Hiustensiirto Turku

Vertaile hintoja ja saa tarjouksia – Toteuta hiustensiirto

hiustensiirto

Löydä ammattimaiset paikat hiustensiirtoon Turussa

Oletko aikeissa teettää hiustensiirron Turussa? Tällöin olet juuri oikeassa paikassa. Olemme koonneet sivuillemme kattavan tietopaketin kaikesta oleellisesta, mitä sinun tulisi tietää hiustensiirrosta. Nykyään hiustensiirto Suomessa onnistuu monilla eri paikkakunnilla, kuten Helsingissä ja Turussa. Mikäli hiustensiirto Turku -alueella kiinnostaa sinua, jatka lukemista.

Sivun sisältö

Hiustenlähtö on yleinen vaiva - Hanki luotettava hiustensiirto Turku -alueella

Hiustenlähtö on hyvin yleinen vaiva, josta voivat kärsiä niin miehet kuin naisetkin. Kaljuuntuminen voi olla kiusallinen ja arka asia, mutta onneksi apua on nykyään tarjolla. Kiitos kehittyneiden hiustensiirtomenetelmien menetetyt hiukset on mahdollista saada takaisin ja lopputulos on luonnollinen sekä aito.

Hiustensiirtojen tekemisestä on tullut vuosien myötä entistä suositumpaa. Hoitoja tehdään enemmän ja enemmän jatkuvasti, ja käytetyt menetelmät ovat kehittyneet huimaa vauhtia. Enää ei välttämättä tarvitse matkustaa ulkomaille saadakseen hiustensiirron, vaan hiustensiirto Suomessa on jo hyvinkin yleistä. Hiussiirre asennetaan päiväkirurgisena toimenpiteenä, jonka tekee osaava plastiikkakirurgi. Hiustensiirtoja suoritetaan monissa suurimmissa kaupungeissa ja hiustensiirto Turku -alueella on yksi niistä, mistä löydät useita eri paikkoja, jotka tarjoavat hiustensiirtoja. Löydät lisää tietoa sivuiltamme.

Turussa palvelee monta klinikkaa, joista voit saada hiustensiirron, ja paikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, tulitpa sitten läheltä tai kauempaa Suomesta. Konsultointikäyntejä voidaan järjestää etukäteen myös esimerkiksi videopuheluna Skypen kautta. Näin asiakkaita voidaan palvella helpommin ympäri Suomea ennen varsinaista toimenpidettä.

Hiustensiirto Turku
Hae klinikoilta ilmainen hinta-arvio hiustensiirtoon

Erilaiset hiustensiirtomenetelmät

Yleisesti ottaen hiustensiirrossa käytetään kahta erilaista menetelmää: FUT (follicular unit micrograft) ja FUE (follicular unit extraction). FUT-menetelmä on vanhempi hiustenmenetelmä, kun taas FUE on uudempi tekniikka, jota hyödynnetään nykyään klinikoilla enemmän hiustensiirtoja tehdessä.

Hiustensiirtomenetelmät eroavat toisistaan siinä, millä tavalla hiussiirteet otetaan. FUE-menetelmässä hiussiirteet irrotetaan yksitellen kairaamalla, kun taas FUT-menetelmässä päästä leikataan irti kapeita ihokaistaleita, mistä erotellaan jälkikäteen istutettavat siirteet.

Sopiva hiustensiirtomenetelmä arvioidaan aina tapauskohtaisesti jokaisen kohdalla erikseen ja sopiva hoitomuoto valitaan aina jokaisen henkilön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Se mikä toimii toisella, ei välttämättä toimi juuri sinulla. Molemmissa hiustensiirtomenetelmissä on puolensa ja haittansa.

FUE-menetelmän käyttäminen kestää kauemmin kuin FUT-menetelmä, koska hiussiirteet irrotetaan ja siirretään reikiin yksittäin, kun taas FUT-menetelmässä ne istutetaan liuskoina. FUE-hiustensiirtomenetelmä on hinnaltaan kalliimpi kuin FUT-menetelmä, mutta onnistumisprosentti sen sijaan on noin 70 % FUE-menetelmässä, kun taas FUT-menetelmässä hiuksista alkaa kasvaa noin 90 %. FUE-tekniikka sopii parhaiten paksumpaan tummaan hiustyyppiin, kun taas FUT-tekniikka sopii vaalealle ohuelle hiukselle. FUE-menetelmän etuna on se, että se on lähes täysin kivuton, eikä siitä jää päänahkaan häiritseviä arpia.

Hiustensiirtotoimenpide käytännössä

Ennen varsinaista hiustensiirtoa on aina ensin konsultaatiokäynti, jossa selvitetään syyt hiustenlähtöön sekä valitaan oikeanlaiset menetelmät. Kaljuuntumisen syyt tulee aina ensin selvittää, sillä vaikka suureen osaan kaljuuntumisesta voikin saada apua, niin esimerkiksi pälvikalju on vaiva, johon hiustensiirto ei tehoa.

Jotta hiustensiirto voidaan toteuttaa, henkilöllä tulee olla tarpeeksi elinvoimaisia hiuksia takaraivolla. Itse hiustensiirtoprosessi tapahtuu paikallispuudutuksessa ja toimenpiteen hoitaa osaava plastiikkakirurgi. Löydät sopivia Turun alueelta hakusanalla hiustensiirto Turku. Hiussiirteet irrotetaan henkilön takaraivolta menetelmästä riippuen, joko yksittäin irrottamalla (FUE) tai leikkaamalla ihokaistaleita (FUT), jotka istutetaan alueelle, jonne hiuksia halutaan lisätä. Sitten hiussiirteet istutetaan puudutetulle istutusalueelle. Toimenpide kestää noin parista tunnista kokonaiseen päivään, riippuen tarvittavien hiusten määrästä.

Hiustensiirto Turku

Kuinka kauan toipuminen hiustensiirrosta kestää?

Hiustensiirrosta toipuminen on yleensä melko nopeaa. Toimenpiteen jälkeen voi tulla turvotusta ja rupia, mutta se on täysin yleistä ja ne katoavat yleensä parissa viikossa. Mikäli alueella alkaa ilmetä tulehduksia, on syytä ottaa heti yhteyttä lääkäriin. Tämä on kuitenkin erittäin harvinaista. Hiustensiirron jälkeen muutama seikka on kuitenkin hyvä pitää mielessä, jotta toipumisprosessi ei vaarannu.

Toipumisaikana ei suositella mitään sykettä nostavaa liikuntaa tai saunomista komplikaatioiden ehkäisemiseksi. Hiussiirrettä ei myöskään saisi kosketella pariin ensimmäiseen viikkoon, koska istutetut hiukset ovat vielä kiinnittymisvaiheessa. Tämä pätee myös hatun käyttöön.

Kuinka nopeasti tulokset näkyvät hiustensiirron jälkeen?

Ensimmäisen parin viikon jälkeen istutetut hiukset putoavat yleensä pois, mikä on aivan normaalia. Hiustuppi siirtyy lepotilaan ja uusien hiusten kasvu alkaa näkyä muutaman kuukauden päästä. Varsinaisten hiustensiirron tulosten näkyminen kestää kuitenkin pitemmän aikaa, joten vaaditaan kärsivällisyyttä. Tulokset eivät näy yhdessä yössä, vaikka hiustensiirto toimenpide itsessään onkin nopea. Kunnollisia tuloksia voi odottaa näkyväksi vasta 9-12 kuukauden päästä.

Hiustensiirto Turku - Löydä itsellesi sopivin vaihtoehto hiustensiirrolle

Hiustensiirto Turku -alueella onnistuu useassa eri paikassa. Hiustensiirtoja tehdään monilla eri klinikoilla, lääkäriasemilla ja sairaaloissa, joissa tarjotaan kirurgisia palveluita. Tällaisia paikkoja ovat Turussa esimerkiksi Cityklinikka ja Pihlajalinna, joilla on takanaan vuosien ammattitaitoinen ja luotettava kokemus hiustensiirroista. Hiussiirre asennetaan klinikoilla osaavien, ammattitaitoisten kirurgien ja heidän tiimiensä yhteistyössä, joten voit olla rauhallisin mielin onnistuneesta lopputuloksesta.

Toimipaikkojen ja kokemusten vertailu kannattaa aina ja siinä haluamme olla avuksesi, jotta voit löytää juuri itsellesi sopivimman paikan, missä teettää hiustensiirto Turussa. Parhaat kirurgit saavat aikaiseksi lopputuloksen hiustensiirrossa, joka on luonnollinen ja aidon näköinen. Käytä siis hyväksesi sivujamme, kun etsit tietoa hiustensiirrosta ja itsellesi sopivimmasta paikasta.

Toteuta hiustensiirto Turku - alueella kätevästi ja helposti

Hiustenlähtö on vaiva, josta ei enää tarvitse kärsiä – hiustensiirto Suomessa on nykyään arkipäivää ja sitä tarjoavat monet eri paikat. Kaikki paikat eivät kuitenkaan sovi jokaiselle, joten jotta voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon, kannattaa tehdä pientä taustatutkimusta ja ottaa selvää, millaista jälkeä kirurgit klinikoilla ovat saaneet aikaan. Olemme koonneet sivuillemme tietoa ja arvosteluita useista eri paikoista, joiden perusteella on helpompi tehdä itse päätös minne kannattaisi suunnata ottamaan hiustensiirto.

Olipa suunnitelmissasi sitten hiustensiirto Turku -alueella tai jossain muualla, haluamme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Osaavien ammattilaisten käsissä ja oikeilla menetelmillä hiustensiirroista saadaan nykyään loistavia tuloksia, jotka näyttävät aidoilta ja luonnollisilta sekä kestävät loppuelämän ajan.

Hanki ilmainen hiustensiirtokonsultaatio klinikalta heti

Hiustensiirto Turku - Usein kysytyt kysymykset

Kaikissa kirurgisissa toimenpiteissä on aina riskinsä, mutta ne ovat kuitenkin olleet verrattain pieniä niin hiustensiirto Turku – alueella kuin muuallakin Suomessa.

Hiustensiirron jälkeen tulisi välttää fyysistä rasitusta parin viikon ajan, mutta töihin voi palata takaisin normaalisti käytännössä seuraavana päivänä, mikäli työ ei vaadi fyysisiä ponnisteluita.

Hiustensiirron hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon siirteitä istutetaan. Istutettavien hiusten määrästä riippuen hinnat vaihtelevat Suomessa noin 3000-10 000 euroon.

Ota yhteyttä WhatsAppilla, Messengerillä tai Telegramilla