Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Medigate Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Medigate Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat heinäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Medigate Clinic Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Medigate Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

"Minulle tehtiin äskettäin leikkaus Medigatessa…

Rated 5,0 out of 5
02/01/2023

"Minulle tehtiin äskettäin leikkaus Medigate Clinicissä, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja tarkkaavaista, ja he varmistivat, että olin hyvin perillä ja mukava koko prosessin ajan. Kirurgit olivat ammattitaitoisia ja ammattitaitoisia, ja olen erittäin tyytyväinen leikkaukseni tuloksiin. Suosittelen Medigate Cliniaa kaikille, jotka tarvitsevat sairaanhoitoa."

Lue alkuperäinen

Esma Ünsal

Minulla oli hieno kokemus Medigatessa…

Rated 5,0 out of 5
01/31/2023

Minulla oli hieno kokemus Medigate Clinicistä. Henkilökunta oli kaikki erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, ja he varmistivat, että minusta pidettiin hyvää huolta koko prosessin ajan. Saamani sairaanhoito oli huippuluokkaa ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Suosittelen Medigate Cliniaa kaikille lääketieteellistä hoitoa tarvitseville.

Lue alkuperäinen

İrem Koç

Rasvaimu

Rated 5,0 out of 5
01/27/2023

Medigate Clinic ylitti odotukseni. Ystävällinen henkilökunta, loistava palvelu. Suosittelen.

Lue alkuperäinen

Mustafa Yazıcıoğlu

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto…

Rated 5,0 out of 5
01/26/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto Medigate-klinikalla, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja ammattitaitoista koko prosessin ajan, ja he vastasivat kaikkiin kysymyksiini. kysymyksiä ja vastaa mahdollisiin huolenaiheisiini. Itse toimenpide tehtiin erittäin huolellisesti ja tarkasti, ja toipumisprosessi oli sujuvaa ja helppoa. Suosittelen Medigate-klinikkaa kaikille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa – ne todella ylittivät odotukseni.

Lue alkuperäinen

Ali Aybakar

Arvostele Medigate Clinic Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %