Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Essi Cosmetic Surgery -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Essi Cosmetic Surgery -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat syyskuu, 2023

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Essi Cosmetic Surgery United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Essi Cosmetic Surgery -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erinomainen kokemus tähän mennessä!

Rated 5 out of 5
07/03/2022

En voi vielä kommentoida tuloksia, koska minulla oli vasta kuusi päivää sitten toimenpide (DHI-siirto). En kuitenkaan malttanut odottaa, että pääsen julkaisemaan arvostelun kokemuksestani Izmirissä. Saapumisestani ja koko 3 päivän matkani ajan minua kohdeltiin kuin kuninkaallista! Hotelli oli ihana, kuten jokainen tapaamani henkilö, erityisesti henkilökohtainen kääntäjäni Arda. Hän todella teki kaikkensa tehdäkseen koko kokemuksesta mahdollisimman helpon ja nautinnollisen. Minut vietiin kaupunkikierrokselle ja sain syödä upeaa turkkilaista ruokaa (tiedättekö, kun paikalliset syövät ravintolassa, siitä tulee hyvä!) Ja minulle annettiin jopa erityinen ilmainen hoito ja kauniita kukkia, koska Minut valittiin kuukauden potilaaksi! Kirjoitan lisää, kun hiukseni alkavat kasvaa, mutta sillä välin KIITOS KAIKILLE ESSILLÄ! Saara ❤

Lue alkuperäinen

Sarah Wiggins

Hiustensiirtokokemukseni Essin kanssa

Rated 5 out of 5
05/27/2022

Minulle on tehty Sapphire FUE -hiustensiirtoni Essi Clinicissä joulukuussa 2021, siitä on nyt 6 kuukautta ja olen tulosten kanssa yli kuun, näen joka päivä, että uusia hiuksia tulee esiin , joten uskon, että seuraavan kerran tänä vuonna minulla on erinomaiset hiukset (sormet ristissä).

Lue alkuperäinen

Ali Sencan

SUURI KIITOS

Rated 5 out of 5
12/30/2021

Halusin sitä jo pitkään, mutta en uskaltanut. Ystävälleni tehtiin hiustensiirto Essi Clinicissä ja sain häneltä rohkaisua. Itse asiassa siitä tarinani 25-vuotiaan näyttämisestä alkoi. Haluan kiittää koko tiimiä, erityisesti lääkäri Metiniä. He toivottivat minut tervetulleeksi lentokentälle, tunsin oloni hyvin erityiseksi. Muistan sinut aina kun katson peiliin.

Lue alkuperäinen

Adrian

Kulmien kohotusleikkaus

Rated 5 out of 5
02/05/2019

Koska tämä oli ensimmäinen plastiikkaleikkaukseni, tarvitsin kirurgin, joka kuuntelee tarkasti tarpeitani ja huolenaiheitani ja antaa myös yksityiskohtaisia ​​ehdotuksia, mikä olisi paras ratkaisu minulle. Vuosien tyytymättömyyden jälkeen katsoessani peiliin tuon "väsyneiden silmien" ilmeen jälkeen päätin viime joulukuussa ottaa riskin ja löytää hyvän kirurgin, joka saa minut näyttämään jälleen nuoremmalta. Eräs ystäväni suositteli minulle Essiä, täytin verkkokonsultaatiolomakkeen ja loppu on historiaa. Tohtori Rahmi Evinc teki hienoa työtä, ja parasta siinä on, että kukaan ei voi sanoa, se näyttää niin luonnolliselta. Myös henkilökunta ja henkilökohtainen avustajani ovat uskomattoman ystävällisiä ja tarkkaavaisia. Järjestin jo seuraavan leikkaukseni, toivottavasti tulokset ovat yhtä hyvät kuin edellisessä. Kiitos Essi, nähdään taas huhtikuussa!

Lue alkuperäinen

Jane T.

Loistava tiimi

Rated 5 out of 5
01/29/2019

Dr. Savas Durmaz teki hampaani ja olen erittäin tyytyväinen tehtyyn työhön, myös hintaan. Kaikki oli hyvin järjestetty ja tehty nopeasti, joten minun ei tarvinnut ottaa paljon pois töistä. Kiitos Essille ja henkilökohtaiselle avustajalleni järjestämisestä ja avusta. Täydellinen yhdistelmä laadukasta työtä ja hyvää hintaa!

Lue alkuperäinen

Thomas Herman

Upea ammattitiimi

Rated 5 out of 5
01/28/2019

Upea ammattitiimi! Aina ystävällinen henkilökunta ja valtava mukavuus tarjotaan. Puhumattakaan tyytyväisyydestä tehtyyn työhön. Täysin suosittelen sitä!

Lue alkuperäinen

Drjekyll

Olen erittäin tyytyväinen silmäluomeen…

Rated 5 out of 5
01/27/2019

Olen erittäin tyytyväinen silmäluomen leikkauksen tuloksiin. Koko Essi-organisaation henkilökunta oli erittäin kohteliasta ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi kysymään ja antamaan tarvitsemaani apua. Tohtori Rahmi Evinc teki hienoa työtä! Erityinen kiitos myös henkilökohtaiselle avustajalleni, joka piti järjestelyistä huolen ja sai minut rauhoittumaan ja rentoutumaan! 🙂

Lue alkuperäinen

Stella

Tohtori Hakan Guney yksi parhaista…

Rated 5 out of 5
01/21/2019

Thtori Hakan Guney yksi Turkin parhaista estetiikkakirurgeista. Hän on erittäin avulias, rauhallinen ja ammattimainen. Tunnen oloni turvalliseksi hänen kanssaan.

Lue alkuperäinen

H... Al...

Älä epäröi, ehdottomasti 5 tähden tiimi!

Rated 5 out of 5
11/28/2018

Olin hieman epäilyttävä ulkomaille leikkaukseen menosta, mutta keskusteltuani Selinin, yhden Essin potilaskoordinaattorin kanssa Lontoossa, päätin mennä leikkaukseen. Olen käynyt rintojen suurennushoidossa Istanbulissa tohtori Hakan Guneyn kanssa. IMO, hän on todella lahjakas kirurgi ja erittäin ystävällinen henkilö. Hänen tiiminsä oli myös todella ammattitaitoinen ja ystävällinen. Olen erittäin tyytyväinen uusiin rintoihini, niin iloinen, että tein tämän päätöksen.

Lue alkuperäinen

Sarala Kaur

Upea tulos 10 kuukauden jälkeen!

Rated 5 out of 5
11/13/2018

Minulle on tehty FUE-hiustensiirto Essi Cosmetic Surgery -klinikalla helmikuussa. Kokonaiskokemus oli hintaan verrattuna erittäin hyvä. Ne ovat myös tunnettu tuotemerkki Turkissa, joten ne eivät ole mustan pörssin klinikka, kuten monet Turkissa näkevät. Tämä oli minulle erittäin tärkeä tekijä.

Lue alkuperäinen

Ahmet Yalcin

Arvostele Essi Cosmetic Surgery United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia London.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %