Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Marney Hair Transplantation Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Marney Hair Transplantation Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Marney Hair Transplantation Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Marney Hair Transplantation Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent97%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

Ei koskaan enää

Rated 1,0 out of 5
06/01/2023

Ei koskaan enää

Lue alkuperäinen

Soukena

Lopullinen kokemus mukavuudesta, hoidosta ja tuloksista!

Rated 5,0 out of 5
02/07/2023

Minulla oli hämmästyttävä hiustensiirtokokemus Marney Hair Transplantation Clinicissä. Laitos oli huippuluokkaa ja tarjosi mukavan ja rentouttavan ympäristön koko oleskeluni ajan. Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja varmisti, että minusta pidettiin aina hyvää huolta. He menivät yli ja pitemmälle varmistaakseen, että olin mukava, ja koko prosessi oli erittäin sujuvaa ja stressitöntä. Viihtyisät huoneet, huipputekniset laitteet ja ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta tekivät kokemuksestani unohtumattoman. Suosittelen tätä laitosta kaikille, jotka etsivät hiustensiirtoa, koska ne tarjoavat todella äärimmäistä mukavuutta, hoitoa ja tuloksia.

Lue alkuperäinen

Selin Y

Pain free would definitely recommend

Rated 5,0 out of 5
01/26/2023

Adnan Iqbal

Tutkittuani vuosia ja…

Rated 5,0 out of 5
12/20/2022

Tutkittuani vuosia ja vakuuttuneena itseni suorittamaan hiustensiirto, tein sen vihdoin!

Lue alkuperäinen

Taha TUFAN

Se oli upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
12/18/2022

Se oli fantastinen kokemus. Kaikki oli puhdasta ja ajallaan. Löysin heidät Instagramin kautta, ja kun otin heihin yhteyttä, he olivat erittäin hyödyllisiä ja auttoivat minua välittömästi. Prosessi kesti yhteensä 3 kuukautta ja tapasi tiimin ja dr. verkossa kahdesti neuvontaa varten. Haluan vielä kerran kiittää mahtavaa tiimiä ja tohtoriani.

Lue alkuperäinen

Serra Ozarslan

Täydellinen sielu ja toimenpide

Rated 5,0 out of 5
11/22/2022

Käytin paljon aikaa löytääkseni hyvän ja luotettavan klinikan parhaan ratkaisun geneettisesti taipuvaisille ohuille kulmakarvoilleni. Tutkimuksen jälkeen löysin Marney Clinicin. Saapuessani klinikan ystävällinen tiimi toivotti minut tervetulleeksi lentokentälle ja sijoitti minut hotelliin ilman ongelmia. Toimenpide oli hyvin organisoitu ja sen suorittivat todella pätevät lääkärit, mikä näkyy tuloksesta. Olen todella tyytyväinen tulokseen ja kiitollinen Marney Clinicille.

Lue alkuperäinen

Sıla Çelik

Mikä upea matka se oli

Rated 5,0 out of 5
11/22/2022

Mikä upea matka se oli! Olen erittäin iloinen, että valitsin Marney Hair Clinicin. He varmistivat mukavuudestani heti, kun koneeni laskeutui lentokentälle. Minut siirrettiin välittömästi kauniiseen hotelliini, ja tiimi selitti minulle, kuinka asiat täällä toimivat. Suurin kiitos kuuluu lääkäreille ja suuri kiitos Marney Clinicin henkilökunnalle siitä, että olette huolehtineet minusta ja tukeneet minua alusta asti!

Lue alkuperäinen

Amir Xan Samatov

Minulla oli lihavoituja täpliä hiuksissani ja minä…

Rated 5,0 out of 5
10/26/2022

Minulla oli lihavoituja täpliä hiuksissani ja päätin saada hiustensiirron ja aloin saada tuloksia, tiimi on edelleen yhteydessä minuun. Kiitos kaikesta.

Lue alkuperäinen

sinem kafadar

Minulla oli erittäin helppo ja luotettava kulmakarva…

Rated 5,0 out of 5
10/25/2022

Minulla oli erittäin helppo ja luotettava kulmakarvojen istutusleikkaus. Henkilökunta oli super kohtelias ja avulias. Varmasti hyvä suositus minulta.

Lue alkuperäinen

Tayga

Hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
10/17/2022

Pitkän tutkimukseni tuloksena valitsin tämän klinikan hiustensiirtoa varten. Tein oikean valinnan. Olen tyytyväinen tulokseen. Hiustensiirto suoritettiin DHI-menetelmällä. He vastasivat aina kysymyksiini.

Lue alkuperäinen

Furkan

Minulle tehtiin hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
10/17/2022

Lyhyesti sanottuna minulle tehtiin hiustensiirto Marney Hair -klinikalla ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Haluan kiittää tiimiä, joka tuki minua heti saapuessani maahan ja lääkäreitä upeasta työstä!

Lue alkuperäinen

Pro Devillshock

Olen huolellinen ihminen

Rated 5,0 out of 5
10/16/2022

Olen huolellinen henkilö. Kesti kauan päättää, mikä hiustensiirtolaitos huolehtisi tarpeistani. Tein joukon tutkimusta verkossa ja huomasin, että kaikilla paikoilla oli hyvää ennen/jälkeen, joten aloin ottaa yhteyttä muutamiin heistä. Henkilökohtaisesti teen asiakaspalvelua ja ihmisten asenne työpaikalla on minulle tärkeintä. Pystyin tekemään päätöksen Marneysta, kun olin kommunikoinut heidän agenttinsa kanssa jonkin aikaa. Heidän lääkärinsä, heidän valitsemansa hotelli ja sairaala, johon he vievät meidät, ovat myös täydellisiä. On monia pieniä klinikoita, jotka näyttävät olevan Istanbulin parhaita tai suosituimpia, mutta jos perehdyt alaan syvälle, huomaat, että ne tekevät hoitoja pienissä tiloissaan, jotka eivät ole täysin varusteltuja ja jotka eivät ole luotettavaa lääketieteen kannalta. menettelyt. Marney on tehnyt yhteistyötä Turkin suurimpien sairaaloiden kanssa, ja voit 100% luottaa heidän palveluunsa.

Lue alkuperäinen

Ahmetemin

Arvostele Marney Hair Transplantation Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %