Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Dr Kumari Liverpool -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Dr Kumari Liverpool -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat helmikuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Dr Kumari Liverpool United Kingdom tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Dr Kumari Liverpool -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 120 reviews)
Excellent92%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Amazing transformation from Joy and her team.

Rated 5 out of 5
02/18/2024

When I researched hair transplants, I came across this experienced clinic. Having faced rejection from other companies due to a lack of hair to transplant, the warm and reassuring presence of Joy immediately put me at ease when I walked into her clinic.

David

Very warm welcome from Joy and her team…

Rated 5 out of 5
01/29/2024

Very warm welcome from Joy and her team from the first minute I walked in. 7 months ago I got my transplant and I couldn’t be happier with the results, well worth it!

Jamie Richards

Miehelleni on tehty hiustensiirto…

Rated 5 out of 5
12/06/2023

Miehelleni on tehty hiustensiirto nyt 7 kuukauden ajan ja tulokset ovat uskomattomia.

Lue alkuperäinen

jade

Pohjoisen paras hiusklinikka

Rated 5 out of 5
11/07/2023

Seitsemän kuukauden jälkeen kruunuhiusten siirtoni etenee todella hyvin ja etuosa on jo täydellinen. Odotan lähes täydellisiä tuloksia kruunusta 12-15 kuukauden kuluttua ja 2 vuoden kuluttua sen pitäisi näyttää erottumattomalta luonnollisista hiuksista. Tämä prosessi kestää kauan, mutta 7 kuukauden kuluttua peitto on jo hyvä. Tutkin perusteellisesti ennen kuin menin eteenpäin ja LHTC on toimittanut. Kirurgit ovat täysin päteviä asiantuntijalääkäreitä. Ole varovainen, sillä siellä on sarlataaneja. Tämä klinikka on aito ja luotettava. Älä vaivaudu ottamaan riskejä Turkissa.

Lue alkuperäinen

Martin Mackarel

Siitä on vuosi, kun sain hiukseni…

Rated 5 out of 5
11/06/2023

Olen jo vuosi, kun sain hiuksensiirron, ja se oli paras kokemus, jonka he tekivät hyvää työtä, he saivat minut niin rentoutuneeksi ja mukavaksi alusta loppuun asti, olen etsinyt vuosia Isossa-Britanniassa ja Ison-Britannian ulkopuolella hiustensiirtoa varten, mutta niin pitkän ajan ja odottamisen jälkeen löysin parhaan paikan hiustensiirtoon aivan oveni vieressä ei Tavel kaukana kotoa ei väsymystä ei ylimääräisiä kuluja ei kiirettä ei töissä ensimmäisestä päivästä nyt se on paras kokemus, ei sinun tarvitse olla huolissasi tohtori Kumarin ja tiimin kanssa, he ovat paikalla milloin tahansa 3/6/12/18 kuukauden jälkihoitotarkastus ja 25 vuoden takuu täydellä vastuulla. Olen niin tyytyväinen he ja minä todellakin superdoper suosittelee niille, jotka haluavat tehdä tai etsivät hiustensiirtoa vain parasta tohtori Kumaria ja tiimiä.

Lue alkuperäinen

Hussain

I had my hairtransplant just under a…

Rated 5 out of 5
10/30/2023

I had my hairtransplant just under a year ago so i thought i would do a review, from start to finish joy had her team were amazing putting me to ease throughout the procedure, they even give me information about hotels has I needed to stay over for 1 night because I live on the other side of the country it was well worth travelling. my result are amazing and I got my confidence back

Mr Stephen Hepworth

Upea jälkihoito :)

Rated 5 out of 5
10/23/2023

Suosittelen ehdottomasti LHTC:tä; kokemukseni oli erinomainen alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Aaron Carroll

Suosittelen lämpimästi tohtori Kumari LHTC:tä

Rated 5 out of 5
09/22/2023

Suosittelen lämpimästi LHTC:tä.

Lue alkuperäinen

Marc

Minulle tehtiin hiustensiirto 6 kuukautta sitten…

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto 6 kuukautta sitten ja olen yli kuun, miten se on mennyt ja olen vasta 6 kuukautta, suosittelen Joyta ja hänen tiimiään kaikille, jotka etsivät saada se tehtyä

Lue alkuperäinen

Cameron Hine

Olen hämmästynyt hiustensiirtoni tuloksista

Rated 5 out of 5
09/03/2023

Thtori Kumarin asiantuntemus näkyy hiustensiirtoni kauniissa tuloksissa.Liverpool Hair Transplant Clinic on luotettava valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta hoitoa.

Lue alkuperäinen

paul joseph

Minulle on tehty hiustensiirto LHTC ja…

Rated 5 out of 5
08/25/2023

Minulle on tehty hiustensiirto LHTC ja olen niin tyytyväinen tuloksiin, että toimenpide kesti koko päivän, mutta oli tauko ja se oli lievästi sanottuna kivutonta, olen niin tyytyväinen tuloksiin toistaiseksi 7 kuukauden jälkeen, siirry seuraaviin 12 kuukauteen, olen tyytyväinen hiusrajaani toistaiseksi niin hyvä 😀

Lue alkuperäinen

Phil Reynolds

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto…

Rated 5 out of 5
08/18/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto LHTC:ssä tohtori Kumarin kanssa, ja olen todella vaikuttunut tuloksista. Tohtori Kumarin taidot ja asiantuntemus näkyivät koko prosessin ajan. Toimenpide oli sujuva ja lähes kivuton, ja toipuminen oli nopeampaa kuin odotin. Uusi hiusrajani näyttää luonnolliselta ja on lisännyt itseluottamustani valtavasti. Jos harkitset hiustensiirtoa, suosittelen lämpimästi tohtori Kumaria ja LHTC:tä heidän erinomaisesta työstään.

Lue alkuperäinen

James Harper

Arvostele Dr Kumari Liverpool United Kingdom

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Iso-Britannia Liverpool.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %