Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Needclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Needclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Needclinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Needclinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Viime vuonna minulla oli toinen hius…

Rated 5,0 out of 5
05/10/2023

Viime vuonna minulle tehtiin toinen hiustensiirto Need-klinikalta ja palvelu oli upeaa! Hotelli oli yksi parhaista hotelleista, joissa olen koskaan pysähtynyt, ja kuljetus lentokentältä oli stressitöntä. Mitä tulee hiustensiirtoon, siitä on kulunut tasan 12 kuukautta ja hiukseni näyttävät hyvältä! Henkilökunta oli niin ystävällistä, etten epäröisi suositella tätä klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Will Morgan

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
05/09/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto noin kuukausi sitten Hollannissa, ja olen jo tyytyväinen edistymiseen. Suosittelen ehdottomasti muille, jotka epäröivät saada hiustensiirtoa Hollannissa!

Lue alkuperäinen

Peter

Upea kokemus ilman kipua ja…

Rated 5,0 out of 5
01/09/2023

Upea kokemus ilman kipua ja nauti joka hetkestä koko tiimin kanssa!

Lue alkuperäinen

Leonidas

5 Stars all around experience

Rated 5,0 out of 5
10/18/2022

Olin hyvin huolissani hiustensiirrosta, mutta kun tapasin klinikan henkilökunnan, he saivat minut erittäin mukavaksi sen tekemisessä. Selitetään kaikki yksityiskohtaisesti rennosti ja otetaan aikaa käydä läpi vaihe vaiheelta, mitä odottaa. Päätin siellä, että saan sen tehtyä. Toimenpide tehtiin täsmälleen niin kuin se oli selitetty ja kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen saamansa palvelun tasoon. Sain sen valmiiksi maaliskuun 2022 lopussa 7 kuukaudessa Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen hiusmäärääni 🙂 5 Aloita kaikin puolin..

Lue alkuperäinen

Adem Kulak

Todella kiitos tarveklinikalle ja heidän…

Rated 5,0 out of 5
08/12/2022

Todella kiitos tarvitsevaan klinikalle ja heidän vaatimattomalle ja tukevalle henkilökunnalle .Minulle tehtiin elinsiirto maaliskuussa 2022 ja se on todella hyvä kokemus tarveklinikalta hiustensiirrosta ja hiustensiirron tulos on todella luonnollinen ja progressiivinen. Kiitos taas

Lue alkuperäinen

Ameer shaik

Hyvä kokemus!

Rated 5,0 out of 5
03/28/2022

Minulle tehtiin hiustensiirto klinikalla helmikuun lopussa 2022. Koko toimenpide tehtiin erittäin ammattitaidolla, minulle kerrottiin prosessin jokaisesta vaiheesta. He olivat hyvin ymmärtäväisiä ja avoimia, vaikka olin aiemmin hieman dramaattinen. He huolehtivat minusta parhaalla mahdollisella tavalla ja voin todella suositella Need Clinicia!

Lue alkuperäinen

Norbert Jurek

Just Do It :)

Rated 5,0 out of 5
02/10/2022

Tätä oli jatkunut pitkään, mitä? Hiustenlähtöni. Olen kokeillut Regainea, hiuskuituja ja monia muita ratkaisuja yrittääkseni kääntää hiustenlähtöni, ja valitettavasti, kuten monet teistä, jotka lukevat tämän, ymmärtävät, mikään ei toiminut.

Lue alkuperäinen

Propella Video

Erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
02/08/2022

Erittäin tyytyväinen. Neuvottelu sujui hyvin ja spontaanisti. Lääkäri ja hänen avustajansa ovat erittäin mukavia, tunnet olevasi perhe. 14 päivän jälkeen näin jo kehityksen ja olen erittäin ylpeä saadessani tehdä hiukseni. Kiitos kaikesta Hasan.

Lue alkuperäinen

H El

Se on niin yksinkertaista..

Rated 5,0 out of 5
01/28/2022

Se on yksinkertaista… jos haluat saada sen valmiiksi, Need olisi ammattimaisin ja laadukkain valinta, jonka voit saada Istanbulissa. Minulle on tehty hiustensiirto noin puoli kuukautta sitten. Mieheni Burak (ystävä nyt) oli erinomainen. Hän piti minusta hämmästyttävän hyvää huolta ensimmäisestä yhteydenotostani. Hän kertoi minulle, millä menetelmällä minun pitäisi mennä, hän oli valistanut minua kaikista syistä antamalla minulle jokaisen yksityiskohdan. Veljeni jopa auttoi minua matkustamaan Istanbulissa. Olen erittäin onnellinen toistaiseksi.

Lue alkuperäinen

KLEANTHIS GEORGIADIS

Need Clinic on paras

Rated 5,0 out of 5
01/23/2022

Olin hyvin hämmentynyt ja hermostunut hiustensiirron tekemisestä, mutta potilaskonsultti Burak antoi minulle tarpeeksi luottamusta ja selitti kaikki yksityiskohdat. Hän oli myös mukanani koko menettelyn ajan. Minun ei tarvinnut huolehtia mistään. He ovat järjestäneet kaiken siitä hetkestä, kun laskeuduin turkkiin, aina paluumatkalleni. Näen tuloksen ja he tarkistavat minut edelleen kahdesti viikossa. En voi kiittää tarpeeksi kaikesta enkä voi suositella tarpeeksi. Need klinikka on paras.

Lue alkuperäinen

Hash

Olin aluksi hämmentynyt siitä, missä…

Rated 4,0 out of 5
01/11/2022

Olin ensin hämmentynyt siitä, missä minun pitäisi tehdä hiustensiirto. Puhuttuani tohtori hasanin ja hänen tiiminsä kanssa en kuitenkaan tuntenut, että olisin menossa leikkaukseen, koska he olivat ystävällisiä. Tähänastiset tulokset ovat saaneet kehuja kaikilta, joita olen kertonut, ja mitä tulee muuhun, ihmiset eivät tunnistaneet, koska hiusraja näyttää luonnolliselta. Kiitos tohtori hasanille ja hänen joukkuetoverilleen Burakille tästä kokemuksesta ja hämmästyttävästä tuloksesta.

Lue alkuperäinen

Ammar Ak

Se oli täydellinen kokemus olla sinun…

Rated 5,0 out of 5
01/11/2022

Oli täydellinen kokemus olla potilaasi.

Lue alkuperäinen

Lijo joseph

Arvostele Needclinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %