Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

hairportclinic.com -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan hairportclinic.com -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

hairportclinic.com Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki hairportclinic.com -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 102 reviews)
Excellent95%
Very good2%
Average1%
Poor0%
Terrible2%

Erinomainen kokemus

Rated 5 out of 5
08/12/2023

Erinomainen kokemus, hiustensiirtoprosessi sujui niin sujuvasti ja jokainen vaihe selitettiin yksityiskohtaisesti ja tehtiin niin suurella huolella. Buket oli aivan uskomaton, hän oli siellä ensimmäisestä kontaktista loppuun asti, hän teki kaikesta niin paljon paremman, hän auttoi minua kaikin tavoin ja oli syy siihen, miksi tämä kokemus oli niin hyvä!

Lue alkuperäinen

Harpreet S C Hayer

Tulen tänne ulkoisesti kiittämään teitä…

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Tulen tänne ulkoisesti kiittämään kaikkia kampaamoklinikalla heidän ammattimaisuudestaan, jossa minulle tehtiin hiustensiirto, erinomaisista ammattilaisista, erityisesti neiti saapumisesta tänne Instabuliin, suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat tehkää toimenpide ja hinnalla 4 kertaa halvemmalla kuin mitä olin budjetoinut muilla klinikoilla iso halaus kaikille ja paljon kiitoksia hiushoitolan klinikalle

Lue alkuperäinen

Fabio Farias

Lämmin kiitos Hairprortclinicille

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Kiitos Hairprortclinicille ensiluokkaisesta leikkauksesta. Suhtautuminen potilaisiin on loistava. Erityiset kiitokset koko hoidoni kuraattorille Annalle siitä, että hän oli niin tarkkaavainen kysymyksiini ennen leikkausta, ei jättänyt minua huomioimatta Istanbulissa oleskeluni aikana ja seurasi tilaani jatkuvasti kotiin palattuani.

Lue alkuperäinen

John Kalugin

Hiusimplantti.

Rated 5 out of 5
07/29/2023

Kokemukseni Hair Port -klinikalla oli 10, siellä on monia ammattilaisia ​​tiimi, joka on show lentokentälle saapumisesta hotelliin, koska klinikka auttaa aina kaikessa, mitä tarvitaan. Pidin siitä ja suosittelen konsultti Helen on aina erittäin ystävällinen ja tarkkaavainen ja antoi meille kaiken tarvitsemamme tuen, joten jos he haluavat tehdä hiusimplanttien minun tapauksessani, heitä kohdellaan erittäin hyvin.

Lue alkuperäinen

BJ Filho

Experience with Hairport…

Rated 5 out of 5
07/28/2023

Ystävät käyvät kirjoittamassa kokemuksestani Hair Portista! Rehellisesti sanottuna ylitti kaikki odotukset erittäin korkealla laatutasolla. Ammattilaiset siirrosta, hotellista, lisävarusteista ja mikä tärkeintä työstä klinikan kanssa. Ellen, avunantaja, hoiti varmasti kaikki pienimmätkin yksityiskohdat ja teki tästä prosessista todellisen unelman.

Lue alkuperäinen

Alex Sales

Täydellinen kokemus…

Rated 5 out of 5
07/28/2023

Täydellinen kokemus Hairportclinicistä, seuranta A:sta Z:hen ja apua matkalla lentokentältä leikkauksen jälkeiseen seurantaan.

Lue alkuperäinen

Ibrar Makaveli

Tein hiuksensiirron poikani kanssa tällä klinikalla...

Rated 5 out of 5
07/24/2023

Tein hiukset pojalleni tällä klinikalla.

Lue alkuperäinen

Руслан

Hiusteni prosessin aikana…

Rated 5 out of 5
06/12/2023

Hiusteni leikkauksen aikana lääkärit ja sairaanhoitajat ovat erittäin kiinnostuneita, ja apuleikkauksen jälkeen et ole yksin, kiitos HAIRPORT-tiimille mielenkiinnosta ja mielenkiinnosta.

Lue alkuperäinen

Burak Sarıpınar

Hair Port Clinic on mahtava 👍

Rated 5 out of 5
05/23/2023

Minulle tehtiin hiustensiirtoni Turkissa (hair port clinic) viime kuussa

Lue alkuperäinen

Anandu Bhasi

katso videoklinikka EI OTA VASTUUTTA

Rated 1 out of 5
05/18/2023

LAITA YOUTUBE: Kuin HIUSSIIRTE Klinikka Voit tehdä tämän HIUKSESI kanavalla, (Mesiasss4) Minulla oli leikkaus 14 kuukautta sitten ja videolta näet kuinka he jättivät minut. tuhosi elämäni huono poisto täynnä arpia ja lähes yhtään follikkelia ei selvinnyt eivätkä he edes vastaa minulle, he eivät ota vastuuta vahingoista eivätkä halua palauttaa rahojani. He sanoivat minulle, että minulla ei olisi arpia, jotka jättäisivät minut korkeintaan 4 sormea ​​etulinjaan ja ilman sisäänkäyntiä, ja kun saavuin, he laittoivat minulle melkein 6 sormea ​​ja monilla sisääntuloilla he valehtelivat saadakseen minut menemään Turkki teki sen väärin ilman selviytymistä eivätkä halua edes palauttaa minua. Whatsapp ei vastannut rahoille oli 24.3.2022, mutta he sanoivat auttavan minua, he pettivät minua eivätkä vastaa

Lue alkuperäinen

jaguarymasmsn.com

Hei kaikki

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Hei kaikki. Tämä on mitä tarvitset, jos haluat näyttää 10 vuotta nuoremmalta. Olen todella kiitollinen tälle joukkueelle, he tekivät todella hyvää työtä. Olen todella iloinen. Palvelu on 10/10. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Osta vain lentoliput. Kiitos vielä kerran, koko tiimi ja Anna on upea nainen. 👏 Hän auttaa sinua kaikessa, mitä tarvitset auttaaksesi.

Lue alkuperäinen

Mantas Aleskevicius

Olen erittäin tyytyväinen nenäleikkaukseeni

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Olen erittäin tyytyväinen nenäleikkaukseeni. Tapaamishetkestä lähdössäni minusta huolehti kääntäjä Ana, erittäin lämmin ja ystävällinen henkilö. Leikkaus ja paranemisprosessi sujuivat ongelmitta. Suosittelen todella. Lämmin kiitos lääkärille ja Analle unelmieni toteuttamisesta❤️💐

Lue alkuperäinen

Ligita Aleskeviciene

Arvostele hairportclinic.com Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Ataşehir.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %