Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Magicist Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Magicist Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Magicist Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Magicist Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Loistava luotettava klinikka ja kokemus!

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Olin hermostunut matkustaessani yksin Turkkiin ja tekemästä hiustensiirtoa, mutta kaikki Magicist-klinikalla olivat erittäin hyödyllisiä varauksesta aina kotiin lentämiseen asti. Sinut noudetaan yksityisellä kuljetuksella ja viedään 5 tähden hotelliin (valitsemasi, minkä valitsin), ja koko klinikan henkilökunta kohtelee sinua hyvin toimenpiteen aikana. Minulla on 6 kuukautta elinsiirtoni ja odotan innolla, kuinka paljon edistystä 12 kuukauden jälkeen. Suosittelen Magicist Cliniaa, sillä se on loistava paketti ja tarjottu hinta sekä hyvää huolta asiakkailleen. Tohtori Mustsfa oli minulle henkilökohtaisesti fantastinen huolehtiessaan minusta koko matkan ajan ja olen edelleen yhteydessä häneen, koska hän säännöllisesti kysyy, kuinka voin ja hiukseni edistyvät. Odotan innolla vielä 6 kuukauden kuluttua hiusteni edistymistä ja kerron tiimille, kun kaikki 12 kuukautta on kulunut.

Lue alkuperäinen

customer

Arvostele Magicist Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %