Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Cosmedica Hair Transplant Turkey arvostelu

Cosmedica Hair Transplant Turkey on laadukas ja monipuolinen esteettistä lääketiedettä harjoittava yritys. Cosmedica Turkey tarjoaa asiakkaille hiussiirteiden lisäksi plastiikkakirurgisia palveluita, kuten silikoni-implantteja ja kasvojen kohotusta. Klinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päästä Turkin Istanbulissa, joten se on helposti saavutettavissa.

Tutustu klinikan palveluihin ja henkilökuntaan tällä sivulla ja saat arvokasta lisätietoja klinikasta.

Arviomme

4/5

4.0 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Cosmedica Hair Transplant Turkey arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Cosmedica Hair Transplant Turkey on hiustensiirtoklinikka, johon voi ottaa yhteyttä pienellä kynnyksellä. Saat ilmaista konsultaatiota WhatsAppin kautta, jossa henkilökunta auttaa sinua ja neuvoo mielellään, jos sinulla on jotain kysyttävää. Cosmedica Turkey pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleen, joten ensimmäisenä prosessissa on kartoitettava potilaan tilanne. Lähettämällä kuvia hiuksistasi ammattitaitoinen henkilökunta arvioi, kuinka paljon hiustuppea pitää istuttaa kaljulle alueelle.

Klinikka on avoin hintatasostaan ja se on kiinteäksi tarkoitettu, jotta kustannukset eivät pääsisi yllättämään operaation jälkeen. Tarjolla on kolme erilaista pakettia, jotka on hinnoiteltu 2 000 euron ja 3 500 euron välimaastoon. Hinnat ovat siis kohtalaisen maltilliset. Asiakas voi ilmaisen konsultaation yhteydessä päättää yhdessä henkilökunnan kanssa, mikä palvelupaketeista olisi sopivin. WhatsAppin lisäksi klinikkaan saa yhteyden puhelimella tai sähköpostilla.

Ennen toimenpidettä

3 / 5

Cosmedica tarjoaa selkeän hintataulukon kaikesta, mitä toimenpide sisältää. Matkasi tällä klinikalla alkaa siis siitä, että näet, mitä kaikkea klinikalta voit saada. Klinikalla on käytössä kiinteät hinnat, joten operaation kokonaiskustannukset on helppo laskea etukäteen.

Miinuspuolena klinikan toiminnassa on se, ettei se tarjoa konsultaatiota ennen toimenpidettä lainkaan. Sivustolla on melko vähän tietoa siitä, mitä matkapäivänä tapahtuu. Tästä olisi hyvä tiedottaa etukäteen, sillä se loisi lisää luottamusta klinikkaan.

Saapuminen ja majoitus

5 / 5

Cosmedica tarjoaa asiakkailleen kuljetukset jokaisessa paketissa, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia niistä. Samoin hotelli löytyy jokaisesta paketista, joten se puoli on hoidettu klinikan puolesta. Kyseessä on viiden tähden hotelli, jossa asiakas viettää yhteensä kolme yötä operaation aikana.

Kaikki mukaan tulevat palvelut on listattu kunkin paketin kuvailussa, mikä helpottaa suunnittelua mukavasti. Toimenpiteeseen ei siis pitäisi sisältyä piilokustannuksia, mutta niistä kannattaa aina kysyä tarkempia kysymyksiä konsultaation aikana. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä ja reissu pysyy paremmin omassa budjetissa.

Klinikan toimipisteellä on hyvä sijainti aivan Istanbulin keskustan liepeillä, mikä helpottaa liikkumista alueella. Pakettiin kuuluu ilmainen kuljetus, joten siirtyminen klinikan, lentokentän ja hotellin välillä on helppoa ja vaivatonta.

Klinikka

4 / 5

Cosmedican klinikka sijaitsee aivan Istanbulin keskustassa ja se on varusteltu asianmukaisella tavalla. Modernilta vaikuttava hiustensiirtoklinikka tekee vaikutuksen ulkonäöllään. Tiloista pidetään hyvää huolta ja hygienia on hyvällä tasolla. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa sen puolesta, että asiakkaat viihtyvät heidän tiloissaan.

Klinikalla on käynyt paljon ihmisiä ympäri maailmaa ja klinikan mukaan siellä on tehty yli 15 000 operaatiota sen olemassa olon aikana. Kyseessä on kuitenkin vain klinikka, joten mahdollisten komplikaatioiden vuoksi potilas saatetaan joutua siirtämään sairaalaan hoidettavaksi, sillä klinikalla ei ole sopivaa henkilökuntaa.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Itse toimenpiteen tekee lääkäri, joka on auttamassa muuta henkilökuntaa. Näin varmistetaan operaation sujuvuus ja turvallisuus. Anestesia tehdään neulattomasti, joten se on kivuton. Klinikka pyrkii kehittämään toimintaansa siten, että asiakas kokisi mahdollisimman vähän kipua toimenpiteiden aikana.

Jälkihoito

4 / 5

Cosmedica Hair Transplant Turkey tarjoaa asiakkailleen jälkihoitopakkauksen, jolla voi parantaa lopputuloksen laatua ja varmistaa hiussiirron onnistumisen. Tästä joutuu kuitenkin maksamaan ylimääräistä ja se ei sisälly palvelupakettien hintaan automaattisesti. Sen sijaan Cosmedica tarjoaa toipumisaikaan konsultaatiota ja asiakas voi halutessaan olla yhteydessä klinikkaan, jos jotain kysyttävää ilmenee operaation jälkeen. Huomaathan, että klinikka ei kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta rahoitukseen lainkaan.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Cosmedica sai meiltä 4,0 tähteä viidestä

4.0/5.0

Cosmedica edustaa hintatasoltaan varsin maltillista klinikkaa, sillä kalleimman paketin hinta on noin 3 000 euroa. Pakettiin ei kuulu kuitenkaan lennot, joten niistä tulevat kustannukset nostavat kokonaishintaa. Paketit sisältävät yleisimmät palvelut, joten niiden kohdalla klinikka ei tarjoa mitään mullistavaa.

Kyseessä on moderni ja laadukas klinikka, jonka toimipiste on korkeatasoinen niin mukavuuksiltaan kuin henkilökunnan osaamistasoltaan. Klinikan yksi selkeästi hyvä puoli on se, että hinnoittelu on nähtävissä heidän sivuiltaan ja siinä kerrotaan täsmällisesti, mitä kaikkea pakettiin kuuluu. Klinikka ei sinänsä tee yllätyksiä palveluissaan ja se ei erotu juurikaan massasta.

Jälkihoito ei kuulu hintaan, mikä on valitettavaa. Monet klinikat tarjoavat erilaisia lääkkeitä tai siteitä jälkihoitoa varten, mutta tämä klinikka myy jälkihoidon erikseen. Siihen kuuluu kuitenkin puolen vuoden tarpeet, joten lisämaksulla saa varsin pitkän tuen toipumiseen.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Cosmedica Dr Acar ja muu henkilöstö

Dr. Levent Acar on kokenut lääkäri esteettisen lääketieteen saralla. Hän on syntyjään Saksasta, josta siirtyi myöhemmin Turkkiin. Lääketieteen koulutuksen hän on saanut Turkissa ja valmistumisen jälkeen aloitti työskentelemään kauneudenhoitoalalla vuonna 2007. Työn ohessa Dr. Levent Acar on opiskellut myös muun muassa mesoterapiaa sekä laserhoitoa. Kyseessä on siis monipuolinen osaaja, joka osaa hiussiirteiden lisäksi tehdä paljon muitakin kauneusoperaatioita.

Hiustensiirrossa Dr. Acar käyttää pääosin nykyaikaista FUE menetelmää, jossa istutetaan hiustuppea halutulle alueelle. FUE on nykyään laajalti käytössä ympäri maailmaa, sillä se on vähemmän kivulias kuin muut menetelmät. Lisäksi se ei jätä arpia alueelle, josta hiusta siirretään, joten se soveltuu esimerkiksi lyhyille hiuksille.

 

Ennen ja jälkeen kuvat

Cosmedica Hair Transplant Turkey ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Cosmedica Istanbul metodit ja toimenpiteet

Cosmedica on yksi klinikka lisää turkkilaisten edustamaan kauneudenhoitoalan rintamaan. Turkista on kovaa vauhtia tulossa esteettisen lääketieteen tyyssija, sillä klinikoita on paljon ja ne ovat sekä laadukkaita että edullisia. Cosmedica Hair tekee hiustensiirrot FUE menetelmällä, joten se on nykyaikainen klinikka. Dr. Levent Acar on kokenut ja hyvin koulutettu lääkäri, jonka käsiin operaation voi luovuttaa mielihyvin.

Klinikka antaa itsestään luotettavan kuvan. Henkilökunta omaa riittävän ammattitaidon hiussiirteiden tekemiseen. Heidän sivustoltaan löytyvistä kuvista voi päätellä, että lopputulokset ovat halutun kaltaisia. Dr. Levent Acar ja muun henkilökunnan tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia pysyvästi.

 

Hinnat

Hiustensiirron hinta

Hiustensiirron hinta on tarkasti määritelty klinikan toimesta. Tämä on positiivinen asia, sillä kaikilla klinikoilla ei ole selkeää hinnastoa tarjota. Lisätietoa hinnoista saa konsultaation yhteydessä.

Pakettiin kuuluvat palvelut

Klinikka tarjoaa kolmea erilaista pakettia, joten niiden kuvaukset kannattaa lukea tarkasti ennen ajan varaamista. Jälkihoidon voi lisätä palveluun, jos niin haluaa. Siitä joutuu kuitenkin maksamaan 200 euroa lisää, joten lentojen kanssa kustannukset nousevat kohtalaisen paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka ei palveluiltaan eroa juurikaan muista turkkilaisista klinikoista. Hiustensiirron lisäksi heillä on valikoimissa paljon muitakin kauneudenhoitopalveluita.

Cosmedica tarjoaa kolme pakettia: Gold Package, DHI Sapphire Package ja Dr. Acar VIP Sapphire Package. Hintahaitari näillä paketeilla on 2 000 – 3 500 euron välillä.

Klinikalla käytetään nykyaikaista FUE-tekniikkaa, jossa hiustuppia istutetaan yksitellen halutulle alueelle. Se on nykyään käytetyistä tekniikoista suosituin ja tehokkain.

Cosmedica sisällyttää kaikkiin paketteihin tarvittavat kuljetukset, joten sinut haetaan ja viedään lentokentältä hotellille. Myös kuljetus klinikalle kuuluu hintaan.

Klinikalta löytyvät muun muassa Facebook, Instagram ja Youtube tilit, joten sieltä voi käydä tutustumassa esimerkiksi ennen ja jälkeen -kuviin.

Lääkärinä toimii Dr. Levent Acar, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2007 lähtien. Hänellä on käytettävissään assistentteja, jotka auttavat häntä operaation aikana.

Pyydä tarjous klinikalta

Täytä lomake saadaksesi tarjouksia

Säästä jopa 70 %