Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Estelinda -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Estelinda -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat huhtikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Estelinda Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Estelinda -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tein hiustensiirron Estelindassa…

Rated 5,0 out of 5
07/02/2021

Tein hiustensiirron Estelindassa muutama kuukausi sitten ja tulokset ovat olleet tähän mennessä erittäin tyydyttäviä. Heidän henkilökuntansa on ystävällistä, hotelli on hyvä. Oli vähän hämmentävää, että jouduin odottamaan ajoa puoli tuntia, mutta minulle oli jo lennon aikana viestitetty, että myöhästyisivät. Istanbulin liikenne sanoivat, jonka antaisin heti nähtyäni sen itse. Paitsi että tulokset näyttävät täysin odotetuilta. Täysin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Hasan

Estelinda on erittäin ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
06/25/2021

Estelinda on erittäin ammattimainen,

Lue alkuperäinen

Endri

Korkeatasoinen palvelu

Rated 5,0 out of 5
06/25/2021

Korkeatasoinen palvelu! Alkuviestinnästä alkaen kaikki oli erittäin tyydyttävää ja kohteliasta. Vastaukset olivat hyvin yksityiskohtaisia. Siirrot ovat erittäin käytännöllisiä ja hyvin organisoituja. Päiväohjelma oli erittäin täsmällinen ja hyödyllinen, koska tiesin etukäteen mitä ja milloin teen jotain.

Lue alkuperäinen

Ahmet

Upea palvelu ja täydellinen jälkihoito

Rated 5,0 out of 5
06/24/2021

Upea palvelu ja täydellinen jälkihoito. Tein hoidon viikko sitten ja henkilökunta on aina aktiivinen vastaamaan kysymyksiini. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Mark O

Minulle tehtiin rintojen nostoleikkaus…

Rated 5,0 out of 5
06/23/2021

Minulle tehtiin rintojen nostoleikkaus Estelindan kanssa Istanbulissa ja tulokset olivat uskomattomia. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Kaikki oli niin mukavaa järjestää kuljetukset hotellille ja klinikalle. Suosittelen Estelindaa kaikille.

Lue alkuperäinen

Katherine Johnson

Varasin HT:n kommunikoinnin jälkeen…

Rated 5,0 out of 5
06/23/2021

Varasin HT:n oltuani Estelindan kanssa kuukausia ja olen iloinen, että tein. Kuljetuksesta lentokentältä hotellille ja klinikalle palvelu on ollut erinomaista ja rentouttavaa. He jopa huolehtivat sinusta leikkauspäivänä ja antavat lounaan. Kotonakin he kysyvät usein, miten jälkihoito sujuu. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Lopullisia tuloksia odotellessa. Epäilemättä suosittelen Estelindaa 100%.

Lue alkuperäinen

Nurettin Karabacak

Kokemukseni Estelindasta on ollut…

Rated 5,0 out of 5
06/21/2021

Kokemukseni Estelindassa on ollut hieno. Assistenttini antamat ohjeet olivat erittäin selkeitä ja helppoja seurata. Saavuttuani klinikalle minua tervehdittiin ja otettiin kaikki vaiheet läpi samalla kun minulla oli joku kääntäjänä. Trikologi oli mukava ja erittäin kokenut nainen. Hänen ammattitaitonsa ja asiantuntemuksensa saa sinut tuntemaan olevasi hyvissä käsissä. Olen todella tyytyväinen tuloksiin tähän mennessä.

Lue alkuperäinen

Martin R.

Kokemus ESTELINDAn kanssa oli…

Rated 5,0 out of 5
05/17/2021

Kokemus ESTELINDAn kanssa oli uskomaton. He auttoivat ratkaisemaan kaikki huolestuttavat ongelmat, kuten tien löytäminen lentokentältä hotellille tai klinikalle. Leikkauksesta on kulunut vain viikko ja tulokset ovat hyvät, sillä leikkaus meni kuten lääkäri sanoi. He sanoivat, että tulokset vievät jonkin aikaa, joten katsotaan. Toistaiseksi voin sanoa, että suosittelen ESTELINDAa kaikille, jotka etsivät hiustensiirtoa!

Lue alkuperäinen

Geljus Baushi

Arvostele Estelinda Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %