Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Turkeyana Clinic Istanbul arvostelu

Turkeyana Beauty Clinic on turkkilainen kauneusklinikka, joka tekee monenlaisia toimenpiteitä kauneuteen liittyen. Klinikka ei kuitenkaan kerro sivuillaan tarkemmin hiustensiirtojen hinnoista, mutta sen voi olettaa olevan Turkin keskitasoa. Löytyykö tältä klinikalta sitten jotakin, jonka avulla se erottuu kilpailevista klinikoista? Se selviää, kun luet tämän arvostelun loppuun.

Arviomme

2.5/5

2.5 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Turkeyana Clinic Istanbul arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

3 / 5

Turkeyana Beauty Clinic kuvailee toimintaansa kohtalaisen avoimesti. Esimerkiksi toimenpiteiden kulku on kuvattu yksityiskohtaisesti, joten asiakkaat tietävät mitä odottaa. Potilaiden on myös mahdollista saada ilmainen konsultaatio. Tämä ei ole mahdollista aivan kaikilla klinikoilla, joten siitä Turkeyana Beauty Clinicille kuuluu ehdottomasti plussa. Parhaat klinikat tarjoavat aina ilmaisen konsultaation, jotta asiakkailla olisi parempi kuva tilanteesta. Konsultaatiossa saa usein tarkemman hinta-arvion sekä lisätietoa operaation liittyen.

Ehkä suurimpia miinuksia klinikassa on se, ettei sillä ole julkisesti nähtävissä hinnastoa. Ennen kuin klinikkaan ottaa yhteyttä, olisi kiva tietää sen hintataso edes suunnilleen. Hinta on kuitenkin aivan ensimmäisiä asioita, joista asiakkaat ovat kiinnostuneita. Hintavertailu kuuluu aina päätöksen tekemiseen oli kysymys sitten palveluista tai esineistä. Klinikka ei juurikaan avaa sitä, minkälainen henkilökunta heillä on käytössä.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Klinikka kuvailee ja antaa tietoa matkaan liittyen. Iso osa heidän asiakkaistaan tulee ulkomailta, joten on luonnollista, että he haluavat tukea asiakkaiden matkoja. Matkustaminen Turkkiin on helppoa ja klinikka tulee tässä vastaan hankkimalla kuljetukset ja majoituksen asiakkaan puolesta. Matkasta saat lisätietoja konsultaation yhteydessä.

Jos matkaan tulee joitain muutoksia, klinikka ei anna vaihtaa ajankohtaa ilmaiseksi. Tällaisessa tilanteessa kannattaa olla heti yhteydessä klinikkaan. Samoin asiasta kannattaa kysyä ilmaisessa konsultaatiossa, joka järjestetään ennen ajan varaamista. Turkeyana Clinic ei sisällytä hintaan myöskään ennen toimenpidettä nautittavia ravintolisiä tai ohjeita.

Saapuminen ja majoitus

5 / 5

Turkeyana Clinic huolehtii asiakkaan hyvinvoinnista varsin hyvin majoituksen ja kuljetuksen suhteen. Kun saavut Istanbulin lentokentälle, sinua vastassa on auto. Kuljettaja hoitaa matkat lentokentän ja klinikan välillä. Ehdit siis nauttia operaatioiden välillä kauniista Istanbulista.

Majoituksesta vastaa viiden tähden hotelli, joten operaatioon valmistautuminen ja toipuminen on huolehdittu kunnialla. Asiakas saa nauttia laadukkaan hotellin palveluista, minkä ansiosta toipuminen on varsin mukavaa. Rentoutunut ja positiivinen mieli edesauttaa toipumista ja parantaa leikkauksen lopputulosta. Kaikki tämä on siis laskettu hintaan, eikä siitä tarvitse murehtia.

Kun asiakas saapuu klinikalle, häneltä otetaan välittömästi verenkuva. Tällä pyritään varmistumaan siitä, että henkilön terveydentila on kunnossa ja suotuisa toimenpiteen suorittamista varten. Tämä luonnollisesti vähentää stressiä ja luo turvallisuudentunnetta koko operaation ajaksi.

Klinikka

2 / 5

Turkeyana Clinic on varsin mukavan näköinen ja oloinen paikka, jossa asiakkaat viihtyvät varmasti operaation aikana. Ennen operaatio on tarjolla erilaista viihdykettä ja tarjoiltavaa. Toimenpide suoritetaan mukavassa tuolissa tai sängyssä, jotka on varustettu asianmukaisella tavalla.

Keskeisimmät huolenaiheet tämän klinikan osalta liittyvät sen lisensseihin sekä vakuutuksiin. Ensinnäkään heillä ei ole Turkin valtion myöntämää lisenssiä. Se on usein tae siitä, että klinikan toimintaa valvoo jokin ulkopuolinen riippumaton taho. Lisäksi operaatio ei ole sairaalan takaama.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Vaikka henkilökunnasta ei ole tarkempaa tietoa, klinikka esittelee lääkärin taustat avoimesti. Tämä on hyvin yleistä turkkilaisilla klinikoilla. Hyvää on myös se, että toimenpiteen aikana samassa huoneessa on sairaanhoitajia. He huolehtivat siitä, että lääkärillä on työrauha ja tekevät erilaisia avustavia toimenpiteitä.

Jälkihoito

0 / 5

Turkeyana Beauty Clinic kauneusklinikan tarjoamat jälkihoidot ovat kovin puutteelliset. Turkeyana Clinic ei anna asiakkailleen jälkihoitopakkausta, jolla hiussiirrettä voisi hoitaa. Useimmat klinikat antavat jonkinlaisia voiteita ja lääkkeitä jälkihoitoa varten. Rahoituksen puute on hyvin yleinen ja oikeastaan vain kotimaiset klinikat tarjoavat rahoitusmahdollisuuksia. Asiakkaan on siis itse huolehdittava rahoituksesta. Silmiinpistävää on se, ettei klinikka tarjoa takuuta hiussiirteelle.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Turkeyana clinic Istanbul sai meiltä 2,5 tähteä viidestä

2.5/5.0

Turkeyana Clinic saa arvostelussamme kaksi ja puoli tähteä, joten se sijoittuu keskitasolle. Yleisesti ottaen se tarjoaa kaikki keskitason turkkilaisen klinikan palvelut pienillä variaatioilla. Yksi sen vahvimpia puolia on laadukas majoitus, jossa on varmasti helppo viihtyä.

Turkeyana Clinic ei kuitenkaan onnistu vakuuttamaan aivan kaikessa. Miinusta tulee erityisesti takuun ja jälkihoidon kohdalla. Yleensä klinikat antavat hiussiirteelle takuun, jossa vähintään 90 prosenttia hiustupesta alkaa kasvattamaan hiusta. Lisäksi heillä ei ole Turkin terveysviranomaisten lisenssejä, joten klinikka antaa hieman arveluttavan kuvan. Varsinkin ulkomailta saapuvat asiakkaat toivovat klinikalta luotettavuutta.

Klinikan toivoisi esittävän myös edes jonkinlaisen hinnaston, sillä nyt hinnat jäävät puhtaasti arvailujen varaan. Yhteenvedon kannalta olisi keskeistä tietää, kuuluko klinikka edullisempaan päätyyn vai ei.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Turkeyana Clinic Doctors - klinikan henkilöstö

Klinikan henkilöstöstä ei saa juurikaan tietoa, joten tämä jää pitkälti arvailujen varaan. Yleisesti ottaen Turkissa on laadukkaita esteettisen lääketieteen lääkäreitä, joten laatustandardit ovat kunnossa. Lääkäreillä on yleensä vuosien kokemus hiustensiirroista. Koulutustausta perustuu turkkilaisiin yliopistoihin, mutta usein lääkärit ovat suunnanneet esimerkiksi Eurooppaan hakemaan lisäoppia. Turkki on nostanut nopeasti päätään yhtenä suosituimmista hiustensiirtopalveluita tarjoavista maista. Tämä kertoo siitä, että yleisesti ottaen ihmiset ovat olleet tyytyväisiä.

Henkilöstön osalta klinikka mainitsee, että toimenpidettä suorittamassa on sairaanhoitajia. Klinikalla on siis lääkärien lisäksi käytössä koulutettuja sairaanhoitajia, joten toiminta perustuu ammattitaitoon. Ammattitaitoinen henkilökunta on keskeisessä asemassa hiussiirteiden laadussa, joten siihen on syytä klinikoiden panostaa. Henkilökunnan osalta Turkeyana Clinicin toivoisi olevan hieman avoimempi.

Ennen ja jälkeen kuvat

Turkeyana clinic before and after tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Turkeyana Clinic metodit ja toimenpiteet

Turkeyana Clinic on erikoistunut hiustensiirrossa FUE- ja DHI-tekniikoihin. Turkeyana Clinic Istanbul käyttää siis samoja tekniikoita kuin oikeastaan kaikki muutkin hiustensiirtoja tekevät klinikat. Heillä on käytöstä kummastakin tekniikasta variaatioita, joita he voivat aina vaihdella asiakkaan mukaan. Kummallakin tekniikalla hiusten siirtäminen kestää noin 6-8 tuntia, joten operaatiot ovat ohi päivässä. Lisätietoja käytettävistä tekniikoista saat konsultaation aikana.

FUE- ja DHI-menetelmä eroavat tavassa, jolla hiustupet siirretään. FUE on perinteisempi menetelmä, jossa siirretään kokonainen hiuskaistale. Sen takia FUE jättää suuremman arven ja se ei sovellu sellaisille ihmisille, joilla on lyhyet hiukset.

Hinnat

Turkeyana Clinic price

Klinikalla on käytössä asiakaskohtainen hinnoittelu ja etukäteen ei ole tarjolla hinnastoa. Kokonaishinnasta kannattaa siis kysyä konsultaation aikana, sillä henkilökunta arvioi kunkin asiakkaan tilanteen siinä tarkemmin.

Hintaan kuuluvat seuraavat asiat:

Kuten oikeastaan kaikilla muillakin turkkilaisilla klinikoilla, asiakkaan on erikseen maksettava lennot. Lisäksi hintaan ei sisälly juuri mitään jälkihoitoon liittyviä palveluita, joten erilaisista voiteista ja lääkkeistä on huolehdittava itse. Muutoin paketti sisältää kaiken tarvittavan kuljetuksista majoitukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikalla on käytössä yleiset FUE- ja DHI-menetelmät. Molemmat menetelmät ovat nykyaikaisia ja laajasti käytettyjä hiussiirroissa.

Heillä on käytössä kaikki yleisimmät sosiaalisen median kanavat, joissa pääset tutustumaan lähemmin klinikan toimintaan ja näet kuvia henkilökunnasta.

Klinikka lupaa hoitaa asiakkaalle sekä hotellin että kuljetukset, joten asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan huolehtia lennoista.

Voit ottaa heihin yhteyttä ja Turkeyana Clinic tarjoaa ilmaisen konsultaation, jossa tilanteesi katsotaan läpi yhdessä henkilökunnan kanssa.

Klinikan sivuilla on nähtävissä ennen ja jälkeen kuvia. Sen lisäksi heidän sosiaalisen median kanavissa on paljon kuvamateriaalia.

Helpoin tapa on ottaa yhteyttä heidän sivuiltaan löytyvän chat-palvelun kautta tai puhelimella. Voit soittaa tai lähettää viestin WhatsAppissa.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %