytettävissä olevat tekniikat sekä niiden eroavaisuudet hinnoittelussa. Haluammekin korostaa ilmaisen konsultaation merkitystä, jolloin sinulle pystytään antamaan tarkempi hinta-arvio oman tilanteesi mukaan. Lopullinen arvio riippuu aina siirrännäisten määrästä, eli siitä kuinka laajalle alueelle kaljuuntuminen on levinnyt.

FUE hiustensiirto hinta

FUE eli Follicular Unit Extraction on tällä hetkellä suosituin menetelmä. Tällä menetelmällä aiheutetaan vain pieniä pistemäisiä arpia, jotka jäävät hiusten kasvettua hyvin huomaamattomaksi, toisinaan katoavat kokonaan. Menetelmä sopii hyvin henkilöille, jotka suosivat lyhyttä hiusmallia.Toimenpiteen pituus vaihtelee sen mukaan, millainen profiili potilaalla on ja kuinka paljon siirteitä laitetaan. FUE -tekniikasta on käytössä myös kehittyneempi versio, jossa käytetään safiiriteriä teräslappujen sijasta. FUE on hinnaltaan halvempi kuin DHI, mutta jonkin verran kalliimpi kuin FUT.

DHI hiustensiirto hinta

DHI eli Direct Hair Implantation on suora hiusten istutus. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää osittaiseen kaljuuntumiseen. Tekniikassa käytetään Choi-implanttikynää, jolloin siirteet varastoidaan kynään. Potilaan ei tarvitse ajella hiuksiaan ja arvet ovat myös vähäisiä. Tämä menetelmä on hinnaltaan kaikkein kallein.

FUT hiustensiirto hinta

FUT eli Follicular Unit Transplantation on vanhempi menetelmä, jossa kudosnauha leikataan päänahasta ja siirretään se kaljuuntuneelle alueelle. Tässä menetelmässä jää suuremmat arvet.

FUT on kaikkein halvin tekniikaltaan, mutta se ei välttämättä sovi kaikille. Ei varsinkaan silloin, jos päänahka on kireä tai arpeutuminen jää liian leveäksi jäljeksi.

Mitä kaikkea itse operaation tulisi kattaa?

Kun valmistaudut leikkaukseen Turkissa, jossa hintataso on yleensä ottaen alempi kuin muualla Euroopassa, sinun ei tarvitse olla huolissasi hoidon tasosta. Klinikoilta löytyvät kehittyneet laitteet ja täydellinen palvelu. Nämä tosin eroavat klinikka kohtaisesti.

Ennen leikkausta on sinulta otettava verikoe, jolla varmistetaan, että olet terve, eikä taustalta löydy sellaisia sairauksia, jotka estävät leikkauksen tai pahimmillaan aiheuttavat komplikaatioita. Verikokeen ottaminen vie yleensä 30 minuuttia. Mikäli mitään hälyttävää ei löydy, saat ottaa seuraavan askeleen kohti leikkausta.

Tekniikasta riippuen hiukset ajellaan lyhyemmäksi tai DHI:n ollessa kyseessä, sekään ei ole edes tarpeen. Leikkaukset tehdään aina paikallispuudutuksella, joten itse toimenpide on kivuton. Mikäli haluat neulattoman anestesian, saat sen lisämaksusta. Tällöin anestesia annetaan korkeapaineilmalla, joka työntyy syvälle ihoon. Tämä vaihe kestää noin 15 minuuttia.

Anestesia sisältyy hiustensiirron kustannuksiin, mutta on myös muutamia seikkoja, mitkä pitää huomioida hyvissä ajoin ennen leikkausta. Ainakin kymmenen päivää aikaisemmin sinun pitää lopettaa B- ja E- vitamiinien käyttö, koska ne voivat aiheuttaa verenvuotoa. Myös ennen leikkausta pitää lopettaa mahdollisten masennus-, verenohennus- sekä tulehduskipulääkkeiden käyttö. Näistä on hyvä keskustella oman lääkärisi kanssa.

Lisäksi on muistettava, että tupakointi ja alkoholi ovat tauolla ennen leikkausta. Tupakointi voi aiheuttaa verisuonten tukkeutumisen ja alkoholilla voi olla vaikutusta anestesiaan. Suositeltavaa on myös ettet käy parturissa ennen leikkausta. Näillä ohjeilla komplikaatiot jäävät vähemmäksi ja tulokset ovat parempia. Jos ohjeita ei noudata, saattaa hiustensiirron hinta olla suurempi, jos yllätyksiä tulee vastaan.

Mitä tapahtuu operaation jälkeen?

Jokainen hiussiirto eroaa kustannuksiltaan, tuloksiltaan sekä paranemisprosessin pituudelta, mutta leikkauksen jälkeen on kuitenkin samat jälkihoitotehtävät. Lääkäri antaa ohjeet leikkauksen jälkeen ja niitä kannattaa todella seurata huolellisesti mahdollisia komplikaatioita välttääksesi.

Ensimmäisten päivien aikana sinun on nukuttava pystyasennossa ja siksi jälkihoitopakettiin kuuluu niskatyyny, joka helpottaa nukkumista. Päänahka on erityisen herkkä heti toimenpiteen jälkeen. Leikkaus itse on kivuton paikallispuudutuksen takia, mutta leikkauksen jälkeen tarvitset kipulääkkeitä ja ne kuuluvat kustannuksiin. Päänahassa tuntuu hieman epämukava tunne, kun puudutus loppuu. Jotkut kestävät tämän kivun, mutta kivun poistamiseksi on hyvä ottaa lääkettä.

Kivun lisäksi saatat tuntea myös turvotusta muutaman päivän ajan. Tämä on varsin yksilökohtaista, joten lääkäri määrää turvotusta estävää lääkitystä tukalan olon vähentämiseksi. Mikäli et halua ottaa lääkettä, voit myös käyttää jääpuristetta, mutta sen kanssa on syytä olla varovainen, koska leikatut alueet ovat hyvin herkkiä. Nämä lääkkeet sisältyvät myös kustannuksiin.

hiustensiirron hinta

Mitä muuta ottaa huomioon kuin hiustensiirron hinta?

On hyvin ymmärrettävää, että haluat olla hintatietoinen valitessasi klinikkaa. Ethän kuitenkaan unohda niitä muita seikkoja, mitä kannattaa huomioida klinikan valinnassa. Tärkeitä ovat ainakin asiakastyytyväisyys, mukavuudet ja niin edelleen.

Yksi seikka on kuitenkin yli muiden ja se on lääkärit tai klinikan lääkäriryhmä. Ovatko he kaikki päteviä? Onko heillä tarvittava tutkinto? Kauanko he ovat olleet hiustensiirtoalalla? Kannattaa myös katsoa tarkkaan kuvia siitä, millainen työnjälki on ollut eli ennen ja jälkeen kuvia.

Klinikan tarjoamiin palveluihin kannattaa kiinnittää myös huomiota. Millaisia laitteita heillä on? Mitä mukavuuksia on tarjolla ennen leikkausta tai leikkauksen jälkeen? Ja palveleeko klinikka sinua omalla kielelläsi? 

Varaudu myös siihen, että hiustensiirron hinta voi muuttua ensimmäisessä konsultaatiossa lääkärin kanssa. Silloin määritellään paras ja sopivin hoitosuunnitelma. Kustannukset muuttuvat siirteiden lukumäärästä riippuen. Toimenpiteen jälkeen ei yleensä tarvita toista leikkausta. Ennen leikkausta määritellään kaikki toimenpiteen eli leikkaus, leikkauksen jälkeinen hoito ja kaikki muut siihen liittyvät tekijät, jotka voivat vaikuttaa päänahan paranemisprosessiin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ WHATSAPPILLA, MESSENGERILLÄ TAI TELEGRAMILLA