Memorial arvostelu

Turkin suosituin ja pitkäikäisin hiustensiirtoklinikka

Memorial arvostelu

 • Perustettu: 1995
 • Toimipisteet: Istanbul, Antalya ja Ankara
 • Metodit: FUE metodi
 • Henkilöstö: MD Atilla Adnan EYÜBOĞLU ja MD. Erkan ÖZGÜN
 • Sertifikaatit: JCI-sertifikaatti
 • Hiustensiirron hinta: Alkaen 2 050 euroa
 • Rahoitus: Ei saatavilla
 • Muut toimenpiteet: Plastiikkakirurgiset toimenpiteet, vatsalaukun pienennys ja kardiologia
 • Palvelukieli: Englanti, turkki, arabia, ranska ja saksa
 • Seuranta toimenpiteen jälkeen: Hiustensiirron jälkeinen konsultaatio sisältyy hintaan
 • Yhteydenotto: puhelimitse tai sähköpostitse
Memorial arvostelu
Autamme sinua löytämään parhaan klinikan ja tarjouksen
Memorial arvostelu

Memorial Healthcare Group - Hiustensiirto laadukkaimmilla menetelmillä

Memorial kuuluu Memorial Hospitals Group -yhtymään, jolla on klinikoita yli 90 maassa. Tämä takaa sen, että potilas voi olla huoletta. Klinikan palveluksessa palvelee ainoastaan kaikkein parhaimpia ja taidokkaimpia lääkäreitä, joilla on jopa kymmenien vuosien kokemus työstä. Memorialilla on jopa viisi toimipistettä Turkissa. Ne sijaitsevat Istanbulissa, Antalyassa ja Ankarassa. Potilas voi siis valita itselleen mieluisimman paikkakunnan. Hiustensiirto on täysin kivuton ja hellävarainen operaatio. Se suoritetaan FUE-menetelmää käyttäen. Menetelmä ei jätä arpia potilaan päänahkaan. Täydelliset tulokset ovat havaittavissa noin kymmenen kuukauden kuluttua operaation suorittamisesta. Lue tämä Memorial arvostelu rauhassa loppuun ja tiedät, sopiiko tämä klinikka sinulle.

Memorial arvostelu - Edullinen hiustensiirron hinta

Hiustensiirto Turkissa on monen valinta. Yksi merkittävä syy on se, että Turkissa suoritettu hiustensiirto on huomattavasti Suomen hintoja edullisempi. Hiustensiirtojen hinnat lähtevät Memorial klinikalla noin 2 000 eurosta, mutta jokainen operaatio suunnitellaan tapauskohtaisesti. Klinikka pyytääkin potilasta lähettämään kuvia itsestään, jotta kaljuuntumisen laajuus voidaan havaita. Esimerkiksi pälvikalju on helppo hoitaa kuntoon hiustensiirrolla. FUE-menetelmässä hiuksia siirretään sellaisista kohdista, joissa hiuksia on enemmän, tai joissa kaljut kohdat eivät ole näkyvillä. Tällaisia kohtia on esimerkiksi takaraivo. Potilaalle annetaan kipulääkkeitä, joten operaatio on täysin kivuton. Potilaan kivunlievityksestä huolehditaan myös operaation jälkeen, joten potilas ei jää milloinkaan yksin.

Memorial arvostelu

Turkin Istanbulissa, Antalyassa ja Ankarassa toimipaikkaansa pitävä Memorial tunnetaan kävijöiden keskuudessa erittäin laadukkaana klinikkana. Se hoitaa potilaat aina alkukonsultaatiosta loppuun saakka. Jos hiustensiirteen kanssa tulee ongelmia myöhemmin, voi klinikkaan ottaa aina yhteyttä. Potilas saa tarvittaessa apua vaikka keskellä yötä, sillä klinikalla on käytössään ympäri vuorokauden palveleva puhelinpäivystys. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää hiustensiirrosta Memorial klinikalla ja saamaan parhaan tarjouksen, voit jättää yhteydenottopyynnön verkkosivujemme kautta.

Memorial arvostelu

Kaljuuntuminen sekä muut plastiikkakirurgiset toimenpiteet Memorial klinikalla

Memorial hoitaa runsaasti potilaita, jotka kärsivät kaljuuntumisesta. Yleensä nämä potilaat ovat keski-ikäisiä miehiä, mutta aivan samaan tapaan klinikka hoitaa myös naisia. Jokainen hiustensiirto suunnitellaan sen mukaan, mitä potilas toivoo, ja mitkä ovat lähtökohdat. Lisäksi klinikalla voi hoitaa muita plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, kuten kauneusleikkauksia, vatsalaukun pienennyksiä ja muita ei-kirurgisia toimenpiteitä. Voit myös hankkia kulmakarvojen tai parras hiussiirteet samalla klinikalla.

Hiustenlähtö voi olla kiusallinen ongelma, mutta sen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Jos Suomessa tehtävä hiustensiirto on liian kallis omalle budjetille, voi operaation teettää Turkissa paljon edullisemmin. Memorial pitää huolta potilaasta ja hoitaa operaation huolellisesti. Kun luet Memorial hiustensiirto kokemuksia, voit havaita, kuinka suosittu klinikka on kyseessä. Sillä on asiakkaita ympäri maailman, ja useimmat potilaista suosittelevat klinikkaa. Valitse siis sinäkin klinikka, joka laittaa hiustenlähdön kuriin.

Usein kysytyt kysymykset - Memorial

Tämä Memorial arvostelu kertoo enemmän siitä, kuinka hiustensiirto suoritetaan. Lyhyesti tiivistettynä Memorial käyttää FUE-menetelmää, joka kuuluu maailman suosituimpiin hiustensiirtomenetelmiin. Siinä karvatuppia siirretään alueelta toiselle. Yleensä karvatuppia otetaan esimerkiksi takaraivolta ja siirretään sievästi kaljuun kohtaan. Näin potilaalle ei jää ollenkaan arpia.

Hiustensiirron hinta vaihtelee operaation laajuuden mukaan. Kokonaisuudessaan paketit alkavat noin 2 000 eurosta. Ne sisältävät kaiken majoituksesta ja lennoista lähtien.

Memorial on erikoistunut hiustensiirtojen tekemiseen, mutta klinikoilla voi teettää myös muita kauneuskirurgisia operaatioita. Voit teettää niin kauneusleikkauksia, vatsalaukun pienennyksen kuin muita ei-kirurgisia operaatioita samalla klinikalla.

Memorial on suuren kansainvälisen yhtymän alaisuudessa vaikuttava klinikka. Turkin toimipisteet sijaitsevat Istanbulissa, Antalyassa ja Ankarassa. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous tai kysy lisätietoa hiustensiirrosta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ WHATSAPPILLA, MESSENGERILLÄ TAI TELEGRAMILLA