Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Hårtransplantation Istanbul -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Hårtransplantation Istanbul -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Hårtransplantation Istanbul Denmark tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Hårtransplantation Istanbul -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 45 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olen kamppaillut hymyni kanssa monta vuotta

Rated 5,0 out of 5
08/29/2023

Olen kamppaillut hymyni kanssa monta vuotta, mikä on tehnyt minusta epävarman ulkonäön suhteen. Kokeittuani erilaisia ​​hoitoja ilman toivottua menestystä, päätin lopulta ottaa askeleen ja tehdä Hollywood Smilen. Laajan tutkimuksen ja suositusten jälkeen valitsin Hair Transplant Istanbulin toimenpiteen suorittamiseen, ja jaan mielelläni positiivisen kokemukseni täällä.

Lue alkuperäinen

Louise Rasmussen

Maailmanluokan kokemus🙌🏻

Rated 5,0 out of 5
08/19/2023

Maailmanluokan kokemus. 🤩

Lue alkuperäinen

Thomas Andre Faucheur

Hiustensiirtokokemukseni oli…

Rated 5,0 out of 5
08/11/2023

Hiustensiirtokokemukseni oli erinomainen. Klinikka oli ammattimainen, henkilökunta ystävällistä ja prosessi oli kivuton. Siirron jälkeen seuraan ohjeita ja tulokset ovat jo vaikuttavia. Olen erittäin tyytyväinen sekä prosessiin että tulokseen. Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Hair Transplant Istanbuliin, jos haluat hiustensiirron!

Lue alkuperäinen

Kenneth Andersen

Onnistuneen hiustensiirron jälkeen…

Rated 5,0 out of 5
08/08/2023

Onnistuneen hiustensiirron jälkeen olen innoissani hämmästyttävästä tuloksesta. Koko prosessi oli ammattimainen ja klinikka otti hyvin huomioon toiveeni ja huoleni. Nyt, useita kuukausia myöhemmin, hiukseni näyttävät luonnollisilta ja täyteläisiltä, ​​mikä on antanut minulle uskomatonta itseluottamusta. Olen kiitollinen tämän takana olevalle omistautuneelle tiimille ja suosittelen Hair Transplant Instanbulia kaikille, jotka etsivät ratkaisua hiustenlähtöön. Se on todella muuttanut elämäni parempaan suuntaan!

Lue alkuperäinen

Jonas Christensen

Olin hyvin hermostunut saamastani...

Rated 5,0 out of 5
08/01/2023

Olin erittäin hermostunut hiustensiirron saamisesta, mutta hämmästyttävä tiimi teki kaiken eron. He rauhoittivat hermojani ja pitivät minusta hyvää huolta koko prosessin ajan. Tulos on yksinkertaisesti upea! Hiukseni näyttävät luonnolliselta, enkä voisi olla onnellisempi. Niiden ansiosta tunnen oloni itsevarmemmaksi kuin koskaan ennen. Kiitos Muhammetille ja hänen tiimilleen Istanbulissa.

Lue alkuperäinen

Henrik Dahl

Minulla oli uskomaton kokemus…

Rated 5,0 out of 5
07/20/2023

Minulla oli uskomaton kokemus hammasklinikalla, jossa sain unelma Hollywood-hymyni ja voitin pelkoni hammaslääkäreitä kohtaan. Henkilökunta oli ymmärtäväistä ja ammattitaitoista, mikä helpotti minua koko prosessin ajan. Tulos on hämmästyttävä ja tunnen oloni itsevarmemmaksi kuin koskaan ennen. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille, jotka pelkäävät hammaslääkäriä, he pitävät sinusta hyvää huolta!

Lue alkuperäinen

Mark Skov

Vähän aikaa sitten sain…

Rated 5,0 out of 5
07/17/2023

Sain jokin aika sitten hiustensiirron, mikä on muuttunut paljon elämässäni. Vuosia kestäneen hiustenlähdön ja epäonnistuneiden hoitojen jälkeen otin askeleen ja minulle tehtiin elinsiirto. Se oli paras päätös ikinä. Henkilökunta oli ystävällistä ja informatiivista, ja itse menettely oli kivuton ja mukava. Muutaman kuukauden jälkeen tulokseni ovat hämmästyttäviä. Tunnen itseni itsevarmemmaksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan ennen. Hiustensiirto voi todella muuttaa elämääsi.

Lue alkuperäinen

Henrik Pedersen

Olin hiustensiirrossa...

Rated 5,0 out of 5
07/12/2023

Olin hiustensiirrossa Istanbulissa

Lue alkuperäinen

Lucas Bendorff Thomsen

Minulla oli jokin aika sitten…

Rated 5,0 out of 5
06/29/2023

Minulle tehtiin jokin aika sitten hiustensiirtomenettely Hair Transplant Istanbulissa, ja minun on sanottava, että olen uskomattoman vaikuttunut tuloksesta.

Lue alkuperäinen

Oliver Larsen

Minulla on ollut hämmästyttävä kokemus…

Rated 5,0 out of 5
06/29/2023

Minulla on ollut hämmästyttävä kokemus hiustensiirrostani Istanbulissa. Klinikalla, jossa kävin, oli ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta, joka teki kaikkensa varmistaakseen, että tunsin oloni turvalliseksi ja mukavaksi koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Albert Hansen

Hyvä kokemus.

Rated 5,0 out of 5
06/28/2023

Kiitos Muhammetille ja klinikalle hyvästä kokemuksesta Istanbulissa. Saat todella vastinetta rahalle täältä.

Lue alkuperäinen

TB

Haluan antaa lämpimät…

Rated 5,0 out of 5
05/23/2023

Haluan antaa lämpimät suositukseni tälle hiustensiirtoklinikalle, jossa Muhammet on tarjonnut poikkeuksellisen palvelukokemuksen. Alusta loppuun asti olen tuntenut oloni hyvin hoidetuksi ja turvallisissa käsissä.

Lue alkuperäinen

Malte Sørensen

Arvostele Hårtransplantation Istanbul Denmark

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska Frederiksberg.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %