Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Self Hair Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Self Hair Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat huhtikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Self Hair Clinic - Hair Transplant Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Self Hair Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
12/18/2023

Minulla oli hämmästyttävä aika Self Hairissa. Tohtori Oztorun asiantuntemus erottui, kun hän selitti huolellisesti jokaisen vaiheen. Henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä ja ammattitaitoista, mikä teki 8 tunnin prosessista yllättävän nautinnollisen. Heidän aito hoitonsa potilaista oli ilmeistä, ja heidän työnsä laatu oli huippuluokkaa. Vaikka minun on odotettava kuusi kuukautta tuloksia, olen jo innoissani päätöksestäni. Erittäin suositeltavaa

Lue alkuperäinen

Baris

Minulle tehtiin hiuksensiirto noin 12…

Rated 5,0 out of 5
11/07/2022

Minulle tehtiin hiustensiirto noin 12 kuukautta sitten. Ei voisi olla tyytyväisempi tulokseen ja palveluun. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, ja he ovat saaneet erinomaista online-jälkihoitoa. On myös suositellut useille ystäville.

Lue alkuperäinen

Jeff Whiting

5* Self Hair Clinic - Uskomaton standardi ja palvelu

Rated 5,0 out of 5
05/28/2022

Sain hiuksensiirron 6 kuukautta sitten ja olen niin kiitollinen ja onnekas, että löysin Self Hair Clinicin. Olin viettänyt viikkoja selaillessani Internetistä parhaita klinikoita, mutta myös hinta oli suuri tekijä, eikä minulla ollut varaa joihinkin veloitettaviin hintoihin. Toinen tekijä Self Hairin valinnassa oli, että he tekevät vain 2 leikkausta päivässä keskittyen täysin asiakkaaseen. Istuin lentokoneessa naisen vieressä, joka oli yksi 40 asiakkaasta, joille tehtiin hiustensiirto samana päivänä! 40!!! Hänen maksamansa hinta ja hänen saamansa hoito oli järkyttävää!!! Hän sanoi, että ne kuulostivat vakavalta klinikalta, mutta ne osoittautuivat teurastajiksi tehtaassa… ihmisten saaminen tuoliin ja potkiminen ulos mahdollisimman pian. Toisaalta arvostelut ja valokuvat Self Hairin tekemistä töistä olivat upeita, joten otin heihin yhteyttä. Muutaman tunnin sisällä minuun otti yhteyttä Egemen, joka on erittäin ammattimainen, kohtelias ja kohtelias. Hänellä on myös hyvä englanti, jonka ansiosta on niin paljon helpompi kommunikoida, mitä halusin. Vielä nytkin, 6 kuukautta myöhemmin, hän on edelleen yhteydessä minuun pyytääkseen kuvia ja saada lääkärin arvioimaan hiusteni kasvua ja terveyttä, ja hän on aina niin hyödyllinen neuvomaan.

Lue alkuperäinen

Neilan Govender

Joukkue on hyvä erityisesti egemen

Rated 4,0 out of 5
05/19/2022

Tiimi on hyvä erityisesti egemen. Sain tyydyttäviä tuloksia.

Lue alkuperäinen

Lam

Erittäin hyvä kokemus, suosittelen heitä 100 %

Rated 5,0 out of 5
03/13/2022

Mieheni teki elinsiirron, mutta minä vastasin klinikan valinnasta. Olen terveydenhuollon ammattilainen, joten minun vastuullani oli valita sivusto, joka täytti tietyt vaatimukset.

Lue alkuperäinen

Sidarta Molina

Hiustensiirrostani

Rated 5,0 out of 5
02/08/2022

Hiustensiirrostani on kulunut 24 päivää. Ryhmä oli erittäin ystävällinen ja avulias. He ovat aina käytettävissä, jos haluan ottaa heihin yhteyttä. Paljon kiitoksia kaikesta.

Lue alkuperäinen

Gokhn

Minulle tehtiin hiustensiirto…

Rated 5,0 out of 5
08/12/2021

Minulle tehtiin hiustensiirto noin kuukausi sitten ja olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen saatuihin tuloksiin. Henkilökunta on erittäin tarkkaavainen ja on aina valmis selvittämään kaikki epäilykset, huolenaiheet ja tiedustelut, joita tämäntyyppinen menettely edellyttää. Koko henkilöstön ja tukitiimin huomio oli 100-prosenttisesti ammattitaitoista, siitä hetkestä, kun meidät haettiin Istanbulin lentoasemalta, säännölliseen seurantaan, jota he tekivät ja tekevät edelleen leikkauksen jälkeisenä aikana. Myös matkaan liittyvä logistiikka (kuljettajat, meitä tukenut potilasedustaja, Egemen Akar ja hotelli) ansaitsevat tunnustusta ystävällisyydestään ja korkeasta järjestäytymisasteestaan. Suosittelen SELF HAIR CLINICia epäröimättä!

Lue alkuperäinen

Juan Carlos Bencomo

Selfhair-klinikan arvostelu

Rated 5,0 out of 5
08/11/2021

Olen tehnyt hiustensiirtoleikkaukseni Selfhair-klinikalla 2 kuukautta sitten ja olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen. Luovutusalueeni parani erittäin nopeasti ja hiukseni kasvavat edelleen. Palvelu oli hienoa. Suosittelen ehdottomasti itsehiusklinikkaa niille ihmisille, jotka haluavat tehdä hiustensiirron.

Lue alkuperäinen

Karim Karim

Ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
08/11/2021

Ammattimainen klinikka, jossa huomaavainen ja reagoiva henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Lue alkuperäinen

Tim

Erittäin siisti hiustensiirtokeskus

Rated 5,0 out of 5
04/21/2021

Päätin tehdä hiustensiirtoleikkaukseni tässä laitoksessa saatuani neuvoa tohtori Öztorunilta. Hän otti aikaa, vastasi kaikkiin kysymyksiini yksityiskohtaisesti, kertoi minulle leikkauksen jälkeisestä paranemisvaiheesta. Operaatiopäivänä henkilökunta oli täsmällistä, kommunikoivaa, ystävällistä ja ystävällistä, ja he suoriutuivat erittäin hyvin. Kävin keskustassa ensimmäistä pesua ja tarkistusta varten ja 10. päivän tarkastelussa. Kaikki oli täydellistä. Voin suositella tätä keskustaa.

Lue alkuperäinen

SBY

Olen ajatellut tekeväni tämän…

Rated 5,0 out of 5
04/08/2021

Olen ajatellut tekeväni tämän siitä lähtien, kun aloin osoittamaan menetyksen merkkejä, olen aina työntänyt sen sivuun, mutta toivon, etten koskaan tekisi sitä, kun olin puhunut itsehiusklinikan avuliasta henkilökuntaa, tiesin sen oli jotain mitä minun piti tehdä Olin puhunut monille paikoille, jotka ovat erikoistuneet hiustensiirtoon Turkissa, mutta yksikään heistä ei todellakaan yrittänyt auttaa minua useimmat heistä olivat vain kiinnostuneita hahmoista, sitten törmäsin itsehiusklinikkaan, jossa puhuin Egemenin kanssa joka puhui minulle koko prosessin läpi ja selkeytti koko tilannetta, hän oli oikeudenmukainen ja erittäin avulias koko tiimi. Kun saavut, sinua tervehtivät Egemen ja tohtori Oztorun, he käyvät läpi toimenpiteen ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin, joita tarvitset. Älä ole huolissasi kivusta, se on sen arvoista pitkällä aikavälillä, kuten sanoin kenelle tahansa aidalla tekemisestä. Älä vain tee sitä, vaan varmista, että käytät itse hiusklinikkoa, et tule pettymään

Lue alkuperäinen

Mo Ramadan

Supertiimi.

Rated 5,0 out of 5
02/14/2020

Supertiimi.

Lue alkuperäinen

Mensur

Arvostele Self Hair Clinic - Hair Transplant Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %