Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Bio Hair Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Bio Hair Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Bio Hair Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Bio Hair Clinic -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 209 reviews)
Excellent85%
Very good8%
Average1%
Poor1%
Terrible5%

Highly recommended

Rated 5,0 out of 5
06/03/2024

Last February 6th, I traveled from the USA to Istanbul and had my hair implant done at the bio hair clinic, the staff there is very professional and attentive.

It’s been almost four months and the result is excellent, highly recommended

thanks to all the staff

DGLASS

Would do it again !!!

Rated 5,0 out of 5
05/30/2024

Everything was perfectly organized, the processes very professional. The hotel was very good, as were the transfers. All in all, I felt very well looked after. I can recommend you with a clear conscience. Kind regards, Christian

Christian Amon

I was a bit skeptical at the beginning

Rated 5,0 out of 5
03/16/2024

I was a bit skeptical at the beginning, but it was a good choice. All-inclusive hair implant – with hotel, transfer and surgery. I loved it! Just book without fear, since it is a legitime and serious business

Daniel Barcellos

Minulle ei ole koskaan siirretty 4250 siirrettä

Rated 1,0 out of 5
01/02/2024

Valitettavasti en ole tyytyväinen hiustensiirtooni. Minulle piti siirtää 4000 siirrettä eteen ja taakse. Ilmeisesti paikan päällä otettiin 4250 siirrännäistä ja lääkäri sanoi, että tämä määrä riittäisi vain täyteen päähän joko edestä TAI takaa. Tämä tarkoittaa, että eteen tulee istuttaa 3200 ja taakse 1000 siirrettä. Kun näen valokuvan takapuoleltani, voin kirjaimellisesti laskea yksittäiset siirteet. Epäilen, että niitä on edes 100. Olen erittäin tyytymätön tulokseen. Verkkosivustolla ihmisillä on paljon vakavampaa hiustenlähtöä, ja heidän koko päänsä on täytetty 3 500 siirteellä. Pyysin riippumattomia mielipiteitä Redditistä ja uskotaan saaneeni enintään 2200 siirrettä. Tunnen itseni repeytyneeksi. Haluan rahani takaisin!

Lue alkuperäinen

Maximilian H.

Olen iloinen, että valitsin tämän klinikan...

Rated 5,0 out of 5
12/30/2023

Olen iloinen, että valitsin tämän klinikan, olen erittäin kriittinen palveluiden suhteen, mutta olin vakuuttunut, joten 5 tähteä viidestä.

Lue alkuperäinen

Phill

Erinomainen hoito ja hoito!

Rated 5,0 out of 5
12/09/2023

Erinomainen hoito ja hoito!

Lue alkuperäinen

Peter Schneider

Olen maksanut kahdesta hiustensiirrosta biohiuksilla…

Rated 1,0 out of 5
12/08/2023

Olen maksanut kahdesta hiustensiirrosta biohiuksilla, ne tapahtuivat Istanbulissa. Ensimmäinen (joulukuu 2021) pään etuosassa meni ok, mutta ei antanut täyttä peittoa. Toinen elinsiirto 1 vuotta myöhemmin (joulukuu 2022) tehtiin pään yläosaan ja ensimmäisen hiustensiirron jälkeen jäljellä olevien suurten aukkojen täyttämiseen. Toinen elinsiirto epäonnistui täydellisesti. Jordanialainen lääkäri Istanbulissa kertoi minulle, että elinsiirto oli "elinikäinen"! Hän valehteli minulle, koska se ei ole totta. He eivät tunnusta, että toinen elinsiirto ei toiminut ja oli täydellinen epäonnistuminen. He eivät kunnioita takuuta. He ovat tarjonneet minulle vain 25 % alennuksen kolmannesta hiustensiirrosta sen jälkeen, kun kolmannen hiuksensiirron hinta on nostettu 60 % 1995,00 euroon. Olen todella pahoillani biohiusten käyttämisestä, he ovat pettäneet minut eivätkä välitä siitä, että toinen siirto epäonnistui. Olen lähettänyt heille kuvia ja viestejä WhatsAppissa yli 3 kuukauden ajan, mutta he eivät ole pyytäneet anteeksi tai sanoneet korjaavansa huonoja tuloksiani. He ovat erittäin kauheita ihmisiä ja kauhea yritys käsitellä, heidän asiakaspalvelunsa ja tukinsa on olematonta. Kun heillä on rahasi, he eivät todellakaan välitä sinusta. Älä välitä valepositiivisista arvosteluista, ne johtavat sinua harhaan. Älä tuhlaa aikaasi ja rahaasi biohiusten Berliniin tai biohius Istanbuliin. Säästä oma järkesi ja käytä jotakuta (ketä tahansa) muuta, maksa ylimääräistä ja tee se paikallisesti omassa maassasi. Älä tee sitä virhettä, jonka tein, tulet katumaan sitä. 👨🏼‍🦲

Lue alkuperäinen

Mr M

Ei suositella

Rated 1,0 out of 5
12/05/2023

Bio Hairilla väitetään olevan takuu.

Lue alkuperäinen

AG

Huomio, huijaus ja ei takuuta!!

Rated 3,0 out of 5
10/28/2023

Ensimmäinen hiustensiirto epäonnistui, vuoden kuluttua halusin hyödyntää "30 vuoden takuun" ja saada toisen ilmaisen siirron. Minun piti soittaa heille joka päivä yli kuukauden ajan, jotta tämä tapahtuisi. He jättivät minut taitavasti huomiotta ja syyttivät siitä aina muita ihmisiä, jotta elinsiirtoa ei tapahtuisi. Ikävä asia oli, että halusit veloittaa minulta 1000 euroa siitä. Pitkän edestakaisen kiertelyn jälkeen neuvottelin hinnan 500 euroon kuin basaarissa. Vaikka sen pitäisi itse asiassa olla ilmainen! Älä myöskään siirrä määritettyä määrää siirteitä ja keksi mielivaltainen määrä. Ne ovat täydellisiä huijauksia eivätkä välitä asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, että jokainen, joka lukee tätä, etsii toisen klinikan, älä tue sellaisia ​​ihmisiä!!

Lue alkuperäinen

Bio Hair Kunde

outo - arvostelu katosi

Rated 3,0 out of 5
10/23/2023

outo – mihin arvosteluni katosi?

Lue alkuperäinen

Lex Erlacher

Erittäin hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
08/26/2023

Kokemus Biohair Clinicistä oli minulle erittäin positiivinen. Lopputuloksesta en osaa sanoa mitään, mutta monista muista asioista voin sanoa.

Lue alkuperäinen

C. Gniadek

Bio Hair ei pidä aikoja

Rated 1,0 out of 5
07/30/2023

Super negatiivinen kokemus.

Lue alkuperäinen

fm

Arvostele Bio Hair Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Kâğıthane/İstanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %