Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Clinichub Turkey arvostelu

Clinichub Istanbul on vuonna 2016 perustettu kauneuskirurgiakeskus Istanbulin kaupungin sydämessä. Se tarjoaa ammattitaitoisia kirurgisia ja ei-kirurgisia hoitoja asiakkailleen. Sen toimintaan kuuluvatkin hiustensiirtojen lisäksi myös muut operaatiot, kuten nenäleikkaukset sekä painonpudotuspalvelut. Clinichub tarjoaa asiakkailleen käteviä All-inclusive-paketteja ja monia maita huomattavasti edullisempia hintoja hiustensiirtoihin ja muihin palveluihin.

Arviomme

2.67/5

2.67 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Clinichub Turkey arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Clinichub Istanbul tarjoaa ajan varauksen netin kautta. Klinikalle voi kuitenkin ottaa ensin yhteyttä juuri itselle parhaimman palvelun löytämiseen. Klinikan yhteystiedot löytyvät sen nettisivustolta ja sinne voi esimerkiksi soittaa tai jättää sähköpostia tai soittopyynnön. Klinikka kertoo sivustollaan kattavasti eri palveluistaan ja henkilökunnastakin on esittelyt kuvien kera. Se kertoo monipuolisesti myös itse hiustensiirto-operaatioista, jotta niistä saa kattavan kuvan jo etukäteen.

Klinikka käyttää uusimpia hiustensiirtotekniikoita, kuten PRP-, FUE- ja DHI-hiustensiirtotekniikoita, ja se kertoo myös näiden tekniikoiden perusperiaatteista, kuten siitä kuinka ne tehdään ja mitä etuja niillä on. Klinikka ei mainitse sivustolla pakettien tarkkoja hintoja, koska hinta määräytyy aina myös operaation mukaan. Se kuitenkin mainitsee, että tietyistä maista matkustavat voivat säästää jopa 70 % hinnoista klinikalla kotimaansa hintoihin verrattuna.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Ennen varsinaista toimenpidettä klinikka järjestää maksuttoman konsultaation, koska mahdollinen tekniikka ja operaatio on suunniteltava juuri kyseiselle henkilölle sopivaksi. Jo pelkästään sen nettisivustolta saa runsaasti tietoa hiustensiirrosta ennen varsinaista toimenpidettä. Kirurgisten hiustensiirtojen lisäksi klinikalla on saatavilla myös ei-kirurgisia hoitoja, joita voidaan esimerkiksi sisällyttää myös mukaan hiustensiirtopakettiin.

Klinikka ei kuitenkaan tarjoa sivustollaan paljonkaan tietoa siitä, kuinka asiakkaan tulisi varustautua esimerkiksi ravinnon ja ravintolisien suhteen operaatioon. Se ei myöskään kerro tarkemmin siitä, kuinka itse matkan ja hiustensiirtopaketin suunnitteleminen tapahtuu, tai voiko operaatioon tehdä viime hetken muutoksia ilmaiseksi. Ne olisivat monille erittäin hyödyllisiä tietoja.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Clinichub tarjoaa erilaisia All-inclusive-paketteja, jotka ovat usein ulkomailta vieraaseen maahan saapuvalle se helpoin ja stressittömin ratkaisu. Paketista riippuen niihin kuuluu majoitus 4-5 tähden hotellissa sekä joustavat kuljetukset aina lentokentältä hotellille ja sieltä klinikalle.

Klinikka tarjoaa majoittautumiseen erilaisia hotelleja. Tarjolla on majoittautumista lähellä kulttuurikohteita, majoittautumista merinäköalalla ja myös hiljaisempi majoituspaikka niille, jotka haluavat vain levätä. Monien harmiksi se ei kuitenkaan kerro sivustollaan tarkemmin kunkin pakettinsa sisältöä tai sitä, mikä hotelli on mahdollista valita mihinkin pakettiin.

Tarkempi tieto siitä, mitkä palvelut ja esimerkiksi minkä pituinen majoitus mihinkin All-inclusive-pakettiin kuuluu, auttaisi monia sivustolla vierailevia saamaan paremman käsityksen juuri kyseisestä klinikasta. Pakettien sisältöä voi tosin aina tiedustella esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse.

Klinikka

5 / 5

Clinichub tarjoaa asiakkaille räätälöitäviä erilaisia hoitopaketteja, joissa käytetään klinikan tarjoamaa edistynyttä tekniikkaa ja useita erilaisia metodeja. Paketista, tarpeesta ja operaatiosta riippuen hoitopakettiin voi kuulua jälkihoito erityisessä palautustalossa kahden hengen huoneissa, joissa on järjestettynä myös kuljetus, ruokailu ja ympärivuorokautinen hoito.

Itse klinikka ei kuitenkaan kerro tarjoavansa etenkään hiustensiirtopotilaille omaa huonetta tai muita ylimääräisiä palveluita. Hotellilta on kuitenkin järjestetty kuljetus heti itse operaation jälkeen asiakkaan hotellille. Klinikalle on myös mahdollista saada tulkki, sillä vieraan kielen käyttäminen voi olla hyvin vaikeaa ja stressaavaa.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Klinikan tiimi koostuu plastiikkakirurgeista ja hiustensiirron ammattilaisista, joilla on asianmukainen lääketieteen koulutus ja kokemusta hiustensiirroista. Itse klinikka on myös erittäin moderni ja se tarjoaa runsaasti tukea asiakkaille, sillä se on sitoutunut antamaan potilaille ammatillisen varmuuden ystävällisessä ja rentouttavassa ympäristössä.

Jälkihoito

1 / 5

Clinichub Istanbul -klinikan hiustensiirrot toimivat yleensä All-inclusive-periaatteella, eli ne ostetaan kaiken kattavina paketteina. Se tarkoittaa, että paketteihin kuuluvat yleensä kuljetusten, operaation ja majoituksen lisäksi myös muut mahdolliset tarkastukset. Pakettien sisällöt kuitenkin vaihtelevat, joten niiden sisältö on selvitettävä tarkkaan ennen varauksen tekemistä. Clinichub huolehtii tarkkojen ohjeiden antamisesta asiakkaalle operaation jälkeen.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Clinichub Turkey sai meiltä 2.67 tähteä viidestä

2.67/5.0

Clinichub on varmasti laadukas ja turvallinen hiustensiirtoklinikka, joka tarjoaa hyvin monipuolisesti myös muita palveluita. Klinikka on selkeästi keskittynyt tarjoamaan asiakkaille kaiken kattavan ja mahdollisimman helpon kokemuksen. Ei siis olekaan ihme, että klinikka on myös Award Winning -voittaja.

Clinichub voisi kuitenkin kertoa selkeästi enemmän All-inclusive pakettiensa sisällöistä ja etenkin hinnoista sivustollaan. Niin sisältö kuin hinnatkin ovat erittäin tärkeitä klinikkaa valittaessa ja nyt tarkemmat tiedot niistä saa selville vain ottamalla itse yhteyttä klinikkaan. Toisaalta aivan tarkkaa hintaa ei voida useinkaan antaakaan ennen ilmaista konsultaatiota.

Hiustensiirtojen hinnat ovat takuulla klinikalla Suomea halvemmat, mutta sivuston hintatiedot olisivat käteviä myös siitä syystä, että klinikan hintoja voisi vertailla helpommin Turkin lukuisten muiden klinikoiden hintoihin.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilöstö

Henkilöstö on tietenkin tärkeimpiä asioita klinikalla ja Clinichub onkin panostanut asiantuntevaan henkilöstöön laadukkaan klinikan tavoin. Hiustensiirtoklinikka kertoo, että sen henkilöstö koostuu muun muassa asiantuntevista ja koulutetuista plastiikkakirurgeista sekä hiustensiirtoasiantuntijoista. Clinichub kertookin muutamista plastiikkakirurgeistaan sivustollaan. Nähtävillä ovat ammattilaisten kuvat sekä tarkat tiedot heidän koulutuksestaan ja kokemuksestaan. Tällainen tarkka tieto antaa usein hiustensiirtoa harkitseville turvallisuuden tunnetta, sillä silloin tietää, että henkilökunta on ammattimaista.

Monet klinikan henkilöstöstä ovat kouluttautuneet ja keskittyneet nimenomaan esteettiseen kirurgiaan ja heillä on kattavasti kokemusta aiheesta. Asiakkaat ovat siis takuulla osaavissa käsissä Clinichub-klinikalla. Kirurgeista voi lukea kokemuksia klinikan 70 000 jäsentä sisältävältä foorumilta, jossa asiakkaat voivat myös esimerkiksi jakaa kuvia operaatioistaan.

Ennen ja jälkeen kuvat

Clinichub Turkey ennen ja jälkeen tulokset

Clinichubin foorumi, sivusto ja sosiaalisen median tilit jakavat asiakkaiden omia ennen ja jälkeen -kuvia sekä -videoita niin hiustensiirroista kuin klinikan muistakin esteettisistä operaatioista. Esimerkiksi klinikan Youtube-kanavalla on myös nähtävillä hiustensiirroista kertovia haastatteluja, joihin kannattaa tutustua.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Clinichub klinikan metodit ja toimenpiteet

Clinichub Turkey keskittyy sekä kirurgisiin että ei-kirurgisiin hiustensiirron ja hiustenhoidon toimenpiteisiin. Se käyttää erilaisia tekniikoita, joihin kuuluvat monet uusimmat hiustensiirron tekniikat. Sen hiustensiirron tekniikoihin kuuluvat esimerkiksi FUE- ja DHI-tekniikat, jotka molemmat ovat äärimmäisen moderneja ja luonnollisen tuloksen mahdollistavia tekniikoita. Clinichub tarjoaa myös muitakin metodeja, kuten afrohiustensiirron ja mesoterapian, joka on ei-kirurginen palautushoito, jossa liittyy esimerkiksi aminohappojen, vitamiinien, entsyymien, mineraalien ja muiden ravintoaineiden injektointi suoraan vastaanottajakohtaan.

Klinikka kertoo kattavasti eri vaihtoehdoista sivustollaan ja klinikan henkilökunta auttaa tietenkin konsultaatiossa valitsemaan jokaiselle parhaiten soveltuvat ratkaisut. Esimerkiksi ei-kirurgiset hoidot voidaan joskus suorittaa myös itse hiustensiirron lisäksi. Klinikkaan kannattaa siis ottaa yhteyttä, koska se ei vielä sido mihinkään.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Clinichub ei kerro juurikaan tarkemmin hinnoistaan sivustollaan, vaikka mainitseekin, että hiustensiirrot tapahtuvat All-inclusive-periaatteella. Asiakkaat voivat siis ostaa myös majoituksen ja kuljetukset sisältävät hiustensiirtopaketit.

All-inclusive-paketeihin sisältyvät ainakin seuraavat asiat:

Clinichub Turkey tarjoaa kuljetukset Turkissa All-inclusive-tilaajille, mutta esimerkiksi lentoliput ja henkilökohtaiset hankinnat jäävät asiakkaan ostettaviksi. Sivusto ei myöskään mainitse, mitkä mahdolliset tuotteet, kuten shampoot tai ravintolisät, sisältyvät paketteihin.

Usein kysytyt kysymykset

Clinichub-yhteisö on yli 70 000 jäsenen yhteisö, jossa he voivat jakaa kokemuksia ja kuvia sekä tiedustella neuvoja.

FUE on nykyään hyvin suosittu hiustensiirtotekniikka muun muassa siksi, että se mahdollistaa nopean toipumisen ja se on hyvä vaihtoehto mahdollisten arpien suhteen.

Asiakkaat eivät ole ikinä Turkissa yksin, sillä potilasisäntä seuraa häntä hoidon jokaisessa vaiheessa, jotta matka ja hoito olisivat mahdollisimman mukavat.

Clinichub sijaitsee aivan Istanbulin sydämessä palveluiden ja hotellien lähellä. Istanbul on väestöltään maan suurin kaupunki.

Klinikan hiustensiirrot tehdään uusilla ja moderneilla tekniikoilla, joilla saadaan luotua hyvin luonnolliset hiukset. Katso vaikka sivuston ennen ja jälkeen -kuvia!

Klinikka voi suorittaa myös verkkokonsultoinnin, joka onkin järkevää muualla kuin Turkissa asuville. Konsultoinnin voi varata sivuston kautta.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %