Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

CORPROCARE -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan CORPROCARE -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

CORPROCARE Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki CORPROCARE -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent92%
Very good8%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Gulay was amazing

Rated 5,0 out of 5
04/12/2024

Gulay was amazing. She Is very attentive and made the entire experience very pleasant. She made me feel extremely comfortable for a situation that is sensitive for me and I really appreciate that.

Demetria Rush

Gulay was amazing

Rated 5,0 out of 5
04/12/2024

Gulay was amazing. She Is very attentive and made the entire experience very pleasant. She made me feel extremely comfortable for a situation that is sensitive for me and I really appreciate that.

Demetria Rush

Rhinoplasty

Rated 4,0 out of 5
01/09/2024

My first experience in Istanbul with my rhinoplasty was horrible! That’s why I was scared to repeat the experience. Corprocare reassured me about their surgeon and how much they trust him and his job. Dr. Metin was more than nice to me and he listened to all my concerns and promised me that he will do a nice job. Nice was not even a word…

Nil

Ammattimaiset ja ensiluokkaiset hammaslääketieteen palvelut

Rated 5,0 out of 5
01/02/2024

Pidän itseäni onnekkaana, kun olen työskennellyt Corprorcare Medical Services -palvelun kanssa Istanbulissa kolmen kuukauden ajan. Itse asiassa he tekivät minuun vaikutuksen työntekijöiden korkealla ammattitaidolla ja vertaansa vailla olevalla uskottavuudella, kun he kommunikoivat minun kanssani asiakkaana, joka aikoo tehdä leuan hammasimplanttileikkauksen. He ottivat minuun yhteyttä kaikin mahdollisin keinoin, sosiaalisessa mediassa sekä puheluilla ja sähköpostilla. Yrityksen loistava konsultti Julay Tamer otti minuun yhteyttä selvittääkseen kaikki yksityiskohdat, hoitosuunnitelman, 5 tähden hotellipalvelut, vastaanoton lentokentällä sekä taksin järjestämisen hotellilta klinikalle ja päinvastoin. Neiti Golay erottuu tarkkuudestaan ​​ja tarkkuudestaan ​​pienimpiin yksityiskohtiin, mikä saa potilaan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi asioidessaan yrityksen kanssa. Hän antoi minulle myös erittäin arvokasta tietoa lääketieteellisestä tiimistä, joka suorittaa hammasimplantit leukoihin uusimmilla menetelmillä ja parhailla materiaaleilla sekä steriilissä ja puhtaassa lääketieteellisessä ympäristössä. Lisäksi minulle toimitettiin hammasimplanttileikkauksen suorittavien lääkäreiden CV:t. Lisäksi minulle annettiin täydelliset tiedot hammasimplanttien kustannuksista painottaen laatua ja kohtuullisia hintoja. Suosittelen vahvasti, että jokainen, joka etsii korkealaatuisia lääketieteellisiä palveluita, mene Corprocareen, ja hän ei tule koskaan katumaan sitä, sillä he saavat nauttia loistavista lääketieteellisistä palveluista ja hienostuneesta ja ystävällisestä hoidosta A:sta Z:hen.

Lue alkuperäinen

Haitham

Hammashoito

Rated 5,0 out of 5
01/02/2024

Kävin hammashoidossani, he olivat niin ammattimaisia ​​ja organisoituja. Hammaslääkäri oli hämmästyttävä ja hän tietää mitä tekee. Joukkue oli mukava ja rakastan Hotel Mercurea, se oli ylellinen. Menisin sinne ehdottomasti uudestaan

Lue alkuperäinen

mehrad kashanifar

En malta odottaa uutta muotoani

Rated 5,0 out of 5
01/02/2024

Tutkin paljon verkossa, kun päätin tehdä äitini muodonmuutoksen. Minulla on 4 lasta, joten minulla oli liian löysä iho ja tämä sotki muotoani, vaikka yritän parhaani olla kunnossa ja syödä terveellisesti. Corprocarea suositteli minulle Istanbulissa asuva ystäväni, joten otin heihin välittömästi yhteyttä. He antoivat minulle erittäin nopean vastauksen ja antoivat minulle erittäin hyvän hinnan muihin klinikoihin verrattuna. Hinta ei kiinnittänyt huomiotani, vaan myös kiinnostus, jota he ovat osoittaneet minulle konsultaationi aikana erittäin vakuuttavasti. Kun tulin Istanbuliin, henkilökunta otti minut lämpimästi vastaan ​​ja auto oli erittäin ylellinen. Lääkäri teki hienoa työtä leikkaukseni kanssa ja hierontatyttö oli upea! Tein sen jopa joka päivä. Olen nyt kotona ja erittäin innoissani uudesta vartalostani, enkä malta odottaa, että näen lopullisia tuloksiani.

Lue alkuperäinen

SELIN CAGLAR

Very good hospitality

Rated 5,0 out of 5
12/04/2023

Abdullahi

Erinomainen tuki yritykseltä

Rated 5,0 out of 5
07/05/2023

Erinomainen tuki yritykseltä. Kuulin siitä ystävältäni, jolla oli hyviä kokemuksia, joten vierailin yrityksessä ymmärtääkseni, mitä he tarjoavat. Olin tyytyväinen yksityiskohtien läpinäkyvyyteen ja jopa ehdotin erilaista hoitoa hiuskasveilleni, mikä johti pienempään hintaan.

Lue alkuperäinen

Majd

Hyvä kokemus Botoxista kasvoilleni.

Rated 5,0 out of 5
07/05/2023

Hyvä kokemus Botoxista kasvoilleni.

Lue alkuperäinen

Rania

Minulla oli hieno kokemus hammashoidostani…

Rated 5,0 out of 5
07/05/2023

Minulla oli hieno kokemus hammashoidostani. Kuulin siitä Jordaniassa, joten päätin vierailla Turkissa ja varata ajan hammashoitooni, josta kärsin. Otin siihen yhteyttä ja tiimi oli erittäin avulias järjestämään ja järjestämään kaikkea hoitokäyntiäni varten.

Lue alkuperäinen

Maher

nenäleikkaus

Rated 5,0 out of 5
06/13/2023

Oli niin hauskaa tämän tiimin kanssa. He olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita kaikessa. Minulla oli nenäleikkaus eikä mitään valituksia, pientä turvotusta ja mustelmia, mutta viikko leikkauksen jälkeen kaikki on paljon paremmin. Olin mukava lääkärini kanssa. Hän selitti minulle erinomaisesti ja hän on ammattilainen. Hieno kokemus Corprocaresta

Lue alkuperäinen

Frida Kli

facelift

Rated 5,0 out of 5
06/09/2023

Minulle tehtiin kasvojenkohotus tohtori Ahmetin kanssa… Hän on upea kirurgi, kun hän selitti minulle kaiken toimenpiteen englanniksi ja mainitsi käyttävänsä siinä erilaista tekniikkaa, joka antaa luonnollisemman ja nuorekkaamman ilmeen. on edelleen turvonnut, mutta olen niin innoissani nähdessäni tulokset. Annan corprocarelle 5 tähteä heidän palveluistaan, mukaan lukien autot ja hotelli, joka oli niin hieno ja lähellä kaikkia, jotta voisin tehdä paljon ostoksia lapsille.

Lue alkuperäinen

Anas Abbas

Arvostele CORPROCARE Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %