Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Rapsody Medical & Esthetics -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Rapsody Medical & Esthetics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Rapsody Medical & Esthetics Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Rapsody Medical & Esthetics -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent92%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible8%

Paras palvelu

Rated 5,0 out of 5
09/20/2022

Päätin mennä Turkkiin hiustensiirtoleikkaukseeni ja löysin Rapsodymedistä, he auttoivat minua alusta loppuun kuljetuspalvelun lentokentältä, hotellilta 3 päivän ajan, lääkärikäynnit onnistuneella leikkauksella ja palasin takaisin lentokentälle. hämmästyttävä kokemus ja nyt odotan lopullista tulosta.

Lue alkuperäinen

Jonathan

Paras päätös

Rated 5,0 out of 5
08/31/2022

Halusin saada bbl:n hyvin pitkään, tein laajaa tutkimusta tästä. Hinta, lääkärit, majoitukset jne. Suunnitelmani oli ottaa itse yhteyttä lääkäreihin ja suunnitella koko matka, mutta kun näin Rapsodyn sivun ja vertaan niitä tutkimukseeni. Mitä tulee terveytesi ja tähän suureen sitoutumiseen, olin vielä hieman skeptinen, mutta kun puhuin herra Suatin kanssa, hän auttoi minua ymmärtämään prosessia ja sai luottamukseni. Ja tämä luottamus ei ollut turhaa. Minulla oli hämmästyttävä kokemus alusta loppuun. He hoitivat kaiken tarkoitan jopa kuljetuksen lentokentältä. Leikkaukseni oli moitteeton, se oli hieman kipeä, minulla oli leikkaus, loppujen lopuksi tulin juuri takaisin Iso-Britanniaan ilman komplikaatioita ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiini. Ensinnäkin kiitos, herra Suat, että autat minua jokaisessa vaiheessa, kiitos lääkärilleni, jolla oli uskomaton työ, ja kiitos Rapsodylle, että toteutit unelmani.

Lue alkuperäinen

A. Donnelly

Henkilökohtaisesti ehdotan, että et lähesty…

Rated 1,0 out of 5
07/24/2022

Henkilökohtaisesti ehdotan, että et lähesty tätä. Älä usko miehiä, jotka ottavat sinuun yhteyttä WhatsAppissasi. He ovat täysin valehtelijoita ja huijareita. Repsody on vain agenttisivusto, se ei ole todellinen. Jos yrität tiedustella mistä tahansa hoidosta, he kirjaimellisesti piilottavat kaiken ja tuovat sinut toiseen paikkaan. Kokemukseni on, että kun varasin hiustensiirtohoitoni, kaverit pyysivät minua maksamaan 300 euron ennakkomaksun, kun saavuin Turkkiin, se ei ollut repsody, 2 kaveria tulee ja tuo minut kumppaniklinikalleen, josta he saavat provisiota. Siellä hoito oli pahin kuin koskaan, sain paljon infektiota hoidon jälkeen. Sen tekivät uudet sairaanhoitajat, eivät lääkärit. Olin todella pahoillani, että uskon siihen vain siksi, että olen Norjasta. He Evan ei anna minulle hoidon jälkeen ohjeita. Matkan päätyttyä he eivät lähetä noutoa lentokentälle, jos se sisältyi sopimukseen. Kun soitin niille kavereille takaisin matkalla, he eivät saa puheluitani. Plz älä mene tämän kanssa, se voi olla kauhea kokemus. Olet erittäin tervetullut, jos haluat kysyä minulta jotain siitä.

Lue alkuperäinen

Ankit Pithava

Aloin tutkia rasvaimua yli 2 vuotta…

Rated 5,0 out of 5
06/30/2022

Aloitin tutkia rasvaimua yli 2 vuotta sitten ja teki suuren päätöksen. Olen erittäin tyytyväinen lääkäriin ja koko Rapsodymed-tiimiin. vain 2 viikkoa leikkauksesta. he sanoivat, että minun täytyy odottaa pidempään parempaa tulosta. erittäin innoissaan tähän mennessä. Kiitos paljon kaverit!! Jumalan siunausta

Lue alkuperäinen

Fikri Hervenik

Vau!

Rated 5,0 out of 5
06/29/2022

Vau! En voi muuta sanoa kuin vau. Uskomattomin lääkäri. 5 tähteä ympäri!! Minulla oli BBL vain rasvansiirrolla, ei implantteja. Olen melkein kuukauden post op. Olen innoissani ja niin kiitollinen. joukkue on vain loistava. aina saatavilla. Voit todella luottaa tähän yritykseen. Jos tarvitsen joskus jotain muuta, tiedän minne palaan!

Lue alkuperäinen

Alize Akgül

Alkuhaastattelussa kaikki olivat…

Rated 5,0 out of 5
06/24/2022

Alkuhaastattelussa kaikki olivat erittäin tarkkaavaisia ​​tarpeisiini. Leikkaus oli hyvin suunniteltu ja tehokas. Odotan, että hiukseni kasvavat sisään, mutta toistaiseksi voin sanoa, että se on parannus. Palaan tänne, jos päätän toisen menettelyn. Se on todella sen arvoista.

Lue alkuperäinen

Giovanni Stanislao

Etsin Internetistä…

Rated 5,0 out of 5
04/26/2022

Etsin Internetistä luotettavaa sivustoa ja löysin RapsodyMedin ja Aestheticsin. Jälkikäteen ajatellen otin heihin yhteyttä ja minulla oli erittäin positiivinen kokemus. Hyvän yhteydenpidon jälkeen päätin mennä leikkaukseen Turkkiin/Istanbuliin. Olin aika innoissani, mukavan joukkueen ansiosta innostukseni on jäänyt melko vähäiseksi. Kun saavuin Turkkiin, RapsodyMed-tiimi järjesti minulle koko siirron ja ajanvaraukset klinikalle. Ennen leikkausta kävin neuvolassa lääkärin kanssa, hän kuunteli myös toiveitani, sen jälkeen olin leikkauksessa. RapsodyMed-tiimi oli kanssani koko toimenpiteen ajan, ja tunsin olevani melko hyvissä käsissä. Suosittelen vain tiimiä, kerran RapsodyMedia, tarvittaessa aina RapsodyMedia. Kiitos kaikesta!!!

Lue alkuperäinen

hasan Bicici

Huippupalvelu

Rated 5,0 out of 5
03/21/2022

Huippupalvelu. Ensimmäinen. Olen niin iloinen, että päätin tehdä jotain hiustenlähtölleni.

Lue alkuperäinen

peter koning

Supersuositeltavaa kaikki on super…

Rated 5,0 out of 5
03/20/2022

super suositeltavaa kaikki meni super!

Lue alkuperäinen

Neslihan Toraman

Täydellinen yritys esteettiseen parantamiseen

Rated 5,0 out of 5
03/16/2022

Olen erittäin tyytyväinen saamiini palveluihin. Erityisesti minulla oli implantit, tarkemmin sanottuna uudet hampaat. Palvelu ja viestintä ensimmäisestä viimeiseen hetkeen oli täydellistä. Suosittelen lämpimästi kaikkia valitsemaan Rapsody Medin, jos he suunnittelevat jonkinlaista esteettistä parannusta.

Lue alkuperäinen

Igor Gasenberger

Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla…

Rated 5,0 out of 5
02/18/2022

Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla nenä- ja septoplastikkani sujuivat, koska ne eivät vain korjanneet hengitystäni, vaan nenäni näyttää upealta. Minulla oli vinossa ja osittain romahtanut silta ja väliseinä, joka on nyt täysin suora. Lääkäri kertoi minulle tarkalleen mitä odottaa ja miltä lopulliset tulokset näyttäisivät. Rapsodymedin henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja tukea. Ei voisi olla tyytyväisempi.

Lue alkuperäinen

Jan

Kokemukseni RAPSODYMED:stä

Rated 5,0 out of 5
02/01/2022

Matkani ja kokemukseni rapsodymedistä alkoivat Saksasta, yhteydenpito, organisointi, menettelyt sujuivat helposti ja ilman ongelmia. Kuljetuspalvelu Istanbulin lentokentältä hotellille oli rentouttava ja myös kutsuva matka. Hotelli, jossa vietin seuraavat päivät, oli niin hyvä kuin luulin sen olevan, kaikki odotukset täyttyivät. Seuraavana päivänä tapasin tiimin ja minulla oli erittäin informatiivinen tapaaminen koko leikkauksen aikana tapahtuvasta toimenpiteestä. Kaikkiin kysymyksiin on vastattu, joten olin helpottunut ja erittäin kiitollinen. Leikkaus sujui täydellisesti ja olen myös iloinen klinikan ja henkilökunnan valinnasta.

Lue alkuperäinen

Burkay

Arvostele Rapsody Medical & Esthetics Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %