Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Estepera Clinic Istanbul arvostelu

Vuonna 2003 aloittanut Estepera Turkey on monen muun Turkin hiusklinikan tapaan suuressa Istanbulin kaupungissa sijaitseva hiustensiirtoklinikka. Estepera Hair Transplant hiustensiirto on ammattitaitoinen ja muutaman tunnin kestävä operaatio, jonka aikana voi majoittautua luksushotellissa ja kulkea välimatkat klinikan järjestämän kuljetuksen avulla. Klinikka on maineeltaan moitteeton ja sen modernit tilat sijaitsevat sairaalassa.

Arviomme

2.33/5

2.33 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Estepera Clinic Istanbul arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Hiusklinikan sivusto tarjoaa jopa harvinaisen yksityiskohtaisesti ja selkeästi tietoa eri menetelmistään ja muista palveluistaan, joita hiustensiirtopakettiin kuuluu. Estepera Turkey tarjoaa tietoa hiustensiirroista niin puhelimen, WhatsAppin, sähköpostin lomakkeen kuin sosiaalisen median tiliensäkin kautta. Asiakkaat saavat myös ilmaisen konsultaation, jonka voi suorittaa myös etäyhteydellä, ennen varsinaista Estepera Hair Transplant -operaatiota. Tällöin voi tiedustella myös hinta-arviota, joka tulee maksettavaksi vasta itse klinikalla ilman ennakkomaksuja.

Klinikka ei kuitenkaan tarjoa tarkkoja hintatietoja sivustollaan. Hiustensiirtoklinikan sivusto on lisäksi englanninkielinen, joten sen lukeminen ja ajan varaaminen vaatii kielitaitoa. Tosin muutkaan turkkilaiset hiustensiirtoklinikat eivät yleensä tarjoa asiakkaille suomenkielistä sivustoa. Turkin kieltä ei kannata myöskään jännittää, sillä klinikka tarjoaa tietenkin sivustonsa lisäksi myös englanninkielistä henkilökohtaista palvelua kansainvälisille asiakkailleen. Asiakkaille on lisäksi saatavilla valmispakettiin kuuluva tulkki operaatioiden ajaksi, mikäli he toivovat sellaista.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Klinikka kertoo huolehtivansa potilaista aina siitä lähtien kun he saapuvan kaupunkiin, siihen asti kun he lähtevät sieltä. Asiakkaiden ei siis tarvitse jäädä koskaan yksin mahdollisten kysymysten tai ongelmien kanssa. Klinikka kertoo yhdeksi tärkeimmäksi asiakseen hiustensiirron huolellisen suunnitellun, jossa otetaan huomioon kasvojen muoto. Potilaille tehdään myös haastattelu ja verikoe ennen toimenpidettä.

Klinikka ei kuitenkaan mainitse voiko matkasuunnitelmiin tehdä ilmaiseksi muutoksia varauksen jälkeen, mikäli esimerkiksi sairastuu. Asiaa kannattaakin tiedustella samalla kun ottaa yhteyttä ensimmäisen kerran hiustensiirtoklinikkaan. Klinikka ei myöskään tarjoa juurikaan tietoa ravintolisistä ja ravitsemuksesta, vaikka se kertookin välttämään esimerkiksi tupakan polttamista ja alkoholia.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Estepera tarjoaa asiakkaille oikean luksuselämyksen sairaalassa tapahtuvan laadukkaan operaation lisäksi. Asiakkaat saavat nimittäin majoittautua paketista riippuen 2-3 yötä viiden tähden hotellissa ja heille on tarjolla myös VIP-kuljetus. Pidempään matkapakettiin kuuluu myös päivän pituinen kaupunkikiertue.

Klinikka ei kuitenkaan mainitse, että se tarjoaisi suomenkielistä tulkkia paikan päällä, mutta moni pärjää loistavasti jo melko hyvällä englannin taidolla. Kaupungissa ei nimittäin tarvitse välttämättä osata liikkua itse, koska kyydit hotellilta klinikalle ja takaisin on järjestetty klinikan puolesta.

Lisäksi kolmen päivän majoituksen sisältävän Sapphire FUE -paketin tilaavat saavat päivän kierroksen Istanbulissa. Matka on siis loistava mahdollisuus yhdistää hiustensiirto viiden tähden hotellissa lomailuun ja suuren kaupungin nähtävyyksien katselemiseen.

Klinikka

1 / 5

Estepera on Florence Nightingale -sairaalassa sijaitseva hiustensiirtoklinikka. Klinikan alue kuuluu Istanbulin parhaisiin alueisiin ja klinikan valmispaketeihin kuuluva hotelli sijaitsee myös aivan klinikan lähistöllä. Klinikka kertoo olevansa yksi Turkin parhaista hiustensiirtoklinikoista ja sillä onkin moitteeton maine.

Sairaalassa toimii lääketieteellinen tiimi, jota johtaa yksi Turkin kehittyneimmistä, korkeasti koulutetuimmista ja kokeneimmista ryhmistä. Klinikan henkilökunnalla on myös pitkä kokemus hiustensiirroista ja sen asiakkaat ovat saaneet klinikan kautta loistavia tuloksia jo lukuisien vuosien ajan.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Ennen toimenpidettä asiakkaalle tehdään tarvittava verikoe ja haastattelu, sekä haluttu lopputulos suunnitellaan huolellisesti muun muassa kasvojen muoto huomioon ottaen. Etenkin hiusraja on tärkeä ja klinikka kertookin sivustollaan, että hiusrajan laatua pidetään yleensä osoituksena kirurgin taidoista ja kokemuksesta.

Jälkihoito

2 / 5

Estepera Turkey tarjoaa potilaille tarkat ohjeet hiustensiirron jälkeiselle ajalle. Se tarjoaa lisäksi ympärivuorokautista neuvontaa mahdollisissa ongelmatilanteissa myös itse operaation jälkeen. Estepera voi myös määrätä tarvittaessa potilaille särkylääkkeitä auttamaan kipujen kestämisessä, mikäli ne ovat tarpeen. Klinikan loistavasta laadusta kertoo myös se, että se antaa hiustensiirroilleen elinikäisen takuun, joka ei ole itsestäänselvyys Turkin klinikoilla.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Estepera Clinic Istanbul sai meiltä 2,33 tähteä viidestä

2.33/5.0

Estepera on oikea luksuselämyksen ja monipuoliset hiustensiirtopalvelut tarjoava klinikka. Se tarjoaa myös käteviä valmiita paketteja, jotka takaavat etenkin ulkomaalaisille helpomman kokemuksen vieraassa maassa. Valmiit paketit tarkoittavat usein myös sitä, että hintojen suhteen ei tule niin paljon yllätyksiä.

Estepera ei kuitenkaan kerro tarjoavansa juuri suomenkielistä tulkkia, vaan englanninkielisen. Se on tietenkin huono puoli suomalaisten kannalta, sillä suomenkielinen tulkki toisi paljon turvan tunnetta lääketieteellisessä operaatiossa vieraassa maassa. Klinikka ei myöskään mainitse hintojaan sivustolla, vaan hintatiedustelu on tehtävä itse ottamalla yhteyttä klinikkaan. Edes suuntaa antavat hinnat olisivat käteviä klinikoiden vertailun kannalta.

Se ei myöskään juurikaan kerro operaation jälkeisistä lääkärin tarkastuksista, joka olisi tärkeä tieto nettisivustolla. Se kuitenkin mainitsee, että neuvoja on saatavilla myös operaation jälkeen ympäri vuorokauden.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Henkilökunta

Hiustensiirtoklinikan henkilökuntaan kuuluu ammattitaitoista ja osaavaa henkilökuntaa. Klinikan sivustolta löytyvät hyvin kattavat esittelyt etenkin kahdesta klinikan ammattilaisesta ja heidän koko koulutus- ja työkokemushistoriastaan. Tällainen yksityiskohtainen tieto henkilökunnan ammattitaidosta tuo turvallisuudentunnetta asiakkaille ennen operaatiota. Sivulla on mainittu myös lääkärin saamat palkinnot työstään sekä mahdolliset mediassa maininnat. Esimerkiksi klinikalla toimiva Şule Güngör on hyvin kokenut ja palkittu lääketieteen ammattilainen.

Klinikan muukin henkilökunta on hyvin osaavaa ja ammattimaista, vaikka jokaisesta henkilökuntaan kuuluvasta ei olekaan erityistä esittelyä klinikan sivustolla. Klinikka ei myöskään ole pelkästään klinikka, kuten useat hiustensiirtokeskukset, vaan se on itse asiassa oikea sairaala. Potilaat ovat siis siellä hyvin turvallisissa käsissä.

Ennen ja jälkeen kuvat

Estepera Hair Transplant ennen ja jälkeen tulokset

Esteperan sivustolla on nähtävillä monia ennen ja jälkeen kuvia sen asiakkaiden onnistuneista hiustensiirroista. Kuvien perusteella hiustensiirrot ovat hyvin ammattimaisia ja luonnollisia, eikä hiussiirteitä erota paljaalla silmällä muista hiuksista. Tutustu myös klinikan sosiaalisen median tileihin, jotka tarjoavat lisää kuvia.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Estepera Hair Transplant metodit ja toimenpiteet

Estepera Estepera Hair clinic tarjoaa useita erilaisia mahdollisia metodeja hiustensiirroille ja muille operaatioille, kuten viiksien siirrolle. Se on kertonut hyvin yksityiskohtaisesti kunkin erilaisen metodin pääperiaatteista ja siitä, mitä kunkinlaisen siirron aikana oikeastaan tapahtuu. Se kertoo myös erilaisten metodien eduista, kuten siitä millä niistä on edullinen hinta, lyhyt toteutusaika tai millaisia arpia ne voivat aiheuttaa.

Klinikka tarjoaa erilaisia metodeja, kuten FUE-, FUT-, DHI- ja afrohiustensiirtoja. Se on siis hyvin monipuolinen ja erilaisia vaihtoehtoja tarjoava sairaala, josta löytyy monille sopiva menetelmä. Metodeilla on myös elinikäinen takuu ja niihin kuuluu usein myös paikallinen anestesia.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Klinikka tarjoaa hiustensiirron metodista riippuen erilaisia paketteja, jotka kaikki sisältävät muun muassa VIP-kuljetukset ja 2-3 yön majoittautumisen viiden tähden luksushotellissa.

Pakettien hintoihin sisältyvät seuraavat asiat:

Estepera Hair clinic tarjoaa kolme pakettia, joista VIP FUE -pakettiin kuuluu muista paketeista poiketen myös päivä Istanbulissa -kierros sekä hoitopaketti 6 kuukaudeksi. Sen sijaan esimerkiksi lentoliput eivät kuulu hiustensiirtopakettiin.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka voi suorittaa myös etäneuvontaa. Klinikalle voi lähettää sähköpostia puhelinnumeron kera, jolloin se ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

Hiustensiirto kestää yleensä 6-8 tuntia ja toipumisaika on yleensä muutamien päivien pituinen. Useat voivat palata töihin heti.

Hiustensiirto voidaan yleensä tehdä potilaille 18-20-vuotiaista ylöspäin, sekä miehille että naisille. Jotkut sairaudet voivat kuitenkin olla este siirrolle.

Estepera sijaitsee aivan lähellä hiustensiirtopakettiin kuuluvaa hotellia. Hotellista on järjestetty myös kuljetus klinikalle asiakkaan puolesta.

Hiustensiirron riskit ovat yleensä hyvin pienet. Haittoja voivat kuitenkin olla leikkauksen jälkeinen kutina, päänsäryt ja lievä turvotus.

Palautuminen kestää yleensä 1-7 päivää, ja asiakkaat pääsevätkin lähtemään jo hyvin pian operaation jälkeen takaisin kotimaahansa.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %