Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Natural Hair Turkey Clinic arvostelu

Natural Hair Turkey Hospital on täyden palvelun kauneusklinikka, jossa hoidetaan monenlaisia kauneuteen liittyviä toimenpiteitä. Saatavilla on hiustensiirtoja niin naisille kuin miehillekin sekä parran ja kulmakarvojen alueelle. Klinikka ei kuitenkaan kerro tarkemmin hinnoistaan, mutta sen voi olettaa olevan keskitasoa. Kannattaako sinun siis valita tämä klinikka monien joukosta? Se selviää, kun tutustut tarkemmin klinikkaan tämän arvostelun avulla.

Arviomme

1.67/5

1.67 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Natural Hair Turkey Clinic arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

3 / 5

Natural Hair Turkey Hospital tarjoaa asiakkaille hiustensiirtoja edulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut varaamaan ajan, sinun tulee ensin olla yhteydessä klinikkaan. Henkilökuntaan voi ottaa yhteyttä puhelimella ja sähköpostilla, jonka jälkeen tilanteesi selvitetään perin juurin heidän toimesta. Samalla saat tietoa esimerkiksi siitä, kuinka paljon toimenpide tulee maksamaan. Kokonaishinnan muodostumiseen vaikuttaa muun muassa se, kuinka iso hiuksien siirtämiseen tarkoitettu alue on.

Klinikka ei tarjoa ilmaista konsultaatiota, mikä on selkeä miinus. Yleensä turkkilaiset klinikat antavat ensimmäisen konsultaation ilmaiseksi, jolloin asiakkaan ei tarvitse maksaa siitä. Huono puoli on myös se, ettei klinikka tarjoa sivuillaan valmista hinnoittelua, vaan se kerrotaan vasta ensimmäisen konsultaation aikana. Olisi hyvä, jos klinikka tarjoaisi edes suuntaa antavaa tietoa siitä, minkälaisessa hintaluokassa heillä liikutaan.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Kun olet päättänyt edetä klinikan kanssa siihen pisteeseen, että haluat varata ajan, voit tehdä sen ensimmäisen konsultaation jälkeen. Verkossa tapahtuneen arvioinnin jälkeen olet saanut lisätietoa siitä, mitä toimenpide tulee maksamaan ja mitä kaikkea siinä pitää ottaa huomioon. Turkkilaiset klinikat eivät hoida lentoja asiakkaan puolesta, joten ne kannattaa varata ensimmäisenä.

Natural Hair Turkey Hospital ei tarjoa juurikaan palveluita asiakkaalle ennen toimenpidettä. Hintaan eivät kuulu esimerkiksi ravintolisät tai muut valmistavat toimet ennen operaatiota. Lisäksi selkeä miinus on se, ettei klinikka anna ilmaista tukea siinä tapauksessa, että jotakin yllättävää ilmaantuu ja alkuperäinen aika ei sovikaan asiakkaalle.

Saapuminen ja majoitus

1 / 5

Natural Hair hoitaa sinulle lentokenttäkuljetuksen, joten heti lennon laskeuduttua asiakkaat opastetaan hotelliin. Tämä on tietysti hieno uutinen, sillä lennon jälkeen kuljetuksen järjestäminen tuo vain stressiä. Kuljettaja hoitaa kaikki tarvittavat kuljetukset lentokentän, hotellin ja klinikan välillä, jotta asiakas voi ottaa rennosti.

Lisäpalveluita ei kuulu hirveästi klinikan palveluihin, vaan palvelupaketit sisältävät lähinnä kaikkein välttämättömimmän. Ennen toimenpidettä asiakkaalta ei oteta verikoetta, jonka avulla voitaisiin tarkistaa asiakkaan yleinen kunto. Klinikan varaamasta hotellista ei juurikaan tarjota tietoja, joten sen laatua on vaikea arvioida.

Klinikalta toivoisi enemmän tietoa ja läpinäkyvyyttä siitä, mitä kaikkea heidän majoitukseen ja kuljetuksiin kuuluu. Ainakin majoituksesta olisi kiva olla kuvia, sillä muutoin hotellin tasosta on hankala saada selkoa.

Klinikka

1 / 5

Natural Hair ei anna oikeastaan mitään tietoja siitä, minkälainen klinikka heillä on käytössään. Tämä on hieman valitettavaa, sillä jokainen asiakas haluaisi saada tietää, minkälainen klinikka heillä on käytössään. Ainoa maininta klinikasta on se, että se täyttää JCI-kriteerit sekä sijaitsee Istanbulissa.

Klinikka ei siis tarjoa asiakkaalle juurikaan hienouksia, kuten lounasta tai muuta viihdykettä. Ehkä suurin silmään pistävä piirre on kuitenkin se, ettei sairaala takaa heidän tekemäänsä operaatiota. Jos jokin menee vikaa, niin minkälainen on asiakkaan turva tällaisissa tilanteissa.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Lääkäreinä toimivat Dr. Royal Khankishiyev ja Dr. Tarık Pak, jotka ovat molemmat varsin ansioituneita lääkäreitä. Dr. Royal Khankishiyev hoitaa klinikalla plastiikkakirurgiaan liittyvät toimenpiteet, joten hiussiirteiden asennus on Dr. Tarık Pakin käsissä. Hänellä on kokemusta hiussiirteistä vuodesta 2015 lähtien.

Jälkihoito

1 / 5

Natural Hair Turkey Hospital takaa istutetulle hiustupelle takuun, jossa vähintään 90 prosentin tulisi olla onnistunut. Tämä on hyvin yleinen takuu, jonka klinikat tarjoavat potilailleen. Sen sijaan Natural Hair ei jää seuraamaan asiakkaan toipumista, vaan asiakkaan on huolehdittava itse siirtoalueen parantumisesta. Toipumisessa olisi kuitenkin hyvä, että sitä seuraisi alan ammattilainen.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Natural Hair sai meiltä 1,67 tähteä viidestä

1.67/5.0

Natural Hair ei yllä kovinkaan korkealle turkkilaisten klinikoiden keskuudessa, sillä niin paljon sillä on selkeitä puutteita. Ensinnäkään he eivät tarjoa minkäänlaista tietoa hintatasosta, jolloin sitä täytyy vain arvailla. Kun asiakkaat vertailevat keskenään klinikoita, hinta on varmasti ensimmäisiä kohteita vertailussa.

Natural Hair tarjoaa varsin suppeat palvelupaketit. Ne eivät sisällä juuri mitään muuta kuin hiussiirteen, majoitukset ja kuljetukset. Tältä osin klinikka sisällyttää palveluihinsa vain keskeisimmät ominaisuudet, joita hiustensiirtoon liittyviin palveluihin voidaan lisätä. Lisäksi majoituksesta ei kerrota oikeastaan mitään, joten hotellin taso jää täysin arvailujen varaan. Tämän vuoksi asiakkaan tulee kysyä ensimmäisen konsultaation aikana todella tarkasti lisätietoja.

Kaiken lisäksi on valitettavaa, ettei klinikka kerro juuri mitään siitä, minkälaisissa tiloissa potilas viettää aikaansa klinikalla. Yleensä turkkilaiset klinikat lisäävät kuvia toimitiloistaan ja kertovat siitä mielellään.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilöstö

Hiustensiirrosta vastaa Dr. Tarık Pak, joka on opiskellut lääketiedettä Istanbulin yliopistossa. Hiustensiirrot hän on aloittanut vuonna 2015, joten kyseessä on vielä varsin kokematon lääkäri. Kokemusta tulee joka vuosi lisää, mutta siitä huolimatta herättää ajatuksia, kuinka hän voi kilpailla paljon kokeneempien lääkärien kanssa. Useilla turkkilaisilla klinikoilla on lääkäreitä, joilla on kokemusta hiustensiirrosta jo vuosikymmenien ajalta. Lisäksi monilla on monipuolinen koulutus sekä ulkomailta hankittua työkokemusta.

Sairaalan henkilökunnasta ei ole juurikaan mainintaan klinikan verkkosivuilla. Tältäkin osin klinikka on kovin salaperäinen, eikä heidän toimintaansa voi ainakaan kovin läpinäkyvänä pitää. Luultavasti lääkäreitä kuitenkin auttaa sairaanhoitajat, sillä on vaikea uskoa sitä, että lääkäri tekisi yksin koko toimenpiteen.

Ennen ja jälkeen kuvat

Natural Hair Turkey hospital ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Natural Hair in Turkey metodit ja toimenpiteet

Natural Hair käyttää hiustensiirrossa sekä FUE että DHI tekniikkaa. Näistä nykyään yleisin hiustensiirtomenetelmä on FUE, jossa yksittäisiä hiustuppia istutetaan halutulle alueelle. Tämä on loistava tekniikka monella tapaa, sillä se ei jätä esimerkiksi suuria arpia. Natural Hair Transplant Turkey käy myös DHI-tekniikkaa, joka käy erinomaisesti esimerkiksi pitkille hiuksille. Tämä johtuu siitä, että se jättää arven, mutta pitkät hiukset peittävät sen helposti.

Hiustensiirron lopullinen hinta määrittyy pitkälti sen mukaan, kuinka iso istutettava alue on, ja millä tekniikalla siirre tehdään. DHI-tekniikka on monella tapa parempi, mutta myös kalliimpi kuin FUE. Oikean tekniikan valitsemiseen vaikuttaa paljon se, minkälaiset hiukset asiakkaalla on.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Klinikalla ei ole käytössä listahinnat, eikä se mainitse yksittäisen hiustupen hintaa. Tämän vuoksi hinnasta on vaikea saada mitään käsitystä. Jos haluat tietää hintahaarukan, kannattaa ottaa yhteyttä klinikkaan.

Hintaan sisältyvät seuraavat palvelut:

Lopullinen hinta määrittyy monesta eri tekijästä, jotka kaikki tulee ottaa huomioon. Koska klinikka ei ilmoita minkäänlaisia hintoja hiustensiirron osalta, hinnoista on vaikea sanoa yhtään mitään. Suosittelemme olemaan klinikkaan yhteydessä, jos haluat tietää hintatason.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan toimipiste sijaitsee Turkin pääkaupungissa Istanbulissa, johon Suomesta saa suoria lentoja ilman välilaskuja. Lisätietoja klinikasta saat konsultaatiossa.

Sinun tulee olla yhteydessä klinikkaan joko puhelimella, sähköpostilla tai heidän nettisivuiltaan löytyvän lomakkeen avulla. Konsultaation jälkeen voit varata ajan heidän klinikalle.

Klinikalla on kaikki yleisimmät sosiaalisen median kanavat käytössään, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, joista voit käydä tutkimassa klinikan toimintaa.

Natural Hair on luotettava ja turvallinen toimija. Turkki on noussut nopeasti suosituksi kohteeksi hiustensiirtojen osalta, joten turvallinen maine on ansaittu.

Klinikan verkkosivuilla on ennen ja jälkeen kuvia, joita voit käydä tutkimassa. Lisäksi sosiaalisesta mediasta löytyy lisätietoa.

Natural Hair käyttää pääosin suosittua DHI menetelmää. Sen lisäksi käytössä on FUE tekniikka, joka on edullisempi vaihtoehto.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %