Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Bestify Group -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Bestify Group -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Bestify Group Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Bestify Group -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Nenäleikkaus

Rated 5,0 out of 5
12/29/2022

Emma piti minusta hyvää huolta nenäleikkaukseni aikana. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini yksityiskohtaisesti ja auttoi minua vähentämään ahdistustani. Voin vain suositella! Kiitos paljon

Lue alkuperäinen

Cem Cengiz

Fantastinen kokemus Bestifysta…

Rated 5,0 out of 5
11/07/2022

Upea kokemus Bestify Groupista leikkauksessani. Konsultaatiosta sairaalapalveluihin ja jälkihoitoon ne ovat olleet loistavia, ja nyt, kuukausi leikkauksen jälkeen, näen valtavan eron. Kaikki tiimi on erittäin ammattitaitoista, asiantuntevaa ja luotettavaa. Erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Lee

Älä ajattele sitä!!! ... Anna mennä!! ... Paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt.

Rated 5,0 out of 5
10/16/2022

En voi suositella Bestify-ryhmää tarpeeksi… SUURI huuto Emma 2:lle… Teki koko kokemuksesta helpon ja suoraviivaisen. 👍❤️

Lue alkuperäinen

Darren Guiller

BESTIFY GROUP

Rated 5,0 out of 5
10/14/2022

BESTIFY GROUP

Lue alkuperäinen

Sile Petre

BESTIFY GROUP

Rated 5,0 out of 5
10/11/2022

BESTIFY GROUP. Vakavuus, oikeat tiedot, ei piilohintoja, upeita ihmisiä, heti kun saavut, tunnet olosi kotoisaksi. Mikä tahansa interventio on kivuton. Suosittelen kaikille "onniseen hymyyn" kaikella luottamuksella. Kiitos sydämeni pohjasta Emmalle ja tohtori Batuhanille!!! Erikoisia ihmisiä!

Lue alkuperäinen

Vasile Petre

Yritin kaikin mahdollisin keinoin päästä eroon…

Rated 5,0 out of 5
11/14/2021

Yritin kaikkia mahdollisia tapoja päästä eroon vatsarasvasta, omenaviinietikasta painonpudotusvyöhön, mutta mikään niistä ei toiminut. Onneksi tapasin Bestify-ryhmän ja aloitin rasvaimumatkani. Kaikki sujui hyvin, henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja avuliasta. Kokemukseni Bestifysta, veljeni päätti mennä hiustensiirtoon ja hänellä oli myös hieno kokemus, hän sai itseluottamuksen takaisin yli 5 vuoden jälkeen. Tammikuussa aion mennä uudestaan, tällä kertaa rintaleikkaukseen.

Lue alkuperäinen

gokce unac

Minulla oli erittäin ongelmallinen nenä (molemmat…

Rated 5,0 out of 5
11/12/2021

Minulla oli erittäin ongelmallinen nenä (sekä hengitysvaikeudet että hyvin vino) ja etsin kunnollista lääkäriä, kunnes törmäsin Bestify Groupiin. Olen hämmästynyt tiimistä, he tekevät yhteistyötä parhaiden kanssa Lääkäreitä Turkissa ja minulla oli unelmieni nenä heidän ansiostaan. Sain jopa poikaystäväni nenäleikkaukseen ja hammashoitoon (Hollywood hymy) Kiitos Bestify Group!

Lue alkuperäinen

ZEYNEP KILINC

Suosittelen lämpimästi Bestify-ryhmää

Rated 5,0 out of 5
07/29/2021

Suosittelen lämpimästi Bestify-ryhmää. Menin mieheni kanssa, koska etsimme klinikkaa ja hän halusi elinsiirron, minä kauneusleikkauksen. Totuus on, että tili ilmestyi Instagramiin ja he vastasivat välittömästi lähettämääni viestiin.

Lue alkuperäinen

Ana Local

Dott Nico

Rated 5,0 out of 5
07/28/2021
Francesco Nalin

Vanheneminen ei ole ongelma, jos…

Rated 5,0 out of 5
07/28/2021

Ikääntyminen ei ole ongelma, jos tapaat Bestifyn

Lue alkuperäinen

Michał Basiak

Bestify Group

Rated 5,0 out of 5
07/27/2021

Olen Emre Alankomaista ja vatsaleikkasin Bestify Groupissa. Vaikka vatsaleikkaus on ollut minulle iso leikkaus, tiimi auttoi kaikessa, kuten lääkkeissä, sairaalahoidossa jne. Jos mietit vatsaleikkausta, suosittelen käymään Bestify Groupissa!

Lue alkuperäinen

Emre

Olen Eva Isosta-Britanniasta, 27-vuotias ja…

Rated 5,0 out of 5
07/27/2021

Olen Eva Iso-Britanniasta, 27-vuotias ja ajattelin pari vuotta rintojen suurennusta, pelkäsin saada rintaimplantteja. Tapasin Bestify Groupin ja kirurgi sanoi, että se on mahdollista tehdä myös rasvansiirrolla. Se oli oikeastaan ​​mitä etsin. Voit jättää itsesi Bestifylle, he hoitavat sen puolestasi.

Lue alkuperäinen

Eva

Arvostele Bestify Group Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %