Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Estoria International Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Estoria International Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Estoria International Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Estoria International Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 52 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Dr.Gunes

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Dr.Gunes, kirurgini, ylitti kaikki odotukset, ja tulokset ovat ylittäneet villeimmätkin unelmani. Dr.Gunesin poikkeuksellinen lähestymistapa sisältää tarkkaavaisen kuuntelemisen ja sen varmistamisen, että hänen potilaansa ymmärtävät toimenpiteen jokaisen vaiheen. Hänen aito hoitonsa potilaistaan ​​paistaa läpi jokaisessa vuorovaikutuksessa.

Lue alkuperäinen

Claire M.

Haluan ilmaista sydämestäni…

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Haluan ilmaista sydämelliset kiitokseni Mayalle hänen poikkeuksellisesta avusta, huolenpidostaan ​​ja hänen huomattavasta ymmärryksestään ja kärsivällisyydestään, kun hän vastasi lukuisiin kysymyksiini. Kubra, olet todella upea! Aina kun tarvitsin apua, olit jatkuvasti luotettava, ja tiesin, että voisin luottaa sinuun. Haluasi auttaa minua ei jäänyt huomaamatta, ja olen vilpittömästi kiitollinen poikkeuksellisesta tuestanne.

Lue alkuperäinen

Maria C.

Kubra on todella ollut poikkeuksellinen…

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Kubra on ollut todella poikkeuksellinen koko matkani ajan. Hän tarjosi horjumatonta tukea ja meni yli ja yli varmistaakseen mukavuudeni, mikä sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi ja tervetulleeksi. Hänen näkeminen säännöllisesti aulassa toi minulle valtavan mielenrauhan. Hänen huomaavainen ele, jossa hän esitteli minulle klinikan tuotteita sisältävän laatikon, oli ilahduttava.

Lue alkuperäinen

Narod

Tohtori Ali osoittautui korvaamattomaksi…

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Tr.Ali osoittautui korvaamattomaksi tuen lähteeksi leikkauspäivänäni. Hän kuunteli tarkkaavaisesti mieltymyksiäni ja jakoi ammatillisia näkemyksiään erittäin kunnioittavasti. Vaikka minulla oli alun perin epävarmuutta etuprofiilini toivotusta tuloksesta, uskoin täysin tohtori Alin arvioon, mikä kävi ilmi perusteellisesta leikkausta edeltävästä konsultaatiostamme. Hän korosti kasvojen harmonian ja tasapainon merkitystä, mikä vakuutti minulle hänen asiantuntemuksestaan.

Lue alkuperäinen

Khan

Sairaanhoitajat ja kirurgi osoittivat…

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Sairaanhoitajat ja kirurgi osoittivat poikkeuksellista huolellisuutta ja lempeyttä koko sairaala-oleskeluni ajan. Itse laitos oli moitteettoman puhdas ja hyvin järjestetty. Maya ja Ismaa erottuivat poikkeuksellisen avuliaina yksilöinä, ja jälkihoitotiimi ravitsemusterapeutti mukaan lukien olivat kaikki erittäin ammattitaitoisia. Lääkärinmatkani alusta lähtien koordinaattorini tarjosi erinomaista tukea ja ohjausta. Suosittelen lämpimästi tätä terveyskeskusta kaikille, jotka tarvitsevat sairaanhoitoa.

Lue alkuperäinen

ilayda altan

Halusin käyttää hetken jakaakseni…

Rated 5 out of 5
09/25/2023

Halusin käyttää hetken jakaakseni fantastisen kokemukseni Estorian kanssa. Minulle tehtiin äskettäin mahalaukun hihaleikkaus, ja ensikonsultaatiosta toipumisen viimeiseen vaiheeseen asti sain poikkeuksellista hoitoa. He eivät jättäneet kiveä kääntämättä hyvinvointini varmistamisessa, tehden perusteelliset testit ja skannaukset ennen leikkausta.

Lue alkuperäinen

Vasim Peola

Kiitos Estoria-tiimille…

Rated 5 out of 5
09/25/2023

Kiitos Estoria-tiimille kaikesta. Olen kiitollinen parhaan palvelun tarjoamisesta alusta loppuun. Haluan myös kiittää lääkäriä ja ystäviäni, jotka ovat jatkuvasti mukanani. Olen palannut kotiin, toivottavasti näen sinut uudelleen ja uudelleen tulevaisuudessa. Toivon sinulle menestystä jatkossakin.

Lue alkuperäinen

Edith Paula

Minulle tehtiin hiustensiirto Estorian kanssa

Rated 5 out of 5
08/29/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto Estorian kanssa. Ne olivat niin informatiivisia ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen. He ovat järjestäneet kaiken puolestani. Ihmiset olivat lämpimiä, ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Minulla oli muutama leikkaus aiemmin, mutta tämä oli paras!!! Jatka samaan malliin Estoria!

Lue alkuperäinen

Soren

Hiustensiirtokokemukseni…

Rated 5 out of 5
08/16/2023

Hiustensiirtokokemukseni ei ollut muuta kuin elämäni. Ammattitaitoisesta kirurgista ja kivuttomasta toimenpiteestä luonnollisen näköisiin tuloksiin, olen enemmän kuin tyytyväinen tulokseen. Jos harkitset hiustensiirtoa, suosittelen tätä Estoriaa. Henkilökohtainen huomio ja myötätuntoinen lähestymistapa tekivät kaiken eron matkallani takaisin itseluottamukseen ja täyteläisiin hiuksiin!

Lue alkuperäinen

operations estoria

Minun on myönnettävä, että alussa…

Rated 5 out of 5
08/15/2023

Minun on myönnettävä, että alussa pelkäsin leikkausta ja minulla oli monia epäilyksiä minulle tarjotun paketin suhteen, koska näin klinikan mainostamisen internetissä ja minä luuli, että se voisi olla huijaus. Mutta palvelu, klinikan laatu ja majoitus ylittivät odotukseni.

Lue alkuperäinen

Carol

Poikkeuksellisesta vieraanvaraisuudesta ja…

Rated 5 out of 5
08/15/2023

Poikkeuksellisesta vieraanvaraisuudesta ja tyylikkäästä majoituksesta ystävälliseen henkilökuntaan ja tietysti parhaaseen hoitoon, jokainen hetki oli puhdasta autuutta. Erittäin tyytyväinen kokemukseen. Suosittelen lämpimästi Estoriaa

Lue alkuperäinen

Danny Garcia

Kiinteä viiden tähden luokitus

Rated 5 out of 5
08/15/2023

Vahva viiden tähden luokitus

Lue alkuperäinen

Isabella V.

Arvostele Estoria International Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Pendik.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %