Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Ozel Hair Transplant -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Ozel Hair Transplant -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Ozel Hair Transplant Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Ozel Hair Transplant -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

I did a transplant recently been to…

Rated 5,0 out of 5
02/29/2024

I did a transplant recently been to ozel hair transplant centre in Istanbul for my very own hair transplant. How to start, everything was well organized and I was made to feel so welcome and cared for, from the moment I landed to the moment i leave. The ozel team are so good at what they do, my procedure (nicole) was top class and the after care also has been top class. Anyone hesitating about a hair transplant and who to use for this hesitate no more as ozel are the team for you 5star.And a Special thanks to”nicole” she is an amazing guide kind and amazingly sweet human being im totally impressed by her work.& all team i give them 10/10.

amin khan

Olen äskettäin käynyt ozel-hiustensiirrossa…

Rated 5,0 out of 5
01/01/2024

Olen äskettäin käynyt ozel-hiustensiirtokeskuksessa Istanbulissa tekemässäni omaa hiustensiirtoani. Kuinka aloittaa, kaikki oli hyvin järjestetty ja minut saatettiin tuntemaan oloni niin tervetulleeksi ja minusta huolehdittiin laskeutumishetkestä siihen hetkeen, kun nousin uudelleen. Ozel-tiimi on niin hyvä siinä, mitä he tekevät, menettelyni oli huippuluokkaa ja myös jälkihoito on ollut huippuluokkaa. Kaikki, jotka epäröivät hiustensiirrosta ja ketä siihen käyttää, eivät enää epäröi, sillä ozel on 5 tähden tiimi sinulle.

Lue alkuperäinen

Chris McAllister

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
12/07/2023

Jos etsit hyvin hoidettua kokemusta alusta loppuun, tee itsellesi palvelus ja ota yhteyttä ozel-tiimiin. He majoittivat minut kuin prinssi ja olivat erittäin iloisia ihmisiä. Basel oli talonmieheni, eikä hän antanut minun tuntea oloani hetkeäkään epämukavaksi. Ohjasi minut läpi joka askeleen ja tarkasti minut loppuun asti, jopa kuukausia ja kuukausia toimenpiteen jälkeen. Erittäin ammattitaitoinen ja hyvä siinä, mitä tekevät.

Lue alkuperäinen

henji co

Ne ovat parhaita, joita suosittelen tekemään…

Rated 5,0 out of 5
12/05/2023

Ne ovat parhaita, joita suosittelen hiustensiirtoon OZELilla, kiitos paljon

Lue alkuperäinen

Yousif Al Yasoo

Rehellinen ja asiantuntija

Rated 5,0 out of 5
05/17/2023

Olen juuri lopettamassa 2 kuukautta leikkaukseni jälkeen Ozelin sairaalassa ja toistaiseksi minulla on hauskaa. Tunnen oloni rentoutuneeksi, koska koko Ozel-tiimi teki puolestani. He olivat niin varovaisia. Henkilökohtaisesti suosittelisin Ozel-sairaalaa heidän rehellisyydestään ja asiantuntemuksestaan, jota löytyy harvoin.

Lue alkuperäinen

Sach AOL

2 hiustensiirtoa eri klinikoilla, mutta tämä oli paljon parempi kokemus.

Rated 5,0 out of 5
05/12/2023

Tämä oli toinen hiustensiirtoni, mutta ensimmäinen kerta Ozel-hiustensiirrolla, joka tehtiin erittäin ammattimaisesti. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini, ja Basel ja Tito ja toinen nainen olivat kaikki todella mukavia ja tukivat koko prosessin ajan. Puolivälissä pyysin välipalaa ja vettä, ja tämä toimitettiin 5 minuutissa. Ihmiset, jotka tekivät elinsiirron, olivat kaikki erittäin ammattitaitoisia, ja olen erittäin onnellinen ja odotan inshallahin tulosta pian.

Lue alkuperäinen

Ajee

He olivat erittäin ammattitaitoisia ja avuliaita…

Rated 5,0 out of 5
05/12/2023

He olivat erittäin ammattitaitoisia ja avuliaita alusta lähtien. Olin aluksi hieman ahdistunut, mutta kokonaiskokemus oli hieno.

Lue alkuperäinen

Francesco L.

Ollakseni rehellinen, minulla oli todella täydellinen…

Rated 5,0 out of 5
10/20/2021

Ollakseni rehellinen, minulla oli todella täydellinen kokemus Ozelin kanssa, aluksi olin ahdistunut, mutta kokemus oli upea.

Lue alkuperäinen

authman abdul hamid

Arvostele Ozel Hair Transplant Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %