Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

foreverhair ® -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan foreverhair ® -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

foreverhair ® Germany tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki foreverhair ® -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 24 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Foreverhair on erittäin pätevä…

Rated 5 out of 5
07/08/2023

Foreverhair on erittäin pätevä ja kokenut hiusklinikka Saksassa, jota voin suositella äärimmäisen vakuuttavasti. Löysin klinikan suosituksen kautta ja kävin hiusasiantuntijan konsultaatiossa viime syksynä, jonka jälkeen toimenpide tapahtui muutaman viikon kuluttua. Kaikki sujui hyvin ja minulla oli täydellinen luottamus lääkintätiimiin ja heidän työhönsä koko ajan. Lopputulos on henkeäsalpaava ja jopa ylitti odotukseni. Kunnioittaminen.

Lue alkuperäinen

Josef

Minulla on ollut erittäin hyviä kokemuksia foreverhairista...

Rated 5 out of 5
06/08/2023

Minulla on ollut erittäin hyviä kokemuksia foreverhairista. Hiustensiirtoni koko organisointi oli ammattimaista ja toimenpide sujui ilman komplikaatioita ja juuri niin kuin minulle alustavassa keskustelussa selitettiin.

Lue alkuperäinen

S.U

Jo 10 kuukauden jälkeen...

Rated 5 out of 5
05/21/2023

Jo 10 kuukauden jälkeen voin sanoa, että foreverhair on muuttanut elämäni. Minulla ei ollut juuri lainkaan hiuksia päässäni ja itsetuntoni oli todella huono (27-vuotiaana). Pitkän harkinnan jälkeen löysin Stuttgartin foreverhair Internetistä ja päätin varata ajan konsultaatioon. Hiuskonsultti vei heti pelkoni pois ja olin erittäin hyvin perillä koko prosessista ja hiustensiirron riskeistä. Varasin heti ajan hoitoon ja olin erittäin tyytyväinen tähän päätökseen. Tänään voin sanoa, että tuloksesta on tullut mahtava. Minulla on taas täysi pää ja itseluottamukseni on 1000% takaisin. Iso kiitos joukkueelle!

Lue alkuperäinen

Benjamin Gassler

Olen ehdottoman tyytyväinen...

Rated 5 out of 5
05/11/2023

Olen ehdottoman tyytyväinen hiustensiirtooni foreverhairilla ja voin suositella sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Mert

Bravo tälle huippuluokan…

Rated 5 out of 5
05/08/2023

Bravo tälle huippuluokan hoitoprosessille. Minulle tehtiin hiuksensiirto noin 1,5 viikkoa sitten Stuttgartissa ja olin erittäin tyytyväinen koko foreverhairin palveluun. Hiustensiirto oli mielestäni erittäin miellyttävä ja kivuton.

Lue alkuperäinen

Markus Weber

Erittäin tyytyväinen

Rated 5 out of 5
05/01/2023

Toimenpiteeni sujui ilman komplikaatioita ja oli hyvin rutiinia. Se ei ollut niin monimutkaista kuin luulin sen olevan. Olen erittäin iloinen, että vihdoin otin tämän askeleen foreverhairilla ja odotan todella innolla uusia hiuksiani.

Lue alkuperäinen

Kian

Erittäin mukava hiuskonsultti

Rated 5 out of 5
04/28/2023

Erittäin mukava hiuskonsultti, joka neuvoi minua puhelimessa. Jos täytän hiustensiirron vaatimukset, teen hoidon foreverhairilla. Kiitos vielä 👍🏽.

Lue alkuperäinen

Emilio D.

Hiustensiirron tulos täsmälleen...

Rated 5 out of 5
04/25/2023

Hiustensiirron tulos juuri sellainen kuin olin kuvitellut. Mielestäni paras hiusklinikka Saksassa!

Lue alkuperäinen

A.

Leikkasin 2 viikkoa sitten…

Rated 5 out of 5
04/20/2023

Leikkaukseni 2 viikkoa sitten Stuttgartissa. Kaikki meni juuri niin kuin minulle kerrottiin keskustelussa hiuskonsultin kanssa. Olen erittäin tyytyväinen toistaiseksi. Kuoret ovat jo pudonneet ja nyt odotan innolla, miten hiustensiirtoni kehittyy seuraavien kuukausien aikana 😄.

Lue alkuperäinen

Melvin Vucic

Hiukset ovat erittäin kauniita ja luonnollisia...

Rated 5 out of 5
04/16/2023

Hiuksista on tullut erittäin kauniita ja luonnollisia. Minulle istutettiin noin 4000 siirrettä ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Kiitos foreverhairille 😆

Lue alkuperäinen

Cem

Kiitos joukkueelle

Rated 5 out of 5
04/10/2023

Kiitos foreverhair-tiimille! Vertailin monia palveluntarjoajia Saksassa ja valitsin lopulta foreverhair. Tarkka menettely osoittaa, että olet hyvissä käsissä ja ettei massaprosessointia tapahdu. Ehdottomasti suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Philipo

Kiitos foreverhairille…

Rated 4 out of 5
04/05/2023

Kiitos foreverhairille mutkattomasta hoidosta. Olen erittäin tyytyväinen hiustensiirtooni.

Lue alkuperäinen

Anwar

Arvostele foreverhair ® Germany

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Saksa Stuttgart.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %