Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

HLC Clinic Istanbul arvostelu

HLC Hairline Clinic on keskittynyt hiustensiirtoihin, joita se on toimittanut asiakkaille jo vuosien ajan. Klinikalta saa apua silloin, kun kärsii hiustenlähdöstä tai ohuesta hiustyypistä. Kun teet tilauksen hiussiirteestä, samaan pakettiin sisältyvät myös hotellit ja kuljetukset. Näin ollen sinun tarvitsee vain varata matkat Turkkiin ja takaisin. Tältä sivulta löydät kattavan arvostelun klinikasta.

Arviomme

2.33/5

2.33 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

HLC Clinic Istanbul arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5 / 5

HLC Hairline Clinic antaa ilmaisen konsultaation uusille asiakkaille. Konsultaation yhteydessä saat paljon lisätietoja toimenpiteestä ja siitä, mitä kaikkea siihen sisältyy. Klinikka kertoo myös yksityiskohtaisesti käytetyistä menetelmistä sekä henkilökunnasta, joka toimenpiteen suorittaa. Toiminta perustuu siis tältä osin siihen, että asiakkaassa pyritään herättämään luottamusta. Avoin toiminta on aina positiivinen asia ja varsinkin hiustensiirrossa, jossa lopputulos kestää koko loppuiän.

Klinikka on julkaissut myös hinnaston, joka perustuu istutetun hiustupen määrään. Tämä auttaa asiakkaita suunnittelemaan hiustensiirron kokonaiskustannuksia ja tekemään siitä helpompaa. Jos varaat ajan ilmaiseen konsultaatioon, voit kysyä tarkkaa hinta-arviota. Henkilökunnan on huomattavasti helpompi kertoa hinta heti sen jälkeen, kun he ovat nähneet kuvia hiuksistasi. Kokonaishintaan vaikuttaa hiustupen määrän lisäksi valittu tekniikka sekä hiustupen ottoalueen sijainti.

Ennen toimenpidettä

2 / 5

Matkasuunnitelma on hyvä lukea tarkkaan, sillä klinikka pyrkii tarjoamaan erilaisia palveluita asiakkailleen. Kun olet varannut ajan hiustensiirtoon, sinun tulee varata lennot. Hotellit ja majoitus on katsottu valmiiksi, joten matka Turkkiin on ainoa asia, joka jää asiakkaan vastuulle. Ennen toimenpidettä asiakkaan on myös huolehdittava siitä, että ravinto on sopivaa operaatiota varten.

Asiakkaalla ei ole mahdollisuutta muuttaa aikaa ilman, että siitä tulee lisäkustannuksia. Tämä on tietysti ikävää, joten mahdollisen sairastumisen johdosta kannattaa harkita vakuutusta lentolipuille. Klinikka ei sisällytä pakettiin ravintolisiä tai muita hoitoaineita, joita asiakas voisi käyttää toimenpidettä ennen. Olisi toivottavaa, että klinikka tulisi enemmän asiakasta vastaan ennen toimenpidettä.

Saapuminen ja majoitus

3 / 5

HLC Clinic tilaa asiakkaalle kuljettajan lentokentälle, joten lentokoneen laskeuduttua kuljettaja on kentällä vastassa. Kuljettaja helpottaa siirtymisiä Istanbulissa huomattavasti. Lisäksi kyseessä on VIP-kuljetus, joten matkanteko käy leikiten. Pian maahantulon jälkeen asiakkaan verenkuva tarkistetaan, jotta hänen riittävän hyvästä terveydentilasta voidaan olla varmoja.

Majoituksen osalta klinikka olisi voinut tarjota parempaa. Osa klinikoista on hankkinut viiden tähden hotellin, mutta HLC Hairline Clinic ei näin ylellistä majoitusta tarjoa. Toimenpiteen jälkeen olisi mukavaa, jos asiakas saisi rauhassa palautua yhden ylimääräisen yön hotellissa. Tämä auttaisi asiakasta palautumaan ja tekisi lopputuloksesta paremman.

Saapumisen ja majoituksen osalta klinikka hoitaa asiansa samalla tavoin kuin suurin osa muista turkkilaisista klinikoista. Olisimme toivoneet hieman panostusta hotelliin. Parempitasoinen hotelli tai yksi ylimääräinen yö olisi nostanut klinikan osakkeita arvostelussa välittömästi.

Klinikka

2 / 5

HLC Clinic pyrkii tekemään asiakkaan olon mukavaksi klinikalla olon aikana. Tarjolla on syömistä ja juomista sekä muuta viihdykettä. Toimenpide suoritetaan korkeatasoisessa tuolissa, joka tekee asiakkaan olon mukavaksi. Sen lisäksi potilaan hiukset tutkitaan ja hiusraja mitataan laserin avulla.

Valitettavasi HLC Clinic hiustensiirtoklinikalla ei ole Turkin viranomaisten kirjoittamaa lisenssiä. Klinikka toimii siis ilman maansa viranomaisten valvontaa, mikä on tietysti huono juttu. Sairaala ei takaa operaatiota, mikä lisää epävarmuutta asiakkaan kohdalla. Kuka vastaa siinä tapauksessa, jos toimenpiteessä menee jokin pieleen?

Toimenpide ja lääkärit

3 / 5

Sairaala antaa julkisuuteen tietoa henkilökunnastaan, mikä on tietysti positiivinen asia. Näin ollen on helppoa saada selville, ketä toimenpidehuoneessa on operaation aikana. Tämä luo uskottavuutta klinikan toimintaan, sillä osaava henkilökunta on jokaisen klinikan myyntivaltti. Toimenpiteen ajaksi voi saada tulkin, jotta kielimuuria ei pääse syntymään.

Jälkihoito

1 / 5

Jälkihoidon osalta HLC Clinic jättää paljon toivomisen varaa. HLC Hairline Clinic ei tarjoa asiakkaalle mukaan hoitoaineita tai lääkkeitä, vaan ne tulee itse hankkia. Pahin puute jälkihoidon osalta on se, etteivät he anna hiustupelle 90 prosentin kasvutakuuta. Jos istutetusta hiustupesta iso osa jää sellaiseksi, ettei se ala kasvattamaan hiuksia, klinikka ei tee korjausta ilmaiseksi.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - HLC Clinic Istanbul sai meiltä 2,33 tähteä viidestä

2.33/5.0

HLC Clinic sijoittuu alempaan keskikastiin ja on näin ollen varteenotettava vaihtoehto. Se pystyy tarjoamaan kaikki yleisimmät palvelut, jotka sisältyvät hiustensiirtopaketteihin. Toisaalta se ei erotu massasta oikeastaan mitenkään, mikä on sen suurin huono puoli.

HLC Clinic huolehtii asiakkaasta varsin hyvin sen jälkeen, kun hän on laskeutunut Istanbulin lentokentälle. Klinikka lähettää kuljettajan hakemaan asiakkaan ja vie hänet perille hotelliin asti. Hotelli ei ole kuitenkaan viiden tähden tasoinen, eikä toipumiseen ole varattu yhtä ylimääräistä päivää. Voit kuitenkin konsultaation aikana sopia, jos haluat viettää useamman yön samalla kertaa.

Pahimmat puutteet klinikassa liittyvät jälkihoitoon ja siihen, miten klinikka tukee asiakkaan toipumista. Olisi ollut kohtuullista, että klinikka olisi asettanut operaatiolleen takuun onnistumisesta. Takuu antaa turvallisuutta ja varmistaa sen, ettei asiakas jää yksin ongelmien ilmaantuessa.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

HLC Hairline clinic - Dr. Ozgur Oztan

Dr. Ozgur Oztan on alan uran uurtajia Turkissa ja oli ensimmäisten joukossa tuodessaan FUE-tekniikkaa maahan. Hän perusti klinikan alun perin vuonna 2002 ja on toiminut siitä lähtien klinikan johdossa. Näin ollen hänelle on kertynyt jo vuosikymmenien kokemusta hiustensiirrosta modernien tekniikoiden parista. Hän toimii klinikan lääketieteellisenä johtajana ja vastaa koko yrityksen toiminnasta. Yritys on siis osaavissa käsissä.

HLC Clinic vaikuttaa avoimelta klinikalta, joka pyrkii rakentamaan luottamusta asiakkaisiin monella tapaa. Klinikan nettisivuilta on löydettävissä paljon lisätietoa henkilöstöstä. Klinikalla toimii useita lääkäreitä, jotka huolehtivat siitä, että hiussiirteen jälki on mahdollisimman laadukasta. Heidän apunaan on joukko sairaanhoitajia antamassa tukea lääkärille.

Ennen ja jälkeen kuvat

HLC Clinic ennen ja jälkeen tulokset

Kuvat toimenpidettä ennen ja sen jälkeen ovat tärkeitä, sillä niistä voi nähdä, minkälaista jälkeä klinikka tekee. HLC klinikalla on paljon kuvia operaatioiden tuloksista, joten kuvista voi nähdä klinikan tekemiä hiussiirteitä. Voit käyttää niitä päätöksenteon tukena, kun vertailet eri klinikoita keskenään.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

HLC Clinic metodit ja toimenpiteet

HLC Clinic käyttää FUE-menetelmää hiustensiirrossa. Se on tällä hetkellä yksi parhaista tekniikoista, joita klinikat käyttävät laajasti. HLC Clinic Istanbul pyrkii tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista hoitoa. FUE on hyvin pitkälti korvannut edellisen sukupolven FUT-teknologian, jossa hiustuppea siirrettiin ihokaistaleen avulla. FUT-tekniikka on huomattavasti kivuttomampi, sillä siinä hiustuppea siirretään tuppi kerrallaan kaljulle alueelle. Se on hyvin tarkka menetelmä ja takaa luonnollisen näköisen lopputuloksen.

FUE-menetelmän suurin etu on se, ettei se jätä arpea. Kynän näköisellä instrumentilla hiuksia poimitaan yksi tuppi kerrallaan luovutusalueelta. Näin ollen se jättää vain pieniä pistosmaisia haavoja ja paranee nopeasti. FUE soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat pitää lyhyttä hiusmallia.

Hinnat

HLC Hairline Clinic cost

Klinikka ilmoittaa sivuillaan yksittäisen tupen hinnan. Toisin sanoen hinta määräytyy suurimmaksi osaksi sen mukaan, kuinka iso alue hoidetaan. Jos haluat hoitaa vain pienen alueen, hinta pysyy hyvinkin maltillisena.

Hintaan kuuluvat seuraavat palvelut:

HLC Clinic reviews on tärkeä lähde silloin, kun haluaa tehdä vertailua esimerkiksi hintojen ja palveluiden suhteen. Lopullinen hinta muodostuu ilmaisen konsultaation yhteydessä, sillä sen aikana henkilökunta pystyy arvioimaan tarkemmin istutettavan tupen määrän.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka ilmoittaa sivuillaan, että halvimmillaan yksi tuppi maksaa 2,70 euroa kappaleelta. Hinta määrittyy hyvin pitkälti tämän mukaan, mutta kannattaa muistaa laskea vielä lennot siihen päälle.

Klinikalta löytyy paljon kuvia tehdyistä operaatioista. Galleria on varsin kattava ja siellä voi seurata asiakkaiden hiussiirteen lopullista muodostumista pitkällä aikavälillä.

HLC Clinic on keskittynyt käyttämään ainoastaan FUE-menetelmää. Se on tällä hetkellä parhaita mahdollisia tekniikoita ja sitä käytetään joka puolella maailmaa.

HLC Clinic antaa mahdollisuuden varata ajan kumpaankin toimipisteeseen. Yleensä suomalaiset suosivat Istanbulin toimipistettä, koska sinne on helpompi lentää Suomesta.

Heidän nettisivuillaan on lomake, joka tulee täyttää vaaditulla tavalla. Kun olet täyttänyt yhteystietosi ja ladannut kuvasi, klinikan henkilökunta tekee tilanteesta arvion ja on sinuun yhteydessä.

HLC Clinic ei varaa lentoja puolestasi, vaan asiakkaan on vastattava matkustamisesta Turkkiin itse. Majoitus ja kuljetus kuuluvat hintaan, joten asiakkaasta huolehditaan heti lentokentälle laskeutumisen jälkeen.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %