Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Haartransplantatie Yildiz -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Haartransplantatie Yildiz -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Haartransplantatie Yildiz Netherlands tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Haartransplantatie Yildiz -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent83%
Very good17%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hyvä palvelu!

Rated 5 out of 5
02/14/2023

Erittäin tyytyväinen toimintaan ja matkaan. Yhteydenpito Denizin kanssa oli mukavaa ja selkeää. Myös lopputulos voi olla varma. Suosittelen tätä kaikille, jotka ovat epävarmoja hiuksistaan.

Lue alkuperäinen

Kevin Winkelaar

Lopulta eroon epävarmuudestani

Rated 5 out of 5
02/11/2023

Vihdinkin epävarmuudestani. Minulla oli inletit ja Selma auttoi minua hyvin ennen ja jälkeen hoidon ohjauksessa. Onneksi minulla on taas hiukset! Matka järjestettiin viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Lue alkuperäinen

Gerard Pitstra

Hyvä ja henkilökohtainen ohjaus

Rated 4 out of 5
11/15/2022

Hyvä ja henkilökohtainen ohjaus sekä Alankomaissa että Turkissa. Koin myös matkan ja oleskelun Turkissa miellyttävänä.

Lue alkuperäinen

Sjoerd Koning

Minun olisi pitänyt tehdä tämä viisi vuotta aikaisemmin!

Rated 5 out of 5
10/03/2022

Olin vuosia epäillyt, pitäisikö minun aloittaa tämä, mutta ryhdyin siihen lokakuussa 2021. Olen syönyt Deniziä erittäin hyvin Alkmaarissa, ja matkustin Istanbuliin, Turkkiin. Jälleen kerran hyvä ja ystävällinen vastaanotto lentokentälle ja hotellille. Hoito sujui hyvin, anestesia laitetaan ensimmäiseksi varttitunniksi, toki tuntuu hetken, mutta sen jälkeen hoito on lähes kivutonta. Nyt vuotta myöhemmin voin katua vain yhtä asiaa, minun olisi pitänyt tehdä tämä 5 vuotta sitten! 🙂

Lue alkuperäinen

Rob van Eijndt

Tekisin sen uudestaan!

Rated 5 out of 5
02/19/2022

5 kuukautta myöhemmin ja jo erittäin tyytyväinen tulokseen. Myös kokemusta rikkaampi. Deniz on yhteyspiste Alankomaissa ja pysyy mukana hoidon jälkeenkin. Istanbulissa on monia elinsiirtoyrityksiä. Mutta suosittelen Yildiz Hair Transplantia kaikille. Todellinen perheyritys, etkä ole numero, jonka he selviävät nopeasti.

Lue alkuperäinen

Jeffrey van Trigt

1000 hiusta päässäni, kun ajattelen sitä.

Rated 5 out of 5
02/19/2022

Tämä ei ole vain hiustensiirtohoito, vaan melkoinen kokemus. Sen jälkeen, kun Deniz on saanut opastuksen Turkissa, menet ulos syömään ensimmäisenä iltana koko tiimin kanssa, jotka ovat myös toisilleen sukulaisia, jotka kohtelevat sinua. Niin vieraanvarainen, että emme saaneet edes maksaa ruoasta. Hoito sujui hyvin ja minut ohjattiin oikeaan suuntaan. Lisäksi hinta sisälsi myös koko päivän Istanbulin kiertueen kaikkineen siihen liittyvine nähtävyyksineen. Kaikki on järjestetty A:sta Z:hen, eikä kustannuksissa ole yllätyksiä, ensimmäinen hinta, joka kerrotaan, on maksamasi hinta. Ammattitaitoinen yritys, jota voin suositella kaikille

Lue alkuperäinen

Elvio Aker

Äskettäin hoidettu…

Rated 5 out of 5
09/18/2021

Käsinyt äskettäin hoidon Yildizissä. Erittäin tyytyväinen tulokseen, karvat olivat näkyvissä jo neljän kuukauden kuluttua. Lue kaikkialta Internetistä, että tämä kasvaa vain pidemmän ajan kuluessa.

Lue alkuperäinen

Vincent Garms

Arvostele Ruud

Rated 5 out of 5
05/31/2021

Ensinnäkin super tyytyväinen tulokseen vajaan puolen vuoden jälkeen. Olemme tietysti vasta puolessa välissä, mutta tulos voi olla jo olemassa.

Lue alkuperäinen

Ruud Vlaar

Kaikki on erittäin hyvin järjestetty

Rated 5 out of 5
05/30/2021

Kaikki on erittäin hyvin järjestetty! Ja hoito on huippuluokkaa. 4 kuukauden jälkeen jo super hieno tulos. Saan kaikkialta kehuja siitä, kuinka siististi kaikki on tehty.

Lue alkuperäinen

Danny de Roode

Ennakolta se on jännittävää…

Rated 5 out of 5
05/27/2021

Ennakolta se on jännittävä yritys, kun hiuksillesi tehdään jotain vieraassa maassa. Mutta kummallista kyllä, se tuntuu hyvin tutulta, kun astut sisään Erencaniin. Hän ja hänen tiiminsä varmistavat, että tunnet olosi mukavaksi ja että kaikki on kunnossa. Hinnan lisäksi, joka on tietysti erittäin tärkeä, kiittäisin Erencania erityisesti hänen asiantuntemuksestaan ​​linjojen asettamisessa ja ulkonäön määrittämisessä. Nyt kun näen tuloksen, olen niin tyytyväinen hänen luonnolliseen linjaansa, että kukaan ei näe, että tämä hoito on tehty.

Lue alkuperäinen

Mike van der Velden

Oli erittäin miellyttävä kokemus

Rated 4 out of 5
05/27/2021

Oli erittäin miellyttävä kokemus hiustensiirrosta Yildizistä. Erittäin ystävällinen ja selkeästi etukäteen ilmoitettu. Hoidon aikana he olivat suloisia ja avuliaita. He olivat aina saatavilla jälkihoidon aikana ja kaikki oli hyvin järjestetty.

Lue alkuperäinen

Joost Feld

Huippupalvelu!

Rated 5 out of 5
05/26/2021

Koska olin erittäin ärsyyntynyt sisääntuloistani, pyysin tarjouksen Hair Transplant Yildiziltä. Sain erittäin nopeasti vastauksen ja sain sovelluksen yhteydenottoja, jossa kaikki selitettiin selkeästi ja nopeasti. Muutin nopeasti ja 3 viikon sisällä olin jo koneessa. Kaikki järjestetään puolestasi, sinut noudetaan ja seurataan, yövyt 5 tähden hotellissa, ihmiset ovat mukavia, klinikka on ammattimainen, se on halvempaa kuin Hollannissa ja vielä laadukkaampi, joten win-win. Ja sinulla on myös loma. Itse hoito oli myös erittäin hyvä ja olen todella tyytyväinen siihen. Jos olet tyytymätön hiusrajaasi ja sinulla on epäilyksiä, sanoisin, että tee se. Et tule katumaan sitä.

Lue alkuperäinen

Daniel Plugboer

Arvostele Haartransplantatie Yildiz Netherlands

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Alankomaat Alkmaar.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %