Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Haartransplantatie Yildiz -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Haartransplantatie Yildiz -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Haartransplantatie Yildiz Netherlands tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Haartransplantatie Yildiz -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent90%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Geweldige ervaring

Rated 5,0 out of 5
03/29/2024

Geweldige ervaring, aan iedereen te aanraden.

Emre

Emre Öztürk

De krullen zijn weer terug

Rated 5,0 out of 5
01/20/2024

Na goeie verhalen gehoord te hebben over haartransplantatie Yildiz. Ben ik een intakegesprek aangegaan met Deniz in Alkmaar. Hij legde uit hoe het allemaal te werk gaat. Het voelde meteen vertrouwd. Eenmaal aangekomen in Istanbul wordt alles voor je geregeld. Uiteten gegaan met de dokter. Die ook nog een litteken op mijn kin heeft weggewerkt met wat nieuwe haartjes erin. De behandeling duurde 6 uur ongeveer. Na de verdovingsspuiten voel je niets meer. Je mag zelfs een muziekje opzetten als je dat prettig vind. Na 10 dagen had ik weer een afspraak met Deniz die je haar dan wast. En dan zie je niets meer van de behandeling. Dan is het tijd voor het haar om te gaan groeien. Super tevreden. Mijn krullen zijn weer terug! Ik had dit paar jaar eerder moeten doen!

Dave De Wit

Mijn eerlijke ervaring Yildiz

Rated 5,0 out of 5
01/20/2024

Een jaar geleden een Haartransplantatie gedaan, erg tevreden over het resultaat en de service van Deniz, Erencan en Tuba. Nu ben 1,5 jaar verder en ben een stuk zelfverzekerder over mijn bos haar en ben heel erg tevreden !

Kjell Doornebos

Voin suositella sitä kaikille!

Rated 5,0 out of 5
10/02/2023

Kävin Yildizissä hoidossa yli kuusi kuukautta sitten ja nautin siitä todella!

Lue alkuperäinen

jwitgmail.com

Hyvä palvelu!

Rated 5,0 out of 5
02/14/2023

Erittäin tyytyväinen toimintaan ja matkaan. Yhteydenpito Denizin kanssa oli mukavaa ja selkeää. Myös lopputulos voi olla varma. Suosittelen tätä kaikille, jotka ovat epävarmoja hiuksistaan.

Lue alkuperäinen

Kevin Winkelaar

Lopulta eroon epävarmuudestani

Rated 5,0 out of 5
02/11/2023

Vihdinkin epävarmuudestani. Minulla oli inletit ja Selma auttoi minua hyvin ennen ja jälkeen hoidon ohjauksessa. Onneksi minulla on taas hiukset! Matka järjestettiin viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Lue alkuperäinen

Gerard Pitstra

Yildiz, heel erg bedankt!

Rated 5,0 out of 5
02/09/2023

Zat al een tijdje na te denken over een haartransplantatie. Yildiz even gebeld en ik kwam in contact met Deniz. Hij heeft me goed begeleid in Nederland en in Turkije, wat een goede service.

Dennis Michael

Hyvä ja henkilökohtainen ohjaus

Rated 4,0 out of 5
11/15/2022

Hyvä ja henkilökohtainen ohjaus sekä Alankomaissa että Turkissa. Koin myös matkan ja oleskelun Turkissa miellyttävänä.

Lue alkuperäinen

Sjoerd Koning

Minun olisi pitänyt tehdä tämä viisi vuotta aikaisemmin!

Rated 5,0 out of 5
10/03/2022

Olin vuosia epäillyt, pitäisikö minun aloittaa tämä, mutta ryhdyin siihen lokakuussa 2021. Olen syönyt Deniziä erittäin hyvin Alkmaarissa, ja matkustin Istanbuliin, Turkkiin. Jälleen kerran hyvä ja ystävällinen vastaanotto lentokentälle ja hotellille. Hoito sujui hyvin, anestesia laitetaan ensimmäiseksi varttitunniksi, toki tuntuu hetken, mutta sen jälkeen hoito on lähes kivutonta. Nyt vuotta myöhemmin voin katua vain yhtä asiaa, minun olisi pitänyt tehdä tämä 5 vuotta sitten! 🙂

Lue alkuperäinen

Rob van Eijndt

Tekisin sen uudestaan!

Rated 5,0 out of 5
02/19/2022

5 kuukautta myöhemmin ja jo erittäin tyytyväinen tulokseen. Myös kokemusta rikkaampi. Deniz on yhteyspiste Alankomaissa ja pysyy mukana hoidon jälkeenkin. Istanbulissa on monia elinsiirtoyrityksiä. Mutta suosittelen Yildiz Hair Transplantia kaikille. Todellinen perheyritys, etkä ole numero, jonka he selviävät nopeasti.

Lue alkuperäinen

Jeffrey van Trigt

1000 hiusta päässäni, kun ajattelen sitä.

Rated 5,0 out of 5
02/19/2022

Tämä ei ole vain hiustensiirtohoito, vaan melkoinen kokemus. Sen jälkeen, kun Deniz on saanut opastuksen Turkissa, menet ulos syömään ensimmäisenä iltana koko tiimin kanssa, jotka ovat myös toisilleen sukulaisia, jotka kohtelevat sinua. Niin vieraanvarainen, että emme saaneet edes maksaa ruoasta. Hoito sujui hyvin ja minut ohjattiin oikeaan suuntaan. Lisäksi hinta sisälsi myös koko päivän Istanbulin kiertueen kaikkineen siihen liittyvine nähtävyyksineen. Kaikki on järjestetty A:sta Z:hen, eikä kustannuksissa ole yllätyksiä, ensimmäinen hinta, joka kerrotaan, on maksamasi hinta. Ammattitaitoinen yritys, jota voin suositella kaikille

Lue alkuperäinen

Elvio Aker

Äskettäin hoidettu…

Rated 5,0 out of 5
09/18/2021

Käsinyt äskettäin hoidon Yildizissä. Erittäin tyytyväinen tulokseen, karvat olivat näkyvissä jo neljän kuukauden kuluttua. Lue kaikkialta Internetistä, että tämä kasvaa vain pidemmän ajan kuluessa.

Lue alkuperäinen

Vincent Garms

Arvostele Haartransplantatie Yildiz Netherlands

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Alankomaat Alkmaar.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %