Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Huseyin Mizrak Clinic arvostelu

Hiustensiirto ulkomailla suosituimmilla menetelmillä

Arviomme

3.3/5

3.3 / 5.0

Huseyin Mizrak Clinic Yhteenveto

Huseyin Mizrak Clinic arvostelu – hiustensiirtoa ammattitaidolla

Hiustenlähtöön voivat vaikuttaa monet eri asiat. Yleisimpiä niistä ovat stressi, käytetyt lääkkeet, tietyt sairaudet sekä perimä. Klinikan tarjoamassa maksuttomassa konsultaatiossa selvitetään hiustenlähdön syitä ja sitä, miten pitkälle kaljuuntuminen on edennyt. Jotta hiukset saa näyttämään mahdollisimman luonnollisilta, pitää myös uuden hiusrajan määrittelemisessä olla tarkka. Nämä kaikki asiat otetaan huomioon hiustensiirtometodia valittaessa. Tässä keskustellaan myös asiakkaan omista odotuksista ja toiveista. Niitä pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Hiustensiirron suorittava lääkäri Huseyin Mizrak käy tiiminsä kanssa läpi kaikki yksityiskohdat vielä ennen toimenpiteen suorittamista. Hiustensiirto ulkomailla on ihan varteenotettava vaihtoehto silloin, kun on valmis matkustamaan, ja haluaa ammattimaista ja luotettavaa apua pienemmällä budjetilla.

Klinikka sijaitsee Istanbulissa, joka on Suomestakin katsoen nopeiden ja helppojen kulkuyhteyksien päässä. Toimenpiteen suorittava lääkäri on hiuskirurgiaan erikoistunut Huseyin Mizrak. Hänellä on vuosien kokemus hiustensiirroista. Menestyksekkäitä hiustensiirtoja klinikalla on tehty jo yli 11 vuoden ajan. Kaikki toimenpiteet suoritetaan turvallisessa sairaalaympäristössä, jossa on käytössä uusinta teknologiaa olevat laitteet. Klinikalla panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja luotettavaan palveluun. Takuutodistus takaa hyvän ja luonnollisen lopputuloksen.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

METODIT

Hiustensiirto Turkissa uusimmilla menetelmillä

Hiustensiirto Turkissa mahdollistaa edullisen vaihtoehdon hiustensiirtoa suunnittelevalle. Huseyin Mizrak Clinic arvostelu esittelee muun muassa klinikalla käytettäviä FUE- ja DHI-menetelmiä. Kummassakin menetelmässä käytetään uusinta tekniikkaa hiustensiirron alalla. Kumpikin menetelmä on veitsetön ja kivuton. Molemmat tehdään ilman leikkaushaavoja ja ompeleita. Metodit kuitenkin eroavat hieman tekniikoiltaan. FUE-menetelmässä hiuskanavat avataan ennen kuin hiusrakkuloiden siirto on mahdollista. DHI-menetelmässä luovutusalueelta siirrettävät hiusrakkulat asetetaan ensin oikealla alueelle. Tämän jälkeen hiustupen kanavointi ja hiusrakkulan implantointi suoritetaan samanaikaisesti. Kumpikin menetelmä tehdään paikallispuudutuksessa, joten nukutusta ei tarvita. Toipumisajat ovat myös huomattavasti nopeampia kuin leikkausta vaativissa menetelmissä.

Huseyin Mizrak Clinic arvostelu

Kokemuksia

Huseyin Mizrak Clinic - hiustensiirto kokemuksia

Huseyin Mizrak Clinic on saanut hyviä arvosteluja. Heillä on oma Youtube kanava, jossa on videoita itse toimenpiteistä. Galleriasta löytyy kuvia, joista näkee tilanteen ennen ja jälkeen hiustensiirron. Heidät löytää myös Facebookista ja Instagramista. Klinikalle järjestetään kuljetus lentokentältä ja majoituspaikasta, joten sinne on helppo päästä, vaikka kaupungissa ei osaisi liikkuakaan.

Hiustenlähtö voi monelle olla todellinen ongelma ja siihen ratkaisua etsiessään, on hyvä lukea muiden arvosteluja eri hiustensiirtoklinikoista. Huseyin Mizrak hiustensiirto kokemuksia seuraamalla saa muodostettua oman mielipiteensä klinikasta. Heidän sivuillaan pyydetään ottamaan yhteyttä WhatsAppin tai sähköpostin avulla, mikäli haluaa lisätietoa. Hiustensiirto Turkissa vaatii myös englanninkielen taitoa, sillä konsultaatiot ja keskustelut suomalaisten asiakkaiden kanssa käydään englanniksi. Asiakkaiden viesteihin ja yhteydenottoihin luvataan vastata nopeasti. Lue myös Isvec Klinik arvostelu, jotta saat käsityksen muista Turkissa toimivista klinikoista.

Usein kysytyt kysymykset

Huseyin Mizrak Clinic arvostelu kertoo muun muassa klinikalla eniten käytetyistä hiustensiirtomenetelmistä. Ennen klinikalla tapahtuvaa toimenpidettä asiakkaan kanssa keskustellaan kaikista aikaisemmista toimenpiteistä, sairauksista ja asiakkaan omista odotuksista toimenpiteen suhteen. Asiakkaan lähettämien kuvien perusteella arvioidaan muun muassa kaljuuden astetta, hiusten paksuutta sekä aluetta, josta hiuksia siirretään.

Turkissa hiustensiirron hintataso on alhaisempi, kuin esimerkiksi Suomessa. Laadukkaan hiustensiirron saattaa saada jopa puoleen hintaan. Kannattaa kysellä hintoja suoraan klinikalta.

Klinikalla yleisemmin suoritettavissa hiustensiirtoon tarkoitettavissa FUE- ja DHI-menetelmissä ei tehdä leikkaushaavoja, joten ompeleitakaan ei tarvita. Hiustensiirron yhteydessä käytetään paikallispuudutusta, joten nämä molemmat menetelmät ovat kivuttomia.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Säästä jopa 70 %