Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide

Haluatko sinäkin hiustensiirtoleikkaukseen, jossa saat samalla kertaa hiuksiisi kauttaaltaan paremman tiheyden ja hiusrajan alemmas? Monilla klinikoilla se tarkoittaa vähintään kahta erillistä toimenpidettä ja se taas tarkoittaa pidempää aikaa siihen, että lopputulos on nähtävissä. Ratkaisuna tähän on tehdä nämä kaksi toimenpidettä samalla kertaa, eli kyseessä on DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide.

Turkin parhaat klinikat

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

DHI/FUE -yhdistelmätoimenpiteen edut

DHI/FUE -yhdistelmäleikkauksella on lukuisia etuja muihin toimenpiteisiin nähden. Tärkeimpiä etuja ovat seuraavat:

hiustensiirto turkissa

Konsultaatiolla on suuri merkitys

Jos harkitset vakavasti hiustensiirtoleikkausta ja päätät ottaa ensimmäisen askeleen sitä kohden, on tärkeä merkitys konsultaatiolla, joka tehdään asiantuntijan kanssa. Siinä selviää, kuinka iso alue sinulla on kaljuuntunut, toisaalta, ovatko hiuksesi kauttaaltaan harventuneet sekä vielä kolmantena, millainen hiusraja sinulle on mahdollista tehdä. Silloin myös nähdään, paljonko sinulla on hiuksia luovuttaja-alueella. Sitähän ei voi tyhjentää kokonaan, vaan sinnekin on jäätävä hiuksia niin, että niskan alue näyttää vielä normaalilta.

Samalla myös huomioidaan se, millainen tuuheus tuleviin, uusiin hiuksiisi on mahdollista saada. Mikäli omat hiuksesi ovat ohuet, niistä saadaan tuuheutta vain sen verran kuin hiuksesi antavat myöden. Jos sinulla on kauttaaltaan harventuneet hiukset, pienikin lisä saa hiukset näyttämään lopputuloksena paremmalta. Hiusraja puolestaan muokataan sellaiseksi, että se näyttää luonnolliselta. Apuna käytetään lasertyökalua, jolloin voidaan huomioida kasvojesi muoto, luurakenne sekä otsan lihakset. Hiusrajan suunnittelussa otetaan myös huomioon se, että vanhemmiten hiusraja jonkin verran nousee, eikä uusi hiusraja saa olla ristiriidassa sen kanssa.

Konsultaatiolla on myös merkitystä sille, millaiset odotusarvot voit itsellesi asettaa lopputuloksesta. On tärkeää tiedostaa se, että lopputulos onnistuu parhaiten silloin, kun leikkausaluetta hoitaa tarkalleen klinikan antamien ohjeiden mukaisesti. Hiusten hoitamisesta tulee uusi elämäntapa ja lopputulos riippuu hyvin pitkälle siitä, kuinka hyvin sitoudut leikkausalueen hoitamiseen. Leikkauksen jälkeen edistymistä tapahtuu kuukausittain ja lopulliset tulokset on nähtävissä noin vuoden kuluttua operaatiosta, joten mistään nopeista tuloksista ei voi edes haaveilla, vaan kaikki näkyvä syntyy vähitellen.

Pyydä ilmainen konsultaatio ja saa hiusraportti arvoltaan 250 €
DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide

Missä DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide tehdään?

Koska DHI/FUE -yhdistelmätoimenpiteen tekemiseen tarvitaan useampi kirurgi yhtä aikaa, ei sitä voida toteuttaa Suomessa korkean hintatason vuoksi. Useamman kirurgin pitäminen samassa tilassa vaatisi hyvin suurten palkkojen maksamisen ja toimenpiteen hinta kohoaisi pilviin. Koska yhdistelmätoimenpiteen tuoma luonnollinen ja laadukas lopputulos houkuttelee useampia, moni matkustaa tästä syystä Turkkiin toimenpiteeseen.

Turkin hintataso on huomattavasti alhaisempi kuin Suomessa ja tästä syystä Turkissa on mahdollista toteuttaa tämä DHI-FUE -yhdistelmätoimenpide. Toimenpiteeseen osallistuu enintään kahdeksan kirurgia, jotka pitävät huolen siitä, että lopputulos on paras mahdollinen. Vaikka toimenpiteen hinta onkin huomattavasti alhaisempi Turkissa, ei se missään vaiheessa tarkoita huonompaa laatua, vaan päinvastoin.

Turkin kirurgit ovat äärimmäisen osaavia ja koulutettuja, ja tiesitkö, että moni eurooppalainen kirurgi hakee juurikin oppinsa Turkista? Tästä johtuen hiustensiirto Turkissa on monen suomalaisen valinta. Jopa 60 % suomalaisista valitsee juuri Turkin.

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä.

ebook

Miten DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide etenee?

Ennen kuin päästään itse yhdistelmäleikkaukseen, sinulta otetaan klinikalla verikokeet ja huolehditaan monista asioista. Kun kaikki vaikuttaa hyvältä, voidaan aloittaa follikkelien uuttaminen. Siihen käytetään varta vasten suunniteltua laitetta. Follikkeleja poimitaan luovuttaja-alueelta optimaalinen määrä, eikä niitä kerätä yhtään ylimääräisiä. Aluetta ei myöskään vahingoiteta tarpeettomasti. Jokainen follikkeli analysoidaan sekä lasketaan, ne myös luokitellaan tarkasti, jotta ne voidaan sijoittaa vastaanottaja-alueelle luonnollisesti oikeaan kasvusuuntaansa sekä sen mukaan, millainen halkaisija niillä on.

Follikkelit luokitellaan karvojen lukumäärien mukaan seuraavasti: yksittäiset hiukset, kaksinkertaiset, kolminkertaiset sekä ne, joissa on karvoja vieläkin enemmän. Tämän lisäksi ne luokitellaan vielä sen mukaan, millainen halkaisija niillä on. Operaation onnistumisen kannalta on erityisen tärkeää se, että follikkelit voidaan sijoittaa vastaanottaja-alueella oikeaan paikkaan parhaan ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi.

Luonnollisin lopputulos saavutetaan silloin, kun siirtovaiheen aikana sijoittelu on seuraavanlainen:

Lisäksi leikkaavan kirurgin asiantuntemus tulee näkyviin silloin, kun hän sijoittaa follikkelit juuri oikeaan kasvukulmaan.
Varaa ilmainen konsultaatio ja laske siirteiden määrä

FUE Sapphire- ja DHI-metodien yhdistäminen

Yhä useammin on siis tarvetta tehdä kaksi toimenpidettä saman leikkauksen aikana. Silloin pyritään peittämään kaljuja alueita, mutta myös lisäämään tiheyttä harventuneilla alueilla, jolloin lopputulos on huomattavasti parempi. Näin toimitaan tilanteissa, jolloin päälaella on täysin kalju alue ja harventuneita alueita hiusrajassa. Kahden toimenpiteen yhdistäminen tarkoittaa klinikalla pidempää päivää, mutta myös toisaalta sitä, että sinun ei tarvitse tulla lisäleikkaukseen.

FUE Sapphire -metodi

Metodia käytetään silloin, kun kaljuuntuminen on vakavaa ja kalju alue on suhteellisen laaja. Työkaluna käytetään Sapphire Bladea, jolla follikkelit sijoitetaan vastaanottaja-alueelle. Työkalun avulla mikroviillot eivät juurikaan jätä jälkeensä arpia, vaan lopputuloksesta tulee parempi myös parantumista ajatellen. Työkalun käyttö vaatii kirurgilta asiantuntemusta, sillä mikroviillot on tehtävä oikeaan kulmaan ja sillä on saatava onnistumaan myös suunniteltu tiheys. Suunnittelussa ja toteutuksessa voi mennä aikaa jopa tunti, mutta se on paras tae onnistumiselle.

DHI-metodi

Kun lisätään tiheyttä harventuneisiin hiuksiin, käytetään tätä metodia. Se on muuten samanlainen toimenpide kuin FUE Sapphire -metodi, mutta follikkeleja ei työnnetä mikroviiltoihin, vaan ne asetetaan implanteriin, jolla ne voidaan asettaa potilaan olemassa olevien hiusyksiköiden väliin. Tällä keinolla ei myöskään vahingoiteta ympäröivää aluetta millään tavalla.

Yleistä follikkelien asettamisesta

Kaikki follikkelit asetetaan paikoilleen yksitellen ja mahdollisimman nopeasti. Kirurgin on pidettävä huolta siitä, että ne eivät ole liiallisesti kosketuksissa ulkoilman kanssa. Toimenpide kestää useamman tunnin ja aika riippuu täysin siitä, kuinka paljon siirteitä on. On myös muistettava, että hiustensiirtotulokset ovat pysyvä ratkaisu kaljuuntumiseen.

Tärkeässä roolissa on toipumisprosessi

Kun prosessiin lähtee mukaan, on tärkeää ymmärtää koko toipumisprosessi ja se, mitä eri toipumisen vaiheessa tapahtuu. Niihin on hyvä tutustua etukäteen, jolloin vältyt tarpeettomilta yllätyksiltä. Ensinnäkin toipumisprosessi vaihtelee henkilöittäin ja monet tekijät vaikuttavat paranemisaikaan. Tärkeintä on hoitaa leikkausaluetta hyvin tarkasti klinikan antamien ohjeiden mukaan ja heiltä saadun jälkihoitopakkauksen tuotteilla.

Ei ole myöskään mikään ihme, jos istutetut follikkelit irtoavat noin 2-5 viikon kuluttua toimenpiteestä. Sitä kutsutaan ‘shokkilähdöksi’ ja se johtuu traumasta, jonka leikkaus on aiheuttanut. Siitä ei pidä huolestua, se on vain tilapäistä. Toinen on se, että siirtoalueelle syntyy kuoretta ja rupia. Silloin on erittäin tärkeää, että niitä ei nypi tai raaputa, vaan antaa niiden parantua kaikessa rauhassa. Nyppiminen voi pienentää siirteen selviytymistä, koska samalla myös siirre voi irrota eikä sen jälkeen enää kasva.

Monelta klinikalta voi saada onneksi mukaan niin sanottuja jälkihoitopakkauksia, joista löytyy kaikki tarvittavat tuotteet siirrealueen jälkihoitoon. Näin siirrealue paranee nopeammin.

Varaa ilmainen konsultaatio ja saa hiusraportti arvoltaan 250 €

Milloin DHI/FUE -yhdistelmätoimenpiteen tulokset näkyvät?

Kolmen ensimmäisen kuukauden aikana follikkelit ovat lepotilassa, joten niiden kasvusta ei voi havaita suuriakaan merkkejä. Sen jälkeen hiukset siirtyvät kasvun seuraavaan vaiheeseen ja voit nähdä ensimmäisiä merkkejä niiden kasvusta. Siinä vaiheessa ne näyttävät vielä ohuilta ja suhteellisen harvoilta. Mutta niiden kasvukausi ei vielä pysähdy tähän, vaan sinun on maltettava odottaa edelleen lisäkasvua.

Puolen vuoden jälkeen saatat jo huomata, että uudet hiuksesi kasvavat nopeammin ja myöskin tiheydessä on huomattavasti muutoksia. Silloin ne tummuvat, paksuuntuvat sekä sulautuvat jo huomattavasti luonnollisemmin olemassa olevien hiusten joukkoon. Tällöin noin 50 prosenttia lopullisista tuloksista on havaittavissa, mutta vielä on mitä odottaa.

Kun vuosi on kulunut, alat nähdä lopulliset tuloksesi. Tosin joillakin lopulliseen tulokseen pääseminen saattaa viedä aikaa leikkauksesta jopa 18 kuukautta, joten aina on muistettava, että kyse on pitkästä, mutta pysyvästä prosessista. Vuoden päästä on kuitenkin havaittavissa se, että uudet hiuksesi kasvavat nyt samaan tahtiin kuin muutkin hiuksesi. Tässä vaiheessa ei enää myöskään ole mitään sivuvaikutuksia leikkauksesta vaan voit jo nauttia täydellisesti saavutetuista tuloksista sekä siitä, että olet saanut itsellesi uudet hiukset sekä mahdollisesti myös uuden hiustyylin. Monesti myös itsetunto on huomattavasti kohentunut.

Yhteenveto: DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide

Kun haluat saada itsellesi pysyviä ratkaisuja hiusten kaljuuntumiseen ja harventumiseen, on DHI/FUE -yhdistelmätoimenpide siihen hyvä ratkaisu. Selviät vain yhdellä leikkauksella kahden sijaan. Täydellinen toipumisprosessi vie vuoden tai kauemminkin, mutta kaikki sivuvaikutukset jäävät pois, mitä pidemmälle toipumisprosessi etenee. Tärkeintä toipumisen aikana on hoitaa leikkausaluetta huolella ja pyrkiä siihen, että alkuvaiheessa siirretyt follikkelit eivät ainakaan vahingoitu hiustenpesun aikana. On myös huomioitava se, että leikkausaluetta on pidettävä puhtaana, jotta hiuspohjaan ei myöskään kehity tulehdusta, joka voi aiheuttaa sen, että valtaosa siirretyistä follikkeleista menetetään.

Hanki ilmainen hiustensiirtokonsultaatio klinikalta

Säästä jopa 70 %