Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Doctor Bircan -arvostelu

Klinikan pisteet
4,2
Rated 4,2 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Doctor Bircan -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Doctor Bircan Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Doctor Bircan -arvostelut

4,2
Rated 4,2 out of 5
4,2 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent78%
Very good0%
Average0%
Poor11%
Terrible11%

Arvio perustuu kokonaisleikkaukseen…

Rated 1,0 out of 5
03/27/2023

Arvostelu perustuu yleiseen leikkauskokemukseen (liian aikaista arvioida lopullisia tuloksia):

Lue alkuperäinen

ACM

Poor quality.

Rated 2,0 out of 5
02/23/2023

To be honest can’t recommend this doctor. 2 stars only for a very good customer service. The quality of final result is 1 star. Where do I begin. The donor area was harvested in patches. Even after growing some hair you can see patches. The transplant area was done by 2 doctors, half head one and the other half by other. You can clearly see that one of doctors was poorly trained as I have bold patch, approx 2 sq cm (no hair was implanted at all, now looks like a scar) + hair direction is all other the place on that side. If you think that doctors after harvesting hair follicles sort them with microscope to separate single hair follicles you are very wrong. First line of the hair of mine has many 2,3 and 4 hair follicles, this cant be undone and look cheap job. Also crown area had 500 hairs done too but no difference before and after, can that be a case? So they do quick and budget work, if you under budget you will be ok. If you want quality- stay away.

VAIDAS KARPAVICIUS

Tulimme Turkkiin Skotlannista…

Rated 5,0 out of 5
12/09/2022

Tulimme Turkkiin Skotlannista perheenä hiustensiirtoon. Se on meille sekä terveys- että meriloma. Monet ihmiset tulevat Turkkiin Skotlannista hiustensiirtoon. Tietenkin on monia syitä, miksi he pitävät tästä paikasta. Mielestäni mahdollisuus viettää loma Turkissa on yksi niistä.

Lue alkuperäinen

David Byrne

Upea kokemus…

Rated 5,0 out of 5
07/12/2022

Ihana kokemus saamani palvelun ansiosta. Suuri asiakaspalvelutiimi, jossa on välittäviä ja hoivaavia ihmisiä, jotka kohtelevat sinua kuin perhettä.

Lue alkuperäinen

Daniel

Dr. Bircan on paras!

Rated 5,0 out of 5
07/04/2022

Dr. Bircan ja hänen henkilökuntansa ovat erittäin ammattitaitoisia ja erittäin ammattitaitoisia. Kaikki ovat erittäin lämpimiä, ystävällisiä ja varmistivat, että sain parhaan hoidon. Dr. Bircan kiittää sinua ja tiimiäsi kaikesta avustasi! Olet paras!

Lue alkuperäinen

jacqueline RD

Minulle tehtiin leikkaus yli 2 viikkoa sitten

Rated 5,0 out of 5
07/01/2022

Minulle tehtiin leikkaus yli 2 viikkoa sitten. kaikki sujui mutkattomasti ja kivuttomasti. Heti seuraavana päivänä kävelin Istanbulissa. kaikki menee suunnitelmien mukaan. 10 päivän kuluttua kaikki haavat olivat jo kadonneet. nyt shokkihiustenlähtö on alkanut, mikä on normaalia tälle toimenpiteelle. klinikan henkilökunta on miellyttävää, he auttavat edelleen toipumisessa. lääkäri on ammattilainen. Kiitos teille kaikille

Lue alkuperäinen

Ivan Vasyagin

Jaan hiusteni matkani

Rated 5,0 out of 5
03/15/2022

Yritän jakaa hiustensiirtoprosessin niin paljon kuin voin. Toivon kaikille, jotka käyvät läpi tätä prosessia, saamaan unelmahiuksensa 😀

Lue alkuperäinen

Emir Akbas

Täynnä laadukasta kokemusta!

Rated 5,0 out of 5
02/15/2022

Tein elinsiirron tohtori Bircanin ja hänen henkilökuntansa kanssa huhtikuussa 2021. Tämä oli ensimmäinen istuntoni, jossa sain kattavuuden kruunuun asti. Tulokset ovat tähän mennessä täydellisiä, ja toinen istunto on muutaman kuukauden kuluttua. Kiitos kaikille siellä oleville.

Lue alkuperäinen

Callum Walters

Hiustensiirto Doctor Bircan Clinicissä

Rated 5,0 out of 5
02/04/2022

Chris New Yorkista, USA:sta täällä. Minulle tehtiin siirto elokuun lopulla Istanbulissa Doctor Bircan Clinicissä.

Lue alkuperäinen

chris thompson

Arvostele Doctor Bircan Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %