Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Elithair Transplant Turkey arvostelu

Elithair Transplant Turkey tarjoaa asiakkailleen hiustensiirtopalveluita. Klinikka toimii Turkin Istanbulissa, johon pääsee lentämällä esimerkiksi Helsingistä. Heidän keskeiset kilpailuvalttinsa ovat edulliset hinnat sekä laadukkaat hiussiirteet. Tältä sivulta löydät arvostelun, jossa käymme läpi klinikan palvelut ja sen, mitä he tarjoavat asiakkailleen. Kannattaa siis lukea arvostelu tarkasti ennen ajan varaamista!

Arviomme

2.33/5

2.33 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Elithair Transplant Turkey arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Varauksen tekeminen on helppoa: otat yhteyttä klinikkaan joko puhelimella tai sähköpostilla ja sinulle varataan ilmainen online konsultaatio. Sen yhteydessä voit yhdessä henkilökunnan kanssa keskustella toiveistasi. Samalla he tarkistavat tilanteesi ja tekevät toimenpiteelle hinta-arvion. Klinikka ei käytä valmista hinnoittelua, vaan määrittelee hinnan tapauskohtaisesti. Hinta-arvion tekeminen on tästä syystä hankalaa. Jos olet kuitenkin kiinnostunut tietämään lisää, se onnistuu varaamalla ilmaisen konsultaation.

Hiustensiirto prosessi kuvataan klinikan toimesta yksityiskohtaisesti. Asiakkaan on mahdollista saada lisätietoja siitä, mitä kaikkea operaation aikana tapahtuu. Elithair Transplant pyrkii tällä tavoin olemaan avoin siitä, miten klinikka toimii. Samoin henkilökunta esitellään julkisesti, joten kaikki tietävät, minkälainen henkilöstö heitä on hoitamassa. Tämä tuo luottamusta asiakkaan ja klinikan välille, sillä klinikka haluaa selkeästi olla avoin ja läpinäkyvä toiminnassaan.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Matkasuunnitelma on selkeästi esitelty ja tehty klinikan toimesta. Kun matkustaa vieraaseen maahan, on luonnollisesti hyvä olla kunnon suunnitelma valmiina. Ennen toimenpidettä asiakkaan on kuitenkin huolehdittava siitä, että lennot on varattu oikeaan ajankohtaan. Asiakkaan vastuulle jää myös se, että valmistautuminen tapahtuu oikealla tavalla.

Elithair Transplant ei anna asiakkailleen valmistautumispakkausta ennen operaatiota. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan on itse huolehdittava oikeanlaisesta ravinnosta. On siis hyvä ottaa selvää, minkälaista ravintoa tulee suosia ennen hiustensiirtoa. Huono puoli ajan varaamisessa on se, ettei klinikka tule vastaan, jos jotakin yllättävää pääsee tapahtumaan. Ajan varauksen muuttaminen on siis maksullista.

Saapuminen ja majoitus

3 / 5

Elithair huolehtii kaikesta tarvittavasta sen jälkeen, kun olet saapunut Istanbuliin. Lentokentällä sinua odottaa kuljettaja, joka huolehtii tarvittavista kuljetuksista. Kuljetus on vielä tehty siten, että kyseessä on VIP-kuljetus. Näin ollen asiakasta hemmotellaan klinikan toimesta.

Majoitus on hoidettu siten, että asiakkaalle ei tarjota ylimääräistä yötä toipumiseen toimenpiteen jälkeen. Tästä asiasta voi kuitenkin varmasti neuvotella klinikan kanssa, jos haluaa viettää useamman yön hotellissa. Hotelli ei ole myöskään viiden tähden hotelli, vaan tältä osin joutuu tyytymään hieman vaatimattomampaan ratkaisuun.

Kaiken kaikkiaan saapuminen ja majoitus on hoidettu siten, ettei asiakkaan tarvitse huolehtia juuri mistään perille päästyään. Ennen toimenpidettä klinikka suorittaa vielä verikokeen, jolla voidaan arvioida hänen yleinen terveydentilansa.

Klinikka

3 / 5

Elithair pyrkii varmistamaan asiakkaan turvallisuuden siten, että sairaala takaa operaation. Näin ollen sairaala on asiakkaan tukena niissä tapauksissa, jos hiustensiirrossa tapahtuu komplikaatioita. Klinikalla on käytössä hiusten laatua mittaava työkalu, jolla voidaan tarkistaa hiusten tiheys ja kunto ennen toimenpidettä.

Kun asiakas saapuu klinikalle, heillä ei valitettavasti ole tarjota esimerkiksi virvokkeita ennen operaatiota. Tämä on valitettavaa, sillä ennen tai jälkeen olisi varmasti mukava nauttia jonkinlaisesta viihteestä. Klinikalla ei ole myöskään Turkin viranomaisten myöntämää lisenssiä, joka toisi toimintaan luotettavuutta.

Toimenpide ja lääkärit

2 / 5

Klinikan lääkärit ovat kokeneita ammattilaisia, jotka huolehtivat siitä, että kaikki sujuu asianmukaisella tavalla. Hiustensiirrossa lääkärillä on keskeinen rooli. Hiussiirteen tekeminen vaatii teknologian ymmärtämistä, käden taitoja sekä esteettistä silmää, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen. Toimenpiteen jälkeen hiussiirteen laatu varmistetaan lääkärin tarkastuksella.

Jälkihoito

1 / 5

Elithair haluaa antaa potilaalle turvaa takaamalla hiustupen riittävän kasvun. Jos istutetusta hiustupesta ei lähde kasvamaan 90 prosenttia, niin klinikka lupaa korjata tilanteen. Tämä on tietysti mainio asia ja sillä klinikka haluaa varmistaa sen, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lopullinen tilanne nähdään vasta noin puolen vuoden kuluttua operaatiosta.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Elithair Transplant Turkey sai meiltä 2,33 tähteä viidestä

2.33/5.0

Elithair on palveluiltaan alempaa keskitasoa turkkilaisten klinikoiden joukossa. Se tarjoaa asiakkailleen kaiken tarpeellisen, mutta ei erotu massasta juuri millään osa-alueella. Asiakkaalle tarjotaan hotellit ja majoitus sekä verikoe kuuluu paketin hintaan. Hiustensiirtoon käytettävät tekniikat ovat monipuolisia, joten niistä voi valita jokaiseen tilanteeseen sopivimman.

Elithair voisi parantaa toimintaansa monella tapaa. Jonkinlaisen hinnaston julkistaminen olisi ensimmäisen askel. Hinta on kuitenkin se asia, jota yleensä tarkastellaan ensimmäisenä. Siitä saa toki lisätietoja ilmaisen online konsultaation yhteydessä. Siitä voi olla kuitenkin varma, että hintataso on esimerkiksi Suomea alhaisempi, vaikka lennoista tulee asiakkaalle lisäkustannuksia.

Yksi klinikan vahvuuksista on se, että se takaa operaation onnistumisen. Jos tiettyä määrää istutetusta hiustupesta ei lähde kasvamaan, klinikka lupaa tehdä asiaan korjauksia. Klinikka on myös avoin henkilöstön suhteen, mikä luo luotettavuutta klinikkaa kohtaan.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilökunta

Klinikka pyrkii olemaan toiminnassaan avoin ja se on yksi sen vahvuus. Henkilöstö on esitelty heidän nettisivuillaan varsin avoimesti. Tämä on hyvä asia, sillä kaikki tietävät, minkälaiset ihmiset vastaavat klinikan toiminnasta. Henkilökunnasta on nähtävissä paljon kuvia ja heidän toimenkuvansa on eritelty. Heistä saa asiantuntevan kuvan ja se lisää luotettavuutta klinikkaa kohtaan. Ammattitaitoiset työntekijät ovat kuitenkin tärkeä osa kokonaisuutta.

Elithair Transplantin vastaava lääkäri on Dr. Abdulaziz Balwi. Hänellä on jo vuosien kokemus hiustensiirroista. Tekniikkana hän on erikoistunut FUE-tekniikkaan, mutta hallitsee myös muut keskeiset hiustensiirtotekniikat. Klinikalla on käytettävissään nimittäin kaikki yleisimmät menetelmät. Näin ollen klinikka sopii mainiosti laajalle skaalalle erilaisia asiakkaita.

Ennen ja jälkeen kuvat

Elithair Transplant Turkey ennen ja jälkeen tulokset

Valitettavasti klinikalla ei ole näyttää ennen ja jälkeen kuvia. He ilmoittavat kuvien yhteydessä sivuillaan, että joissakin maissa on laitonta näyttää kuvia operaatiosta. Tämä on tietenkin valitettavaa ja poikkeuksellista, sillä yleensä klinikat esittelevät toimenpiteiden lopputuloksia nettisivuillaan.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Elithair Transplant Turkey metodit ja toimenpiteet

Elithair Transplant Turkey käyttää hiustensiirrossa useita eri menetelmiä. Skaala on harvinaisen laaja, mikä on tietenkin positiivista. He pystyvät tekemään hiustensiirrot kaikilla yleisesti käytössä olevilla menetelmillä. Näihin kuuluvat muun muassa FUE, FUT, DHI ja Sapphire. Elithair on siis todella monipuolinen klinikka hiustensiirtojen osalta. Yleensä klinikoilla on käytettävissä kahdesta kolmeen erilaista tekniikkaa, joista FUE ja DHI lienevät yleisimmät.

FUT-menetelmä soveltuu sellaisille ihmisille, joilla on pitkät hiukset. Se jättää arven alueelle, josta hiustupet otetaan. Tästä syystä on yleisesti siirrytty uudempiin tekniikoihin, kuten FUE tai DHI. Niissä yksittäisiä hiustuppia irrotetaan päänahasta ja siirretään halutulle alueelle.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Hiustensiirron hinta muodostuu suurilta osin siitä, miten iso alue halutaan hoidettavan. Hinnoittelu perustuu istutettujen hiustuppien määrään. Sen lisäksi hintaan vaikuttaa käytetty menetelmä.

Hiustensiirtoon kuuluvat seuraavat asiat:

Kokonaishintaan kannattaa lisätä vielä lennot, sillä klinikka ei järjestä asiakkaan matkoja Turkkiin. Koska klinikka ei julkaise hintatietojaan, kustannuksista kannattaa kysyä tarkemmin ilmaisen konsultaation aikana. Hintaan vaikuttaa myös se, otatko mahdollisia lisäpalveluita mukaan pakettiin.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan toimipiste sijaitsee Turkin pääkaupungissa Istanbulissa, jonne voi lentää helposti esimerkiksi Helsingistä. Kuljettaja huolehtii siirtymisistä lentokentän, klinikan ja hotellin välillä.

Valitettavasti klinikalla ei ole ennen ja jälkeen kuvia heidän nettisivuillaan. Sen sijaan kuvia kannattaa etsiä heidän sosiaalisen median kanavista.

Hiustensiirrosta vastaa kokenut lääkäri Abdulaziz Balwi, joka on valmistunut yliopistosta lääketieteen tiedekunnasta. Lisätietoja henkilökunnasta saat tältä sivulta.

Elithair ei kerro hintoja suoraan, vaan kokonaishinta määritellään asiakaskohtaisesti. Jos haluat saada hinta-arvion, voit tilata ilmaisen online konsultaation.

Heillä on monipuolinen valikoima erilaisia menetelmiä: FUT, FUE, DHI ja Sapphire. Nämä ovat nykyaikaisia ja yleisesti käytössä olevia hiustensiirtotekniikoita.

Elithairiin voi ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Lisäksi käytössä on WhatsApp. Tämän jälkeen sinulle varataan ilmainen konsultaatio, jossa voit esittää lisäkysymyksiä.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %