Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

MCAN Health Hair Transplant Clinic arvostelu

MCAN Health Hair Transplant Clinic tarjoaa asiakkaille erilaisia hiustensiirtopalveluita Turkista käsin. Matkustamalla Turkin pääkaupunkiin Istanbuliin pääset nauttimaan kauniista kaupungista ja loistavasta palvelusta tällä laadukkaalla hiustensiirtoklinikalla. MCAN klinikan hinnat lähtevät 1950 eurosta, ja he lupaavat seurata potilaan paranemista aktiivisesti jopa kuusi kuukautta toimenpiteen jälkeen. Kannattaako siis hiustensiirto teetä juuri tällä klinikalla? Se selviää tästä arvostelusta.

Arviomme

2.5/5

2.5 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

MCAN Health Hair Transplant Clinic arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5 / 5

MCAN Health Hair Transplant Clinic tarjoaa paljon tietoa asiakkaille ennen varsinaisen ajan varaamista. Ensimmäinen positiivinen uutinen on se, että klinikalla on julkisesti esillä oleva hinnasto. Tämä helpottaa asiakkaiden tekemää vertailua ja pohdintaa siitä, onko klinikka itselle sopiva vaihtoehto. Toimenpide on kuitenkin joka tapauksessa useiden tuhansien eurojen sijoitus, joten hintojen vertailu on varmasti keskeisimpiä mielenkiinnon kohteita.

Jos olet kiinnostunut ottamaan klinikkaan yhteyttä, voit tilata ilmaisen konsultaation joko puhelimella tai sähköpostilla. Konsultaatiosta saat paljon lisätietoa esimerkiksi toimenpiteestä, miten siihen tulee valmistautua sekä lopullisesta hinnasta. Klinikka pyrkii selkeästi avoimuuteen toiminnassa, sillä he tarjoavat tietoa muun muassa henkilöstöstä. Lisäksi he kuvailevat toimenpiteen hyvin tarkkaan, mikä antaa klinikasta luotettavan kuvan ja luo turvallisuuden tunnetta.

Ennen toimenpidettä

1 / 5

Ennen kuin varaat ajan, on hyvä olla selvillä matkasuunnitelmista. MCAN Health Hair Transplant Clinic pyrkii auttamaan asiakkaita prosessissa siten, että asiakkaalle tulee mahdollisimman vähän stressiä ennen toimenpidettä. Klinikan sivuilta on nähtävissä selkeä matkasuunnitelma, johon voi tehdä tarkentavia kysymyksiä ensimmäisen konsultaation aikana.

MCAN Health Hair Transplant Clinic ei anna juurikaan asiakkaalle apuja ennen toimenpidettä. Ainoastaan matkasuunnitelma avataan asiakkaalle, mutta muutoin palvelut jäävät nihkeiksi. Jos asiakkaalle tulee yllättäviä esteitä, klinikka veloittaa uuden ajan varaamisesta. He eivät myöskään anna ravintoneuvoja tai -lisiä ennen toimenpidettä, joten asiakkaan on itse huolehdittava hyvinvoinnistaan.

Saapuminen ja majoitus

4 / 5

MCAN Health auttaa asiakasta siten, että pakettiin kuuluvat sekä majoitus että kuljetukset. Asiakkaalle varataan huone ylellisestä viiden tähden hotellista, johon oma VIP-kuljetus vie perille. Asiakkaan yleinen terveydentila tarkistetaan heti saapumisen jälkeen verikokeella.

Olisi kuitenkin mukavaa ja toivottavaa, jos toimenpiteen jälkeen asiakkaan annettaisiin rauhassa palautua operaatiosta. Osa turkkilaisista klinikoista varaa asiakkaalle kolme yötä hotellissa, jotta palautuminen voi alkaa heti operaation jälkeen. Tältä osin klinikalle jää vielä parannettavaa, vaikka kovinkaan tavatonta tämä ei kuitenkaan ole.

Yleisesti ottaen klinikka on hoitanut erittäin laadukkaasti asiakkaan vastaanottamisen ja kuljetuksista huolehtimisen. Asiakkaan ei tarvitse Turkissa olonsa aikana huolehtia oikeastaan mistään. MCAN Health huolehtii kaikesta tarvittavasta, joten sinä voit keskittyä operaatioon ja siitä palautumiseen.

Klinikka

1 / 5

MCAN Health klinikka on moderni ja ajanmukainen laitos, jossa työskentelee ammattitaitoista henkilökuntaa. Ennen kuin potilaalle suoritetaan varsinainen hiustensiirto, hänen hiusraja mitataan laserilla. Tämä auttaa lääkäriä toimimaan tarkemmin ja parantaa lopputulosta. Samalla tutkitaan se, kuinka tiheä asiakkaan hiuskanta on.

Klinikka jättää monelta osin toivomisen varaa. Varustelultaan klinikka ei ole ilmeisesti panostanut mukavuuteen, sillä asiakkaalle ei tarjoilla viihdykkeitä. He eivät myöskään erikseen mainitse tuolista tai sängystä, jossa toimenpide tehdään. Tämä antaa olettaa, että kyseessä on tavallisen sairaalan varustetaso ilman ylimääräisiä mukavuuksia.

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

MCAN Health pitää huolen siitä, että toimenpiteen aikana henkilöstö on ajan tasalla. Heillä on käytössään ammattitaitoiset lääkärit, jotka varmistavat hyvän lopputuloksen. Toimenpidehuoneeseen on mahdollista saada tulkki mukaan, mikäli et hallitse englantia sujuvasti. Tämä helpottaa asiakkaan ja lääkärin välistä viestintää ja varmistaa, ettei kielimuuria pääse syntymään.

Jälkihoito

1 / 5

MCAN Health huolehtii asiakkaasta myös toimenpiteen jälkeen siten, että se antaa erillisen jälkihoitopakkauksen mukaan. Sen avulla asiakas voi hoitaa päälakeaan tarvittavilla hoitoaineilla. Näin lopputuloksesta tulee parempi ja on todennäköisempää, että hiustupet lähtevät kasvattamaan hiuksia. Monet klinikat eivät tarjoa asiakkaalle mukaan mitään, joten klinikka tekee tästä mukavan poikkeuksen.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - MCAN Health sai meiltä 2,5 tähteä viidestä

2.83/5.0

MCAN Health sijoittuu arvostelussamme alempaan keskikastiin, sillä annamme sille 2,5 tähteä. Hyvät turkkilaiset klinikat kuuluvat niihin, jotka pääsevät arvostelussa yli kolmen tähden, joten vielä jää tällä klinikalla parannettavaa. Klinikalla on kieltämättä paljon hyviä puolia, mutta kokonaisuus jättää vielä hieman toivomisen varaa.

MCAN Health tarjoaa asiakkaalle varsin hyvän hotellin, josta tulee ehdottomasti plussaa. Lisäksi kuljetuksen hoidetaan VIP-kuljetuksilla, mikä on erinomainen asia. Tältä osin klinikka selviytyy voittajana. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan varata lennot ja loput hoidetaan hänen puolestaan. Toinen klinikan hyvä puoli on se, että se kertoo varsin avoimesti henkilökunnastaan.

Huonot puolet klinikan toiminnassa liittyvät siihen, ettei se tue asiakasta juurikaan ennen toimenpidettä. Hotellit ja kuljetukset hoidetaan, mutta ohjeistusta tai hoitoaineita ei anneta potilaalle. Siltä puuttui myös Turkin terveysviranomaisten virallinen lisenssi, joka loisi toiminnalle uskottavuutta.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilökunta

Klinikan henkilöstön keskeisimmät työntekijät ovat lääkärit Guzide Bayrak ja Sedef Celbis, joka on keskittynyt nimenomaan hiustensiirtoihin. Guzide Bayrak on pätevöitynyt enemmän esteettisen lääketieteen suuntaan ja hoitaa klinikalla kaikki kauneusleikkaukset ja siihen liittyvät toimenpiteet. Sedef Celbis hoitaa taas klinikan hiustensiirrot. Hän on alun perin valmistunut Zeynep Kamil Medicine Schoolista ja työskennellyt Turkissa eri klinikoiden parissa jo vuosia.

Sedef Celbis taitaa kaikki yleisimmät modernit hiustensiirtomenetelmät, kuten FUT, FUE, DHI sekä Sapphire. Tämä tekee klinikasta nykyaikaisen ja tekniikoiden osalta hyvän valinnan. Yleisesti ottaen klinikat käyttävät samoja menetelmiä, mutta viime kädessä lääkärillä on suurin vastuu operaation onnistumisesta.

Ennen ja jälkeen kuvat

MCAN Health Hair Transplant clinic ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

MCAN Health Hair Transplant Clinic metodit ja toimenpiteet

MCAN Health käyttää DHI- ja FUE-menetelmiä, joita he vaihtelevat aina asiakkaan mukaan. MCAN Health Istanbul on siis nykyaikainen klinikka, jolla on käytössä samat tekniikat kuin oikeastaan kaikilla muillakin. DHI- ja FUE-menetelmät soveltuvat kummatkin hieman erilaisiin tilanteisiin, jotta jokaiselle asiakkaalle voidaan valita paras vaihtoehto. FUE jättää suuremman arven kuin DHI, joten sitä suositaan sellaisille ihmisille, joilla on pitkät hiukset.

DHI perustuu yksittäisten hiustuppien istuttamiseen siihen soveltuvalla kynällä, joka toimii hiustupen injektorina. Näin saadaan hyvin tarkkaa jälkeä ja keskeisin etu on se, ettei se jätä arpea päälakeen. Sen vuoksi se soveltuu erinomaisesti lyhyitä hiuksia suosiville ihmisille.

Hinnat

Hinnasto

Lopullinen hinta määräytyy hyvin pitkälle sen mukaan, kuinka laaja istutettava alue on. Hinta määräytyy istutettavan hiustupen määrän mukaan ja klinikalla on käytössä laskuri, jolla hintaa voi arvioida.

Hiusten siirron hintaan sisältyvät seuraavat asiat:

MCAN Health Clinic tarjoaa niin sanotun All Inclusive -paketin, jossa on kaikki tarvittava lentoja lukuun ottamatta. Klinikoilla on yleinen käytäntö, että lennot tulee asiakkaan itse varata ajan varauksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan tavoittaa yleisistä sosiaalisen median kanavista, kuten Youtubesta, Twitteristä sekä LinkedInistä. Niiden kautta näet kuvia sekä klinikasta että henkilökunnasta.

Kyllä kuuluu. Asiakas majoitetaan tasokkaaseen hotelliin ja kuljettaja huolehtii tarvittavat kuljetuksen lentokentän, klinikan ja hotellin välillä.

MCAN Healthin kotisivuilla on laskuri, jolla voi määritellä suunnilleen tarvittavan hiustupen määrän. Hintaa ei pysty tarkalleen määrittelemään vasta kuin konsultaation yhteydessä.

MCAN Health antaa mukaasi jälkihoitopakkauksen, kun poistut klinikalta toimenpiteen jälkeen. Niillä voit hoitaa hiussiirrettä siten, että lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.

Klinikalla on osaava lääkäri, josta saat lisätietoa muun muassa tältä sivulta. Lisäksi hänen apunaan on klinikan muuta henkilökuntaa toimenpiteen aikana.

Tämä riippuu pitkälti siitä, minkälaisia pitkäaikaisia sairauksia sinulla on. Tästä saat lisätietoa konsultaation aikana ja sinulle tehdään verikoe ennen toimenpidettä.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %