Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

CORPROCARE -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan CORPROCARE -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

CORPROCARE Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki CORPROCARE -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erinomainen tuki yritykseltä

Rated 5 out of 5
07/05/2023

Erinomainen tuki yritykseltä. Kuulin siitä ystävältäni, jolla oli hyviä kokemuksia, joten vierailin yrityksessä ymmärtääkseni, mitä he tarjoavat. Olin tyytyväinen yksityiskohtien läpinäkyvyyteen ja jopa ehdotin erilaista hoitoa hiuskasveilleni, mikä johti pienempään hintaan.

Lue alkuperäinen

Majd

Hyvä kokemus Botoxista kasvoilleni.

Rated 5 out of 5
07/05/2023

Hyvä kokemus Botoxista kasvoilleni.

Lue alkuperäinen

Rania

Minulla oli hieno kokemus hammashoidostani…

Rated 5 out of 5
07/05/2023

Minulla oli hieno kokemus hammashoidostani. Kuulin siitä Jordaniassa, joten päätin vierailla Turkissa ja varata ajan hammashoitooni, josta kärsin. Otin siihen yhteyttä ja tiimi oli erittäin avulias järjestämään ja järjestämään kaikkea hoitokäyntiäni varten.

Lue alkuperäinen

Maher

nenäleikkaus

Rated 5 out of 5
06/13/2023

Oli niin hauskaa tämän tiimin kanssa. He olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita kaikessa. Minulla oli nenäleikkaus eikä mitään valituksia, pientä turvotusta ja mustelmia, mutta viikko leikkauksen jälkeen kaikki on paljon paremmin. Olin mukava lääkärini kanssa. Hän selitti minulle erinomaisesti ja hän on ammattilainen. Hieno kokemus Corprocaresta

Lue alkuperäinen

Frida Kli

facelift

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Minulle tehtiin kasvojenkohotus tohtori Ahmetin kanssa… Hän on upea kirurgi, kun hän selitti minulle kaiken toimenpiteen englanniksi ja mainitsi käyttävänsä siinä erilaista tekniikkaa, joka antaa luonnollisemman ja nuorekkaamman ilmeen. on edelleen turvonnut, mutta olen niin innoissani nähdessäni tulokset. Annan corprocarelle 5 tähteä heidän palveluistaan, mukaan lukien autot ja hotelli, joka oli niin hieno ja lähellä kaikkia, jotta voisin tehdä paljon ostoksia lapsille.

Lue alkuperäinen

Anas Abbas

Arvostele CORPROCARE Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %