Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Liv Hospital arvostelu

Hiustensiirto Turkissa kilpailukykyisillä hinnoilla

Arviomme

2.5/5

2.5 / 5.0

Liv Hospital yhteenveto

Liv Ankara – Uuden sukupolven älykäs sairaala

 

Moni kansainvälinen potilas valitsee Liv Hospital Ankaran, sillä resurssit tämän päivän lääketieteellisiin hoitoihin klinikalla ovat maailman huippua. Lukuisat oheispalvelut on mietitty asiakkaan parasta ajatellen, jotta asiointi sairaalassa olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. 2014 toimintansa aloittanut Liv Hospital Ankara on uuden sukupolven älykäs sairaala, jossa on kaikki maailman saatavilla olevat lääketieteelliset tekniikat ja 25 000 neliötä pinta-alaa ottamassa vastaan potilaita ympäri maapalloa. Palvelua on saatavilla 13 eri kielellä, ja tarvittaessa ilmaiset käännöstyöt omalle äidinkielelle kaikesta kirjallisesta materiaalista. Klinikka hoitaa myös ilmaiset kuljetukset hotellilta ja lentokentältä sairaalaan, joka on avoinna 24/7 kaikkina vuoden päivinä. Lue tämä Liv Hospital arvostelu loppuun, jotta tiedät, vastaako sairaala tarpeisiisi.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Metodit

Liv Hospital arvostelu - Hiustensiirron erikoismenetelmä takaa onnistuneen lopputuloksen

Hiustensiirto Turkissa yhtenä vaihtoehtona monista, on nostanut suosiotaan erityisesti edullisten hintojen ja lukuisten klinikkavaihtoehtojensa myötä. Hiustensiirto ei ole potilaalle mikä tahansa toimenpide, sillä kyseessä on varsin suuri ulkonäöllinen seikka, ja sen epäonnistuminen olisi valtava katastrofi. Siksi on erittäin tärkeää ottaa selvää etukäteen hoitopaikoista, niiden maineesta, operoivista lääkäreistä ja muiden potilaiden kokemuksista. FUE hiustensiirto käyttää potilaan omaa karvoitusta hyödykseen ja ottaa siirrettäviä karvatuppoja yleisimmin takaraivon alueelta. Nämä siirretään alueelle, joka kärsii hiustenlähdöstä. Tämä menetelmä on potilaalle ulkonäöllisesti melko huomaamaton, sillä poistettujen tuppojen kohdalle jää hyvin pieniä mikroarpia, jotka eivät loista olemassaolollaan.

Toinen vaihtoehto klinikalla on käyttää FUT menetelmää, jossa yksittäisten tuppojen sijasta leikataan pieniä kaistaleita takaraivosta ja siirretään kaljuuntuneille alueille. Leikkauksen jäljiltä syntyneet haavat joudutaan ompelemaan umpeen. Ulkonäöllisesti tästä jää suuremmat arvet, kuin FUE menetelmällä, ja niiden peittäminen saattaa tuottaa paikka paikoin vaikeuksia. FUT menetelmä ei tämän vuoksi sovi potilaille, jotka haluavat pitää hiuksensa lyhyinä. Vaihtoehtoja punnitessa kannattaa miettiä myös pidemmän ajan mieltymyksiä, jos pitkät hiukset halutaankin välillä leikata lyhyiksi.

liv hospital arvostelu
Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Kokemuksia

Kaljuuntuminen saattaa pelästyttää - Onneksi siihen on apukeinoja

Liv Hospital on edullinen ja laadukas vaihtoehto, kun hiustenlähtö alkaa huolestuttaa. Uuden sukupolven nykyaikaisessa ja älykkäässä sairaalassa on käytössä kaikki maailman lääketieteelliset tekniikat. Sinua palvellaan useilla eri kielillä ja olosi pyritään tekemään mahdollisimman mukavaksi monin eri keinoin. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että parhaat mahdolliset keinot ovat käytössä ja niitä noudatetaan tarkoin.

Kun lukee potilaiden kirjoittamia Liv Hospital hiustensiirto kokemuksia, on ilo huomata, miten monesti kirjoituksissa toistuu maininnat siitä valtavasta ammattitaidosta ja huolenpidosta, jota potilaat kokevat saaneensa. Liv Hospital Ankara hiustensiirron hinta on varsin maltillinen ja tuo varmasti helpotusta pienempituloisillekin päästä nauttimaan uusista hiuksista. Hinnaksi on ilmoitettu 2 254 euroa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, mitä hinta pitää tarkalleen sisällään, ja tuleeko siihen lisäksi vielä muita mahdollisia kustannuksia. Ennen kuin valitset klinikan, sinun kannattaa myös tutustua muihin listaamiimme klininoihin. Lue esimerkiksi Esteworld arvostelu, jotta voit vertailla eri klinikoita keskenään.

Usein kysytyt kysymykset

Liv Hospital arvostelu vastaa kysymykseen, miksi valita kyseinen klinikka. Liv hospital on uuden sukupolven älykäs sairaala, jolla on käytössään kaikki tärkeimmät saatavilla olevat lääketieteen tekniikat, ja Turkin paras mitattu menestysaste. Hinnat ovat potilasystävälliset myös pienempituloisille. Osa palveluista on ilmaista, kuten kuljetukset lentokentältä tai hotellista sairaalaan.

Ensin selvitetään, voitaisiinko muilla keinoilla ja menetelmillä vaikuttaa hiustenlähtöön. Syitä hiustenlähtöön on lukuisia ja aina ei ole tarpeen lähteä hiustensiirto-operaatioon.

Me olemme vastassa sinua lentokentällä ja kuljetus sairaalaan on ilmaista. Kuljetus hotellisi ja sairaalan välillä on myös huolehdittu ja ilmaista. Puhumme turkin lisäksi englantia ja muutamia muita kieliä.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %