Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

intclinics.com -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan intclinics.com -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

intclinics.com Italy tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki intclinics.com -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent93%
Very good7%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

nenäleikkaukseni

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Intclinics-nenäleikkaukseni jälkeen tarvitsin melkein kaksi viikkoa toipua ja ne kaksi viikkoa tuntuivat kuukaudelta…mutta lopputulos oli erittäin hyvä. Hengitän paremmin ja olen tyytyväinen ulkonäkööni. Olen kiitollinen intclinicsille sujuvasta toiminnasta ja lisäpalveluista.

Lue alkuperäinen

Riccardo

erittäin hyvä

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Kuinka poistaa myyrä. He vastasivat nopeasti tiedusteluihini ja puheluihini. He vastasivat menettelyä koskeviin kysymyksiini selkeästi ja perusteellisesti. hoito oli kivuton

Lue alkuperäinen

Mario Vallata

Kokemukseni nenäleikkauksesta

Rated 5 out of 5
08/14/2023

Tein ultraääni-nenäleikkauksen Istanbulissa Intclinicsin kanssa. Sen jälkeen oli turvotusta, mutta vähemmän kuin odotin. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja hyviä tuloksia

Lue alkuperäinen

Marina Bottacco

Hoitolääkärit olivat erittäin…

Rated 5 out of 5
08/14/2023

Hoitolääkärit olivat erittäin avoimia ja rehellisiä Turkissa tarjottujen hoitojen mahdollisista sivuvaikutuksista, joten tunsin oloni turvalliseksi, kun menin Istanbuliin hiusrajaa alentavaan leikkaukseen. Kaikki klinikan jäsenet olivat erittäin ystävällisiä.

Lue alkuperäinen

Emmanuele Piggioni

Erinomainen

Rated 5 out of 5
08/13/2023

Nenäleikkaus muutti elämäni ja rehellisesti sanottuna ensimmäinen toipumisviikko oli tuskallinen, mutta lopputulos on hämmästyttävä. Jos olet valmis nenäleikkaukseen, intclinics on hyvä paikka etsiä

Lue alkuperäinen

Samuele Bisceglia

hyvä ratkaisu hiustenlähtöön

Rated 5 out of 5
08/12/2023

Minulla oli hieman kaljuuntumista ja vaikka se oli vähäistä, se häiritsi minua paljon. Intclinicsin ansiosta minulle tehtiin hiustensiirto Turkissa ja se oli hyvin yksinkertainen ja pysyvä ratkaisu ongelmaani. Olen iloinen, että menin

Lue alkuperäinen

Carlo C.

kiitos paljon

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Kolme kuukautta sitten minulle tehtiin nenäleikkaus Istanbulissa intclinicsin kanssa. He löysivät minulle hotellin, kääntäjän ja vip-kuljetuksen. sekä lääkäri että kääntäjä olivat erittäin ystävällisiä ja päteviä, luultavasti kyllästyin heille niin monilla kysymyksillä, mutta he olivat todella ystävällisiä minulle. Olen iloinen, että valitsin ne, tulos oli erittäin hyvä

Lue alkuperäinen

Alessia Bruna

nenäleikkaus oli sen arvoinen

Rated 5 out of 5
08/11/2023

Sain selville, että on mahdollista mennä aina Istanbuliin asti nenäleikkaukseen ja rehellisesti sanottuna pelkäsin kovasti mennä kotiin arvet naamassa.. Klinikoilla selitettiin, että se ei ole niin ja He rauhoittivat mieltäni, he tekivät kaikesta niin paljon helpompaa matkustamisen ja käytön välillä. Sinun ei pitäisi koskaan mennä satunnaiselle klinikalle ja tehdä kaikkea itse, en voi kuvitella kuinka stressaavaa se olisi.

Lue alkuperäinen

Marta Ronconi

Kaikki oli kuten odotin

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Olin erittäin tyytyväinen sairaalaan, johon minut lähetettiin. Tarjotut palvelut olivat täsmälleen kuvauksen mukaisia. Ei yllätyksiä tai huonoja uutisia puolivälissä.

Lue alkuperäinen

Marco F.

erinomaiset kosmeettiset tulokset

Rated 5 out of 5
08/05/2023

Vasairaalan lääkäri oli taiteilija!… Nenäni leikattiin ja olen erittäin tyytyväinen uuteen ulkoasuun

Lue alkuperäinen

Giulia

Hyvät nenäleikkaustulokset

Rated 5 out of 5
08/04/2023

Turkkiin meneminen nenäleikkaukseen oli todella sen arvoista, vaikka sen järjestäminen tuntuikin monimutkaiselta. Hienoja tuloksia!

Lue alkuperäinen

Davide

isäni lonkan tekonivelleikkaus

Rated 5 out of 5
08/04/2023

isäni kääntyi poliklinikoihin saadakseen lonkan tekonivelleikkauksen Liettuassa. Olen erittäin iloinen, laadukas interventio edulliseen hintaan. nopea vastaus ja erinomainen organisaatio

Lue alkuperäinen

Giorgio

Arvostele intclinics.com Italy

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Italia Milano.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %