Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Regene Medical Group -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Regene Medical Group -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Regene Medical Group Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Regene Medical Group -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Upea tulos, jonka sain…

Rated 5,0 out of 5
01/18/2023

Upea tulos, jonka sain näiltä mahtavilta ammattilaisilta

Lue alkuperäinen

Carlo Alberto Allevato

Se on ollut erittäin hyvä kokemus tästä…

Rated 5,0 out of 5
04/12/2022

Se on ollut erittäin hyvä kokemus tästä klinikasta, lääkäristä, sairaanhoitajista ja heidän avustajistaan. Saavuin Turkkiin ja he hakivat minut yksityisellä autolla (kuljettaja oli erittäin ystävällinen) ja saavuin hotelliin, joka sisälsi minut klinikalle. Hotelli oli erittäin mukava. Seuraavana päivänä minulla oli interventio (noin 7 tuntia lepoa ja ruokaa), erittäin hyvää palvelua ja paljon kärsivällisyyttä. Intervention jälkeen pystyin poistumaan hotellista ja kävelemään tyhjentämään pääni. Leikkauksen jälkeen on ollut kivutonta, näiden ammattilaisten kanssa älä epäröi varata täältä, jos haluat hiussiirteen.

Lue alkuperäinen

Pablo Henríquez

Minäkin käännyin Regenen puoleen…

Rated 5,0 out of 5
03/08/2022

Käännyin myös Regenen mwdical-ryhmään päänahan paksuuntumisen vuoksi. Loistava henkilökunta työskentelee huippuluokan sairaalassa. He saivat minut tuntemaan oloni välittömästi helpoksi ja vastasivat kaikkiin kysymyksiini. Erityinen kiitos Gabriellalle Italiasta, joka seurasi koko väliintuloprosessiani, ja Ninalle, erittäin suloiselle naiselle, joka toimi kääntäjänäni. Kiitos myös ryhmänjohtaja Somalialle ja Javierille, joka auttoi minua teknisessä ongelmassa palaamaan Italiaan, parhaalla mahdollisella tavalla. Olen tyytyväinen ottamaani askeleeseen, älä mieti sitä liikaa ja jos haluat ottaa tämän askeleen, suosittelen vahvasti, että uskot itsesi heidän käsiinsä.

Lue alkuperäinen

marcus del Marcus

Sydämelliset kiitokset…

Rated 5,0 out of 5
02/09/2022

Sydämelliset kiitokset Regene Medical Groupin lääkintähenkilöstölle, ammattitaidosta, ystävällisyydestä, erittäin järjestäytyneestä, erityinen kiitos kuuluu myös Gabriellalle, joka aina seuraa terveydentilaani, Somaia-päällikkölle ja opastukseen saapumiseen Istanbul, Nina tulkki, joka oli kuin äiti.Olen erittäin tyytyväinen ja onnellinen, että valitsin sinut. terveisiä michael

Lue alkuperäinen

michael gelo

Haluan vilpittömästi kiittää kaikkia…

Rated 5,0 out of 5
02/08/2022

Haluan vilpittömästi kiittää kaikkia leikkauksen tehneitä henkilökuntaa, he saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi koko ajan ja tekivät erinomaista työtä. Fantastinen!! Erityinen kiitos myös Gabriellalle, joka on aina tavoitettavissa, kun minulla oli epäilyksiä tai hämmennystä. Kiitos myös Somaialle. Se on iso halaus Ninalle, joka toimi kääntäjänäni koko Turkissa oleskeluni ajan. Super sairaalatilat!!! Loistava 5 tähden hotelli!! Suosittelen siirtoa Régene Medical Groupissa.

Lue alkuperäinen

Emanuele

ERINOMAINEN

Rated 5,0 out of 5
11/10/2021

Suuri kiitos teille kaikille Regene Medical Groupin henkilökunnalle, ammattitaitoiselle ja ystävälliselle, moitteettomalle organisaatiolle. Ryhmä on poikkeuksellinen, aina ystävällinen ja avulias. Lääkäri tohtori Behruz Uysal kuunteli kaikkia tarpeitani ja ehdotti sitten tapaukseeni sopivinta toimenpidettä ja oli aina paikalla. Kiitän kontakteja Somaiaa ja Gabriellaa, he ottivat minut kädestä ja seurasivat minua koko matkan ajan ammattitaidolla, mutta myös empaattisella ymmärryksellä. Olen täysin tyytyväinen ja onnellinen, että valitsin sinut. Suosittelen sitä kaikille!

Lue alkuperäinen

Daniele

Ilahtunut hoidosta

Rated 5,0 out of 5
11/10/2021

Ilahtunut sekä hoidosta, tiloista, ammattilaisista että koko prosessista, 10!!

Lue alkuperäinen

Luis Llr

Kokemukseni RMG:stä oli todella hyvä

Rated 5,0 out of 5
09/27/2019

Kokemukseni RMG:stä oli todella hyvä. Sekä henkilökohtaiset että lääketieteelliset hoidot ylittivät odotukseni. Kaikki palvelut, tarkoitan: sairaalatodistukset, kääntäjä, turvakoti ja sairaanhoito, siirrot….., olivat lyömättömiä.

Lue alkuperäinen

Jose Saavedra

Vilpittömästi suositus

Rated 5,0 out of 5
08/17/2019

Minulla on juuri leikkaus (1 viikko sitten). Tällä hetkellä kaikki menee hyvin.

Lue alkuperäinen

Borja Sanchis

Myönteinen arvostelu

Rated 5,0 out of 5
07/07/2019

Kokemukseni tästä klinikalta oli todella hyvä. Kaikki olivat erittäin avuliaita täällä ja nauttivat todella kokemuksestani mukavien ammattitaitoisten ihmisten kanssa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia, sillä heillä on kääntäjät, mikä tekee matkastasi paljon helpomman. Kaikki on tehty täsmällisesti ja selitetty erittäin hyvin, ja olin erittäin tyytyväinen aikaani täällä.

Lue alkuperäinen

Ahmed Saddique

Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta

Rated 5,0 out of 5
07/06/2019

Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen, suosittelen ehdottomasti!

Lue alkuperäinen

Salvatore Capizzi

Koska päätin tehdä hiuksensiirron…

Rated 5,0 out of 5
07/06/2019

Koska päätin tehdä hiustensiirron ja etsin klinikoita, katsoin REGENEä, kokemukseni puutteen vuoksi kävin espanjalaisessa mainoksessa ja suljin pois jälkimmäisen, mikä tänään menisi epäröimättä ja niille, joille suosittelen REGENEä, he vahvistavat sen, loistavaa hoitoa ja ammattitaitoa.

Lue alkuperäinen

Javier Jurado

Arvostele Regene Medical Group Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %