Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Fortes Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Fortes Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Fortes Clinic United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Fortes Clinic -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent87%
Very good7%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Exceptional Experience Beyond 5 Stars at Fortes Clinic

Rated 5,0 out of 5
03/26/2024

From the moment I stepped into Fortes Clinic, I knew I was in expert hands for my hair transplant journey. The clinic’s atmosphere exudes a sense of warmth and professionalism that immediately put me at ease, setting the stage for an experience that exceeded all my expectations.

The team at Fortes Clinic approached my situation with an incredible level of care and attention, ensuring every question and concern I had was addressed with thorough explanations and a reassuring presence. Their gentle and soft approach made me feel not just like a client, but like a valued guest in their care – a rare find in medical services today.

Undergoing a hair transplant can be a daunting prospect, but the staff at Fortes Clinic made the process seamless and surprisingly comfortable. Their expertise and meticulous attention to detail were evident in every interaction, from the initial consultation right through to the follow-up care.

What sets Fortes Clinic apart is not just their technical proficiency but their genuine dedication to making patients feel completely at home. Their compassionate approach and unwavering support have made a significant impact on my confidence and well-being.

I cannot recommend Fortes Clinic highly enough. The results of my hair transplant have been astonishing, surpassing my most optimistic expectations. If it were possible to rate my experience higher than 5 stars, I wouldn’t hesitate to give them a 10/5! To anyone considering a hair transplant, look no further than Fortes Clinic – a decision you’ll be thankful for, just as I am.

Jason Gilkes

Fortes-klinikka tarjoaa uskomattomia palveluita

Rated 5,0 out of 5
12/27/2023

Fortes-klinikka tarjoaa uskomattomia palveluita. Äärimmäisen ammattitaitoinen, ystävällinen ja erittäin kokenut henkilökunta. Kävin hiljattain kasvohoidossa ja se oli uskomattoman rento kokemus. Ihoni tuntui hyvältä jälkeenpäin. Suosittelen lämpimästi

Lue alkuperäinen

Loreet Media

Kaikki klinikalla on erinomaista

Rated 5,0 out of 5
07/10/2023

Tohtori Saeed on loistava ja vieraanvaraisuus klinikalla on uskomatonta. Erittäin tyytyväinen hiustensiirtotuloksiin ja meneillään oleviin PRP-istuntoihin. He varmistavat, että olet tietoinen riskeistä ja että heillä on sinulle räätälöity suunnitelma. Sinua ei painosteta tekemään mitään, mitä et halua tehdä ja leikkaus tehdään erittäin huolellisesti ja asianmukaisella jälkihoitopaketilla.

Lue alkuperäinen

Martin

2 viikkoa leikkauksen jälkeen

Rated 5,0 out of 5
04/20/2023

2 viikkoa leikkauksen jälkeen, tähän mennessä kokemus on ollut erinomainen.

Lue alkuperäinen

Aaron Porter

Tohtori Saaed on tämän alan asiantuntija

Rated 5,0 out of 5
01/27/2023

Thtori Saaed on tämän alan asiantuntija!

Lue alkuperäinen

Claudia Juan

Erittäin kallis klinikka Pikku-Venetsiassa…

Rated 1,0 out of 5
12/22/2022

Erittäin kallis klinikka Pikku-Venetsiassa… sai Botoxia kolmella alueella hintaan 330 GBP. Olen saanut Botoxia aiemmin, ja tämä on pahin kokemus tähän mennessä, koska se toimi vain puoliksi ja voin silti helposti rypistyä ja rypistyä jne. Menin takaisin jälkikonsultaatioon 4 viikon kuluttua ja minulle sanottiin: "Se on parempi kuin se oli, Voin tehdä enemmän ylimääräisellä 220 tuumalla. Huonot tulokset ja huono palvelu.

Lue alkuperäinen

Adrian Shaw

Suosittelen

Rated 5,0 out of 5
10/04/2022

Suosittelen! Et tule katumaan sitä. Tohtori Saaed on niin ammattilainen ja aito kaveri. Se on ehdottomasti Lontoon paras klinikka.

Lue alkuperäinen

Cee

ei-kirurginen nenäleikkaus…

Rated 4,0 out of 5
08/03/2022

Minulle tehtiin ei-kirurginen nenäleikkaus tohtori Saaedin kanssa, minulla oli hieno kokemus, että hän kuunteli, mitä muutoksia halusin, ja oli erittäin lempeä. Olen todella tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen ehdottomasti tohtori Saaedia.

Lue alkuperäinen

Jasmin Katib

Suosittelen

Rated 5,0 out of 5
07/08/2022

Puhdas, ammattitaitoinen ja loistava asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi Fortes Clinicia. Ei kovaa myyntiä, puolueeton neuvonta ja loistava tiimi, joka saa sinut tuntemaan olosi todella tervetulleeksi.

Lue alkuperäinen

Sam

Minulla on juuri ollut ensimmäinen PRP-istuntoni 2…

Rated 5,0 out of 5
07/01/2022

Olen juuri pitänyt ensimmäisen PRP-istunnoni 2 viikkoa hiustensiirron jälkeen Fortes Clinicissä. Kuten ensimmäinen vierailuni, se oli poikkeuksellinen kokemus upeassa paikassa. Tohtori Saaed on erinomainen. Hän todella helpottaa sinua ja kertoo sinulle koko prosessista ja siitä, mitä odottaa. Injektiot tehtiin sujuvasti, enkä tuntenut kipua juuri lainkaan.

Lue alkuperäinen

jamie thomas

Suosittelen lämpimästi Fortes Clinicia

Rated 5,0 out of 5
06/30/2022

Olen saanut täällä useita hoitoja, 2 Profhilo-hoitoa ja yksi huulia parantava hoito. Olen myös menossa vampyyrikasvohoitoon! Kaikki, mitä minulla on ollut tähän mennessä, oli niin tyylikkäästi tehty ja todella nuorensi ulkonäköäni näyttämättä siltä kuin olisin tehnyt mitään. Tohtori on uskomattoman asiantunteva ja taitava, samoin kuin kaikki muutkin toimistossa!

Lue alkuperäinen

Cathryn Cowell

Asiantuntevat ja turvalliset kädet

Rated 5,0 out of 5
06/24/2022

Olen halunnut tehdä jotain suuni ympärillä oleville marionettejuoville ja silmien alla oleville tummille ympyröille/onteloille jo jonkin aikaa. Olen 60-vuotias, ja tavalliset kuukausittaiset perinteiset kasvohoitoni ja päivittäiset rutiinini eivät vain sopineet niihin enää. Olen kuitenkin pelännyt, että joko täyteaineen tai Botoxin tekee joku muu kuin täysin pätevä lääkäri. Katsokaa se, voit lopulta näyttää todella oudolta, ja on vaarallista, että joku, joka ei ole koulutettu lääkäri, tekee sen! Lisäksi he voivat pistää sinulle mitä tahansa, ei korkeimman luokan turvallisia tuotteita!

Lue alkuperäinen

Victoria

Arvostele Fortes Clinic United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %