Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5

Sercan Aslan -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5

Täältä löydät kaikki klinikan arvostelut, jotka on kerätty luotettavista lähteistä klinikan aiemmilta potilailta. Voit myös jättää oman henkilökohtaisen arvostelusi klinikasta. Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. 

Asiantuntijan Sercan Aslan -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu on tulossa pian. Arvostele klinikka itse sillä välin, jos sinulla on henkilökohtaisia kokemuksia klinikasta.

Top 3 klinikat kesäkuu, 2024

IdealofMeD

  • #1 Klinikka Turkissa (4,60 / 5,00)
Suositeltu

Asmed

  • #2 Klinikka Turkissa (4,20 / 5,00)

Cosmedica

  • #3 Klinikka Turkissa (4,00 / 5,00)

Sercan Aslan Turkey tiedot

Mainos

Pyydä räätälöity tarjous klinikalta

Kaikki Sercan Aslan -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent88%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible12%

En ole tyytyväinen

Rated 1,0 out of 5
10/10/2023

On kulunut vuosi siitä, kun tein hiusimplantin Sercan Aslan Clinicissä. Lääkäri sanoi minulle, että kattavuus on 100%, mutta niin ei ollut. Leikkauksen aikana hoitaja aiheutti minulle 2 haavaa pääni etuosaan, joten päädyin 2 kaljuun täplään pääni etuosaan. Toiseksi piirretty etulinja oli melko lyhyt. Ja kolmanneksi, pään takaosassa on kaljuja kohtia, jotka johtuvat siitä, että hiukset on otettu epätasapainoisesti ihoalueelta.

Lue alkuperäinen

Ibrahim Ayyash

Merkittävää! Loistavaa!

Rated 5,0 out of 5
09/24/2023

Koko tiimi huokuu huomattavaa ammattitaitoa, ja heidän aito hoitonsa potilaista on todella kiitettävää. Tohtori Aslanin horjumaton omistautuminen työlleen on ilmeistä, sillä hän jatkuvasti ylittää odotukset. Epäilemättä kannatan heidän palvelujaan varauksetta. Itse asiassa huomaan usein ohjaavani potilaita ja ystäviä heidän luokseen, koska heidän asiantuntemuksensa on todella vertaansa vailla.

Lue alkuperäinen

Raul Molina

se on sääli

Rated 1,0 out of 5
08/22/2023

se on sääli

Lue alkuperäinen

viktoriia monogarova

Loistavat tulokset ja erittäin huomaavainen palvelu

Rated 5,0 out of 5
05/10/2022

Pitkän tutkimuksen ja harkinnan jälkeen päätin tehdä hiustensiirron Turkissa ja huomasin ottaneeni yhteyttä useisiin klinikoihin tapaamisen ja arvioiden järjestämiseksi.

Lue alkuperäinen

Hashim

Tutustuin tähän klinikkaan…

Rated 5,0 out of 5
04/12/2022

Tutustuin tähän klinikkaan sosiaalisen median (Instagram) kautta, jossa tutustuin Gizemiin, Italian yhteyshenkilöön, erittäin ystävälliseen ja erittäin ammattimaiseen tyttöön, joka pystyi aina vastaamaan kaikkiin kysymyksiini. kysymyksiä hiustensiirrosta. Heti kun saavuin lentokentälle, minua tervehdittiin ja hänet vietiin suoraan hotelliin, joka on kivenheiton päässä klinikalta. Saapumiseni jälkeisenä päivänä minulle tehtiin hiustensiirto, jossa sain tavata tohtori Sercanin, joka yhdessä tiiminsä kanssa selitti minulle, miten leikkauksessa edetään, ja esitti toimenpiteen huolellisesti askel askeleelta. Klinikka sijaitsee sairaalan sisällä. Leikkauksen jälkeisenä päivänä palasin klinikalle tarkastukseen ja minulle myönnettiin kotihoitopakkaus. Palattuani Italiaan olen aina ollut yhteydessä klinikkaan pitääkseni heidät ajan tasalla tilanteestani. Minun on sanottava, että minulla oli hauskaa alusta loppuun, kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja erittäin ammattimaisia. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille, jotka haluavat tehdä hiustensiirron.

Lue alkuperäinen

Marco Quirini Quero

Kaikki oli erittäin hyvää

Rated 5,0 out of 5
03/01/2022

Kaikki oli erittäin hyvää. Erinomainen palvelu.

Lue alkuperäinen

simge coban

Kiitos

Rated 5,0 out of 5
03/01/2022

Paikka on helposti saavutettavissa. Huomio oli erittäin hyvää kaikilta ihmisiltä, ​​erityisesti Ilyasilta. Paljon kiitoksia kaikesta

Lue alkuperäinen

Lola Jenkins

Erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
03/01/2022

Erittäin tyytyväinen! Voi vain suositella. Kiitos!

Lue alkuperäinen

Tahsin Karadeniz

Voin vakuuttaa sinulle, että olet…

Rated 5,0 out of 5
03/01/2022

Voin vakuuttaa sinulle, että olet ammattimaisissa käsissä. Kaikesta huolehditaan siitä hetkestä, kun laskeudut Istanbuliin aina lentohetkeen saakka. Kuljetus, hotelli, PCR-testi on kaikki huolella ja ammattimaisesti järjestetty Sercan Aslan Hair Clinicissä! Erityiset kiitokset yhteyshenkilölleni Evalle ja hän teki kaikkensa varmistaakseen, että leikkaus ja täydentävät palvelut olivat turkkilaista huippulaatua! Minun ei tarvinnut huolehtia mistään! Mikään kysymys ei ole liian paljon tai vaikea hallita tälle klinikalle! Olen niin vaikuttunut ja tyytyväinen, vaikka palasit kotiin, he seuraavat ja varmistavat, että saat parhaat tulokset.

Lue alkuperäinen

Sen Oz

Siirsin kulmakarvani

Rated 5,0 out of 5
03/01/2022

Siirsin kulmakarvani, vuosi on jo kulunut, he tekivät sen korkeimmalla tasolla. Kiitän klinikkaa ja sen asiantuntijoita. Olet mahtava 😌❤️

Lue alkuperäinen

ЛИАНА НОВРУЗОВА

Erittäin ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
02/20/2022

Erittäin ammattimainen. Loistava joukkue. He todella tietävät mitä tekevät. Suosittelen niitä lämpimästi. Olen ohjannut monia asiakkaita heidän luokseen hoidoni jälkeen.

Lue alkuperäinen

Raul Molina

Sercan Aslan 5*

Rated 5,0 out of 5
02/19/2022

Enemmän kuin riittävä klinikka. Minulla kesti kauan valita minne mennä, koska hiustensiirtoklinikoita on monia.

Lue alkuperäinen

Adrian Russo

Arvostele Sercan Aslan Turkey

Kaikki hiustenlähdöstä e-kirja

Ennen kuin voit todella sitoutua hiustensiirto-operaation, on tärkeää ymmärtää syyt hiustenlähdön takana. Olemme kirjoittaneet yhdessä IdealofMeD:in ammattilaisten kanssa e-kirjan, joka kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää hiustenlähdöstä. Voit ladata kirjan täysin ilmaiseksi sivuiltamme.

ebook

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki Istanbul.

Voit saada tarjouksia klinikoilta meidän sivustomme kautta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Aidot klinikka-arvostelut löydät meidän sivuiltamme, johon kokoamme sekä luotettavista lähteistä saatuja käyttäjäkokemuksia, käyttäjiemme omia klinikka-kokemuksia että oman eksperttimme kirjoittamia arvosteluja.

Päivitetty 08/29/2023
Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %