Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

foreverhair ® -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan foreverhair ® -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

foreverhair ® Germany tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki foreverhair ® -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 31 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Danke

Rated 5,0 out of 5
02/02/2024

Meine 3. HT hatte ich nach 2 vorherigen erfolglosen Haartransplantationen bei foreverhair. Der Spenderbereich war leider schon sehr Mager, da die vorherigen Kliniken viel entnommen hatten das am Ende nicht einmal zum Erfolg führte (wahrscheinlich nicht korrekt eingepflanzt etc…..). Das Team hat es aber bei foreverhair dennoch geschafft ein zufriedenstellendes und natürlich aussehendes Ergebnis zu erzielen und das mit sehr wenig vorhandenen Grafts. Ich bin sehr dankbar dafür!

Simon

Termine immer voll man muss echt zügig…

Rated 4,0 out of 5
01/23/2024

Termine immer voll man muss echt zügig sein aber die Ergebnisse sind sehr schön. Bei mir Verlief auch alles reibungslos ab und man erreicht immer jemanden bei Fragen etc ..

Alex

Vielen Dank Foreverhair!

Rated 5,0 out of 5
01/18/2024

Vielen Dank Foreverhair!!

Darian

Oli hiustensiirto 12 päivää sitten…

Rated 5,0 out of 5
12/27/2023

Hiustensiirto 12 päivää sitten. Kuoret ovat nyt pudonneet pois ja odotan todella innolla uusia hiuksiani. Kaikki sujui mutkattomasti, puhelinneuvonta, väliintulo paikan päällä (Saksassa) ja jälkihoito ja tuki sen jälkeen olivat yksinkertaisesti loistavaa! Hinta on hieman korkeampi kuin esimerkiksi Turkissa, mutta myös laadulla on hintansa.

Lue alkuperäinen

Ismael

Hiustensiirto Istanbulissa oli…

Rated 4,0 out of 5
11/15/2023

Istanbulin hiustensiirto oli erittäin hyvä. Kaikki oli täydellistä: siirrot, tutkimukset, toimenpiteet jne. Hiuskonsulttini Saksassa oli jopa paikalla, se on vakavuutta!

Lue alkuperäinen

Tobi

Bis jetzt alles Spitze

Rated 5,0 out of 5
10/16/2023

Die Betreuung war von Anfang bis jetzt sehr gut. Der Aufenthalt in Istanbul, die Terminplanung und der Eingriff waren auch sehr strukturiert und professionell. Meine HT ist noch keine 2 Monate her, die Haare sollten bald anfangen zu wachsen. Bin sehr gespannt! Ich werde sobald das Ergebnis da ist nochmals Bewerten. Bisher bin ich aber sehr zufrieden.

Roman Fauser

Foreverhair on erittäin pätevä…

Rated 5,0 out of 5
07/08/2023

Foreverhair on erittäin pätevä ja kokenut hiusklinikka Saksassa, jota voin suositella äärimmäisen vakuuttavasti. Löysin klinikan suosituksen kautta ja kävin hiusasiantuntijan konsultaatiossa viime syksynä, jonka jälkeen toimenpide tapahtui muutaman viikon kuluttua. Kaikki sujui hyvin ja minulla oli täydellinen luottamus lääkintätiimiin ja heidän työhönsä koko ajan. Lopputulos on henkeäsalpaava ja jopa ylitti odotukseni. Kunnioittaminen.

Lue alkuperäinen

Josef

Minulla on ollut erittäin hyviä kokemuksia foreverhairista...

Rated 5,0 out of 5
06/08/2023

Minulla on ollut erittäin hyviä kokemuksia foreverhairista. Hiustensiirtoni koko organisointi oli ammattimaista ja toimenpide sujui ilman komplikaatioita ja juuri niin kuin minulle alustavassa keskustelussa selitettiin.

Lue alkuperäinen

S.U

Jo 10 kuukauden jälkeen...

Rated 5,0 out of 5
05/21/2023

Jo 10 kuukauden jälkeen voin sanoa, että foreverhair on muuttanut elämäni. Minulla ei ollut juuri lainkaan hiuksia päässäni ja itsetuntoni oli todella huono (27-vuotiaana). Pitkän harkinnan jälkeen löysin Stuttgartin foreverhair Internetistä ja päätin varata ajan konsultaatioon. Hiuskonsultti vei heti pelkoni pois ja olin erittäin hyvin perillä koko prosessista ja hiustensiirron riskeistä. Varasin heti ajan hoitoon ja olin erittäin tyytyväinen tähän päätökseen. Tänään voin sanoa, että tuloksesta on tullut mahtava. Minulla on taas täysi pää ja itseluottamukseni on 1000% takaisin. Iso kiitos joukkueelle!

Lue alkuperäinen

Benjamin Gassler

Olen ehdottoman tyytyväinen...

Rated 5,0 out of 5
05/11/2023

Olen ehdottoman tyytyväinen hiustensiirtooni foreverhairilla ja voin suositella sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Mert

Bravo tälle huippuluokan…

Rated 5,0 out of 5
05/08/2023

Bravo tälle huippuluokan hoitoprosessille. Minulle tehtiin hiuksensiirto noin 1,5 viikkoa sitten Stuttgartissa ja olin erittäin tyytyväinen koko foreverhairin palveluun. Hiustensiirto oli mielestäni erittäin miellyttävä ja kivuton.

Lue alkuperäinen

Markus Weber

Erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
05/01/2023

Toimenpiteeni sujui ilman komplikaatioita ja oli hyvin rutiinia. Se ei ollut niin monimutkaista kuin luulin sen olevan. Olen erittäin iloinen, että vihdoin otin tämän askeleen foreverhairilla ja odotan todella innolla uusia hiuksiani.

Lue alkuperäinen

Kian

Arvostele foreverhair ® Germany

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Saksa Stuttgart.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %