Hiustensiirto Virossa

Löydä paras tarjous ja klinikka – Toteuta hiustensiirto Virossa

hiustensiirto

Ohjeistus hiustensiirtoon Virossa

Onko hiustensiirto Virossa asia, josta haluat enemmän tietoa? Tämä ohjeistus johdattaa sinut eteenpäin. Kerromme hiustensiirrosta Virossa, niiden hinnoista yleisesti ja hiustensiirron maksutavoista. Sivu sisältää myös muita huomioon otettavia käytännön asioita, kun hiustensiirto ulkomailla tulee ajankohtaiseksi.

Sivun sisältö

Miksi valita hiustensiirto Virossa?

Hiukset ovat osa identiteettiämme, joten hiustenlähtö saattaa olla melkoinen kolhaisu itsetunnolle. Kaikkien siitä kärsivien on lohdullista saada tietää, että hiustenlähtöön on saatavilla apua. Hiustensiirto on usein aika iso kustannus, varsinkin jos sen haluaa tehdä Suomessa.

Hiustensiirto ulkomailla on hyvä vaihtoehto, mikäli on valmis matkustamaan. Viro sijaitsee lähellä ja Tallinnaan saa matkoja hyvin edulliseen hintaan. Useimmille Viro on ennestään tuttu maa, joten sinne on helppo lähteä. Hiustensiirto hinta on Virossa Suomen hintatasoa alhaisempi. Tallinnassa on klinikoita, jotka tarjoavat uusinta FUE-tekniikkaa hiustensiirroissa. Näin saavutetaan mahdollisimman luonnollisen näköinen lopputulos. Kun mielessäsi on hiustensiirto Virossa, muista tarkistaa, että hiustensiirron suorittava kirurgi kuuluu ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) järjestöön. Tämä takaa pätevän kirurgin ja ajantasaisen koulutuksen.

Hiustensiirto on iso päätös tehtäväksi. Sitä harkittaessa mieleen tulee monia kysymyksiä, joihin vastaamme tällä sivulla. Mitä hintoihin sisältyy? Miten löydän klinikalle? Mistä tiedän, onko hiustensiirto Virossa turvallista? Onko klinikka hyvämaineinen? Jatka lukemista, niin saat enemmän tietoa Virossa tehtävästä hiustensiirrosta ja muista siihen liittyvistä asioista.

hiustensiirto Virossa
Hae klinikoilta ilmainen hinta-arvio hiustensiirtoon

Käytännön asioita Viroon matkustettaessa

Vaikka Viro on monelle suomalaiselle tuttu maa, on silti hyvä kerrata muutama käytännön asia, jotka sinne matkustavan on hyvä tietää. Suomen kansalaisilla pitää Viroon matkustettaessa aina olla mukana kuvallinen henkilökortti tai passi.

Viro on tätä nykyä myös Euroopan Unionin jäsen. Euro on Viron virallinen valuutta, joten Viroon mentäessä ei enää tarvitse huolehtia valuutanvaihdosta ennen matkaa.

Tallinnan alueella lähes kaikkialla voi maksaa lähimaksulla tai pankkikortilla. Käteistä on kuitenkin hyvä varata mukaan, jos tietää liikkuvansa isompien kaupunkien ulkopuolella. Yleinen hätänumero Virossa on 112. Wifi-yhteys löytyy useista julkisista paikoista ja melkein joka ravintolasta.

Viroon lähtiessään on hyvä ottaa matkavakuutus, kuten aina muutenkin ulkomaille matkustettaessa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti on myös syytä olla matkassa, koska se mahdollistaa Kelan korvauksen, mikäli matkan aikana tarvitsee jotakin hiustensiirrosta riippumatonta hoitoa. Varsinaista hiustensiirtoa Kela ei kuitenkaan korvaa. Virossa saa apteekeista myös Suomessa myönnettyjä reseptilääkkeitä, mikäli on Omakanta-palvelussa antanut siihen suostumuksensa. Kannattaa ottaa selvää klinikan omista vakuutuksia ja takuita koskevista käytännöistä. Jatka lukemista, sillä seuraavassa kohdassa keskitymme klinikan valintaan.

Mitä tulee ottaa huomioon klinikkaa valittaessa?

Ennen päätöksentekoa tulee miettiä, mitä itse haluaa, ja miten paljon on valmis hiustensiirrosta maksamaan. On tärkeää ottaa selville mahdollisimman paljon eri klinikoista ja selvittää kuka on klinikan hiustensiirtoon erikoistunut lääkäri. Klinikoiden sertifikaatit ja heidän hiustensiirroissa käyttämänsä tekniikat kannattaa selvittää.

Hiustensiirto Virossa on hyvä vaihtoehto, kun etsii Suomea edullisempia hintoja. Klinikkaan voi aina myös ottaa yhteyttä, jotta saa selvitettyä mieltään askarruttavat asiat. Yhteyttä voi ottaa sivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Osalla klinikoista voi maksaa osamaksulla, joten maksuvaihtoehtoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Aikaa varattaessa on hyvä ottaa huomioon, sijaitseeko klinikka keskustassa vai keskustan ulkopuolella. Virossa klinikoilla on helppo asioida, sillä lähes kaikilla niistä saa suomenkielistä palvelua.

hiustensiirto Virossa

Mikä vaikuttaa hiustensiirron hintaan Virossa?

Kokonaishintaa arvioitaessa on hyvä ottaa huomioon muun muassa seuraavia seikkoja. Tehtävän toimenpiteen hintaan vaikuttaa esimerkiksi valittu metodi. Koko toimenpiteen lopulliseen hintaan vaikuttaa myös siirrettävien hiusten lukumäärä. Työmäärä kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän siirrettäviä hiuksia on. Yksi hiussiirre, jossa on keskimäärin 1 – 4 uutta hiusta, maksaa Virossa noin 3 – 6 €.

Halvimmalla hiustensiirto klinikalla hiustensiirrot ovat alkaen 2 000 euroa. Lopullinen hiustensiirto hinta riippuu klinikasta ja siirteiden määrästä, joten klinikoiden vertailu todellakin kannattaa.

Miten järjestää yöpyminen toimenpiteen yhteydessä?

Koska hiustensiirto suoritetaan päiväkirurgisena toimenpiteenä, ei aina edes tarvitse varata yöpymistä. Laivat kulkevat suhteellisen tiheään tahtiin. Usein hintaan kuuluu kuljetus satamasta klinikalle ja klinikalta takaisin satamaan. Mikäli haluaa ottaa rennommin ja viettää yön hotellissa, löytyy Virosta monta edullista majoitusmahdollisuutta. Majoitus ei kuulu toimenpiteen hintaan, joten se pitää varata ja maksaa itse.

Onko hiustensiirto Virossa turvallista?

Ennen hiustensiirtoa tapahtuvassa konsultaatiossa keskustellaan hiustensiirtoon käytettävästä tekniikasta. Tässä vaiheessa voi esittää omia toivomuksiaan. On tärkeää tuntea olonsa turvalliseksi ennen toimenpidettä. Tämä on myös hyvä hetki esittää kaikki hiustensiirtoa koskevat kysymykset, kuten hiustensiirto hinta. Hiustensiirto Virossa on hyvä vaihtoehto, mikäli on valmis matkustamaan, mutta aika tai budjetti ei riitä pidempiin tai kalliimpiin matkoihin.

Virosta löytyy laadukkaita klinikoita, joissa toimenpiteen suorittavat kirurgit ovat kokeneita ja hiustensiirtoon erikoistuneita. Tiettyjä asioita kannattaa kuitenkin aina tarkistaa ennen valinnan tekemistä. Klinikan arvostelut kertovat suoritettujen toimenpiteiden tasosta ja asiakastyytyväisyydestä. Hyviin arvosteluihin kannattaa kiinnittää huomiota. Hiustensiirron suorittavilla kirurgeilla on käytettävissään uusinta FUE-tekniikkaa. Implanteria käytetään karvatuppien siirrossa, jolloin ne eivät vahingoitu.

Hyviä syitä valita hiustensiirto Virossa

Viro on hyvä valinta, sillä matkat ovat halpoja ja nopeita. Parhaassa tapauksessa pääsee jo yöksi kotiin. Hiustensiirron hintaan saattaa operaation lisäksi kuulua meno- ja paluuliput, kuljetukset satamasta tai lentokentältä, konsultaatiot ja jälkihoitotuotteet. Virossa hiustensiirtoon on yleisesti käytetty FUE-tekniikkaa, jolloin jälki on mahdollisimman aidon ja hyvän näköinen. Siinä ei tarvita tikkejä, eikä alueelle myöskään muodostu arpia. Follikkelisiirteet jaetaan mikroskoopin avulla, jolloin niiden tuhoutumiselta vältytään. Hiustensiirto ulkomailla sopii pienemmällekin budjetille.

Mikäli halvempi hinta mietityttää, voidaan yleisesti todeta, että hiustensiirto Virossa on turvallista, sillä useat hiustensiirtoja suorittavat kirurgit löytyvät luotettavalta ISAPS listalta. Tämä tarkoittaa sitä, että kirurgeina toimivat asiansa osaavat ja kokeneet ammattilaiset.

Hanki ilmainen hiustensiirtokonsultaatio klinikalta heti

Hiustensiirto Virossa - Usein kysytyt kysymykset

Hiustensiirto Virossa on Suomessa suoritettavia hiustensiirtoja halvempaa. Virossa tehtävien operaatioiden hinnat alkavat 2 000 eurosta.

Siirteiden määrä riippuu kaljun tai harventuneen alueen koosta. Hinta määräytyy sen mukaan. Virossa yksi hiussiirre maksaa noin 3 – 6 €. Siirteessä on 1 – 4 uutta hiusta.

Hiustensiirto on päiväkirurginen toimenpide, jonka kesto on alueesta riippuen noin 6-10 tuntia.

Ota yhteyttä WhatsAppilla, Messengerillä tai Telegramilla