Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Themaitlandclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Themaitlandclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Themaitlandclinic United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Themaitlandclinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 87 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hämmentyneen HT+:n hämmästyttävä korjaus palautti luovuttajaalueeni

Rated 5,0 out of 5
12/18/2023

Dr Ball ja hänen hämmästyttävä kokeneiden teknikkojeni tiimi korjasivat ensimmäisen hiuksensiirtoni – sekä poistamalla huonosti implantoidut, tukkeutuvat siirteet hiusrajasta että palauttamalla ylikorjatun luovuttajani käyttämällä samaa uutettua hiusta. oksat

Lue alkuperäinen

Paul

Loistavaa

Rated 5,0 out of 5
08/18/2023

Loistavaa. Menin itse asiassa tänne sen jälkeen, kun muualla tehtiin huono hiustensiirto, ja vaikka tohtori Ball ja David Anderson saattoivat auttaa minua, he itse asiassa käskivät minun mennä puhumaan toiselle klinikalle, joka saattaa myös auttaa minua. Ainoastaan ​​se tosiasia, että tämä toinen klinikka tarjoaa vartalon hiustensiirtoa, (tilanteeni vuoksi) minun piti käyttää, käytin niitä The Maitlandissa. Olen oppinut kantapään kautta, että eettinen käyttäytyminen ja hiustensiirrot eivät näytä kulkevan käsi kädessä. Tämä paikka on yksi poikkeuksista sääntöön. Jos olet epävarma hiustensiirrosta, älä tee virhettäni ja valitse halpa tai helppo vaihtoehto, mene puhumaan näiden kaverien kanssa!

Lue alkuperäinen

David Galvez

Loistavaa palvelua ja uskomattomia ihmisiä!

Rated 5,0 out of 5
08/08/2023

4 vuotta leikkauksen jälkeen ja olen uskomattoman tyytyväinen tuloksiin, hiusraja näyttää täysin luonnolliselta, putoaa erittäin hyvin ja näyttää paljon paksummalta – mielestäni täysin elämän muuttavat tulokset, enkä enää tunne, että minun tarvitsee piiloutua varjoissa minulla on uusi itseluottamus, joka on mullistanut monella tapaa.

Lue alkuperäinen

Ross

Maitlandin klinikka on kaikki mitä tarvitset…

Rated 5,0 out of 5
06/11/2023

Maitlandin klinikka on kaikki mitä sinun tulee etsiä harkitessasi hiusten restaurointileikkausta. . Tohtori Ball ja David Anderson ovat sinun parhaasi, koska on tärkeää ottaa pitkän aikavälin näkemys, kun harkitset hiusten ennallistamisleikkausta, ja asiantuntija-ammattimainen neuvonta on ehdottoman tärkeää. Tohtori Ball ei aio yrittää myydä sinulle hiustensiirtoa, vaan hän yrittää tarjota sinulle parhaan mahdollisen toimintatavan hiustenlähtöön liittyen, olipa kyseessä leikkaus tai ei. Tein äskettäin töitä klinikalla, koska olin sopiva ehdokas leikkaukseen (1340 graftia fue), ja kaikki oli erinomaista. Tohtori Ball on nykypäivän Picasso, ja hänen hiusrajan muotoilunsa sopi täydellisesti pääni muotoon ja nykyiseen hiustenlähtööni. Hän on perfektionisti ja erinomainen kommunikaattori, ja hänen henkilökuntansa ovat hyvin tuttuja ja työskentelevät päivittäin yhdessä muodostaen olennaisen siteen, mikä on jälleen erittäin tärkeää tämän tyyppistä työtä tehtäessä. Et halua lämpöä, joka on pari päivää ja joka ei ole koskaan työskennellyt muiden teknikkojen kanssa elämässään, haluat virtaa ja harmoniaa heidän välillään sekä monimutkaista ymmärrystä toistensa tavoista ja Maitlandin klinikan perusarvot. Lana oli erittäin avulias, kun lähetin sähköpostia tai soitin kysymyksiä ennen toimenpidettä, eikä mikään ollut hänelle liikaa vaivaa. David Andersonin kuuleminen on erittäin hyödyllistä ja siitä kannattaa maksaa. Saat parhaat neuvot korkeasti koulutetuilta ihmisiltä, ​​ja sekä tohtori Edward Ballille että David Andersonille on molemmille tehty hiustensiirto aiemmin, mikä oli minulle hieman rohkaisevaa tietää. Kokemus on lisäbonus Maitlandin klinikalla.

Lue alkuperäinen

Jamie Smith

Loistava kokemus

Rated 5,0 out of 5
05/26/2023

En voi sanoa enempää kuin mitä on jo sanottu. Mikä uskomaton kokemus, joka oli erittäin pelottava mahdollisuus. Kaikki, jotka olivat yhteydessä klinikkaan, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat yksinkertaisesti uskomattomia, itse päivä sujui erittäin hyvin keskittyen siihen, että se olisi mahdollisimman mukava. Minulla on nyt vuosi takana ja tulokset ylittävät odotukseni. Odotan innolla toista toimenpidettäni.

Lue alkuperäinen

Triplehhh1

Erittäin suositeltava

Rated 5,0 out of 5
05/18/2023

Minulle tehtiin 2200 siirteen FUE-operaatio Maitland Clinicissä viikko sitten, ja tähänastinen kokemukseni on ollut aivan erinomaista. Ennen toimenpiteen varaamista kävin klinikalla kaksi kertaa, ensin Zoomin kautta ja sitten henkilökohtaisesti. Missään vaiheessa en kokenut minkäänlaista painetta tai "myyntipuhetta". Vain selkeät, realistiset ohjeet tuloksista, joita voin odottaa. Leikkauspäivä oli upea ja ilmapiiri tuntui sekä ystävälliseltä että erittäin ammattitaitoiselta. Tohtori Ball ja hänen henkilökuntansa ovat selvästi intohimoisia parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseen. Myös jälkihoito on tähän asti ollut loistavaa. Mukana toimitettiin jälkihoitopaketti, joka sisälsi kaiken tarvittavan ensimmäisten päivien ajaksi, ja minuun on jo otettu yhteyttä klinikalta useaan otteeseen, kirjautuneena minuun ja kysellyt miten asiat etenevät. Kaiken kaikkiaan olen erittäin iloinen, että valitsin tämän klinikan toimenpiteelleni, ja odotan innolla tulevia kuukausia.

Lue alkuperäinen

Marc Godfrey

Amazing

Rated 5,0 out of 5
05/16/2023

En voi suositella Maitland Clinic -tiimiä riittävän hyvin hoitoon ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen. Olin katsonut tuloksia verkossa ja olin todella vaikuttunut siitä, kuinka luonnollisilta ne näyttivät, joten varasin konsultaation tohtori Ballin kanssa ymmärtääkseni vaihtoehtoni. Tohtori Ball ja koko tiimi ovat uskomattomia. He ilmeisesti välittävät parhaan mahdollisen tuloksen saamisesta, mutta he välittävät myös asiakkaasta koko leikkauspäivän ajan ja säännöllisillä sisäänkirjautumisilla sen jälkeen. Ne tarjoavat täydelliset ohjeet ennen ja jälkeen leikkausta sekä leikkauksen jälkeisen paketin, jossa on kaikki mitä tarvitset. Elinsiirrostani on nyt 11 päivää ja olen todella tyytyväinen asioiden etenemiseen, minun on vain oltava kärsivällinen nyt!

Lue alkuperäinen

JW

Naisten hiusrajan tarkistus

Rated 5,0 out of 5
05/04/2023

Tulin Maitlandin klinikalle, koska olin tyytymätön edellisen toisella klinikalla tehdyn hiustoimenpiteen luonnottomiin tuloksiin. Olen niin kiitollinen tohtori Ballille hiukseni korjaamisesta ja vuoden kuluttua minulla on paljon luonnollisempi ja pehmeämpi hiusraja. Tohtori Ball ja hänen tiiminsä olivat niin ystävällisiä koko ajan, ja koko prosessi hoidettiin huolellisesti ja harkiten.

Lue alkuperäinen

anon

Suositus.

Rated 5,0 out of 5
05/04/2023

Tein vähän tutkimusta löytääkseni luotettavan ja rehellisen kirurgin hiustensiirtoa varten. Olen niin iloinen, että löysin tohtori Ballin ja hänen Maitland-klinikansa. Hän ja hänen henkilökuntansa ovat kaikkea mitä voit toivoa. Rehellistä, välittävää, asiantuntevaa, ystävällistä, laadukasta työtä loistavin tuloksin.

Lue alkuperäinen

Paul coleman

Konsultaatio

Rated 5,0 out of 5
03/16/2023

Konsultaationi Maitland Clinicissä oli poikkeuksellinen. Tohtori Ball teki minulle todella perusteellisen tutkimuksen sen jälkeen, kun David oli tiedustellut tilannettani ja vastannut kaikkiin alkukysymyksiin sekä videozoomauksessa että henkilökohtaisessa tapaamisessa.

Lue alkuperäinen

Jak

Henkilökohtainen neuvonta

Rated 5,0 out of 5
03/15/2023

Paras ja perusteellisin hiustenlähtöneuvonta, jonka olen käynyt kourallisista muista Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmista klinikoista, joissa olen käynyt. Tohtori Ball on selkeästi pelinsä huipulla ja hänellä on yksityiskohtaiset tiedot alansa uusimmasta kliinisestä tutkimuksesta ja hän oli loistava räätälöimään sen minun tapaukseeni rehellisesti, ymmärtäväisesti ja läpinäkyvästi. David täydentää lääketieteellistä puolta erittäin harkitulla ja ystävällisellä ohjauksella ja teki selväksi, että pitkän aikavälin kiinnostukseni ovat sydämelläni. He voivat odottaa kuulevansa minusta hyvin pian.

Lue alkuperäinen

Joe

Transnaisen kokemus

Rated 5,0 out of 5
03/15/2023

Minulle tehtiin FUT-leikkaus Maitlandin klinikalla kuusi kuukautta sitten. Siirteet asetettiin ohimoihini ja kasvojeni sivuille tarkoituksena luoda naisellisempi hiusraja.

Lue alkuperäinen

Jax

Arvostele Themaitlandclinic United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia Portsmouth.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %