Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Smile Hair Clinic Istanbul arvostelu

Smile Hair Clinic in Istanbul on vuonna 2018 perustettu hiustensiirtoklinikka, jonka perustivat lääketieteen tohtori Gökay Bilgin ja lääkäri Mehmet Erdoğan. Smile Hair Clinic Istanbul sijaitsee kaupungin sydämessä Turkin terveysministeriön hyväksymässä yksityisessä sairaalassa. Klinikka pyrkii saamaan potilaat tuntemaan olonsa kotoisaksi ja tarjoaa elinikäisen takuun, mutta millainen hintataso on, ja sopiiko klinikka tarpeisiisi? Se selviää tässä arvostelussa.

Arviomme

3.17/5

3.17 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Smile Hair Clinic Istanbul arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

Smile Hair Clinic in Istanbul tarjoaa runsaasti tietoa niin klinikastaan, toimenpiteistään kuin lääkäreistäänkin nettisivustollaan. Niihin voikin tutustua jo ennen varsinaista konsultaatiota. Lisäksi klinikka pyytää lähettämään jo ennen varauksen tekemistä useita kuvia asiakkaan hiuksista, jotta se osaa mahdollisimman hyvin arvioida, millainen menetelmä sopisi asiakkaalle. Hiusten analysoinnin jälkeen Smile Hair Clinic Istanbul ottaa yhteyttä asiakkaaseen keskustellakseen lisää.

Klinikka tarjoaa myös analysoinnin ohella asiakkaille tarkan hintatiedon, sillä sen all-inclusive-paketit ovat kiinteähintaisia, toisin kuin monilla klinikoilla. Joillain klinikoilla laskutetaan esimerkiksi siirteiden määrän mukaan. Smile Hair Clinicalla asiakas voi kuitenkin olla varma, että piilokuluja ei tule. Pakettiin kuuluvat itse siirron, lähtötarkastuksen ja seurannan lisäksi myös lääkkeet ja muut mahdolliset hiustensiirtoon kuuluvat kustannukset sekä kuljetukset ja majoittautuminen.

Ennen toimenpidettä

4 / 5

All-inclusive-siirtopaketti tekee hiustensiirron ottamisen asiakkaalle helpoksi, sillä siihen kuuluvat lähes kaikki mahdollinen aina asumisesta ja lentokentän, hotellin ja sairaalan välisistä kuljetuksista itse siirtoon. Asiakkaiden täytyy kuitenkin varata itse lennot Turkkiin. Lennot kannattaa varata jo hyvissä ajoin. Tällöin ne saa varmasti sopivalla ajankohdalla.

Potilaille annetaan kattavasti tietoa kaikesta mahdollisesta aina ruokailuista itse operaatioon hyvissä ajoin ennen operaatiota. Tietoa saa hyvin jo klinikan nettisivuston kautta, josta voi lukea valmistautumisohjeita operaatioon vaikka ei olisi vielä varannutkaan hiustensiirtoaikaa itselleen. Klinikka on siis tehnyt valmistautumisen asiakkaille hyvin helpoksi.

Saapuminen ja majoitus

2 / 5

Smile Hair Clinic on varannut potilaille kuljetukset lentokentän, hotellin ja sairaalan välille, jolloin heidän ei tarvitse huolehtia itse esimerkiksi taksikuljetuksista. Pakettiin kuuluva hotelli sijaitsee 50 minuutin päässä Istanbulin lentokentältä ja 35 minuutin päässä Sabiha Gökçen -lentokentältä.

Klinikka sijaitsee aivan lyhyen matkan päässä neljän tähden hotellilta. Lisäksi hotellin lähistöllä sijaitsee historiallinen niemimaa ja turistikohteita, kuten Topkapın palatsi ja Sultanahmetin moskeija. Hotelli on lähellä monia muitakin palveluita ja se tarjoaa asiakkaille myös turkkilaisen saunan ja pelialueita.

Klinikka tarjoaa saapumisen jälkeen myös verikokeen ennen varsinaista hiustensiirtoa. Sen tekeminen kestää noin minuutin ja tulokset saapuvat ennen hiustensiirto-operaatiota. Sen avulla varmistetaan, että asiakkaalle ei ole mitään hyvinvoinnillista estettä hiustensiirrolle.

Klinikka

3 / 5

Smile Hair Clinic on lääketieteen ammattilaisten perustama klinikka, joka toimii Turkin terveysviranomaisten luvalla. Potilaille on myös klinikalla ilmainen ruokailu sekä harrastusmahdollisuuksia ja itse hiustensiirto-operaatiolla on elinikäinen takuu. Tällainen takuu kertoo paljon klinikan hyvästä laadusta.

Klinikka itse on viihdyttävä ja jopa kotoisa paikka, jossa asiakkaat pyritään saamaan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Kaikki klinikat eivät myöskään tarjoa potilaille omaa huonetta, kuten tämä klinikka. Se on yleensä potilaan mukavuuden kannalta erittäin toivottava.

Toimenpide ja lääkärit

5 / 5

Klinikan toimenpiteet tehdään kokonaisuudessaan lääkärin valvonnassa. Lisäksi kaikilla kirurgiseen prosessiin osallistuvalla henkilöstöllä on lääketieteellinen koulutus ja työkokemusta. Klinikka voi myös potilaan halutessa järjestää hänelle mukaan tulkin. Oman äidinkielen käyttäminen tekee tilanteen monen mielestä mukavammaksi ja rennommaksi.

Jälkihoito

0 / 5

Smile Hair Clinic in Istanbul seuraa potilaitaan vielä 12 kuukautta siirron jälkeen, jotta potilas saa parhaan mahdollisen jälkiprosessin. Juuri jälkihoito onkin tärkeä toivotun tuloksen suhteen. Potilaat saavat operaation jälkeen myös tarvittavat lääkkeet, ohjekirjan, päänauhan, hatun, kaulatyynyn ja hiustenhoitoaineet. Lisäksi Smile Hair Clinic tarjoaa ympärivuorokautisen puhelinpalvelun ja siirron jälkeisen tutkimuksen ja tarkastuskäynnin asiakkaille.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Smile Hair Clinic sai meiltä 3,17 tähteä viidestä

3.17/5.0

Smile Hair Clinic on kaikin puolin ammattimainen, laadukas ja hygieeninen klinikka. Se myös tekee hiustensiirtoprosessin asiakkaille helpoksi tarjoamalla all-inclusive-paketteja, jotka ovat helppo ratkaisu etenkin ulkomailta maahan matkustaville potilaille. Tämän vuoksi potilaiden ei myöskään tarvitse huolehtia piilokuluista, majoituksesta tai kaupungissa liikkumisesta.

Smile Hair Clinic sijaitsee keskeisellä paikalla Istanbulissa palveluiden lähellä ja melko lähellä lentokenttiä. Klinikka tarjoaa myös runsaasti etukäteistietoa palveluistaan sivustollaan. Potilaiden ei siis tarvitse arvailla, millainen itse prosessi tai klinikka loppujen lopuksi on. Klinikan hyviin puoliin kuuluvat myös sen 12 kuukauden jälkiseuranta ja elinikäinen takuu, joka kertoo klinikan hoitojen korkeasta laadusta.

Jos olet kiinnostunut lähtemään Turkkiin hiustensiirtoon, tämä klinikka on mitä parhaimpia, helpoimpia ja turvallisimpia vaihtoehtoja. Tosin klinikan tarjoama hotellimajoitus on vain kahden päivän pituinen, mutta se riittää yleensä toipumisajaksi.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Henkilöstö ja tiimi

Mehmet Erdoğan, Gökay Bilginillä ja monet muut henkilöstöstä huolehtivat klinikalla potilaista lääketieteellisellä ammattitaidolla ja kokemuksella. Tohtori Mehmet Erdoğan on lääketieteen tutkinnot suorittanut ja monen vuoden kokemuksen omaava ammattilainen, joka on luonut käytännön, joka on tarkoitettu nimenomaan parhaiden hiustenlähtöhoitojen tarjoamiseen. Tohtori Gökay Bilginillä on myös lääketieteellinen tutkinto ja vuosia työkokemusta. Hän oli vastuussa sodassa haavoittuneista potilaista, joista useimmilta oli lähtenyt hiuksia palovammojen vuoksi. Näin hän aloitti hiustensiirron.

Potilaat ovat siis erittäin osaavissa käsissä, sillä vaadittavan lääketieteellisen tutkinnon lisäksi klinikan lääkäreillä on paljon työkokemusta juuri hiustensiirron alalta ja he ovat myös juuri hiustenlähtökirurgiaan keskittyneitä lääketieteen ammattilaisia. Myös kaikilla muilla operaatioissa mukana olevilla on lääketieteellinen koulutus.

Ennen ja jälkeen kuvat

Smile Hair Clinic Istanbul ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Smile Hair Clinic metodit ja toimenpiteet

Smile Hair Clinic käyttää hiustensiirroissaan Micro FUE ja DHI-menetelmiä. FUE-menetelmä käsittää siirteiden keräämisen päänahan takaosasta tai muualta kehosta ja niiden siirtämisen hiustenlähtöalueelle. Toimenpide kestää noin 6-8 tuntia ja sen ajaksi saa paikallispuudutuksen tai sedaation ja paikallisen anestesian yhdistelmän, jolloin kipua ei tunneta. Operaatiossa käytetään huippuluokan safiiriveitsiä ja se suoritetaan kokeneiden lääkäreiden valvonnassa kaikissa toimenpiteen vaiheissa.

DHI-hiustensiirto on implantointimenetelmä ja se tehdään käyttämällä implantointikynän injektoria. Menetelmässä ihoon ei tarvitse avata uria hiustensiirtoa varten, kuten monissa muissa menetelmissä. Siten se aiheuttaa myös vähemmän verenvuotoa ja haavat paranevat nopeammin. Se on kuitenkin kustannuksiltaan yleensä kalliimpi menetelmä.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Klinikka tarjoaa kiinteähintaisia hiustensiirron paketteja, toisin kuin monet muut hiustensiirtoklinikat. Klinikan kulut on siis helppo arvioida jo etukäteen ja piilokuluja ei tule.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat

Klinikan tarjoama all-inclusive-hiustensiirtopaketti sisältää kaiken asiakkaan tarvitseman Turkissa. Ainoastaan lentomatkat ja henkilökohtaiset ostokset ovat potilaan vastuulla. Smile Hair -klinikan täyspaketti on siis mitä kätevin tapa suomalaisille hankkia hiustensiirto Turkissa.

Usein kysytyt kysymykset

Sivusto tarjoaa asiakkaidensa jättämiä arvosteluja ja esimerkiksi klinikan Facebook-sivun kautta voi katsella ennen ja jälkeen -kuvia hiustensiirroista.

Klinikan täytyy tietää etukäteen, jos potilaalla on sairauksia ja siksi niistä olisi hyvä keskustella klinikan henkilökunnan kanssa ennen hiustensiirron varaamista.

Niin klinikalla kuin netissäkin tehtävät konsultaatiot ja tarkastukset kuuluvat pakettiin ja niistä ei siten tarvitse maksaa erikseen.

Smile Hair Clinic -hiustensiirto sallii muista kehon osista, kuten selästä tai rinnasta uutettujen hiusrakkuloiden siirtämisen päänahkaan.

Klinikka antaa ohjeet hiustensiirtoon valmistautumiseen muun muassa ravinnon ja vaatteiden osalta. Operaatioon suositellaan vetoketjullista paitaa, joka ei kosketa päänahkaa riisuttaessa.

Dr. Erdogan ja Dr. Bilgin ovat yksiä Turkin parhaista hiustensiirtokirurgeista ja heillä on pitkä kokemus hiustensiirtojen parista.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %